Bir erkek iki dakika için de geliyorsa kadın nasıl orgazm yaşayabilir ki? Türkiye genelin de iki erkekten birinin erken boşalma durumu varmış. Yani aslında kadınlar da değil erkekte problem gibi duruyor. Kadınlar orgazm olamıyor diye kendilerini rahatlatıyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayEvet erkeğin suçu 👍 bencillik almış yürümüş gitmiş çünkü. Sadece kendini düşünen bir erkek olabilir mi ya. Sonra da zannediyorlar ki bu beraberlik devam edecek..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 aybence çoğu zaman erkeğin suçu çünkü kadın orgazmı beyninde yaşar önce kendini güvende hissedecek sonra istenildiğini hissedecek ama en önemlisi gerçekten uyarılacak erkek sadece kendini düşünüp hızlıca içine girip çıkıyorsa kadın neye uğradığını bile anlamadan o bitmiş oluyor düşün kadın daha dokunuşlarının tadını çıkaramadan o zevkin en sıcak yerindeyken erkek bitiriyor kadının vücudu titremeye hazırken elleri bacaklarını sımsıkı kavrarken dudaklarından inlemeler dökülürken onun içindeki o ateş öylece yarım kalıyor ama erkek yavaşça yaklaşsa önce dudaklarından başlasa boynuna inerken nefesini hissettirse elleriyle vücudunu keşfetse kalçasını avuçlayıp ona iyice yaslansa kulağına o buyurgan sesiyle ne istediğini söylese o an kadın zaten aklını kaybeder bedeninin her yeri onun için yanar damarlarında dolaşan kan bile o şehvetle dolar işte o zaman kadın kendini tutamaz en derin en ateşli en çıldırtıcı orgazmını yaşar erkek kadının gözlerinin içine bakarak onun zevkten titrediğini izliyorsa o an ikisi de aynı ateşte yanar ve işte o zaman orgazm sadece kadının değil erkeğin de zaferi olur çünkü kadının çıldırarak boşalması erkeğin en büyük gururudur.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
11 ayEvet ve orgazmı sadece penetrasyona indirgeyen bir kitle var kadın yalnızca bir cikla boşalan bir yapıya da sahip değil birçok şekilde uyarılabiliyor tabii bizim davar türkolar aceleci maalesef bu konuda sonra mutsuz çiftler
22 Yorumla- 11 ay
Yanlış düşünüyorsunuz
- 11 ay
@Paşazade02 sg sana gel yorum yap diyen olmadı görüşüme
11 aySol en büyük problem bir boşalmada seksin bittiğini düşünmeleri. Seks ilk boşalmada yeni başlar. Sonra devamı gelir. Önce ağzınla boşalt sonra seks yapın. O zaman iki tarafta daha çok zevk alır ve seks süresi artar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
11 ayEvet genelde erkeğin suçu bencil erkeklerin diyebiliriz aynı zamanda da deneyimsiz kişiler için geçerlidir ama bazı kadınlar da cidden bayağı uzun süreli sürüyor
00 Yorumla
11 ayBence erkeğin de suçu var
Erkek boşals bile okşayarak oynayarak mümkünse devam ederek kadını orgaxm etmeli10 Yorumla
11 ayEvet erkeği görevini yerine getirememesidir bu
00 Yorumla
11 ayKadın erkeği çekici bulmuyorsa erkeğin suçu sayılmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
11 ayAlakası yok
Yaradılış böyle
Onunda sebebi var00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
11 ayÇok şükür altıma kim yattıysa büyük bir memnuniyet ile kalktı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayEvet öyle çünkü tr de sabırsızlık ve bencillik fazla bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEvet erkeğin bazı şeyleri yapamamasındandır
Cinselliği kendi zevklerine göre yapan yaşayan bir erkeğin zevklerden anlamaması becerememesidir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYatakta kadını doyuramayacaksam bi s*ke yaramam doyuracagıma eminim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayErken gelen krem kullansın ben kreme baladigimdan beri eşimle yat odamiž şenledni resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayKişiye göre değişir ama erkek duygusal doyum ve ön sevişmeyi öncelemeli.
00 YorumlaEvet erkeğin suçu hemen tedavi olması lazım derdini anlatması ayıp değil yoksa ilişki daha sonra biter.
10 Yorumla
11 ayEğer 2 dakika gibi bir süre ise evet erkeğin bencilliğidir sorun. Ayrıca zaten düşünse bune engeller adınıza üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBiz 2 yıl oldu evleneli halen daha bsey yapamadık hale bak şaka gibi
05 Yorumla
Soran11 ayNeden
Cevap sahibi11 ayDalga geçecek insanlar büyük ihtimalle burada yazınca
Soran11 ayZaten gizlisin artı kimsenin haddi değil
Cevap sahibi11 ayDaha önce yaşadım geçildi dalga yani 🙃
Bulman mümkün mü beni
Cevap sahibi11 ayKafayı sıyırmak üzereyim artık
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kadını kıvama getirip gireceksin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aynen katılıyorum sana
00 YorumlaErkeğin iş bilmezliği
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ay1.5 saat... tim yine de olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEsinmi bosaltamiyor sevgilinmi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayevet bencillik yapmıştır
00 Yorumla
11 ayErkeğin suçu oluyor evet
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O yüzden önce sen mantığı ile hareket edipmeli
00 YorumlaKesinlikle evet
11 Yorumla- 11 ay
Sen olabiliyor musun yasemin
tabiki de erkeğin suçu
11 Yorumla- 11 ay
Kocan nasil peki bu konuda
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Erkeğin suçu
10 Yorumla
11 ayHayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayher şey erkeğin suçu
00 Yorumla
11 ayEvet cnms
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Benim ne suçum var 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
11 ayHaklısın bu konuda
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayErkek tatmin etmek zorunda bence
00 Yorumla
11 ayKesinlikle
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri