Eşimin yüzünden yatağa çişimi kaçırdım rahatsız olmamış gibiydi bir erkek bu durumda ne hisseder yaşayan var mı?

Ben dışarda tuvalete giremiyorum geçen günü evden öğlen gibi çıktım biraz işlerim vardı arkadaşlarla dışarıda görüştük çay içtik falan akşam eve geldim ama çok aşırı sıkışmıştım eve zor geldim tam vc ye atacaktım kendimi bu arada Ben dışarıdayken eşim aradı kayın pederim gelmiş bizden bir eşya alıp ertesi günü dönecekti neyse tam gireceğim vc ye k peder duş alıyor mecburen geçtim yatak odasına ama kaçırmak üzereyim bir yandan üstümü çıkarmaya çalışıyorum güç bela eşim tamam çıkar şimdi falan dedi yatağa uzandım dayanmaya çalışıyorum birden eşim yaklaştı ne olduğunu anlayamadım seks yapmaya başladı dur yapma derken dayanamadım yatağa kaçırdım resmen Göle çevirdim eşim ilişkiye ara vermedi son sürat devam etti tiksinmesi gerekmez mi bir erkek bundan tiksinmez mı yaşayan var mı
Güncellemeler
+1 yıl
Yalnız olmadığıms sevindim neden böyle yapıyorlar ki
Eşimin yüzünden yatağa çişimi kaçırdım rahatsız olmamış gibiydi bir erkek bu durumda ne hisseder yaşayan var mı?