+1 yılBeden dilimi iyi kullanırım hatta sadece beden dilimi kullanarak baştan kolayca çıkabilir.. Saçlarımı sağ tarafa atar ve ona istekli arzulu bir bakış atabilirim gel dercesine.. Ve tahrik olduğum zaman ağzımdan salyalsr akıyor örneğin o atmosferde bu biraz tahrik edici bir görüntü haline gelebilir. Ama her zaman beden dilini kullanmaktan yana değilim çıkıp karşısına konuşarak kolayca tahrik edip sevişebiliriz..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben zihnimin yönettiği kelimelerimi konuşturmayı seviyorum. Onlar dudaklarımdan kopup sevdiğim kadının ruhuna dokunmayı her türlü başarıyor zaten..
12 Yorumla
Temel güdülerim pek oynak ve fingirdek 😝
Oltama düşürürüm istediğimi 😝13 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmek istediğimde ben;
https://youtu.be/vU-jsewdAzc111 Yorumla- +1 yıl
Sürüyle toplanıp gelecekler
- +1 yıl
Bizde yalan yok abla
- +1 yıl
Biliyorum ciddi değildim zaten
- +1 yıl
Ben sabit duruyom zaten üstüme alınmam
- +1 yıl
Teşekkürler. Bunu bir dansla süslemek isterdim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılGiderim kucağına otururum yanlamasına bir şekilde ellerimi boynuna dolarım ilk o sıcak nefesimi boynuna veririm boynunu öper koklarım yavaşça alt dudaklara geçerim belkide elim o arada malum yeri okşar üstten üstten ama o beden dilini konuştururum saçlarını çekerim parmak aralarımla öyle bir hapsederim ki kendime müebbet yemek ister.🙈🤧😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Beden dili değince aklıma bu video geldi.
https://www.youtube.com/embed/09QEYi_FYKMİlla cinsellik değil genel anlamda çok güzel bilgiler var, en azından karşımızdaki ne ister, çok faydası olur.
12 Yorumla
+1 yılEvet ben zaten beden dilini çok yoğun kullanan bir kadınım. Bir bakışım bir tebessümüm yeterli bazen bazı şeyleri anlatmak için.. Hatta bi bakış atarsam üzerine destanlar yazsalar o kadar etkili olamaz diyim..😏 Keyifli geceler.. 🤘😎
10 Yorumla
+1 yıl😋😋 bunun gibi 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Soldaki emojilere tıklarsanız görürsünüz 😇
- +1 yıl
😎😎
+1 yılsinirlerim bozuldu bu soruyu görünce. Maddi, manevi , bedeni istersen kalbini konuştur karşındaki ne olarak görürse öyle kalırsın.
17 Yorumla- +1 yıl
Çok emek veripte at hırsızı tipli birini tercih ederse tabiki birde üstüne ben seni arkadas olarak görüyorum derse bozulur tabi. Hediyeleri kabul ederken hoşuna gider sormaz bile neden?
- +1 yıl
İç çamaşırı hediye ettim en son , daha pankartmı açsaydım anlamıyorum.
- +1 yıl
Aşk dili , beden dili , para dili hepsini konuşturdum , yanlız kaldığımızda ileri gitmeyelim arkadaş olarak görüyorum dedi. Hemde dün.
- +1 yıl
3 yıl verdim, kırılmasın diye hep mesafeli davrandım. Adım adım ilerledim, sevgilisi vardı ayı gibi bildiğin , benim fizik ve tipte yarım bile olamaz. Ayrıldı benle başladı gezme buluşma falan , ben onu öpüyorum kokluyorum beraber sahilde kafaları çekip arabada sevişiyoruz , geçen hafta bara gittik dün için otelde buluşucaz diye sözleştik. Uzanıp alkol aldık biraz dokunma sevişmeden sonra ileri gitmeyelim dedi. Ben seni bir dost arkadaş olarak görüyorum dedi. Zaten saat 9 olmuştu hiç sesimi çıkarmadan toplandım. Onu eve bıraktım , ama baya bozuldum , bugün sadece içip sohbet edicez diye geldim mesajı attı. Trip attın dedi. Sen 34 yaşında çocuksun dedim , bir mesaj daha yazarsa yol verip engelliycem. Bu yani.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılElimle kulağımın arkasını tokatlayıp ben karı istirem ben karı istirem direm karılar da geliyor 🤣🤣🤣
120 Yorumla- +1 yıl
Karı ne kadar kaba bir kelime, bunu kendi ağzımla yazmıyorum belirtmiş olayım
- +1 yıl
Ahahaha bayıldım buna. Bana desen ben bile gelirim
- +1 yıl
Elimle 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@Victorysecret eksik ol gardaşım yaw sağol 🤣🤣
- +1 yıl
Niyee 🙄🙄😏
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Tamam da film de şener şenin babasının ağzıyla yazdım 🙄🙄 bardaklarım kırılmasını gerektirecek kadar kaba diil yaw 😏😏
- +1 yıl
Bardak nedir yaw parmak 🙄🙄
- +1 yıl
Sustum 😶🤐😶🤐😶🤐😶🤐😶🤐😶😶🤐🤐😶😶😶
- +1 yıl
Ne demezsin 🙄🙄 maşallah de bari de nazar değmesin 🙄
- +1 yıl
Ohhh yarabbi şükür yüzümüzü de yıkadık 🤭🤭
- +1 yıl
Iyyyy 🤮🤮🤮🤣🤣
Erkekte kadında sevisme zamanı geldigin de bir koku salgılar bedeni bu yüzden ve bu kokuyu herkes tanımaz evet istediğimde bunu belli ederim zaten bir koku salgılar beden bu kokuyu kadın yanıyorsa ya karşılık verir ya da vermez
10 Yorumla
+1 yılHem de nasıl wuuhuuu :D
Bu arada tebrik ederim aşkını bulmuşsun sanırım :D110 Yorumla- +1 yıl
Ne aşkı
- +1 yıl
Verilmiş sadakam var a çevirmişsin ya ilişki durumunu onu diyom :D
- +1 yıl
Hey Allam yaa 😂😂😂
- +1 yıl
Benden hiç bir şey kaçmaz abla tanıyamadın mı :D. Takip ettiğim herkesi stalklarım ben :D hatta etmediklerimi bile. Ruhunuz bile duymaz :D ama bazen belli ediyorum bilerek :D
- +1 yıl
Sen stalklıyor olabilirsin ama konuyu aşka nasıl bağladın anlamadım
- +1 yıl
Yaa takıldım abla rahatsız olduysam yapmam daha söz :)
Normalde yorumsuz ve ilişmiyor kimseye yazıyordu ondan öyle yazdım. - +1 yıl
Hııı ok sorun yok beynim yandı bir ara lütfen ayarlarımla oynamayınız Emir Bey 😅
- +1 yıl
Beyin yakmada üstüme tanımam ahahah :D Ayarlarınızla oynamamak için elimden geleni yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın Ummtşşş Hanım :)
- +1 yıl
Hodri meydan 😂😂😂
- +1 yıl
Vayyss meydan okuma geldi :D kabul ediyorum :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, bedene sıranı bekle diyorum. Ben teklifimi yaparım, gerisi beden diline kalır.
12 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılZaten genelde beden diliyle yapıyoruz bunu ya. Ben seviseh mi diye soran birini görmedim djdjjdkd
12 Yorumla- +1 yıl
O işin şakasıydı 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılIlk sevişmeyse utangacimdir da sonraları için belli ederim hatta bi partnerimle sifrelesiyorduk toplum içinde bile olsa kimse anlamiyodu 😂😂
10 Yorumla
+1 yılvermişsin ateşi yine. O zaman bize de kavrulmak düşer :D
12 Yorumla- +1 yıl
süslü kelimelere de artık karnının tok olduğunu görüyorum (kendimden çıkarak söylüyorum). Ha şöyle zeka, duyguların önünde yer almalı. Bilhassa sende. Gözlemlerime inanmaya devam et:)
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. O an bedenim her haliyle konuşur zaten. Döker içindeki tüm gerçekleri ❤️
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne film di bu be. Bunu sorduğun soruya ise cevabım evet. Bunu yapabiliyorum
10 YorumlaHafizalara kazinan o muhtesem kare😈😎
Elbette beden dile gelir10 Yorumla
+1 yılBedenime bagli yer belli eder kendini zaten anlasilir:))
10 Yorumla
+1 yılKadının nasıl beden diliyle anlatacağını tarif ederim ama ben nasıl anlatırım ona bilemedim☺️
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O biraz kadınlara has gibi geliyor bana erkek bir şey yapsa kaba diye adlandırılır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Bakışlarımla neler yapacağımı anlatıyorum.. Ayrıca gözlerimden ateş çıkarabiliyorum 😀
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Ya daha sıcak yakın romantik oluyorum ya da daha keskin sert bakışlı oluyorum her iki durumda da yükselmiş oluyorum 🙂
10 Yorumla
+1 yılBeden dili ile tahrik eder ellerim ve dudaklarım la azdirir gerisi zaten akar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılBeden dilimle adamı bile boşaltırım 😂😂😂
11 Yorumla Eski sevgilim dizini bacak arama sürtüyordu anlıyordum 😊
10 Yorumla
+1 yılEvet konuştururum ben
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara bu soru sanırım
15 Yorumla- +1 yıl
Erkekler olaya direk giriyorlar
- +1 yıl
Ha ha ha
- +1 yıl
Şaka tabiki aşkolsun ben ufak dokunuşlarla uyarırım zaten bakışlar kendini belli eder
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet, sanırım yapabilirim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Gözlerimle anlatabilirim partnerime 🤪🤓🤓
10 YorumlaSanırım evet. Ama bunu en iyi kadınlar yapıyor...
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde zorda kızlarda kolay bu durum 😊
10 Yorumla
+1 yılBakışlarımla anlatabilirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakışlarım değişebilir.
10 Yorumla
+1 yılTabikideee 🙃
60 YorumlaBedenim bi şekilde belli ediyor
10 Yorumla
+1 yılYok ben direk dudaklara yapışır bırakmam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Çok açık ve net. Kaçmaz benden 😉
10 YorumlaBakışlarım sevişir o anda anla işte 😎
10 Yorumla
+1 yılEvet
20 Yorumla
+1 yılHemde nasıl😂
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılHyr.
10 Yorumla
+1 yılHarikulade.
10 Yorumla
+1 yılEvet tabi ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zevkli olur
10 Yorumla elbette.
10 YorumlaGözlerimle belli ederim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Dans ettiririm.
10 Yorumla
+1 yılKonuşturduğumu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılFazlasıyla 😋😋😋
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi konuşuyor
10 Yorumla
+1 yılTabii ki
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. evet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bedenim dile gelir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım