Hayatta uzun sürmesini istemediğimiz şeyler olsa da seks bunlardan biri değildir. Tabi ki bazen zaman olmadığında acele içinde seks yapmak söz konusu olsa da genelde zaman kısıtlaması koymamak en iyisidir.🖤🖤Peki seksin uzun sürmesi için ne yapmak gerekir?
Cinsellik sadece penetrsayondan ibaret değildir zaten bunu artık bir çok insan öğrenmiştir diye düşünüyorum.. Sevişmek, öpmek, dokunmak, varlığında kaybolmak varken bodoslama mevzuya giren ve sonuç odaklı iliki yaşayan insanlar var maalesef.. Cinselliğin benim için anlamı ve yaşanma biçimi, duygusu çok derin olmalı.. Anlık hazların hiçbir önemi yok.. Ne kadar duygulu ve derin yaklaşırsanız birbirinizi o derece hissedersiniz ve zaman o kadar yavaş akar.. Ön sevişme dedikleri bölümü uzun tutmak gerekiyor ama önce ön sevişmenin ne olduğunu da öğrenmeleri gerekiyor.. Sonrasında zaten gerekli ritm yakalanınca nerede durulması gerektiğini nerede devam edilmesi gerektiğini bilirsiniz ve tempoyu buna göre belirlersiniz.. İş erkekte bitiyor gibi görünebilir ama seks uyumdan ibarettir.. Keyifli geceler..
Uzun bir ön sevişme artık içime gir diye inleyecek safaya gelene kadar sürmeli. Uzun uzun öpüşmek sarılmak. Oralda olduğunca yavaş olmak penisi iştahla kavramak. Arada ufak yavaşlamalar olmalı o esnada ufak oyunlar fantezi yapılmalı. Sonra pozisyon değişimi yapılmalı ama dozunda ne hep aynı olmalı nede çok sık değişmeli. Doggy ve prone bone olmalı.🤧 En sondaysa penisin ucunu kapa zangır zangır titresin. Spermi ağızına al ve şevk ile gözlerinin içine bakarak yut.
Değişik poziyonlar, değişik eglenceler, değişik zevkler tatmak seksi biraz daha uzun tutucaktır.
Cinsel ilişkide ön sevişme öpüşmeler, emmek, emilmek, kadının bütün vücuduna dokunmak ön sevişmeyi uzatmak va anı yaşamak gerekir.
Oral seks partnerin gözlerine tutku dolu bakarak sulu sulu yalanmalı parmaklardan da yardım alınmalı klitorist okşanabilir güzel zevk katar seksin uzamasini sağlar.
Ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutmakta fayda var.. Artık küçük bir zevk göleti oluşana kadar.. Bol bol yiyişmek öpüşmek ön sevişmeyi uzatmakk. Fantezilere yer vermek.. Boşaldıktan sonra da kadın erkeğin penisini eline alıp oynayarak sertlrştirdikten sonra devam edilmesi çok iyi bence, bir boşaldı diye seks yarım bırakılmaz hem bir boşalma ile dolmam ben sertleştirip tekrar devam ederim.
Sık pozisyon değişimi Uzun ve sıkıcı olmayan bir ön sevişme seansı Bol fantezi Arada ufak molalarla flört etmek sonra yeniden başlamak Geç boşalan erkek burada nimet...
seksin temeline inmeden önce ön sevişmenin tadını damaklara yapıştırmak lazım fanteziye yer verilmesi lazım ani değişimler şaşırtıcıdır buda yeni zevkler hevesler ortaya döker bitmek bilmeyen doyum sağlar devamını istersin bitirmek istemezsin