Soruyuda beğenin görüşler için teşekkürler.😈
Erkeğin erken boşalması kadının suçu mudur yoksa erkeğin kendi suçu mu?
Soruyuda beğenin görüşler için teşekkürler.😈

kadının neden suçu olsun yahu. akıl var mantık var.
erken boşalmak erkeğin hem iradesizliğinden kaynaklıdır hem de bencilliğindn.
bencil öküz erkek kadına değil de kendine odaklanırsa kadının mutluluğunu hedef almaz kendi mutluluğunu hedef alırsa sevişme odaklı değil de ilişki sonuç odaklı olursa olacak şey budur.
kadınının kendisini aldatma riskinden korkanlar lütfen kadınınızı mutlu edin. öküz bencil olmayın. boynuzları takmayın
Suç olarak bakmak yanlış olur olaya gadası. Çünkü erken boşalma sorununun çok nedeni vardır. Stres, aşırı yorgunluktan, heyecan gibi çok nedeni vardır. Önemli olan ikinci viteste erken boşalmanın olup olmadığı olacaktır.
Kucak dansının suçu
😂
Belki ben kucak dansı yapacam niye suçu dansa atıyorsun😂
He tabi kolaydı da😂
Bir şey diyeyim mi twerk çekmek hiç zor değil.😉😂
Haha 😂
Izlerim bi ara🔥
Hahhaj o twerk sadece birine yapılır o izler😂
O zaman soruyu direk ona sorsaydın. Demek ki erken boşalıyor😂
Yok onun bu işte iyi olduğuna şüphem yok😂🙈
Gerçi sen adamı gözünden anlarsın 😂
Öyle bir şey ki hiç ummadığım amda karşıma çıktı yükseleni akrepmiş zaten üstünde sıfır bacak açacam o anda attığım çığlıktan anlarsın benim türkiyeye geldiğimi 🤪🤪 en iyisi yumurta içem daha çok gür çıksın sesim🤪🤪🤣🤣
😂 😂 Plana bak Arkadaş. Çığlığını bile hesaplayan hatundan korkacaksın demiş atalarımız 😂😂🤦♂️
Hahahahhah ama bağırma derse tutarım kendimi 🤪🤪🤪🤣🤣🤣
Şipakat falan🙈🙈🔥🔥
Daha dün duş aldım bugün alamam saçlarım dökülüyor sonra zorlama beni aklıma şu adamı getirme 🙊🙈🙈🙈🙈
bekaretini online bozdurucan bu gidişle 🙈🙈
O denlide değil neyse çok belli şeyler yazma görüşün kalkar puan kaybedersin🙂
😀😀Ahh ponciklim. Peki
Bir şey sorayım mı bu ismin yanında harfler oluyor m/u/s gibi sen nasıl moderatör oldun😂
😂 Off çok çalıştık ya😪
Ksnin bekçiliğini yaptık siz uyurken bile🌚
Bende uyuyooommm😂😂🤣🤣
Kadın çok yetenekli ise ya da Erkek uzun süredir seks yapmamışsa belki erkeğin sorunu değil diyebiliriz
Ama genelde erkeğe Bağlıdır elbette. Hormonal fiziksel psikolojik bir sürü nedeni var
Cevap
57Cevap
1 erkek çok uzun süreli seks yapmadıysa
2 ön sevişme olmadan hemen pat pat başlamak
3 seks öncesi çok azacak şeyler izlemek veya konuşmak
4 bayanın vajinası aşırı dar olması
5 erkeğin çok rahat olup sorunu olmaması
6 erkek çok fantezi şeyler düşünüp aşırı zirvede olması
Peki çözümü nedir
Erkek seks esnasında borç harç iş güç sitresli şeyler takımının maçını vs düşünsün ozaman bu seks epey uzar
Suç olarak algılanmamalı.
Erken boşalmak suç değildir erken boşaldıktan sonra kadını yarıda bırakmak suçtur, ona en azından oral yapıp kadını da doyurup öyle bırakmak gerekir.
Erken boşalmaya gelince bazen kadından kaynaklı bazen rahatsızlıktan basende düzenli ilişkiye girmemekten ama hepsinin bir çözümü var.
Yani biri erken boşalıyor diye bitirilmemeli ve bir suçlu aramamak gerekir.
Kadının da olabilir erkeğinde tabii, ya da her ikisinin de suçu değildir tonlarca sebep var psikolojik olaraktan örneğin
Erken boşalma suç değildir bu durumda suçlu aranamaz.
İki taraf ile alakalıdır. Suç değil fakat önlem almamak diyebiliriz. Kadın veya erkek ön sevişmeye önem vermiyor ve direk vajina ve penisi buluşturuyorsa genelde erkek daha hızlı boşalır.
Oral önemli etken. Dikkat edelim.
Stratejik hata. İlk load'u erkek mast ile boşaltabilir ya da kadın durumun farkındaysa oral ile bol bol tadına bakma şansını kullanıp devamında ikincisine hazırlayabilir.
Hiç bir erkek ikinci ve sonrakilerinde kolay kolay erken boşalmaz.
Güncellemeyi güzel yapmışsin aynen ilk bosalmalarda erkekde erken gelebilir sonrakilerde önemli haliyle çok çabuk azabilir tahrik olabilir hatta bosalabilir normaldir sorun olacak bişi değil yani düzeltilebilir önemli olan sonrakilerde dimi 😊
Erken bosalmak bi suc degildir ! Tedavi edilmesi gereken bi rahatsizlik gibi dusunmek ve bunun ustesinden gelmek icin cabalamak gerek... yoksa sipsak seks bazi istisna durumlar haric cokta zevk vermez...
Erken boşalma suçlanılacak bir şey değil ki. Burada çoğu yazan erkek zaten bakir. Çoğu korkmasın zamanla düzenli ilişkiye girdikçe düzelir, olmazsa profesyonel yardım alınır halledilir.
Bazı çakal kadınların suçu var evet. Uzun zaman beklemiş erkeğin hemen gelmesi için kontrolü kendi eline alıp hızlıca ilerleyen kadınların, zaman zaman suçu mevcut
Bu durum suç değildir ve aşılabilir öğrenilebilir bir durum olduğunu düşünüyorum ben şahsen kendimi eşime saklayan biri olarak her şeyi eşimle birlikte yaşayıp öğrenmek isterim
Ben hep hiç anlamıyorum ya , amaç boşalıp rahatlamak değil mi zaten, adam çok zevk alıp hemen bosalnca neden sorun olsun ki, kadınlar geç boşalıyor 🙄
Bu suç değil bence tedavisi ve çözümü olan bişey o yüzden çok dert etmeden çözümünu bulup halletmek lazım 😊
Çok şehvet duyduğu bir kadınla seks yapan hangi erkek olursa olsun erken bosalacaktir. İlaç kullanmadığı takdirde
Bence bu bir hastalık efendim.. Çünkü kontrol edememe durumu oluyor.. Aslında tedavi olunsa daha iyi olur..
Erken boşalma bana göre bir tür rahatsızlıktır. Tedavi edilebilir. Bunda utanılacak bir şey yoktur. Yeter ki durumu kabullensin bireyler.
Kimsenin suçu değildir bunun bir çok sebebi olabilir bence en büyük sorun sürekliliğinin olmaması gerisi bi şekilde çözülür diye düşünüyorum
Öncelikle bu suç değil.
Ama benim için karşımdakinin anlık aşırı seksi bir hareketi ya da tavrı sebep olabilir.
Ya niye suç olsun bir durumdur. Sonra çok da abartmamak lazım. Ya çok geç boşalirsa adam. Kaç kadın dayanacak anlamadim yani
Heyecan, sağlık sorunları, tecrübesizlik...
Bunların hepsi oyuna erken veda etmek demek.
Her seferinde erken boşalıyorsa kendi problemleri vardır ara sıra erken boşalıyorsaa karşısındaki kadının hünerlerine dayanamıyordur.
bıyolojıkte olabılır , psikolojıkte.
arizona kertenkelesi ise zaten normal durumdur .
Ya senin tecrübesiz olmana inanamıyorum mevzuya çok hakimsin
zaman kıymetli o açıdan yaklaşıyoruz duruma tamamen yanlış anlıyorsunuz
Buna suc diyemeyiz kadın cazibeli ve işini biliyosa bu bir kadının bence ne kadar iyi sevişmeyi ve bu oldukca bu işi iyi bildigini ve partnerini yeterince tatmin ettigini gösterir
Suç demeyelim de tıbbi yardım gerektiren bir rahatsızlık diyelim.
kadınlarda bizi gevşetebilir tabi gevşetirse boşalma süresi uzar suçlulukları var
Kadının ateşi erkeğin kadını ne kadar arzuladığına bağlı bence
bazen işi bilemeyen kadın da erkeğin erken boşalmasına neden olabilir ama esas suç erkekde dir
Erkeğindir ama suçmudur bilemem kolay tedavi edilebilen bir sorun da değil sanırım
Kedinin suçu, Mart ayında o kadar damda gezilmezz..
Heyecandan olabilir kimsenin sucu yok ama sonraki iş bayanda tekrar hazırlaması güzel olur
Ahaha belkş çok tahrik etmiştir adamı delirtmiştir yani ondan olabilir. O zamna suçlu kadın olur 🤣🤣
Suç demeyelim de rahatsızlık diyelim. Suç diyerek kimseyi suçlamayalım
bu erkeğin seks tecrübesi olmadığını gösterir knkas
Kaza olunca kim suçlu tartışması gibi olmuş. Kurallara uyarsan kaza yapmazsın 😀
Bunun bir suç olduğunu bilmiyordum 😅
Önce bi tıbbi görüş almak lazım
Erkeğin kontrolsüzlüğünden kaynaklı.
Tecrübesizdir, kadının suçu yok,
erken boşalma sahibine aittir
Erkeğin suçu tabi de bazen kadının suçu oluyo:)
Ortada suç yok ama erkekle alakalı bir sorundur
Bilgim yok
ama herhalde kadının değildir
İkisi içinde suç deyil bence olabilir yani
Ekekler bu sorunu haleetmelidir.
o s*kine hakim olamıyorsa bizim kabahatimiz ne.
Her iki tarafta da var bir suç demekki
Kendi suçudur
Erkeğin suçu
Kadının sucu değil
Hepsi benim sucum
Erkeğin.
Erkeğin
Erkeğin suçu dur.
Erkeğin
Erkeğin suçudur
Erkeğin problemidir.
Bence kadın😂