aşktan ziyade fiziksel çekim gibi görünüyor. ya da bu aralar fazla isteklisin.
026 Yorumla
Soran+1 yılYa onu ilk gördüğümde zaten hoş bulmuştum heycanlanıyordum ama bu ara sürekli onu o şekilde düşünüyorum iştee
Soran+1 yılbir de işin o kısmı var onu sürekli o şekilde düşünüyorum ama masturbasyon yapamıyrum onu dşünerek:D:D
Soran+1 yılne bileyim içimden birşey engel oluyor :D Sanki sadece cinsellik için ondan hoşlanıyormuşum hissi veriyor ve hevesimi kaçırıyor ama deli olucam hep hayallerimde çocuk ondan başkasını o şekilde düşünemiyorum:d:d
- +1 yıl
anlıyorum seni ama sırf cinsellik için istesen bile bunun kötü bir yanı yok bence. benim de duygusal anlamda ilişki yaşamadan sadece yatmak istediğim kızlar oluyor :D daha önce cinsellik yaşamış mıydın? bence bunları aklından atıp onu düşünerek masturbasyon yapmalısın. belki sonrasında geçicek, nerden biliyosun :)
Soran+1 yılOnu ilk gördüğümde hoşlanmıştım ondan duyguda var aslında:D Ve önceden umursamazdım sadece hoşlanırdım. Ama onunda beni sevdiğini öğrendim ve bazı birkaç bakışma sonucunda ben bu çocuğu çok farklı hayal etmeye başladım:D İstemeden oluyor ama sadece onu istiyorum gibi birşey. Ve yaşamadım daha önce cinsellik.
- +1 yıl
o da seni seviyorsa yakın zamanda açılır bence sana karşı. sevginin en güzeli karşılıklı olması zaten. ayrıca cinsellik de sevdiğin kişiyle yaşandığı zaman zevk maksimum noktaya çıkıyor :D onu düşünerek masturbasyon yaparsan belki geçer demiştim ama tam aksi şekilde, daha da artabilir bu isteğin :D
Soran+1 yılaçılamıyorda oda utanıyor tıpkı benim gibi:D artık bilmeyen kalmadı bizim aşk meşk durumlarını... Ama onu göreyim diye yalvarıyorum her gün :D Yok içimden birşeyler engel oluyor onu düşünerek bu işi yapmama:D Sadece hayal ediyorum deli gibi:d:d
Soran+1 yılOF ben bu istekle açılsa bile hemen üstüne atlarım dudaklarına yapışırım yanlış anlaşılırım kesin:D
Soran+1 yılsevgili olmuş olsakta direk üstüne atlayamam ki içten içe yine kendi kendime düşünür dururum:D yanlış anlayıp benden uzaklaşmasını hiç istemiyorum. Ama onu mutlu etmek için ne gerekirse yaparım cinsellik olarak yani :D
- +1 yıl
yapıcağından eminim, ona şüphem yok. çünkü bir ilişkide kız tarafı da cinselliğe bu kadar istekliyse, aralarındaki ilişkiden iki taraf da çok zevk alır :)) benim sorum tahrik etmek açısındandı. yani baştan çıkarabilir misin? :) erkekler bunu yanlış anlayıp uzaklaşmaz o kişiden emin ol :D
Soran+1 yılya sonuçta şuan dışarıdan onunla konuşamayan erkeklerle alakası pek olmayan sessiz sakin kız olarak görünüyorum içimdeki fırtınaları bir bilse ahh :D
Soran+1 yıl20 gün kadar onu göremeyeceğim.. üzntüden ölücem :D Her görüşümde öpmek koklamak istiyorum onu ama anca uzaktan birkaç saniye bakmakla yetinirim işte allahım yaaa:D
Soran+1 yılil dışına çıkacakmış.. Dokunamamayı bırak göz göze gelmek bile o günümün çoook güzel geçmesini sağlayan birşey:D
Soran+1 yılkavuşayım ben ondan başkasını arzulayan ne olsun sadece onu istiyorum ya :d
Soran+1 yıldüşünsün valla benim hoşuma gider:D
Soran+1 yılhahaha profiline baktımda akrep burcuymuyşun. Bende öyleyim!
seniki fantaziymiş
12 Yorumla
Soran+1 yılama onu görünce kalbimin yerinden fırlayacak gibi atmasıda var. Gidip konuşamıyorum bile onunla ama aklımda hep işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviştikten sonra nolcağını ben şuan düşünemiyorum..
05 Yorumla
Soran+1 yılmutlu olabilirim. Ben ona karşı hep birşeyler hissediyordum hoş buluyordum onu. Beni sevdiğini öğrendikten sonra niyeyse onu arzulamaya başladım ilk defa oluyor bu. Bana sadece sarılsa bile mutlu olurum aslında
Cevap sahibi+1 yılOzaman bekleme git ve dokun..
Soran+1 yıldaha hiç konuşmadım bile onunla nasıl dokunucam:D
Cevap sahibi+1 yılDirek git yapış dudaklara..İçinden geleni yapp bekleme
Soran+1 yılama ya beni sadece fiziksel olarak birlikte olacak bir kız olarak görürse? Ben böyle olmasını istemiyorum arada duygularında olmasını istiyorum
Anormal birşey gibi anlatmışsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılseviyorsan hani bunları düşünmezsin fazla falan.. O yüzden
Soran+1 yıldaha konuşamıyorum normalde onunla utançtan ama şu düşüncelerime bak:D
Gizli Üye(30-35)+1 yıloda seni düşünüyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yıldüşünmesini isterim aslında:D
Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Onu yaşama isteği.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaşk platonikmi diyorlar buna
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat