Cinsel Yaşam Arkadaşımı rüyamda gördüm onunla sevişmek istiyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Canım çok çekti oral seks gördüm rüyamda taktik verin sevismem lazim :) Güncellemeler+1 yıl Arkadasiniz size ne derse onunla sevisirsiniz Arkadaşımı rüyamda gördüm onunla sevişmek istiyorum ne yapmalıyım? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MmergenN Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Rüyam da gördüm seni ama ayıp anlatamam de sonrası gelir kesin😉 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sonrası nasil gelir anlatiyım mı rüyamı Yorumla MmergenN +1 yıl Anlatamam ya de oda düşünüyorsa ısrar eder sende anlatırsın Yorumla Soran +1 yıl Sana böyle dese bi kız sevisir miydin :) Yorumla MmergenN +1 yıl Dese sevişmezdim ama aklına düşerse ve sende hareketlerinle belli edersen sevişir yani😄 Yorumla Soran +1 yıl Ee sen sevismezmissin işte o da sevişmezse ya millete anlatirsa bi de adimiz çıkar :( Yorumla MmergenN +1 yıl Direk bu konuşmayla sevişilmez ki hemen ama aklına düşürürsen illa ki sevişilir yani:) Yorumla
ercanozkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. gordugum her ruyaya gore hareket etsem oooooo ooo 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Rüyaya göre hareket etmiyorum zaten arzuluyodum Yorumla ercanozkn +1 yıl o zaman git direk penisini elle. istiyorum de hayir demez zaten Yorumla Soran +1 yıl Yalniz olamiyoruz ki penisi kalkar zor duruma düşer Yorumla ercanozkn +1 yıl direk soyle ya da bos bi eve davet et. azdirici icin birer tane. saatlerce seks yaparsiniz. Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. İstegini belli et op 0 0 Yorumla
eros_burki Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl fiziksel olarak cocugu mu istiyosun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fiziksel olarak derken? Yorumla
Kenangünyr Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl ya az sexy görün ona ondan hareket gelir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sexy görunemem çünkü öyle bi insan degilim Yorumla
92ceren92 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl daha önce sevişmedin mi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bi kere seviştim Yorumla 92ceren92 +1 yıl sadece sevişme mi Yorumla Soran +1 yıl Sadece sevişme Yorumla
osman2509 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl seviş o zaman :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Iste nasıl ne diyim çocuga Yorumla osman2509 +1 yıl gel sevişelim de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Rüyam da gördüm seni ama ayıp anlatamam de sonrası gelir kesin😉
Sonrası nasil gelir anlatiyım mı rüyamı
Anlatamam ya de oda düşünüyorsa ısrar eder sende anlatırsın
Sana böyle dese bi kız sevisir miydin :)
Dese sevişmezdim ama aklına düşerse ve sende hareketlerinle belli edersen sevişir yani😄
Ee sen sevismezmissin işte o da sevişmezse ya millete anlatirsa bi de adimiz çıkar :(
Direk bu konuşmayla sevişilmez ki hemen ama aklına düşürürsen illa ki sevişilir yani:)
gordugum her ruyaya gore hareket etsem oooooo ooo
Rüyaya göre hareket etmiyorum zaten arzuluyodum
o zaman git direk penisini elle. istiyorum de hayir demez zaten
Yalniz olamiyoruz ki penisi kalkar zor duruma düşer
direk soyle ya da bos bi eve davet et. azdirici icin birer tane. saatlerce seks yaparsiniz.
İstegini belli et op
fiziksel olarak cocugu mu istiyosun
Fiziksel olarak derken?
ya az sexy görün ona ondan hareket gelir
Sexy görunemem çünkü öyle bi insan degilim
Git amim var de o seni siker zaten.
daha önce sevişmedin mi
Bi kere seviştim
sadece sevişme mi
Sadece sevişme
seviş o zaman :D
Iste nasıl ne diyim çocuga