Oral seviyorum ama erkekler niye oral yapmıyor? Yapan da 2 dk falan ben saatlerce yapabilirim 🥳
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılOral yapmak sanattır. Herkes vajina yalar ama bir sanatçı gibi yapmayı beceremez. Genellikle de Türk toplumunda erkekler 2-3 dk oral yapmayı yeterli görüyor. Ama oral yaparken kadına dişliliğini her zerresinde her hücresinde hissettirmek, kadını ateşleyip tutuşturmak, dilinle uçuşa geçirmektir oral seks. Ve bu da 2-3 dakikaya sığmayacak kadar özel bir muameledir.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet genellikle 2-3 dakika onlar için yeterli geliyor. Kendisine gelince de ses çıkmıyor yani 2-3 dakikayla kalmak istemiyor.
- +1 yıl
Süre sınırı koymak, skora takılmak zaten seksin keyfini kaçırır. Sayılara ve sürelere takılmaktansa zevke odaklanmak gerek. Sadece ben zevk alayım diye bencillik etmemek lazım. Seks iki tarafın da zevk alması için birlikte yapılan bir eylemdir ve dolayısıyla da iki tarafın da zevk alması esastır. Partneine saygısı olan insan da sekste bencil davranmaz, hem kendisi hem partnerinin zevk alması için çalışır.
Soran+1 yılSöyledikleriniz çok doğru
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Soran+1 yılRicaaalaarr efeenimmm :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek yapmıştı bana 😂 anal, oral falan anal iğrenç zevk almadım. Bir daha yapmadım. Bol bol oral yapıyordu. Dk mı tuttum ya ne bileyim. 30 dk belki, sanmıyorum. Hetoroseksüelim artık. 😏 Bu daha iyi. Bencillik tutarsa kadını 5 Dk 😂 güven veremem alışmadan ki mümkün değil. 😀 Bir defa yaratılış gereği kadın daha güçlü bu konuda ama biz erkekler yok erkek güçlü. Erkek dayanamıyor, kadına işlemiyor. Tabi azgınlık derecesine bağlı, hayvani dürtüler ortaya çıkıyor işte. A*m değil Vajina kibar olmak lazım vede etik. Kimseye güven veremem, zaten sevemiyorum, nede zarar veriyorum. Kendi halimdeyim. Birini bulurum sorun değil önemli olan öncelikli şey sevgi onu da takan yok. Yaşadıkça düzelir. Bakalım bize hayat ne gösterecek daha.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalın kalitesine göre değişir süre, kıllıdır, hafif de olsa ekşimtrak bir koku vardır bir kaç dakika veya penisi kaldırana kadar keyif verilir. Tabiiki partnerin devam etmeni isterse edeceksin ya da girmeyeceksin o yatağa. Temiz ağdalanmış tıraşlanmış bir vajina ile de en az 15-20 dk ilgilenmek büyük bir zevktir. Türk kadınlarında basıl ki genel olarak oral seks blowjop kültürü olmasından dolayı, vajinal orala da süresi itibarı ile uzaklar. Eski sevgilim 5 dk sonra tamam yeter gir içime derdi oysa ki daha devam etmek isterdim. Oral candır sevmen çok güzel bir durum, partnerin çok şanslı bunu bilmelisin…
03 Yorumla
Soran+1 yılPartnerim artık yok :) Süre vs her şey değişebilir ama oral yapılmayacaksa hiç ilişkiye girilmemesi daha uygun bence.
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden yazdım ya “Hakkını vermeyeceksen girmeyeceksin o yatağa” 😌
Soran+1 yılEvet haklısın :)
Oral kültürümüzde ayıp ve pis karşılanan fakat güdüsel olarak daha fazla hissetmek daha fazla görmek daha fazla koklamak dürtüsü ile yaptığımız şey. Bundan sıkılacak bir kişi ilişkiyi erken bitirmek ya da kendini kurtarma peşindedir. Zaten ilişkiyi standart şekilde bitirme zorunluluğu yoktur. İlişki oral olarakta başlar ve biter bunda bir eksiklik yoktur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
65Cevap
+1 yılAşağıda @curiosus isimli pembeli vermiş veriştirmiş klasik türk kızı kafasıyla. Neymiş efendim erkekler yapmazmış etmezmiş bencilmiş vs vs sanki siz kızlar çok seviyor da...
Hadi gel 2 saat durmadan orala dayanabilirmisin desem iyyyy sapık demekten öteye geçemezler...
Bitmedi şu bizim kızların kezbanlığı.07 Yorumla
Soran+1 yılErkeği kadını yok aslında o şekilde düşüncesiz erkek de var. Senin dediğin gibi hayatta dudağına bile değirmemiş kadınlar istek gerekiyor.
- +1 yıl
Cinsellik zaten zevktir zevk için haz için yaşanır.
Elbette öyle olan erkek de çok var.
Ama kendisine oral yapılmasını hele hele uzun sureli oral yapılmasını isteyen kadın da çok az.
Ben henüz yapacağım orala dayanabilecek bir partner bulamadım ama laf gelince kadınlar hep topu erkeklere atıyor.
Daha kadınlar cinsellik konuşmaya bile yanaşmıyor iki kelime edemiyoruz.
Soran+1 yılBen o az kısımdan :) Yapmayı da yapılmasını da severim ben.
- +1 yıl
Diyorsun ama gizlisin 🙂
- +1 yıl
Ben daha çok yapmayı severim , evet bana yapılması da güzel özellikle 69 da ama yapmak bam başka bir haz.
Soran+1 yılDiyorum gizliyim çünkü gereksiz bir sürü mesaj geliyor öbür türlü uğraşmak istemiyorum açıkçası :)
- +1 yıl
Bende diyorum ki sen yazabilirsin frekans her zaman birbirini bulmuyor 🙂
Buradaki aba*za erkeklerin vay efendim ben şöyle bırakmam böyle bırakmam saatlerce yalarım cart curt laflarına kanmayınız. Hiçbiri gerçekte öyle değil, hiçbir erkekte böyle değil. Burada böyle saatlerce yalarım diyerek kız düşürebileceğini zanneden birkaç an*da*valdan ibaret hepsi. Bence sorunun cevabı erkeklerin tabiatının çok bencil olması. Kendilerine gelince yapılsın isterler ama kendileri yapmaya gelince uğraşmak istemezler. Gerçek bu canım.
01 Yorumla
Soran+1 yılKanmıyorum zaten :) Kendilerini düşünüyorlar sadece ama vardır mutlaka düzgün biri daha rast gelmedik ama :)
Ben en az yarım saat ayırırım, bazen oralla boşalan bayan arkadaşım vardı, bazen iyice kaçtığında bosalma kıvamına geldiği sinyali veriyor, artık yuva misafirin istediğini anlarız, oral en az yarımsaat veya bir saat arasında olabilir. İyi yapanlar candır onları seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişme de çok önemli unutmamalı iyi bir öpüşme ve elleşme sonrası birbirimizi elle soyduktan sonra Oral yaparken partnerime o sırada yatağa sürterek boşalabilirim zaten, İnim inim kıvranan partnerim dolu dolu boşalır yalamak harika ya, Tabii temiz olmalı kılsız kaymak gibi, Sonuçta dilim değerli değil mi her deliğe girmemeli öyle 🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsaplantılı bir oral hastası olarak bayılırım.. gün boyu yapmaktan sıkılmam o kadar yani.. başka bir şey istemem bile.. hastasıyım.. zevkli keyifli ve eğlenceli kesinlikle
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok zevkli bende asla bıkmam 🥳
- +1 yıl
bıkılır mı hiç.. aslaaa.. biz bir araya gelmeliyiz kesinlikle...
Soran+1 yılBir araya gelemeyiz aşko nasıl geleceğiz 🥳
- +1 yıl
istanbuydaysan.. gelinir.. ayarlanır
Soran+1 yılDeğilim maalesef 😑
- +1 yıl
eh şans ne yapalım.. üzücü..
Soran+1 yılÇok üzücü 😑
- +1 yıl
sağlık olsun
Kızın birine yaptığım oral biraz fazla uzun sürmüştü, e artık girmeyecek misin diye hırçınlaşana kadar farkında değildim :))
Uzun dediğim de zaten saatlerce değil, 15 dakika felandı00 YorumlaYapmasını mi seviyorsun yoksa sana dakikalarca yapılmasıni mi seviyorsun. Koku vs var mı peki vajinan da
014 Yorumla
Soran+1 yılYapmasını da yapılmasını da seviyorum. Koku vs yok her ilişki öncesi zaten özellikle temizlerim.
Soran+1 yılDiyorsun 😂
Soran+1 yılYaptırdım 2-3 dakika sonra tamam bitti işte
Soran+1 yılHerkes böyle değil maalesef :)
Soran+1 yılBayılırım karşılıklı olacak ama ne verirse onu alır :)
Soran+1 yılNe için?
Soran+1 yılYok maalesef :)
+1 yılBende çok severim... hem yapmayı hemde yaptırmayı.. maalesef çoğu kişi sevmiyor oysa ki büyük zevk...
052 Yorumla
Soran+1 yılYapmayan bilmez asla
- +1 yıl
aynen yaşamayan bilmez... işte cinsellikte bu yüzden uyum çok önemli...
Soran+1 yılKesinlikle önemli ya 😑
- +1 yıl
Umarım istedğin özellikte biriyle karşılaşırsın...:)
Soran+1 yılUmarımmmm 🥰
- +1 yıl
görüşürüz :)
- +1 yıl
selam
Soran+1 yılAleyküm selam
- +1 yıl
çok sıcak :)
Soran+1 yılSen mi? Hava mı? 😂
- +1 yıl
ikiside :D sen ne durumdasın :D
Soran+1 yılİkisi de sorma sorma 😂😂
- +1 yıl
müsaitmisin :D
Soran+1 yılDeğilim aşko 😂😂😂
- +1 yıl
sohbete aşko ya :) özelden..
Soran+1 yılOlmaz aşko ya 😂😂
- +1 yıl
ısrarı sevmem :)
Soran+1 yılPeki :)
- +1 yıl
birkaç şey yazacağım burdan yazamıyorum ondan davet ettim yine de sen bilirsin :)
Soran+1 yılTamam :)
- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
saatlerce dil darbesi ::D
Soran+1 yılAhahahha sende yani 😂😂
- +1 yıl
dilimle damağım arasında klitorisin :D
Soran+1 yılFenasınnn 😂😂
- +1 yıl
sende öylemisin acaba :D
- +1 yıl
sende öylesin bence :)
- +1 yıl
iyi geceler :)
Soran+1 yılİyi geceler aşkoo 😂
- +1 yıl
aşko naber ya :)
Soran+1 yılİyidir aşko senden naber 😂
- +1 yıl
fena fena :D sen? :D
- +1 yıl
tatlı dilliyimdir... :D
Soran+1 yılBende fena aşko yanıyoruz alev alev 😂
- +1 yıl
söndürelim :D
Soran+1 yılAşko hem yanıyorum hem de kimseyi istemiyorum ya ne olacak benim bu haller 😂
- +1 yıl
beddua ederim bütün gece boşalamazsın :D :D :D
- +1 yıl
amaç sohbet ya
Soran+1 yılO işi az önce hallettik aşko 😂😂
- +1 yıl
süpersin... hayata kaşı şu anda dimdik ayaktayım aşko :D
Soran+1 yılŞimdi ben sana bir beddua etsem 😂😂
- +1 yıl
tutar valla :D etme ya
Soran+1 yılBenim bedduam tutar bir de 😂😂
- +1 yıl
hiçkimseye beddua etmedim bugüne kadar şaka yaptım aşko... :) hayata karşı dimdik ayakta kalmaya devam... senin tatlı diline karşı koyamam :)
Soran+1 yılTamam hadi etmedim 😂
- +1 yıl
sağol ya :D lütufta bulundun hahahah
Soran+1 yılNe demek ne demek her zaman aşkooo 😂😂
- +1 yıl
özelede bekleriz :D
Soran+1 yılİnş aşko ya 😂😂
- +1 yıl
5 dk sohbet edelim ya burdan çok uluorta oluyor
Soran+1 yılYa seni yerim hadi atıyorum aşkoo 😂😂
- +1 yıl
adamsın ya :D
+1 yılNeden bu kadar seviyon :)) tam olarak sebep.
Eğitseydin ya sende o yapamayanları😉😀bakın böyle diyerekten.00 Yorumlabir şey danışmanlık gerekte , yazar mısınız rica etsem?
02 Yorumla
Soran+1 yılBuradan sor kardeş ne soracakssn yeni taktik de bu ya
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 dk oral yapardım en son baya kasılırdı zaten zevkten sonra yeter tamam diyip girmemi isterdi, bu hep böyle olurdu 15 20dk, biraz zaman sonra tekrar oral, oral candır ya
07 Yorumla
Soran+1 yılOral tekdir bitanedir 😍
Cevap sahibi+1 yıl69 güzel oluyor 1 kere yaptık ama güzeldi
Soran+1 yılİki taraf da fazlasıyla zevk alıyor gayet güzel
Cevap sahibi+1 yılEvett, ne zaman yapıyoruz?
Soran+1 yılYapmıyoruuz :)
Cevap sahibi+1 yılamın sağolsun :D
Soran+1 yılAhahhaha 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılİşte İşte bunun için insanlar partnerinden memnun olmayıp yeni partnerler arıyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çok doğru
- +1 yıl
18 seks sadece girip çıkmak değildir Dokunmak hissetmek yalamak ve bencil olmamak lazım karşı tarafı mutlu etmek için uzun uzun çalışmak lazım
Soran+1 yılKesinlikle öyle ve sevgi bağının olması gerektiğini düşünüyorum konuşarak anlaşarak ilişkiye girme olayları bana ters geliyor açıkçası :)
- +1 yıl
Sevgi konuşmak iletişim bunların hepsini içinde yani Zaten Sevmediğin bir tane dokunmamışsın sevmek sonsuza dek aşık olmak sevmek anlamında değil
+1 yıl30 dk belki 1 saat sıkılmadan yapabilirim partnerimin orgazm olup titremesini dilimle hissetmek beni delirtir tabi belli kriterlerim var
08 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin belli kriterleri var ama kendisine yaptırıp kimseye yapmayan erkek çok fazla
- +1 yıl
O erkeklerle birlikte olma
Soran+1 yılOlmam bu saatten sonra nefretlik hepsi
- +1 yıl
En doğrusu bu seçici olmak gerekiyor
Soran+1 yılKesinlikle 🥳
- +1 yıl
Bol şans
Soran+1 yılSana daaa 🥰
- +1 yıl
🙂🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ben de saatlerce yapabilirim, öyle çok seviyorum ben de ^^
05 Yorumla
Soran+1 yılMasum masum bakışlarls mı yapıyorsun 🥳
- +1 yıl
o anki bakışlarım seni daha çok baştan çıkarırsa şaşırma :)
Soran+1 yılDiyorsuuunnn 😂😂
- +1 yıl
dedim bile ;)
Soran+1 yılAhahhaa 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonunda buldum yaaa benim gibi oral seven şükür kavuşturuna sana anlatsam inanmazsın nasıl oral yaptığımi
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAcaba bendeki orali duysan ne yaoqrsin 😅😅
Cinsel Yaşam konusunda 899 cevap paylaştı. boşaltmadan bırakmam. 2-3 gun cenemin agridigi olmustu 😂
00 Yorumla
+1 yılBen saatlerce bıkmadan usanmadan yapıyorum ve fazlasiyla mutluoluyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. kim o 2dk yapan? cidden 2dk yapan hiç yapmasın... ben boşaltana kadar yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılDilim uyuşana kadar yalarım :) seviyorum ben, 69 yaparsak daha da zevkli oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılAbla ağız enfeksiyonu kaparsın yapma şöyle fanteziler
00 Yorumla
+1 yılBende yaparım saatlerce evlenince en sevdiğim şeylerden birisi olcak
00 Yorumla
+1 yılORalı bilen yapabilir... bilmeyen de 2 dk zor dayanır..
00 Yorumla
+1 yılÖyle saatlerce yaparım diyemem ama mümkün olduğunca uzun tutmaya çalışırım çünkü benim içi de zevkli bir şey kadına oral yapmak aynı zamanda nedendir bilmiyorum ama vajina bana lezzetli gözüküyor 😄 iyi teknikler bildiğimi de düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbildiğin 45 dk 69 pozisyonunda yapmışlığımız var birbirimize 😂
048 Yorumla
Soran+1 yılNe güzelll 😍😍
Cevap sahibi+1 yılo 45 dkdan sonrada hemen kucağıma çıkmıştı, hayatının en iyi seksi olduğunu söyledi baya boşalmıştı hatta, oral yapmasam o kadar harika olmazdı ama büyük ihtimsl
Soran+1 yılOlmazdı tabi şehvet katıyor ve ilişki daha kaliteli oluyor
Cevap sahibi+1 yılaynenn, bi de oral yapılmasına bayılıyordu zaten. Zevkten resmen şaşı gibi olmuştu gözleri hahah güzel tecrübeydi 😂
Soran+1 yılHelal sana aslan parçası 😂
Cevap sahibi+1 yılkarşı tarafı mutlu etcen ki o da seni etsin 😂😂
Soran+1 yılKesinlikle öyle 😂😂
Cevap sahibi+1 yılsanada 2 dil atıyım istersen knk sjsjsjs 😂
Soran+1 yılSanal bana zevk vermiyor aşko ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılaa sanalı kim dedi ağzımdan sanal kelimesi çıkmadı 😂 ben de hiç sevmem arada burdan yazan kızlar oluyo sanal için, yapmayıncada engelliyolar 😂😂
Soran+1 yılİçimden geldi 😂😂 Sevmem sanal ne faydası var ki bana hayal gerçek olmadıktan sonra 😂
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle, millette sanala bayılıyor ya asla anlamıyorum, gider prno izlerim daha iyi yani 😂 mantıklı kızsın ama seni sevdim 😂
Soran+1 yılAynen bende aynı şekilde düşünüyorum 😂 Hep mantıklı davranmaya çalışıyorum aşko 😂😂
Cevap sahibi+1 yılaşko kuşko kızları severim 😂
Soran+1 yılAhahaha 😂 Aşko kuşko değilim aşk kadınım ben tam anlamıyla 😂
Cevap sahibi+1 yılhadi inandım 😂 hangi şehirde yaşıyosun, meraktan soruyorum 😂
Soran+1 yılİstanbul 😂😂
Cevap sahibi+1 yıltam oraya taşınıyodum geçenlerde, son anda yırttım 😂😂
Soran+1 yılAhahhaa nasıl oldu 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAnkara'da daha güzel iş oldu kaldım bende 😂
Soran+1 yılİyi iyi güzel 😂😂
Cevap sahibi+1 yılkonudan baya saptık dimi sjsjsj 😂
Soran+1 yılOlsun ne olacak sanki 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da olsam yürürdüm hahah 😂😂
Soran+1 yılAhahaha en azından dürüstsün 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılo yüzden sordum nerdesin diye 😂 Ankara'ya gel hahah 😂
Soran+1 yılHahaha hemen ilk uçakla geliyorum 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılyarım saatte bir var zaten alalım hemen biletini 😂😂
Soran+1 yılAhahahhaa 😂😂 Geliyorruummm 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılhızlı trenle gel daha ucuz hahhahah 😂
Soran+1 yılAhahhaa 😂 Cebimi de düşünürmüş 😂😂
Cevap sahibi+1 yılyaa bak böylede tatlı bi insanım işte 😂
Soran+1 yılAman aman şeker seni 😂😂
Cevap sahibi+1 yılbiraz şeker yemek ister misin hahahah 😂😂
Soran+1 yılAhahaha istemem şekerim var 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıldeme beee ne güzel iyi gidiyorduk işte 😂
Soran+1 yılHala gidiyor 😂😂
Cevap sahibi+1 yılilişkimizi bi üst level e taşıyalım mı 😂😂
Soran+1 yılAhaha bu pek mümkün değil 😂😂
Cevap sahibi+1 yılneden be 😂😂
Soran+1 yılOlmaz be aşkoo 😂😂
Cevap sahibi+1 yılne diyebilirim ki, üzdünn 😂😂
Soran+1 yılÜzülme aşko 😂
Cevap sahibi+1 yılyürümeyeyim yani sana peki 😢
Soran+1 yılYürümeee :)
Cevap sahibi+1 yılpki... gidiyorum ben 😢
Soran+1 yılGörüşürüz aşko kendine iyi bak 🥳
Cevap sahibi+1 yılsen de iyi bak şekeriiim 🥳🥳
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşılıklı 69 olursa bence çok iyi anlaşılabilir :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım mı? Bende senin gibiyim oral benim için her şey demek :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim demiş ben yapıyorum dakikalarca hemde bak şimdi bile canım çekti, 😅 😅
00 Yorumla
+1 yılSaatlerce sinirlerine dokunabilir seni ucurabilirim 😇
00 Yorumla
+1 yılEmin ol banA yapamazsın kaldiki bende saatlerce yaparım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kim demiş sevmiyor diye... Bende dayanabildi gormedim... Saatlerce
00 Yorumlaben seviyorum ve yapıyorum da, iyi de yaparım taktiğini tekniğini, ama partnerim belli bi süre sonra yeter diyor ben de bırakıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin adına üzüldüm sansizmissin saatlerce * yalamayı çok seviyorum keşke sevgilim olsaydın soluksuz saatlerce yalarken cildirtirdim seni şansın yokmuş ehli denk gelmemiş sana nerelisin bu arada
09 Yorumla
Soran+1 yılSenin de şansın yokmuş bebiş 😘
Soran+1 yılTanışmak istemem ama :)
Soran+1 yılPişman olurum biliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılPişman olmayacağını eminim ben tanımak istiyorum kabul etmeni temenni ederim istemessende saygı duyuyorum
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılSanırım kararınız olumsuz 😞
Soran+1 yılEvet :)
Cevap sahibi+1 yılÇok üzüldüm bu kararınızı ama fazla israrın doğru olmayacağını düşünüyorum umarım size mutlu edecek değer verecek birisiile tanisirsiniz nerelisiniz buarada
Soran+1 yılUmarım sizde :) İstanbul
gitmedi şansin yağverr
12 Yorumla
Soran+1 yılAhh be * kadeeerr 😂
+1 yılSende trolsun bence
Erkeksin15 Yorumla
Soran+1 yılNe erkeği aşko yalanmak istiyorum sadece o kadar 😍
- +1 yıl
Vallah ya erkek ya da gaysın
Soran+1 yılAman aman neler duyuyoruz 😂😂😂 Valla kızım ya 😂
- +1 yıl
Kanıtla
Soran+1 yılYapamam canım 😂
seven erkeklerde var emin ol :))
039 Yorumla
Soran+1 yılHiç denk gelmedim 😂
Soran+1 yılAhhh ahhh 😑
Soran+1 yıl8 saat sonra gece olunca aklına geldim demek 😂😂😂😂
Soran+1 yılNiye 😂😂😂😂
Soran+1 yılAhahaha gizliye alsaydın 😂😂😂
Soran+1 yılOoo baksen 😂
Soran+1 yılHelalll 😂😂
Soran+1 yılİstanbul :)
Soran+1 yılGüzell :)
Soran+1 yılCiddi ama buradan birini bulmak için yazmadım :)
Soran+1 yılTabi :)
Soran+1 yılSanal alemler bana göre değil :)
Soran+1 yılAbicim canım ben küçüğüm daha aramızda ne kadar yaş farkı var 😂😂
Soran+1 yılÖnemsiyorum çünkü 13 yaş var 😂😂 Çıtır seviyorum abi 😂😂😂
Soran+1 yılAhahaha 😂😂 İstemem çıtır seviyorum😂😂😂
Soran+1 yılAhaha öyleyimdir biraz 😂😂😂
Soran+1 yılHadi tahmin et hadi 😂😂😂
Soran+1 yılBilemedin 😂😂 Sadece sohbet yapacağına emin olamadım 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı.
+1 yılManyak derecesnde oral yapardım
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi yapmıyor musun?
- +1 yıl
Beğendiğime yapıyorum
Soran+1 yılGüzel güzel
Gündemi ele geçirecek soru bu demek 😄
036 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaha 😂😂 Aşko deme öyle 😂
Soran+1 yılAhahhaa 😂😂 Sende az değilsin ama 😂😂😂
Soran+1 yılAman ne biliyim içimden geldi söyledim 😂
Soran+1 yılİçimden geldi diyorum alaka mi olması lazım aşko yapma böyle lütfen 😂
Soran+1 yılNe gibi aşko 😂😂😂
Soran+1 yılPeki 😂 Paylaşmam daha böyle görüşler 😂😂
Soran+1 yılNeyi? 😂
Soran+1 yılKonuşmalarından sezdim 😂😂😂
Soran+1 yılAşko illa bir söylediğine takılmadım genel bir değerlendirme 😂😂
Soran+1 yılİçine sinmedi cevap belli ama öyle aşko. 😂😂
Soran+1 yılCiddiyet sevmem gül biraz. 😂😂
Soran+1 yılUğraşmak istemedim isimleri unutuyorum sonra sıkıntı çıkıyor 😂😂
Soran+1 yılValla mesaj bölümü o kadar karışık ki 😂😂😂
Soran+1 yılAhaha sonradan çoğaldı bende anlamadım 😂😂
Soran+1 yılSen bana bakma ne yapacağım ben bile kestiremiyorum 😂😂
Soran+1 yılAhahaha devam şu anlık sıkılınca melankoliğe bağlarız biraz o yönde takılıp geliriz geri 😂😂
Soran+1 yılBen sana öbür görüşten yazamıyorum bir şey 😂
Soran+1 yılNe için 😂😂 Ama sadece sana yazamıyorum 😂😂
Soran+1 yılOoo günler olmuş sen yeni yazıyorsun 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıladamına denk gelmmemişssin :D
018 Yorumla
Soran+1 yılKim 😂
- +1 yıl
sen diyorum adamına denk gelmemişssin elektrik süpüregesi gibi vakum yapanlar var :D kzıı erkeği
Soran+1 yılGelemedik zaten ya ben yapıyorum o yapmıyor bu ne yaman çelişki? 😂😂
- +1 yıl
öğretona oda yapsın
Soran+1 yılİğrenirmiş 😑
- +1 yıl
tamam iğreniyorsa orada ne işi var
Soran+1 yılBende dedim ben yapıyorum sende yap dedim o zaman bende yapmam
- +1 yıl
tamam değil ilk yazdığım *k yesin orada ne işi var o zaman yazmışım
kadından iğrenilir mi yaa ne günlere kaldık bence sende yapma dicem ama yaparken zevk alan da var eğer yaparken zevk alıyorsan bu sefer o zevk den mahrum kalacaksın
Soran+1 yılYaparken zevk alıyorum zaten bende ama artık ilişkiyi bitirme noktasina geldim gerçekten
- +1 yıl
bence o zaman kendi kafana göre birisini bul ona yol ver hayatta her şey yaşanmalı
Soran+1 yılKesinlikle yaşanmali 😂😂
- +1 yıl
o zaman yaşa :d sınırlar diğerleri için olsun :D
Soran+1 yılYaşayacağım aşko saldım gitti onu amannn 😂
- +1 yıl
:D zamane aşkları çok tutukuluymuş :d
Soran+1 yılAhahaha 😂 Tutkuuuu severiiizzz 😂😂
- +1 yıl
neyse vaktini almayım snn daha çok :D hadi kolay gelsin
Soran+1 yılSağol aşko sana da kolay gelsin 😍
- +1 yıl
sağolasın :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddenmi kiz köküne kadar doya doya emermiydin
35 Yorumla
Soran+1 yılEmiyorum kız valla 😂
Cevap sahibi+1 yılOf supersin varya dolu dolu bende isterdim sömururdum heralde
Soran+1 yılHarikasın kız 😂😂😂
Soran+1 yılZor değil aslında sadece kadınları tanıyıp bilmiyorsunuz nasıl davranmak gerektiğini o kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel hep böyle kal
04 Yorumla
Soran+1 yılKalmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Kal kal
Soran+1 yılUmarım :)
- +1 yıl
:)
+1 yılGenelleme yapmamak lazım ben yapıyorum
00 Yorumlahenüz benimle tanışmadınız sayın leydim
00 Yorumla
+1 yılTemizse eğer bak nasıl yalıyorunn
00 YorumlaWauuwww saatlerce. Cok iyi ya
00 Yorumlasen yap ve yaptır o zaman
00 YorumlaTemiz kılsız olduktan sonra niye yapmayalım ki
01 Yorumla- +1 yıl
Tüysüz *mcık olursa severek yalarım, İştahla yerim yemeğimi :P
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapana denk gel derim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 dk oral mı olur ya öpmedir o jsjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral dediğin en az yarım saat sürmeli
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapana denk gelmemişsin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaatlerce oral ha 😀bıkmadan ilgilenmek aletle
0123 Yorumla
Soran+1 yılEvettt 😂
Cevap sahibi+1 yılNe oldu :)) deli.
Soran+1 yılBir şey olmadı aşko ne olsun 🥳
Cevap sahibi+1 yılBilmem olmuştur belki bişeler 😀😀😉
Soran+1 yılAhahhaha 😂
Cevap sahibi+1 yılPislik😛😀
Soran+1 yılSensin pislik ahahahah 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen benden daha pisliksin 😛😀😀
Soran+1 yılAahhaha. 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNbr oraldelisi 😉😀😈
Soran+1 yılNerden ciktin sen 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😮😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHerkesin çıktığı yerden 😛😀😀
Soran+1 yılAaaa çok güzel espri gerçekten hayran kaldım 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBir kere daha kahkaha atarsan inanırım 😉😂😂
Soran+1 yılAhahhahaha 😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOldu bu.😉😀inandım.
Thanks.😉😀
Soran+1 yılReca efenim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAferin hep böyle nazik ol 😀😉😂 tam bir hanfendi
Cevap sahibi+1 yılVe böyle itaatkar ol 😂😂
Soran+1 yılBen ve itaatkar ahahahha 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNiye :)) olamaj mı😉😁
Soran+1 yılAsla 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBelki vardr içinde öyle bişey 😉😈😀yok diyorsun
Soran+1 yılYok ben itaat edecek biri degilim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİstersen yapabilirsin gibime geliyor 😂
Soran+1 yılİstersem her şeyi yaparım ama istemem 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi 😂😮😂😂
Soran+1 yılTabii ne sandın 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHenüz bişey sanmamıştım oraldelisi.😛
Soran+1 yılAhahahaha 😂😂 Pekiii 😉😉😉
Cevap sahibi+1 yılAdamın iliğini kuruturum diyosun.😱😂😂😉
Cevap sahibi+1 yılTikin mi var 😀baya göz kırptın
Soran+1 yılKurutmak ne kelime ki ya sende 😂😂 Hahaha yok elim değdi aslında ama sonra dedim aman gönder gitsin 2 tane daha attım yanına 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKurutmak ne kelime 😟çeşit çeşit anlamları var. orada ki mana çeşitli hareketlerle , temaslarla güçden, halden düşürmek v. b. durumlara sokmak.😂😂 .
Dermansız bırakmak.
Snn elin değince sakıncalı şeyler doğurabilir aman diyim 😛😁iyi yaptın öte tarafa mj götürcen kırp gitsin , uçlardan uçlardan☺😋😎
Soran+1 yılDoğar kesin doğar ahahahhaa 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılGözlerinle soymak gibi değlmi 😁😂😂sonrasında da gebedir bişeylere
Soran+1 yılAhahaha boş ver aşko derin mevzular 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBoş vermeyi sevvmim😛boğulmayız ya derin olsa nr olur😁
Soran+1 yılSağlam boğulursun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDiyorsun.😮😱
😀
Yüzme bilsem de mi kurtulamam 😞😏
Soran+1 yılAsla kurtuluş yok 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDeme yav 😏😔bak bu olmadı.
Küçükcuk bi şans olaydı
Soran+1 yılYook yook maalesef 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSonunda acıyıp yardımınla kurtulcağımı bilsem , dalarım o derinlere.,😎
Cevap sahibi+1 yılArtık nasıl yaparsan, suni teneffüsle mi, kalp masajıyla bilemem 😛😕
Soran+1 yılDalma yardım da bekleme 😂 Öyle bırakırım popiş gibi 😂😂 Çok yaptım az şeref*iz değilimdir 😂
Cevap sahibi+1 yılVicdansız haysiyetsiz.😒😛😡popiiş gibi ne ya 😀o kim nsıl bırakılyo.
Cok yaptın hmm vay be , şerefsz seni 😁
İçindeki kötülüğü itiraf eden oraldelisi😛
Cevap sahibi+1 yılYine derin suları tercih ederim.😁gittiği yere kdr, kurtulabilrsem😀
Soran+1 yılAhahhaa çok etme aşko boğulursun kafayı bozarsın en heyecanlı yerinde yersin bı engel 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKafayı bozayım no problem bi de böyle bozalm.
O son dediğin 😮😱😨olmadı yalnız.
Şok etkisi yarattı 😨😵😏😏heyecanlı yerlerde gezinmeyi, engelleri atlamaya seven ben.😖
Soran+1 yılAhahaha işte diyorum deriiin diyorum 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBişe olmaj ya , cam simidi alırım ben merak etme sen😏
Soran+1 yılAhahhaha o da fayda etmez aşko 😂😂
Cevap sahibi+1 yılFayda eden nedir şerefszoraldelisi😉😁
Cevap sahibi+1 yılNYSE yarışmaya nerden katılıyorsun 😉😀😀
Soran+1 yılAhahhahaha 😂😂 Yarışma mıydı 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSayılır😀😉
Erkeklerin iliğini kuruyan kızlar yarışması😈😉😁
Cevap sahibi+1 yılya da oralsevenkızlar yarışması.😂😂
Soran+1 yılAhahhahaha katılmama gerek yok ben 1. yim 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılO ne özgüven o. o ne şımarıklık 😀
Saatlerce yapınca en iyisi mi oluyorsunn sennn😁
Soran+1 yılHayır zaten saatlerce dayanan çok az aşko 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂dayanamayan da tip tarihine geçip oraltutulması yaşayıp kriz geçirip önce kendi sonra penisi tutuklu kalıp eşek cennetine gidiyor
Cevap sahibi+1 yılDayananları ödüllendirsen bari
Soran+1 yılAhahahah evett 😂😂 Dayanana da sınırsız zevk işte yeter aşko 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBnce yetmeyebilir, yanında farklı ödülle ver😉😀😂
Soran+1 yılBen ayarlarım sen dert etme 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBak şmdi merak ettim nası ayarlıcan 😉😂
Soran+1 yılFazla merak iyi değildir 😂
Cevap sahibi+1 yılİyileştirirzzz😈😁
Soran+1 yılHahahha 😂😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle gülersin işte 😛😀😀
Soran+1 yılBen hep gülerim aşko senlik pek bir durum yok 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEminsen 😉😁o işi yaparkennde mi
Yoksa karşımda gülme bu kada kendime satarım😉
Soran+1 yılEvet hep gülerim diyorum ya işte 😂 kendime satarım ne demek 😂
Cevap sahibi+1 yılTeknik bir hata oldu 😏saymak olcaktı oraldelisi
Soran+1 yılAhahahhaha 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHalar bitince haber ver 😛😁
Soran+1 yılAhahahhaa😂😂
Cevap sahibi+1 yılYiter. Yiterr çenen ağrıdı.😏geveze oralcı😁
Soran+1 yılAğrımaz hiç öyle oturur gülerim sabaha kadar ahahhahaha 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılGülmeyen :)). Zabaha kada beklerim bah.
Soran+1 yılGülmeyen sen gibi olsun aşkoo 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBenım neyim var ki olsun😒
Soran+1 yılNeyin var aşko?
Cevap sahibi+1 yılGülmeyen kıllı adamınkine 5 dk oral yapsın😉😀
Soran+1 yılAhahahahahha 😂😂 Ben yaparim sen düşün 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNere yapacn ya :)) ben yapmam ki sana dedim gülmeyen yapar diye sanmam kıllıya kolay kolay yapacağını😉😁
Cevap sahibi+1 yıl2 kai 2 göz 1 burun 2 kol , ayaklar normal bir erkeğim ince atletik erkek çok extra bişeyim yok 😛
Soran+1 yılYemin ederim kimse inanmıyor ya yaptım vallahi yaptım ya
Cevap sahibi+1 yıl😦😂😂kimse inanmıyor mu. baya baya kıllı pense yaptın demk. Şöle araları aralayıp falan da
😀😉zorlanmadan , aynı stilde.
Soran+1 yılYaptım vallahi daşdaşlar altları kasıklar ooo benden iyi prno yıldızı zaten 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDaşdaşlar 😂😂😂😂😂😂😅😅😅koptum , altlar. Detay veriyor oraldelisi.
Senden iyi p*rno yıldızu yokmu 😦😂😂sen neymişin be. vay anasını, kurutmuşun malafatul şakşuka yı
Soran+1 yılAhahahahaha 😂😂😂 Benden iyisi prno yıldızı diyorum ya 😂😂😂 Kuruturuz anaaamm 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDaşdaş ne ya 😒 daşdaş ne.😛😂daş diye diye sıkıp skıp acıtıyor bırakıyonuz manyaklar
Cevap sahibi+1 yılDiyemedın 😀bilmiyorum senden iyisi ne görmedim duymadım bilmıyoreee.
Kurutursun tabi de anaları karıştırma 😛😁fazla kurutma işine yaramaz sonra, kış için kullanmazsan tabi
Soran+1 yılDaşdaş bilmiyorum deme bana 😂 Fazla kurutmamı biri kurursa öbürü var aşko ne yapalım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBilmiyom demedim 😛😀isme takıldım yıldız.
Ooo sıraya dizdin erkekleri ha:))
Soran+1 yılİsimler benim için önemli mamık derim mesela öbürüne de 😂😂 totoş 😂😂 Ahahahahah 😂😂 Dizmedim be erkekler hazırda bekliyor bu iş için her zaman 😂
Cevap sahibi+1 yılÖnemli demek 😀mamık 😂😂hangisi o 😂😂😉😂totoş herkesin arkasında olan şey belirtmene gerek yok.
Dizdiğin de vardr.😀tabi böyle bir oraldelisini bulan erkekler de dizilir de yine snn de onları sıraya dizdiğin olmuştur😁😉
Cevap sahibi+1 yılBoy sırası, kıl sırası v. b. 😀😉
Soran+1 yılVar hadi itiraf edeyim 😂😂 Boy boy da büllük var 😂😂 Yaşa göre ayrı kategori çok 😂😂
Cevap sahibi+1 yılVayvay vay uzman konuştu 😂😂et et daha itiraflar da duymak isteriz,
Büllük ha 😂😦onu da bilirmiş kategori cok demek 😂😂😂sıraya dizdin derken boşa değilmiş😉😂😂eminim vardr.
Ucu, yoruma açık cevaplar😈😁
Soran+1 yılİstediği yere açık olabilir 😂😂 Uzman değilim bu arada ben de o kadar da abartmayalım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı çıkmasın sonra 😉😂boğulmayalm.
Değilsen nesinn büllükcanavarı 😂😂😉
Soran+1 yılEndişeye mahal yoookk 😂😂 Değilim sadece dişiliğimi iyi kullanıyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılMahal yoksa no problem 😎😁devvam.
Dişilik kullanmak mı uzmanlık alanın
😀😀hmmm merak uyandırıcı
Soran+1 yılSeverim merak uyandırmayı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSade merak mı başka şeyler uyandırmayı da sever misin😀😀
Soran+1 yılSevmez miyim ya 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBilmem artık 😀😀dibine kdr tanıdımmı senı bullukcanavarı
Soran+1 yılAhahahhahaahhahaha 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNeye yarıldın yine 😒😀😀
Soran+1 yılYaarrıldım işte 🥳😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOrtadan ikiye mi , yoksa dikine mi 😀😀
Soran+1 yılDikiine dikiineee 🤤
Cevap sahibi+1 yılHa iyi bari :))
Cevap sahibi+1 yılTm bi sus artık ya 😁😛 anladık oraldelisisn, 1 numarasın. kaç gündür susmadın ha
Tahatsz ettik milleti😁
Soran+1 yılBen susmuştum zaten asıl konuşan sensin oral sever 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDk başı yazıyon Ys nerde sustun.😛nerden çıktı oral sevdiğim snn gibi saatlerce👅yaparım mı diddik
Soran+1 yılYalamak değil de yalatmak cazip geliyor gibi sana 😂 Ha iyi bari yazınca susmuştum 😂
Cevap sahibi+1 yılNerden cıktı o.😀neden gibi geldi sana yalatmm.
Hic susmuşa benzemiyon. susack olsan haha lar susmıyor 😒
Cevap sahibi+1 yılNeden o his uyandı acaba😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşime bıraksan sabaha kadar yalar 🙈
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer pussy e oral yapılmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaatlerce yapana saatlerce yaparız
00 YorumlaOral candir 69 olmazsa olmaz
00 YorumlaKapkara ve ekşiyse
011 Yorumla
Soran+1 yılBen bile iğrendim öyle deyince ama erkeklerin ki de pek bir şey değil kıllı mıllı bide 😂😂😂
Soran+1 yılAman aman onları ben bile severim 😂😂😂
Soran+1 yılHahahha 😂😂😂
Soran+1 yılErkeklerde aynı 😂😂😂
Soran+1 yılAslında hiçbir şeyin cinsiyeti yok her şeyde böyle bu
Soran+1 yılRica ederim ne demeeekk :)
İnandırıcılık sıfır...
010 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi inandırmak zorunda değilim 😂
Soran+1 yılYok ya değmez olur mu sallamam ne varsa söyleerim ben 😂
Soran+1 yılBakireliğimi kaybedeli uzun yıllar oldu 😂😂😂
Soran+1 yılSorma o durumlar baya karışık boş ver sen 😂😂
Soran+1 yılBuradan anlatamam ki 😂