Selam
sizin için önemli olan orgazm olmak mı? Orgazm etmek mi?

Orgazm olmak
Orgazm etmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam
sizin için önemli olan orgazm olmak mı? Orgazm etmek mi?

Amacım orgazm olmak olmadı hiç, orgazm etmekten daha fazla hoşlanırım özellikle üst üste partnerimin yaşadığı orgazm beni dahada yükseltir, bazen boşalmadan bitirdiğimde olur benim için doyum boşalmak değil
Orgazm etmek benim için bir kadının zevk alması her şeyden önemlidir çünkü bir kadın zevk alırsa her türlü bir erkeği mutlu edebilir erkeklerin cinsellikte mutlu olması için fazla ayrıntıya gerek yoktur
İkisi birden çok daha önemli. Ben O’nun orgazm olma anına kadar gayret ederek tutuyorum kendimi, o ana var gücümle boşalıyorum. İşte o an Nirvana’da brn de orfazmın alâsını yaşıyorum 🥰❤️😎
Karşı tarafı memnun etmek için dersem orgazm etmek dedim. Ben bir şekilde orgazm ederim kendimi ama karşı tarafı o anda orgazm etmek gerekiyor. Onunda bu durumdan zevk almasıni isterim.
Cevap
25Cevap
Orgazm olmak güzeldir. Orgazm olurken orgazm etmek daha da güzeldir.
Selam gadası 🙃
Aynı anda orgazm olmak daha önemlidir
Orgazm etmek
bi kadın her şekilde adamı orgzma ulaştırır, ama bir erkek için başarıdır çünkü kolay değildir
Aynen öyle
Gerçekten neden öyle bir noktası var mı?
@__wolfcub__ duygusal rahatlık, kaygılardan uzaklaşmak, cinselliğe alışmış olmak heö fiziken hem mental olarak şartlar uygunsa klitoris ve vajina yeterince uyarıldığında orgasm gerçekleşir
G noktası ile uğraşmak ve yeterince dil darbeleri atmak?
@__wolfcub__ dil darbesi değilde vakumlamak baya g noktası da tespiti zorvajinanin tipine göre iç vajinada hafif farklar olabilir
Bişey sorabilir miyim acaba özelden sorun olmazsa isterseniz sonra çıkarırsınız
@__wolfcub__ soramazsın hemşireyim ondan biliyorum bitti eğitim bu kadar dı
Aaa tamda bir hemşireye sormam gereken bişey var daha doğrusu yaşadığım sizin için de uygunsa
Alkış 👏
Bilirkişi gibisin. Güzel özet.
Orgazm etmek daha önemli çünkü erkek orgazmı zaten kolay ama kadınları orgazma ulaştırmak biraz daha teferruatlı :)
Biraz mi? cidden çoğu kişi yapamıyor bunu🙊
Kadın erkek biyolojik ve fizyolojik farklılıklarından kaynaklı olsa gerek, erkekler çok basit yaratıklar sadece fiziksel uyaranlar ile bile orgazma ulaşabiliyorlar ama kadınlar için orgazma ulaşmak bu kadar basite alınacak bir şey değil. Duygu olmalı ve o duyguyu kadına geçirebilmelisin, kadın orgazmı biraz daha beyinde biten bir şey yani kadını fiziksel ile birlikte zihnen de uyarabilmek gerekiyor :)
Ben orgazm etmek derim çünkü hayatımdaki kadının zevkten 4 köşe olduğunu görmek ve boşaldığını görmek beni ayrı bir hazza ayrı bir orgazma götürür öyle bir durumda oluk oluk boşalabilirim.
ikiside önemli hem ben zevk alayım. Hem karşı tarf zevk alsın tatmin olsun.
Orgazm etmek. Üstelik aşık olduğum biriyse ben orgazm olmasam da olur. Onun tatmin olması yeter bana :D
@tekinaymelisa öyle olmaz ama. Al gülüm ver gülüm. Ayakların titremeden bırakmam seni 😛
Tabikide orgazm etmek daha önemli en azından benim için durum bu, bu arada sen anket sorusu mu sordun😮 hangi dağda kurt öldü😅
Partnerinin orgazm olması ona olan bağını artırır ilk önce onu yaparım sonra ben her türlü
erkekler her türlü orgazm olur ben orgazm olmaya odalanırım zaten olup kendimden geçtikten sonra o halimi gören kocişte orgazm oluyor.
Farklı bir orgazm mı yaşıyorsun?
@Arifolananlar26 yok diğer hatunlarla aynını yaşıyorum
o halimi gören kocişte orgazm oluyor demişsinde onun için sordum
İkisi de önemli. Fakat partnerin orgazm olması çok daha keyifli hale gelir.
Bence organzm etmek nedenmi eğer mutlu edersen mutlu edilirsin
Orgazm yaşatmak ilk hedefim her zaman bu daha çok zevk veriyor bana
Orgazm etmek tabii, önce kadınını baştan çıkarırım.
Ben genelde aynı anda orgazm olurum, önce ben olmak üzereyken karşımdakini bekler aynı anda oluyorum.
orgazm etmenin verdiği haz bambaşka
Benim için orgazm etmek. Partnerimin aldığı zevki gördükçe benim orgazm şiddetim artıyor.
Tabiki orgazm etmek vahşice hemde defalarca kadınım altımda inlesin
Partneriminle karşılıklı şekilde orgazm olmak..
Önce partner zevke ulaşmalı
edince daha. fazla zevk alıyorum.
Aman siz olun öncede biz oluruz:)
öncelik her zaman partnerimindir
Duyarsız kaldım bu soruya oof hayat
ikiside.
orgazm etmem daha önemli
Olmak
Etmek bence
Önce ederim sonra olurum
Etmek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?