Arkadaşlar ben ve erkek arkadaşım bir yıldır birlikteyiz. O 23 yaşında ben ise 22 yaşındayım. Bir tatil köyünde tanıştık. 4 ay her günümüz birlikteydi. O ailesi ile gelmişti. Bende tek gelmiştim. Benim ekonomik özgürlüğüm var onun ise yoktu yani. O pek görüp geçirmiş biri değildi. Ergenliğinde asosyal bir çocukmuş. Hala da biraz çekingen. Bir kızı 6 yıl neredeyse karşılıksız sevmiş. Kız dediğine göre güzel ama biraz salakmış. 4 ay boyunca sürekli birbirimize arkadaşız vs dedik ama fırsat buldukça da seviştik. Benim daha önce cinsel birleşmelerim oldu ama onun için ilktim. İlk sefer çok zor oldu. Üç dört defa uğraşmalarım sonucunda ilk seksimizi yapabilmiştik. Onun için deliriyordum. Resmen hırs yapmıştım. Oda İstiyordu, bana dokunuyordu ama bir türlü ilerisi olmuyordu. Gel zaman git zaman bu sorun çözüldü. Ama şöyle bir sorun var. Arkadaşlar gerçekten çok yakışıklı bir erkek. Sadece bana göre değil, mağazada çalışanlar bile yanımda ona yavşıyor. Bende hayatımda ilk defa böyle biriyle birlikteydim. Ve kendimi çok çirkin hissediyordum. Bana eski sevdiği kızdan bahseder gibi içten bir şekilde güzel dediğini hatırlamıyorum. Bide geçmişimin hırsını çıkarmak için bir kaç defa beni aşağıladı tipim konusunda ama hiçbir zaman güzel bir kız olduğumu iddia etmedim ortalama bir kızım. ( GEçmişim değilde geçmişim umrumda değilmiş gibi sıradan şeylermiş gibi anlattığım için, fahşe gibi anlatmıştım bana acımasın diye) Dört aylık tatil olduğu için bir gün ayrılacağımızı biliyorduk. Arkadaşlık son zamanlarda ilişkiye dönmeye başladı. Ona ilk zamanlar hiç buluşamazmıyız memleketlerimize dönünce diye sorduğumda yılda bir defa belki oda falan demişti. Bende o yüzden yaz bitince bitecek diye şartladım kendimi. Son gün uzanırken görüşecek miyiz, seni hiç bırakmıcam vs şeyler söyledi. Bende hayatına bakmasını, kendine işkence çektirmemesi gerektiğini söyledim. Hemde deli gibi aşıkken ona. Neyse tatil bitti. Herkes kendi şehrine döndü. Bana mesajlar atmaya başladı. Sürekli mesaj atıyordu. Görüntülü arıyordu. Tatilde bana bazen kötü davrandığı gibi davranmıyordu. Resmen beni pamuklara sarar oldu. Kaç defa şehrime geldi. Bir kere belki diyen adam kapımdan ayrılmaz oldu. Bunları anlattım çünkü daha iyi tahlil edebilmeniz için. Özelllikle beyler. Sorun şuki adamla sevişirken ilk sevişmede okey boşalıyor. İkinci üçüncüde pertim çıkıyor. Ben boşalıyorum kuruyorum. Resmen alev çıkıyor. O hala boşalmıyor. Bunu ona söylediğimde sorunun bende değil psikolojik olduğunu hamile bırakmaktan korkma (iğneyle korunurkende böyleydi) , fazla masturbasyon yapmagibi sebeplerin yanındda benim geçmişimdeki erkeklerle onu kıyasladığımı düşünmesi vs. sebepler saydı. Ben ise eğer yeterli olsaydım ve güzel bir hatun olsaydım ona göre gene de geç boşalır mıyydı diyorum. Ben benimle aynı anda boşalsın istiyorum. Ve bende maalesef biraz çabuk boşalıyorum. Hayatımda ilk defa bir erkeğin beni çirkin bulduğunu düşünüyorum. Sorun ne? Lütfen fikir verin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşımın çok üstüne gittim bu sabah. İlişki teklifini reddettim. Beni çirkin buluyor bu yuzden boşalamıyor diye ufak çaplı bir kriz geçirmiştim. Galiba çok büyük hata yapmışım. Bunu telafi etmek istiyorum. Güzel bir mesaj çekeceğim. Yanıma geldiğinde de güzel bir şekilde ifade edip konuşacağım. Umarım doğru yoldayımdır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer