Şaka degil malesef 30 yıl kadar önceydi. Awk çocuğunun sapıklığına denk geldim. Her ne kadar içime koymamış olsada dudaktan öpme ve penisini vücudumun her yerine gezdirmesi hayatımı maf etmeme neden oldu.
@badboysilkici kime anlata bilirim. Tehdit etti hep. Bende korktum. Yıllar sonra anneme anlattım da ne oldu. Kadın kalktı öteden sende ısırıp koparsaydın dedi.
bazı anneler neden böyle anlamıyorum ilerde cocuğumun başına böyle birsey gelirse ki Allah korusun çocuğuma inanırım size birşey diyeyim akraba hastalıktır akraba iğrenç birşeydir uzak durun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şerefsiz dayımın ben 10 yaşında iken ağzıma penisini verdiğinide oral seks için geçerli mi?
Şakamı bu kanka
dayının ya söyledin mi birine bunu gerçi söylesen kimse inanmazda
Şaka degil malesef 30 yıl kadar önceydi. Awk çocuğunun sapıklığına denk geldim. Her ne kadar içime koymamış olsada dudaktan öpme ve penisini vücudumun her yerine gezdirmesi hayatımı maf etmeme neden oldu.
Görüşüyon mu dayınla ne kadar sürdü bu olay
@badboysilkici kime anlata bilirim. Tehdit etti hep. Bende korktum. Yıllar sonra anneme anlattım da ne oldu. Kadın kalktı öteden sende ısırıp koparsaydın dedi.
Yok Almancı şerefsiz bir yaz izne gelmişti o zaman oldu. Sene yanlış gitmiyorsam 1992 di
Yuh ya annenin yaptığa olmamış
bazı anneler neden böyle anlamıyorum ilerde cocuğumun başına böyle birsey gelirse ki Allah korusun çocuğuma inanırım size birşey diyeyim akraba hastalıktır akraba iğrenç birşeydir uzak durun
Üzücü kanka şindi evlisin hergalde yaşın var baya
@badboysilkici katılıyorum
Evet evliyim çocuklarım da var. Neyse size iyi geceler. Daha fazla yazmak istemem. Özür dilerim. Sağolun hiç yoktan anlattıkça gizliden rahatlıyorum.
Tamm bro dikjat et kendine
19 yaşındayken kankamla yaptık
Kankana kıyakmı yaptın
depresyondaydım moralimi düzeltmek için yaptık
Tek sefer mi oldu nerde yaptın
Aga böyle kankalar kaldı mı be sndndnfndnf
Yaş 25 bir kızın elini bile tutmadim
Köyde kuzenle oldu ilk
15 ilk lise 1 tuvallete yalamistim kizi
Hızlısın bro
oyle
Lisenin azgın çocuğu