Cinsel Yaşam Erkekler boşaldıktan sonra saksoya devam edilmesi erkeğe ne hissettirir, zevk almaya devam eder mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 zevk almaya devam eder mi Erkekler boşaldıktan sonra saksoya devam edilmesi erkeğe ne hissettirir, zevk almaya devam eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
balıkkova Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Eder eder hatta boşaldiktan sonra orası hissizleşeceği için daha sert yap dişlerini de hafifçe dokundur daha da sertleşir o istemiyo gibi yapar ama sen devam et aslında hoşuna gidiyo 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. aslında sizinle aynı duygular yani siz boşaldıktan sonra yalanmaya devam ettiğinizde ne hissediyorsanız bizde onu hissediyoruz :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok duramam ben devam ettiremem valla Yorumla
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Fazla hassas oluyor penis boşaldıktan sonra. Herkes hoşlanmayabilir. 2 0 Yorumla
xfqtmanurx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence hoşlarına gitmez bilemiyorum kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ilk 1 dakika etmez.. sonra 2. Posta için sakso iyi olur.. kadinin ilgili oldugu her an candır.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl herkes bir oros*pu düşürmüş seviyor bir güzel a*mk* şansa bak yaa yaani 👍🏻😁😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım
Gizli Üye (30-35) +1 yıl zevk değil de masaj gibi düşün. zirveye ulaşmak felç gibi etki yapıyor sen de masaj yaparak rahatlatıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl seksin en özel en ince dokunuşları zaten boşaldıktan sonra yaşananları oluyor ve çok harika bir duygudur kadına da erkeğe de öyledir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O bombanın ağızda patlaması Kadar efsane bişey yok desem yeridir x🙄😁 0 0 Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Çok fena oluyor biraz ara verip öyle tekrar yap😂 0 0 Yorumla
_priwyett Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Baş kısmı çok hassas oluyor rahatsız eder 0 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Daşşş gibi olur 😂 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. etmez boşa çaba olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Eder eder hatta boşaldiktan sonra orası hissizleşeceği için daha sert yap dişlerini de hafifçe dokundur daha da sertleşir o istemiyo gibi yapar ama sen devam et aslında hoşuna gidiyo
aslında sizinle aynı duygular yani siz boşaldıktan sonra yalanmaya devam ettiğinizde ne hissediyorsanız bizde onu hissediyoruz :)
Yok duramam ben devam ettiremem valla
Fazla hassas oluyor penis boşaldıktan sonra. Herkes hoşlanmayabilir.
Bence hoşlarına gitmez bilemiyorum kişiden kişiye değişir
Ilk 1 dakika etmez.. sonra 2. Posta için sakso iyi olur.. kadinin ilgili oldugu her an candır..
herkes bir oros*pu düşürmüş seviyor bir güzel a*mk* şansa bak yaa yaani 👍🏻😁😂
Anlamadım
zevk değil de masaj gibi düşün. zirveye ulaşmak felç gibi etki yapıyor sen de masaj yaparak rahatlatıyorsun
seksin en özel en ince dokunuşları zaten boşaldıktan sonra yaşananları oluyor ve çok harika bir duygudur kadına da erkeğe de öyledir
O bombanın ağızda patlaması Kadar efsane bişey yok desem yeridir x🙄😁
Çok fena oluyor biraz ara verip öyle tekrar yap😂
Baş kısmı çok hassas oluyor rahatsız eder
Alınmazsı hele birde kafasını emmek
Bosaldiktan sonra dokunulmasindan hoslanmam
Bacakları titretir:)
İlk anda hayır
edemezsın kı 20 cm olan sey 5 cm kalcak
Daşşş gibi olur 😂
etmez boşa çaba olur