Az önce erkek arkadaşım bana dert yandı. 😂 uygulamayı indirmiş ve özel ayarlar yapmamış. Herkese açık yapmış. Kadınlardan çok erkekler beğenmiş diyor 😂 sksbwke sizin başınıza absürt şeyler geldi mi? SİZ TİNDER KULLANIYOR MUSUNUZ? Tinder’dan biriyle tanışıp cinsellik yaşanır mı?
Ben Tinder kullanmıyorum. Saçma buluyorum çünkü. Ve duyduğum kadarıyla fb arayışında olan insanların toplandığı bir uygulama. Kısacası bana göre değil..
Her ortamda ve her kanalda bin bir türlü insanlarla karşılaşabiliyoruz. Bizim sitemizde de bu ve benzeri olaylar çok önceden dedikodu olarak kalıyordu belki ama artık sorularda bile sevişmelerinden bahsedenleri görmek mümkün
Türkiye dekiler o kadar yoklukta ki kesinlikle yaparlar yani ben beklerim kesinlikle beklerim millet ayakkabıya Damacana’yı yapıyor bunuda yaparlar ben geçen gün indirmiştim 2 saat filan baktım çok değil aşk evlilik filan çıkmaz yani orada imkansız arkadaşlık ve çıkmaz orada çıkacak tek şey günlük partner İğrenç bir yer ya cinsellik bu kadar basit bir şey olmamalı gerçekten söylüyorum yani seks yapmak bu kadar basit bir şey değil herkes ile olursa ne anlayacaksın ki bundan