Orgazm olmanın hazzını mı boşalmanın rahatlama hissini mi seversiniz?

Orgazm olmadan boşaldığım olmuştu mastürbasyon sırasında. Sadece sperm çıkıyor doğru dürüst yükselemiyorsun. Tabi ki orgazmın o doruk noktasını tercih ederim.
Orgazm çok oldum ama hiç boşalmadım sanırım. ya da farkında değilim. Yalnız takılmanın eksikliği. Yaşanan eksik mi değil mi bilememek
Boşalmanın rahatlama hissiiiii bayılırım
Cevap
8Cevap
ikiside.
ve bosalmıssın yakmıssın sıgaranı o hazzıda es gecmem.
eşimle beraber olduğum için mutlu olurum. gerisi traş.
Orgazm olmak bunu yaşamanız gerek
Kesinlikle manevi haz
o rahatlama alınan zevk sarhoşluk hissi fena :)
o haz harika boşaldıktan sonra herşey bitiyor.
Ben hiç orgazm olmadım sadece boşaldım
Boşalmak ile orgazm olmak aynı şeyler zaten
Orgazm olmak ile boşalmak aynı şeyler değildir orgazm olan insanın boşalması şart değil en azından kadınların orgazm olması için pelvik tabanın gerilip bir anda bırakmasından doğan rahatlama hissi orgazmdır ancak boşalmanın pelvik taban ile hiç bir alakası yok
@miayn_menk aynı şeylerdir. Orgazm olunca boşalır zaten insan. Yani o yüzden boşalma denir.
Açıkladım sana yukarda bilimsel bir şekilde pelvik taban orgazmı sağlar boşalmayı değil aynanda olması aynı şey olduğu anlamına gelmiyor...
@miayn_menk aynı şeydir. Boşalma halk arasındaki adıdır. Orgazm olmadan boşalamaz insan zaten.
Yanlış biliyorsun inat etme
@miayn_menk sen yanlış biliyorsun
Browserine “boşalmak ile orgazm aynı şey midir?” Yazarsan benim dediğimi savunan sonuçlar çıkacaktır istersen küçük bir araştırmadan sonra inatçı olduğun için pişman olabilirsin...
Bir şey değil
Haz önemli bro😏
Orgazm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?