Evet cinsel hayatımzda oral seks cinselliğin büyük bir parçası hâlinde öyleki dudaklar, dil ve eller ile dokunuşlar yatakta çılgına çevirmek ve sekse hazırlamak için iyi rol oynuyor peki siz oral seksi daha başarılı hale getirmek için neler yapıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben vajınaya gelene kadar heycanlanması ıcın goguslerden göbege kadar ınıp sonra vajınanın ust kısmıne kucuk opucukler kondurup kasıkları opup dıl atıp o sırada ufak dokunuslar yapıyorum.
Bacakları ıyce ayırıp kendını hazır hıssetmesı ıcın baldırını operek assagı ınıp kasıklarını emıo opuyorum sonrasında assagdan yukarı vajına dudaklarını yalayıp klıtorısı emmeye yalamaya baslıyorum ellerımle ıkı kalcasını avuclayıp
Sonra dudakları ayırıp sag ve sol dudak emıyorum ıcı acıkken ıcını bıraz oper gbı yapıp delıge ard arda dıl atıyorum bu sırada parmagım klıtpiorıste oluyor... bakıre degılse klıtorısı emerken parmaklıyorum arada anala temızse tabı dıl atıyorum ve parmagımla uyarıyorum10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOral seks sanattır.
Bir çift dudak yukarı da varsa, bir çift dudak da aşağıda var. 😊
Yukarıya ne kadar önem veriyorsak, aşağıya bir o kadar özen vermek gerek.
Başlamadan önce vajina güzelce seyredilir kısa bir mühlet. Ve bacaklar ayrılır, eller baldırlarda gezdirip iki dudakların emilir. Güzel öpücüklerle kıvama getirilir.
Arada vajinaya dokunulmalı ve güzel okşanmalı.
Dudaklar ile dille iyice yalanır. Ve yaladıkça kadından gelen inilti sesleri ile iyice dille içine girilir.
Eğer ki kadın eliyle başını bastırıyorsa süper doğru şekilde yapılıyor 😊
Oral seks veya seks yapmadan önce temizlik çok önemli. Oral yapılacaksa eğer cinsel organlar iyice sabunla temizlenmesi lazım. Kıllar falan olmaması daha uygun.
Günün bütün saatleri bu organlar hep kapalı olduğu için sıcak ve terleme oluyor. Bakteri oluşumu ve kokuya neden oluyor.
O yüzden güzel bir seks için temizlik öncelik olması lazım.22 Yorumla- +1 yıl
Dislike atan kim acaba gayet güzel olmuş elinize sağlık
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌹😊
+1 yılKüçük öpücüklerle başlayıp ardında dili yavaştan içeri sokmalı daha sonra dili yukarı aşağı sağ sol dairesel her türlü hareket ettirip arada dudaklara emmmek adeta içine çekmek en son hızlı hızlı dille sömürmek
20 Yorumla
+1 yılErkeğe oral yapılırken eller çok iyi kullanılmalı testisler unutulmamalı isterseniz emebilirsiniz ama dişler testislere değmeyecek önemli nokta bu dişler testislere değmeyecek penise ufak ısırıklar atabilirsiniz.
Uç alt kısmındaki erkek klitorisini dil ya da parmaklar ike uyarın.
Kafa sadece ileri geri değil sağa solada hareket etmeli.
Boynunu dik tut penis iyice gırtlağa doğru girsin adam çıldırır boşalırkende alttaki damarı sık boşalamasın sonra bırak patlasın.63 Yorumla- +1 yıl
Helal sana sen bu işi biliyorsun eminim hakkinı veriyorsu dur senin gibi zevkli bir sevgilim olsun isterdim
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Sen bu işi biliyosun okurken bile yasadım 😊😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
44Cevap
Oral sexsi yapanda yaptıranda yapılmsından hoşlannanla yapıldığında hazzı zefki kat kat artar en iyi oral şekli bayanın sırt üstü uzanıb erkeyin bayanın bacaklar aralıklı durumunda wajinayı eliyle okşamalı wajina dudakları usulca emilib yalanmalı wajina dudaklarını emerken dudaklar klitorise gecmeli klitorisi usulca dudaklarının arasına alıp dilini etrafına gezdirib emmeli klitorisi emmeye dewamında wajina kabarması ıslanmsı orgazmın yakın olduğu bayanında erkeyin başını wajinasına inlemeyle cektiyinde wajina orgazm kasılma olup canlanıp dudaklara karşılık verdiyinde dudaklar klitorisi emmeye devam edilmeli şidedli orgazm gercekleşir
20 YorumlaEn önemlisi penisle iletişim kurmalısın. Evet evet! Onunla iletişim kurabilirsin. Dokunuşlarına, öpmene ve emmene verdiği tepkileri hissetmelisin. Bir sonraki hamleni o tepkilere göre belirlemelisin.
Yoksa öyle ezbere olacak iş değil.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDilimi değdirmediğim yeri bırakmadan arka deliğinede bastıra bastıra dil atarak, emerek, dudaklarına hafif ısırıklar atarak, dilimi içine sokup sularının tadına bakarak bazen hard bazen soft dil darbeleriyle uzun uzun tadını çıkarta çıkarta, inleterek, kıvrandırarak.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle güzel sormuşki kendimi sabah kuşağında ki sağlık programında zannettim
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha deli 🖤😂😂
- +1 yıl
Öyleyim ☺️
Uygulaya uygulaya başarılı olursun. Ilk vajina yaladığımdaki halimi düşünüyorum da baya komikmişim
22 Yorumla- +1 yıl
Soruyu kendim için sormadım 😂😂😂
+1 yılDilin değeceği yeri bilmek gerek.
Ayrıca dişlerin hafifçe kullanımı da etkiyi arttırır.
O sırada gözün içine bakmak başka bir duygudur.
Daha çok şey var da, sabah sabah yükselmeyim.
:)20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Doğru noktalar
acele etmemek
onunla beraber senin de keyif aldığını hissettirmek
arada bakışlar atmak
elleri az ama öz kullanmak :)30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelirli bir yöntemden ziyade görev olarak görmeden keyif alarak yapılırsa güzel olacağını düşünüyorum. Belirli bir yöntem denendiğinde robotlaşılıyor gibi geliyor bana
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDilini dudaklarını dogru yerde ve hızda kullanırken zevk ve haz alıp isteuerek yaptıgını karşındakine hissetirilmeli
20 Yorumla
+1 yıloral önce iki tarafında yapması gerekir partnerlerden biri yapar diğeri kalırsa yarim kalır dil kullanımı ve parmakparmakların kullanimi önemlidir tecrübeli bir partneroral ile bulutlara cikarabilir
20 Yorumla
+1 yılGüzelce dillemeyi ve kadını titreterek orgazm etmeyi iyi bilmek gerekir :)
30 YorumlaÖn sevismede orgazm ve elleri birlikte kullanmak partnere gore buna yon vermek bizim elimzde
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. uzun uzun eetrafında dolanıyorum dilimle, kıvranan kadar içeriye girmek yok. klitoris önemli nokta ve küçük ısırıklar.
20 Yorumla
+1 yılDişlerin batmadığı oral seks bence yeterince başarılıdır gerisi hallolur
10 Yorumla
+1 yılOral seks öncesi en en en önemli şey kadının vücudunu tanımaktır her kadın bir değildir nelerden ve nasıl tahrik olduğunu hoşlandığını bilmek gerekir diye düşünüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBol bol eğitici içerik izliyorum, günde yüz şınav çekiyorum ve çene kası antremanı yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılDişlerinizi değdirmeyin ve dudaklarinizi biraz sıkın yeterli
10 Yorumla
+1 yılKadının etkili bir şekilde deepthroat yapması ve erkeğin de, kadının boğazına sıcacık boşalması gerekir
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenimki oral istemiyor. ne yapıyor nede yaptırıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Aaaa neden ya dur bugün bi bence yapıyım oral konusu hakkında oral sevmeyenlere de yardimci olur belki
Cevap sahibi+1 yıltiksiniyormuş.. ne yaptımsa ikna edemiyorum. bizim ki standardın dışına çıkmıyor. istemezsen istediği de yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDondurma sarelle ya da bal sürüp saatlerce yalamak gerek
20 Yorumlaİki tarafında kesinlikle istekli olması bu işi harika hale getiriyor. Fakat daha da eğlenceli hale getirmek için ufak oyunlar veya mekan durum değişikliği yapılabilir🔥
20 Yorumla
+1 yılÖnce küçük öpücüklerle başlarım sonra yavas yavas yalarım arka delikten ön delige kadar sonra hızlanırım dilimi içeri sokup çıkarmaya baslarım azım yüzüm onun suyuyla yıkanır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana yapılırken dokınmadan kalkmış penisin alt tarafında başı ile deri birleşim yerinin yalanması beni benden alıyor ben yapıyorsam da 4-5 kez üst üste ağzıma boşaltmadan bırakmam
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Burda anlatmış olsam hesap kapanır... Vazgecemeyecegim bir şeyden bahsettin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıldilimi kullanmayı seviyorum partnerim en iyi şekilde hissetmesini sağlıyorum
20 Yorumla Amerikada özel brazzers istitute de özel dersler alıyorum
21 Yorumla
+1 yılAcele etmeden hissederek yapmak gerek.
20 Yorumla
+1 yılBal, krem santi gibi ürünler kullanırım
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. anlatırım ama cocugunun canı cekr :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yıldiş kullanılmamalı kesinlikle :D
10 Yorumla
+1 yılYağı iyi sürmek lazım 😁
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemizlik tır her zaman başarılı olması için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDişler dokunmadığı sürece her türlüsüne kabulüm.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDili ve ağzı iyi kullanmak gerekir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Tüm isteğinle yalaman emmen lazım
10 Yorumla
+1 yıldişlerine dikkat et yeter
10 YorumlaMükemmel ötesi dil atıyorum
10 Yorumla
+1 yılŞantiye batırıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAç gibi yalamak
10 Yorumla Kontrolü bana bırak yat uzan bekle
10 Yorumlaağzını hayra aç
10 Yorumla
+1 yılno diş
00 YorumlaTapmak gerekir
10 Yorumla
+1 yılBilmiyor musun
03 Yorumla- +1 yıl
Sence bilmediğim için mi soru soruyorum ben burda aklını kullan :)
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Yazdım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem