Cinsel Yaşam Ayıkken de seksi konuşabiliyor musunuz? TerapiGrupları Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Dirty talk yapmayı ustaca becerebilir misiniz? Ayıkken de seksi konuşabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Dırt oluyorum beceremem. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben sarhoş olmadım olmam da. seksi de konuşmam 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. insanlar dobra dürüst olmayınca 3 kimlii vardırsosyalalkolüc, nseloysa ben dobrayım her an aynıyımnormal ortamda da gerekeni konuşurum 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim hayat felsefem seks yapmak bu hayatı çekilir kılan tek zaman partnerimle yatakta geçirdiğim bir buçuk saat 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Benim garip bi konuşmam var beni tanımayanlar genelde içtin mi kafan mı güzel derler ahaha tarzım böyle bilmiyorum her zaman konuşurum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu alandaki hunerlerimi sergiledigim zaman kadını kendime baglayabilirim (tecrübeler) 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın doğru mu? Yorumla
Aklınyolunda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzel yanı her şeyi bilerek isteyerek yapıp zevk almak 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ablamla dâhi o sohbeti konuşabiliriz neden sıkıntı olsun ki 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yanındaymış gibi hissettirdiğim için beğenmeyen olmuyor 0 1 Yorumla gılmour76 +1 yıl Sexting gibi düşündüm ya 😂 Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet libidomla alakalı alkol düzeyimle değil 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. İnce esprileri anlayanlar çıkıyor arada 1 0 Yorumla
bojotey Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Ayık hicbiseyi sevmiyorum ama seksi yaşamayı yaşatmayı severim deli seviyorum bende 0 0 Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. Kafam güzelken daha cüretkar olurum 1 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Her zaman hiç sorun yaşamadan 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay ben korkarım dirty talk yapmaktan.😨 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. tabi ki herkes sarhoş yapmıyor 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hemde nasıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Dırt oluyorum beceremem.
Ben sarhoş olmadım olmam da. seksi de konuşmam
insanlar dobra dürüst olmayınca 3 kimlii vardır
sosyal
alkolü
c, nsel
oysa ben dobrayım her an aynıyım
normal ortamda da gerekeni konuşurum
Benim hayat felsefem seks yapmak bu hayatı çekilir kılan tek zaman partnerimle yatakta geçirdiğim bir buçuk saat
Benim garip bi konuşmam var beni tanımayanlar genelde içtin mi kafan mı güzel derler ahaha tarzım böyle bilmiyorum her zaman konuşurum
Bu alandaki hunerlerimi sergiledigim zaman kadını kendime baglayabilirim (tecrübeler)
Yaşın doğru mu?
Güzel yanı her şeyi bilerek isteyerek yapıp zevk almak
Ablamla dâhi o sohbeti konuşabiliriz neden sıkıntı olsun ki
Yanındaymış gibi hissettirdiğim için beğenmeyen olmuyor
Sexting gibi düşündüm ya 😂
Evet libidomla alakalı alkol düzeyimle değil
İnce esprileri anlayanlar çıkıyor arada
Ayık hicbiseyi sevmiyorum ama seksi yaşamayı yaşatmayı severim deli seviyorum bende
Kafam güzelken daha cüretkar olurum
her saatte her zman
Her zaman hiç sorun yaşamadan
Ooo ustalık alanım 🥵💦
Ben bilmiyor o ne ya 😀
Ay ben korkarım dirty talk yapmaktan.😨
İstedikten sonra)
Karşındakine bağlı olarak evet
tabi ki herkes sarhoş yapmıyor
hertürlü be abla
Evet
evet