mastürbasyondan eskisi kadar zevk almıyorum. hoşlandığım biri var onu düşünüyorum yaparken evet haz alıyorum ama ilk yaptığım zamanlar zirvedeyken o zirveye çıkamıyorum bile. Bakireyim bu arada. Videolarla yapıyorum mast. eskiden onlarla da çok keyif alıyordum ama şimdi sadece gereklilik gibi boşalmak için. Çok monotonlaştı bu iş, bakireliğimi kaybetmeden nasıl eski zevki alabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen depresyon ilacı kullanıyorum yaparken sanki kolumla oynuyormuş gibi bir his oluyor. Ondan bırakmak zorunda kaldım. Birde çok fazla mast yapma cinsellikten soğursun. Cinsellik hayal ettiğin gibi olmayabilir. Sadece haftada bir yapmaya çalış o zaman olur. Birde benden sana tavsiye nereden biliyorsun deme. vajinanın üst kısmını ovar gibi yapar ama elin ıslanması lazım o zaman orayı parmakla ve ovarak yap birde meme ucunla oyna o zaman en son hazzı alırsın... Nerden biliyorsun deme xD
12 Yorumla
Soran+1 yıltamamdır deneyeceğim
Cevap sahibi+1 yılelinin ıslanması derken oranın ıslanması lazım yani ilk meme ucunla oyna hayal et izle bıraz ıslan sonra başla yoksa yara yaparsın.
En İyi Cevaplar
+1 yılVideolar seni etkilemiyor artik farklı şeyler dene mesela telefonda konuşarak birini seni yönlendirmesiyle sana anlatımı ile daha büyuk haz ala bilirsin özel nodan arayarak tabi onunda tecrübeli olmasi lazım bu konuda
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
+1 yılBiraz ara ver galiba çok yapmışsın olay tüm sihrini kaybetmiş hatta bak şöyle yap kendini tahrik et ama mast yapma tut kendini
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Mast la kendini tahris edersin yinede o zevki istedigin gibi alamazsin ya telefonda ya da partnerinle ciplak sevismek ya da oralla ancak boyle bakireligin bozulmasin diye
10 Yorumla
+1 yılSevgilinle girişmek harici herşeyi yapabilirsin
117 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim yok sadece hoşlandığım biri var, onun da benden haberi olmadığı için bu zor
- +1 yıl
O zaman sana birisini bulalım işini gör yeter
Soran+1 yılşu regl bitsin tekrar yapacağım mast almazsam zevk o zaman bi sanal muhabbet düşünürüm farklılık için
- +1 yıl
Sanal adı üstünde kendini kandırmaktan başka bir işe yaramaz aç bari erotizm oku daha mantıklı ama el yine kendi elin 😂
Soran+1 yılolmazsa herkesin vardır bir kuzeni yaptırırız ona, daha öncesinde birbirimize sürtünmüştük o şekilde orgazm olmuştuk ama bayadır yapmadık tekrar ister mi bilmem, düşüncesi bile hoşuma gitti şu an
- +1 yıl
Ooo beni de alın o zaman aranıpta bulunamayan ortam
Soran+1 yıltabi canım hemen ahhahaa
- +1 yıl
Harika bi ortam al yala ver yala
Soran+1 yılyani hiç yalamadık. eller gezindi tende ama sürtünme hep kıyafetler üzerindendi. konuştukça içim huylanıyor vallahi
- +1 yıl
Ben yalarım canım siz yorulmayın
Soran+1 yılçokta düşüncelisinnn
- +1 yıl
Sen onun tadını bilmiyorsun ki ya da ılık ılık ağzına akmasını
Soran+1 yılbilmiyorum cidden, bir de bir şey sorucam iğrenmiyor musunuz, sonuçta kapalı bir bölge ve dışkının çıktığı yere oldukça yakın bir yerde, aynı şekilde idrarında. temizleyip gelse bile onun ordan dışarı atılmış olma fikri mide bulandırmıyor mu bir de tadı nasıl
- +1 yıl
Tadı harika benim ilk yaptığım yaşadığım olay başlangıçta, bunu kadın olduğunda anlarsın, sen hiç oral dan sonra hasta olan duydun mu, kulak memesinden başlar oraya kadar hatta arkaya kadar gider o dil ama ama dediğin gibi temiz ve tüysüz olacak, kokan ya da tüylü olan kimseyi asla yalamam
Soran+1 yılE haliyle tabikide,
- +1 yıl
Yani öğrenirsin ya büyüyünce merak etme
- +1 yıl
Ozelden cıkip yazarmısin yaş kac
Eskisi kadar zevki kalmaz herkeste öyle
20 YorumlaYapa yapa alıştı zaten ilki gibi olmaz.
20 Yorumla
+1 yılAyriki seyler zevk veriyor banada
15 Yorumla- +1 yıl
Sendede oluyir mu
Soran+1 yılney oluyor mu
- +1 yıl
Aykiri seylerden keyif aliyor musun
Soran+1 yılnasıl aykırı şeyler olduğuna bağlı
- +1 yıl
Ben seninle beraner bi erkegin penisini emmek isterim mesela cok zevk alirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünden güne yaslandığın için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılvideo ile zevk alamazsın bence artık knka
10 Yorumla
+1 yılCunku seni tetikleyecek erkek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Istersen..
+1 yılSık mı yapıyosun. Konuşmak istersen yaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapma vaktin gelmiş
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana reel lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVibratör kullan
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMastürbator de olur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu işten anlayan birini bul sanal seksten
10 Yorumla
+1 yılYasaman lazım artik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. mola zamanın gelmiş
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz