Herkese selamm 🙋🏻♀️ Sizce fantezileri paylaşmak erkeklerde kötü bir izlenim yaratır mı? Ya da erkeği korkutur mu? 🤔 Gerçekleşmesi belki de imkansız olan fanteziler zaten, ama beni aldatır gibi bir düşünceye kapalır mı? Ya da seks düşkünü olduğumu düşünür mü? 👀
Fantezilerimi erkek arkadaşımla paylaşmalı mıyım, kötü bir izlenim oluşur mu?
Hiç erkek arkadaşım olmadı ben birilerine cinsel hayattan beklentilerimi anlatınca genelde şu tepkiyi veriyorlar😳. Bdsm sevdiğimi ilgi duyduğumu bilen kişiler bana gülüyor. Bence paylaşmalısın arkadaşınla ama üzerini örterek paylaş tüm istediklerini olağan çıplaklığı ile paylaşma seni saf masum temiz bilsin ama iş yatağa geldiği zaman içindeki seni ortaya çıkart yavaş ol ama çocuğu korkutma ufak dilini yutmasın.
Gerçekleşmesi mümkün olmasa da seks esnasında kulağına fisildamak inan bana onu çok tahrik edecek. Adım adım ilerle. Örneğin birden çok erkek , izlenme, grup, swinger, tanımadığın biri ile seks gibi fantezilerse de yine de hoşlarına gidiyor.
Herkes zevklerini keyiflerini dile getirebilir özellikle partnerinle birileri açık açık söyliyip işini kolaylasdırabilirsin mantıklı bir adamsa seni düşünerek işini kolaylastırıcan icin keyif almasını biliyorsa sorun olmak yere keyif alıcakdır