20'li yaşlardaki erkeklerin büyük bir kısmı yatakta çok aceleci, tecrübesiz ve sonuç odaklı oluyor. Kadının dilinden anlamıyor. Sizce 35 yaş üstü erkekler daha mı iyi sevişiyor?#beyazorkidem😘
+35 yaş üstü erkeklerin daha iyi seviştikleri gerçek mi, yoksa şehir efsanesi mi?
Erkekler için olgun kadın. Kadınlar için olgun erkek.
Her zaman bir şehir efsanesi olmuştur, hep kendisinden olgun birisi ile bir şeyler yaşamak isteyen insanlar olmuştur çevremde.
Ben bunları tecrübe eden bir kişi olarak söyleyebilirim ki olay sadece şehir efsanesi değil. Olgunlaşmış birisi ile yaşanan ilişki söylendiği gibi kimi zaman daha çok zevkli ve güzel geçebiliyor fakat bu o kişini 30-35 yaşlarına gelene kadar yaşadıkları ile alakalı. Ben 20'li yaşlarımdan beri kendimden yaşça büyük çok fazla kadın ile birlikte oldum, belirli bir tecrübeye eriştim. Fakat etrafımda benden yaşça büyük olmasına rağmen hiç cinsel tecrübesi olmayan kişiler de var.
Şimdi hangimiz daha iyi sevişiyoruz? 20'li yaşların sonunda olup çok fazla kadınla birlikte olan ben mi? Yoksa 30'lu yaşlarının ortasında olup hiç cinsel birliktelik yaşamayan kişiler mi?
30'lu yaşlarında çok fazla kadınla birlikte oldum hatta 40'lı yaşlarında ki kadınlar ile de birlikte oldum. Hepsi de cinselliği çok fazla yaşamış, bilgili kişiler değillerdi. Bazen de benim onlara bir şeyler öğretmem gerektiği zamanlar oldu. Daha kendisini, sınırlarını, ölçülerini, yapabileceklerini bilmeyen bir çok insanla birlikte oldum. Çok tecrübeli ve o yaşlara gelene kadar dolu dolu yaşamış, çok çılgın geceler yaşadığım kişiler de oldu. Ortaya atılan tez, tamamen yaş ile doğrudan orantılı olan bir şey değil, tecrübe ile daha çok doğrudan orantılı diyorum.
Erkeklerin hemen hemen hepsi ergenlik dönemlerinde uykuda boşalma faciası yaşamıştır. Uyandığında bu durumu farketmek, kötü bir his uyandırır. Ancak zamanla bu durumu kontrol altına almayı başarır. Uyurken dahi boşalmayı engelleyebilir. Bu durum zamanla cinsel ilişki esnasında da aynı kontrolü sağlama becerisine dönüşür. Erken yaşlarda tam boşalma anında, bunu durdurup kontrol altına aldıktan sonra devam etmek neredeyse imkansızdır. Tecrübe yaşla değil yaşamakla olur. Genç yaşta olup çok yaşamış arkadaşların da çok iyi sevişebildikleri olur mutlaka. Ama yaşla beraber kontrol, sevk ve idare becerisinin artması, ilişki sürecinin uzaması ve partnerin bundan alacağı zevkin yoğunlaşmasını sağlar. Neticede sevişmeden alınacak zevk sayısal bir veriye bağlı değildir. Sorulacak soru "Kaç kere?" değil "ne kadar?" olmalıdır.
beni bu siteden yaşayıp tanıyanlar var ama lanse olma endişesi ile mutlaka susacaklardır. ama emin ol tecrübeye inanın. bilgiye inanın
haaa şunu da söyleyim. yaşı büyük olup hiç okuayan araştırmayan cahil öküz de var. her yaşı büyük olan bu işte usta denemez.
benim gibi 25 yılını yurt dışında harcamış. 20 yi aşkın ülkede projeler yapmış, tanımadığı ırkta renkte insan kalmamış, 3 üniversie okumuş bir adam mutlaka kadını defalarca çıldıracak derecede mutlu eder.
ama hayatını boş geçirmiş eline bir kitap bile almamış , kadını genelevde ve filmlerde görmüş adamlar yaşı ne olursa olsun boş
size şunu söyleyim. zikinin ölçüsünü almamış bilmeyen adam gerçek erkektir. zikinin ölçüsü ile uğraşan adam boş adamdır
Hem doğru hem değil genelde sevişme işleri biraz yaş ilerleyince olur, onla da alakası var, kadınların çoğu yaşı genç olsa da 35 yaş üstü ile seviştiği çok olur, zaten yapı gereği biraz olguncudurlar. Genç erkeklere pek şans tanımazlar, şans tanıyınca da aceleci, acemi vs yapıda olanı seçeceği tutar. Bu biraz genel yapıyla alakalı benim ilk ilişkim 18 yaşında oldu kadına zor inandırsım ilk kez yaptığıma. Ama tabi yaş ilerledikçe tecrübe artar, hele evlilik durumu olduysa tecrübe zirve yapmıştır ve biraz durulur, sakinler, acele etme olmaz yaş ilerledikçe. Aslında kadınların bilmediği şey yaş ilerledikçe penis yumuşar, 20 civarı yaşta aşırı sert olur, tecrübesiz olsa bile o sertlik orgazm çıldırması yapar.
35 yaş üstndeki erkeklerin büyük çoğunluğu belli bir tecrübe ve olgunluğa erişmiştir. Sayılara ve sürelere değil alacağı zevke odaklı sevişir. Kaliteli seksin ne olduğunu bilir. Kadının da, kendinin de zevk alacağı yolları bilir.
Bence bu yaşla alakalı değildir kuzum. Bu yatakta ki kadının çekim gücüyle alakalıdır. Kadın çıplak olmadığı halde bir tahrik edici biriyse erkek onun hakkını vermek için aslan kesilir.
Bunun yaş ile değil de daha çok tecrübe ile ilgili olduğunu düşünüyorum.20-25 yaşındaki bir erkeğin düzenli cinsel hayatı olabiliyor.. düzenli iliski de her seferinde bir nebze daha tecrübe veriyor bilgili oluyor vücudunu tanımaya daha çok başlıyor.. yani 20-25 yasinda ki bir erkekte gayet iyi olabiliyor 30-35 yaşındaki bir erkekte gayet iyi olabilir tecrübe ve bilgi ile alakalı olduğunu düşünüyorum..
Şöyle anlatayım 18 25 yas arası kendimi zirvede görüyordum benden daha iyisi var mı acaba diye düşünürdüm benden yasca büyük partnerim vardı 5 saatte 9 posta atmıştım ve kahraman ilan etmiştim kendimi çünkü cinselligi rakamlarla kiyasliyordum. 25 yasimdan sonra okuduğum bölümden dolayı insan anatomisi kadın psikolojisi gördüm bir baktim ki cinsellik bu değil kadın denen varlık salt sexle mutlu olamıyor. Her gecen yıl bu düşüncelerim değişti ve bu yasimda şunu söylüyorum kadinlar kendinden 10 yas buyuk erkeklerle evlensinler çünkü uzmanlarinda dediği gibi erkekler 10 yıl geriden geliyor. Şu an cinsellik hakkindaki düşüncem ruhunu doyuramadigin kadının bedenini doyuramazsin
Yas olarak degilde tecrube olarak bakmak daha guzel olur. 20 li yaslarda bekarlik veya iliski azligindan dolayi kadini tatmin etme konusunda basarisizdir. Lakin ileri ki yaslarda hayat tecrubeleri yasantilari iliskileri esnasinda herseyi ogrenmis olur aceleci olmaz.
Tabiki öyle bu erkek içinde aynı kadın içinde aynı aslında deneyim önemli kimisi için 35 olur kimi 30 olur kimide 50 yaşına gelmiş hala 🐂 kalmış mesela ben tecrübe kazanmak için 20 li yaşlarda hep 35 bazen 45 yaşına kadar kadınlarla birlikte olurdum sonuç elbette harika oldu suandada ilgimi pek cekmiyorlar
23 yaşındayım ama ön sevişmeye bayılırım. O hazzı, tutkuyu, heyecanı sonuna kadar yaşamam gerekiyor. Futbol maçı gibi düşün, önce ısınma turları, ayağa kısa paslar daha sonrasında tempo yavaşça artar ve en sonunda gol. Iste sana seyir zevki doruklarda bi maç..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence yalan tamemen şehir efsanesi birlikte olduklarım genel olarak genç erkekler. 25-30 yaş arası. Kendilerini kanıtlama çabası içerisinde oldukları için daha enerjik ve daha güçlü oluyorlar diye düşünüyorum.
Hepsinin değil ama kadından anlayanlar evet yaşadıklarını tecrübeye dönüştürebilen zekasını kullanan empati yapabilen ve yetenekli zeki erkekler bunu yapabiliyorlar
33 yaşında ki hatun her seferinde seni daha önce tanısam evlenmezdim diyordu.. Eski kocadan kurtulmak için kaçtı bir yıldır haber yok..çünkü olgun , nazik ve romantik erkek her zaman bir mükemmel sevicidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mantıken tecrübe için daha çok zamanı olan daha bilgili ve öngörülü olabiliyor. Ama işte yalama da olabiliyor🤓 Her beden aşağı yukarı aynı, o yüzden önemli olan duygulardır.
Daha fazla tecrübe oluyor. Ve partnerini daha iyi tanımaya başlıyorsun. Bencillik olmuyor. İki tarafında haz alması en önemlisi. Bu yüzden tercih edilen oluyor.
Henüz o yaşa gelmedim, bilmiyorum. Ama bildiğim bir gerçek var ki her geçen zamanda performansım, hayalgücüm, arzularım, libidom artıyor. Bunun bir zirvesi olacaktır.
Bu soru tamamen tecrübeyle alakalı 35 yaş üstü tecrübe Sahibi erkek partnerin incitmeden sevişir tecrübe siz bir erkek hırçın sevişir yani bu tamamen tecrübeye bağlı bir durum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Penisimden utandığım için bu yaşta da, o yaşta da yapamayacağım.