Fckbuddyden sevgili olur mu sizce? Böyle bir olay yaşadınız mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSitede bunu çok okuduk. FB'sine aşık olan yüzlerce erkek, yüzlerce kadın yazıyor bunu. Bir şeyin de kurallarını aşmadan yaşamayı öğrensin şu millet arkadaş.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
+1 yılhayır olmadım olmam da mesela fuckbuddy ile gurup seks yaparım her türlü fantezi yaparım ama sevgiliyle yapmam bu yüzden aşık olmam
00 YorumlaYok be. Öyle kızdan hayır mı gelir . Zevkime bakar geçerim.
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 senedir konuştuğum bir çocuk çok hoşlanıyordum beni istemedi ilk sadece fckbuddylik teklif etti ben kabul etmedim. İşte 1 sene sonra bir yerde denk geldik ve o günden itibaren fakbadi olduk çok kez olmadı aramızda olanlar ben aşık oldum o istemedi. Sevgili olmayı teklif etti 1 ay önce
- +1 yıl
Çocuk senin duygularını kullanmış. Yani fb teklifi ettiğim bir kıza ilgi duymam. Düşünürüm yani duyguları var diye hemen yatıyor. Mesele böyle birşey yasasam. Ben kalkıp kimseye teklif etmem , insanların duygularını kullanmak bana göre değil. Ama böyle birşey olsa , hayatımdaki en basit ve en geniş kız diye düşünür ve sadece zevkime bakarim. Nasıl olsa veriyor zevk alıyorum diye düşünürüm. O yüzden geçmiş olsun sana.
Soran+1 yılŞöyle ki kendisi benden kopmak istemiyor. 1 buçuk yıldır görüşemiyoruz yüz yüze. Yani bir çıkarı olsaydı ilk zamanlarda sevgililiği teklif edip beni kullanmaz mıydı? Şimdi neden sevgili olmak istesin ki? Ayrıca Eylül’de erasmusla yurtdışına gidecek?
+1 yılo platonik olarak başkasını seviyordu zaten , onunla da evlendi. boyu benden uzun olmasaydı bırakmazdım onu sanırım :)
00 Yorumlayok lan adı üstünde fuckbudy ama alışkanlık yaptığı olmuştu...
00 YorumlaSanal fuckbuddym le aşk mevzuları yüzünden aramız açılmıştı. Yine toparladık sonunda..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olmuştum bi keresinde ii de oldu aslında daha tutkulu ve sert geçmişti bi süre.
00 Yorumla
+1 yılOlmadım, olmayı da düşünmüyorum ☺️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadım. Sevgililiğe de taşımam.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz hiç umutlanma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhyr baldiza oldum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmadım, olmam.
00 YorumlaOlmadım
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri