Bana yapılmasını istiyorum ama sevgilim çok nadir yapıyor. Devamının gelmesinden korkuyormuş. Bakireyim bakireligimi evlenmeden almak istememiş. Daha sık yapmasını nasil saglarim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıloral yapmak istemeyen erkekten hayır gelmez. bence o istemiyor ve bahane uyduruyor.
ayrıl ondan bence. oral çok güzel bir şey ve kadınları orgazma en çok yaklaştıran şeylerden biri. oralsız orgazm olman zor70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bakireliğini evlenmeden önce almamak? Pardon kızlık zarından bahsetmişsiniz sanırım çünkü oral ilişkiye kadar gelip de bakır, bakire kalamazsınız.
Doğru yapıldığı sürece oral ilişki herkese zevk verir amaç zevk zaten.50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla oral yapmıyor ise ayrıl ondan bana bi kız dese örnek sen oral yap dese çok uzu süre yapmayan ibiendir yaparım yani çok cok isterim keşke sen istesen
017 Yorumla
Soran+1 yılBende diyorum böyle erkek mi olur diye de yok hiç bi söz işlemiyor ona
Cevap sahibi+1 yılYani desen sen bana örnek yanında olsam bana oral yap desen sen yemin ediyorum bıkmadan usanmadan yaparım en sonunda sen dersin yeter artık diye öyle bırakırım vakumlarım
Soran+1 yılAhh bi senin gibi sevgilim olmada olcem ona üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılKeşke senin gibi bi kız sevgilim olsa istediğini yapardım oral zaten sınırsız yapardım ben kızı benim organımı zorlamam ama kızların kini usanmadan yaparım ya neden yapmıyor sana yazık 🥺🥺🥺
Soran+1 yıl😭😭
Cevap sahibi+1 yılYani senin kedini yalamak isterdim miğdem hiç bulanmaz bu konuda gül koklamak neresi kötü ya neden neden senin gibi bi sevgilim olmadı ya benim
Soran+1 yılSanssizlik işte. Âdil değil hayat😭😭
Cevap sahibi+1 yılYani Yazık yani zevksiz hayat bomboş olur idi ne yani yalasam senin kini usanmadan klitorisi emsem dilim ile oynasam içine dilimi sokup çıkarsam ne var bundan niye istemiyor salak ya yazık yani senin gibi bır kızı mutsuz etmeye hakkı yok
Soran+1 yılBence de. Onu bırakıp başkasını bulsam daha iyi olacak
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi yani olur bence sana yazık ediyor ben erkek olarak en sevdiğim şey oral yani bunu nasıl yapmaz
Soran+1 yılErkekliğini hiç hissettirmiyor çok sacma
Cevap sahibi+1 yılAynen Senin gibi bi kıza yapılır mı bu istersen Konuşalım mı senle bu konuda Yani oral nasıl yapmaz aklım almıyor salak
Cevap sahibi+1 yılEn iyi yorum için teşekkürler ben sadece içimden geçeni dedim
Soran+1 yılTeşekkür ederim dediklerin güzeldi hoşuma gittu
Cevap sahibi+1 yılKeşke senin gibi anlayışlı birisi olsaydı hayatımda be şans işte be
Soran+1 yılÜzülme bulursun , sen daha iyilerine layıksın
Cevap sahibi+1 yılYok be canım bulamam ben bulsam bile senin kafada iyi düşünen çok az var hepsi duygusuz bencil Ne yapalım üzülmeye devamke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
35Cevap
Neden korluyormus baslamıs bı kere sen bosalana kadar emsın. Yav ne mal ınsanlar var madem oyle dusunuyorsun hıc baslama.
Ben olsam vajınanın dudaklarını eme eme dele eder agzımda tıtreye totreye bosaltırdım senı00 Yorumla
+1 yılOral sırasına aldığın hazzı göster ona, devamının gelmesinin önüne senin geçeceğini, istemediğiniz hicbirseyin olmayacağını söyle,, oral seks olmazsa olmazlardandir
00 Yorumla
+1 yılYa yapmak açıkçası pek zevkli değil ben karşımdaki insan için yaptım mecbur. Ama kadınlar çok seviyor
00 YorumlaSenin gibi sevgilim olucak. Bak nasıl mutlu ediyorum onu.
010 Yorumla
Soran+1 yılBi sen gibisine denk gelemedim bu hayatta
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılKeşke sen olsan simdi burad
Soran+1 yılTecrübeli mısın
Soran+1 yılBayılırım tecrübeli erkeğe 😋
tut kafasından bastır, buna ihtiyacı bile olmamalı. benim partnerim isteyecek ben onu orala doyururum
00 Yorumla
+1 yılBayılırım uzun uzun yalamaya favorim çilekli danone döküp yalamak
Kadınlara Oral Seks Nasıl Yapılır ↗00 YorumlaO işe başladığında insan akıl baştan gider o yüzden evlenmeden bir bayana yaklaşmak haramdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İsteklerinizi karşılıklı birbirinize söylersiniz. Oralı da sınırsız yaşarsınız
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsa yapmaz seviyorsa oral yapmayı zorlamana gerek yok kendi yönelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapılması kadar yapılanı izlemeyi de seviyorsun değilmi
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet o yalarken izlemek çok hoss
Cevap sahibi+1 yılSeni koltukta otururken önünde diz çöken erkeğin yalamasını ve seninde en kolay izleyebilme pozisyonun olur severmisin
Soran+1 yılTabiki bayilirimmm
Cevap sahibi+1 yılEn önemli olan bir ayrıntı daha var
Soran+1 yılNe o
Cevap sahibi+1 yılYalamaya başlayacak ya dil nereye değmeyle başlarıp yalayarak nereye geleceği öook özel bir deneyim değil mi
Cevap sahibi+1 yılNe demek istediğimi anladınmı
Cevap sahibi+1 yılOeal seks başlı başına çok önem ve denetim gerektiriyor koltukta iken dil analından değip yalamaya başlayıp vajina dudaklarını aralayıp içine girerken mutlaka izlemen verekmezmi ne düşünürdünnn
+1 yılTemizliğine ve hijyenine vs dikkat et, jilet kullanma düzenli olarak ağda yaptır. Ona rağmen istemiyorsa sorun olabilir
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine başka amkolik bul yavrum ha sen yapmıyorsan oda ayrı sıkıntı
09 Yorumla
Soran+1 yılO sevmiyor yapılmasını ben seviyorum
Cevap sahibi+1 yılO halde başka amkolikler işini görür, 250 gramın değerini bilmeyenler onu kaybederler
Soran+1 yılSen sevmez mısın
Cevap sahibi+1 yılSeverim ama görünüşü önemli
Soran+1 yılGörünüşü çok güzel orantılı yerli yerinde pembe bide😉
Cevap sahibi+1 yılPembeyse iyidir, boy kilo
Soran+1 yılBenimle mi yoksa vajinamla mi ilgileneceksin😉
Cevap sahibi+1 yılVajinanla ilgilenmemi sağlayacak en önemli unsur, fiziksel görünüştür. Arzuyu arttırır ya da düşürür
Cevap sahibi+1 yılSöylemiyor musun, bende İstanbul'dan
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldığın hazzı sevmesini sağlamalısın
Tertemiz bir vajina
Güzel bir inleme
Doğru yönlendirme
Güzel bir teşekkür00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOral yapmayla bakireliğin ne alkası var sen ona oral yap boşalt oda sana yapsın
00 Yorumla
+1 yılahhh bana neden böyle biri denk gelmiyor anlamıyorum
10 YorumlaBnde vajina yalamayı emmeyi cook seviyorum tutku benim icin
03 Yorumla
Soran+1 yılMükemmel ötesi benim için
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılona iyi yalatmalısın sevişerek orala geçersin dili içinden çıkmasın
00 Yorumla
+1 yılKorkunun ecele faydasi yok anam eninde sonunda kel oglanla tanisacan
00 YorumlaBende yapmasını ve yapılmasını seviyorum normal bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOral kalpten gelir 😛
10 Yorumla
+1 yılSevgilin oral yapmaktan çok zevk almıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Herkes severek yapmıyo bide
00 Yorumlaçokda zevkli arkadaşım en zevkliside 69 olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de çok seviyorum oral
20 Yorumla
+1 yılBende çok seviyorum
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOran kızlığını bozmaz. Söyle doya doya yapsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılDevamını getirmekten korkuyor o yüzden de süreyi kısa tutuyor ya zaten
Soran+1 yılBu gidişle ayrilcam ondan oral yapmayan erkege erkek mi denir yaa
Cevap sahibi+1 yılBu gidişle beni eklersin görüşmek istersin
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ben bayılırım orala
+1 yılSevmeyen çıkmaz emin ol
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimki yapmıyor istee😭
- +1 yıl
Yanlış kişidesin o zaman 😀
+1 yılNormal kadınlar ister bunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Onu azdır güzelce ve yala de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. sevdiği bir şey yok mu bal vs. sür yalat
00 Yorumlaneedeni yok zevk işte
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kadın sever
00 YorumlaOral hangisiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yaparim istedigin kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış ellerdesin güzelim mundar olma
00 Yorumla
+1 yılHer kadın sever
00 Yorumla
+1 yılZevk verdiği için