İlk defa olacak ilişki. İlişkide kayganlaştırıcı jel kullanılmalı mı?

İlk defa olacak ilişki. İlişkide kayganlaştırıcı jel kullanılmalı mı?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet kullanın jeller hem yanma gibi olaylarında önüne geçer koku problemi varsa onuda ortadan kaldırır kondom ilede kullanırsanız güzel bir kayganlık elde etmiş olursunuz.
Merhaba
Cinsel ilişkide kayganlaştırıcı kullanmanın birçok faydası bulunuyor. Her şeyden önce, yeterli ıslaklığın sağlanmadığı durumlarda tahrişin önüne geçiyor ve rahatlığı artırıyor. Bu sebeple ben kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Seçim yapmakta kararsız kalmayın diye önerilerimi de hemen buraya bırakmak isterim :))

OKEY Çilek Kayganlaştırıcı Jel ipeksi kıvama sahip, su bazlı bir jel. Vaijinal kuruluğu azaltmaya yardımcı olurken, cinsel ilişkiden alınan keyif ve rahatlığı da üst seviyeye çıkarıyor :) Prezervatif ve diğer lateks ürünlerle rahatlıkla kullanılabiliyor, üstelik suda eriyor çıkarması da çok kolay.
Cinsel ilişkide yaşanan tahriş durumları bizim için çok rahatsız edici. Bu sebeple partnerimle kayganlaştırıcı kullanmaya karar vermiştik, gerçekten müthiş rahatlıkmış :) İçeriğindeki çilek aroması sayesinde kokusu da ortamı daha baştan çıkarıcı hale getiriyor, benden söylemesi :D
Keyfinize keyif katacak bir önerim daha var, hemen söyleyeyim.

OKEY Zero Kayganlaştırıcı Jel de su bazlı yapıya sahip, kolayca çıkarılabiliyor ve rahatlığı artırıyor. Kıyafette veya çarşaflarda hiçbir iz bırakmıyor. Prezervatifler ile birlikte de gönül rahatlığı ile kullanılabiliyor.
Partnerinizle aranızda hiçbir şey yokmuş gibi hissetmek istiyorsanız tercihiniz OKEY Zero Kayganlaştırıcı Jel olmalıdır.

Kayganlaştırıcı jeller sadece bir problem olduğunda değil, cinsel ilişkiden alınan keyif ve rahatlığı artırmak için her ilişkide kullanılabilirler. Sorun yaşamayı beklemeden rahatlığınızı üst seviyeye çıkarın derim :)
Bence kullanılmasında herhangi bir sakınca yok bilakis yumuşatıcı etkisi sayesinde rahat bir ilişki yaşamanızı sağlar. Tamemen isteğe ve tercihe bağlı bir durum bu.. Keyifli günler..
Anal ise evet.
Ama vajinal ilişkide ıslanma problemin yoksa gerek yok ön sevişmede vücut kendi kayganlaştiri üretiyor zaten
tabiki kullanılmalı önden oral yapınca belki gerek olmayabilir ama anal kesinlikle krem olmalı.
ben merak ediyorum fakat bence kullanılmamalı
Eğer vajina kuruysa kullanılmalı. Fakat miktar abartılırsa iki taraf içinde his kaybına neden olur
genelde anal bölgeden ilişki sırasında kullanılıyor
Hayır gerek yok