Soruyuda beğenin bakim😂
Mastürbasyon yaptığınız en garip yer neresiydi?
Soruyuda beğenin bakim😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Araba kullanırken trafikte yapmıştım, birkeresinde de toplu taşıma aracında otobüste yapmıştım. Şimdi nasıl yaptın diye merak edecek olanlar olacak, sağ cam kenarına oturmuştum. Üzerimde diz altı biraz uzun elbise vardı. Çantamı bacaklarımın üzerine koymuştum, sol elimi çantanın üzerine koyup diğer elimide altına sokup o şekilde yapmıştım. 🤫🤫
EİG bence
@CanŞahenk 😂😂
@CanŞahenk sonra haberlere çıkıyorsunuz
@Bladeruner Ben gözden kaçmışım o zaman 😂
@ooomelekooo sanırım sen işini güzel yapmissin oyuzden görünmemişsin bende senin gibiyim çaktırmadan yaparim guzel oluyor 😄gelir misin dmden devam edelim
Üniversitede Staj için bir otomobil firmasındaydım, kalite güvence şefi inanılmaz frikikler veriyordu, servis aracında en arkaya otururmuşum kendi halimdeyim, üç koltuk önümden kalktı yanıma geldi kış akşamı haliyle servis otobüsü loş ışık, bana dokundu ve oral yaptı, hertarafım berbat durumdaydı,
İki gün sonra yemekte uzaktan bakışıyoruz ama bakışmak şöyle dursun resmen sevişyoruz, saat 14.00 bir mesaj kadınlar tuvaletine gel, kalktım gittim deli cesareti
En son kabine girdik resmen hayvan gibi saldırdık birbirimize, ama olanlar oldu!!! lababoya gelen gelene beş kabin bar dördü dolu haliyle bizimkide dolu yıkılıyor kabinler şirketteki bütün kadınların aynı andamı ihtiyacı olur? bizim kabin kilitli ama içeriden ses çıkartmıyoruz, sonunda tamir bakım servisini çağıralım dediler herkes çıktı, önce bu çıkıp etrafı kontrol etti sonra ben çıktım baktım telefonumda sekiz çağrı babam gelmiş fabrika alarm durumunda!!!
Neyse aradım müdürün odasındayım gel dedi, gittim yüzüm kıpkırmızı babam olayı anlamış dedi işin yoksa çıkalım mı? evet dedim, çıktık daha arabayı çalıştırmadan bana döndü ve soru şu:değdimi bari? cevap hık mık
İlerleyen yıllarda aynı soruyu sorunca “inanılmaz bir adrenalindi tekrarında eminim kalp krizi geçiririm “dedim☺️☺️☺️Babamda kahkaha patlattı ve “bilirim bilirim bende ünv öğretim görevlisiyle lavaboya kıstırılmıştım”dedi😂😂😂demek babadan oğula geçiyormuş
yatarken uykum gelmedi annemde telefonla uğraşıyodu battaniye altında yaptım tam boşalacakken lavoboya
okul tualeti delirmiştim ya off
@terebro yok eve kadar dayanamadım
Kanka biri görmedi mi tuvalette
Cevap
92Cevap
Üniversite kampüsünde yapmıştım gadası
Amcamlarda yapmıştım ben rahat yerlerde yapmayi severim
En ilginç yerdeki ilişkimi çatıda yaşamıştım...
en ilginç yerdeki mastımı da okuldaki bodrum katındaki koltuklarda yapmıştım iyikide yakalanmadım dkxbxlb
Hmmm düşüneyiiimmm yok anca tuvalette yapmışımdır ev misafir kaynarken. O da uzun süreli misafirimiz varsa.
Hahaha😉😄
Tam da öyle garip şeyler yapmadım yazacaktım ki aklıma geldi..
Yapmışım l*n..😉yeni ergen olduğum sene bir termal kaplıcaya gitmiştik ailecek. Bu kadar mi güzel kızlar olur, hepsi afetti gözüme. Boş bir inşaat vardı orada, pencereden kızlara görünmeden bakıp bakıp çavuşu tokatladım.. ne adamım la.. nn
Halka açık bir yerde yapamazsın zaten :D :D genel de kimsenin görmediği veya herkesin uyuduğu bir vakit :)
okul,
lise sondum her sınıfta bulunan, egolu bi tip olur.
bu kız bi gün fileli çorap giymişti, beni çok fena tahrik etti, pencere tarafında oturudu. ben orta sırada. uyuyor numarası yapım her ders onu izlemiştim yaa, her teneffüs tuvalette gitmiştim o gün, 5 defa mast. yapmıştım.
Askerdeyken millletin gitmeye korktugu cok uzakta karanlik bi nobet kulubesi vardı. ordan da uzaga gottim biraz Gece 1-3 nobetiydi helikopterler egktim yapiyirdu muhtemelen gece gorusleri vardi. Askere gidip silah sıkmadik ama enazindan kendi silahimi sıkmıstım bir el😂
Hiç unutmuyorum daha yeni yeni keşfediyorum kendimi yaz ayında bir akrabamın nalbur dükkanında çalışıyoruldum o sıralar da 0. facebook vardı bilen bilir ordan seks hikayeleri okuyordum gene bir boşlukta okudum aşırı derecede erekte oldum lavabo doluydu bende depoya indim ama kamera olduğundan habersizdim sıyırdım pantolonu işimi hallettim sonra da kamerayı farkettim Allah'tan ışıklar kapalıydı halen bile hatırlar tırsarım cok garip ve bir o kadar da zevkliydi
Otelde yapmışımdır bilmiyorum pek garip yerlerde yapmam mast 😃
Avm tuvaletinde mast iliski ise gorumcemin yataginda
Benzinliğin tuvaletinde yapmıştım
p*rno görüyordum kadınlar dışarda mastürbasyon yapıyolardı, bi gün aklıma geldi bu, bende dışarda yapacam dedim eteği giydim otoparka indim kameraların olmadığı bi yer buldum orada vajinamı okşamaya başladım, neyse yakalanma korkusu falan zevksiz 15 dk da iğrenç bi orgazm oldum. Pişmanım
500 kişilik üniversite amfisinin arka odasında ders varken sevişilmiştir.
Tahmin edilemez bir heyecan!
mast - ofiste
seks - düğünde gelin odasında (gelinle değil şimdiden not düşeyim) ve soyunma kabininde
Yuh anasını.. Erkekleri gömerler bir de.. Ahırdan tut otobüse kadar yapmadıkları yer kalmamış bu kadınların
Kızların otobüste falan yaptığını bilmiyordum 😂😂 bir sürü şikayet ediyorlardı muavin şu bu.. meğer kızlarda ne cevherler varmış 😂😂
Askerde rütbeli personelin kamelya yani bir nevi toplanma odasında beni ziyarete gelen bir kız arkadaşımla sevişmiştim
Uzun yol otobüsünde ve etüd salonunda. İkisi de gece tabi.
Ahırda inek yok muydu napıyorrr bu insan delirmiş gari diye şaşırmadılar mı
tezek kokusu içinde 😂
Ahırda yaptım, bahçede yaptım, okul tuvaletinde yaptım, misafirliğe gidince yaptım seçenek çok yeter ki canım istesin 😊😊😊😊
Aga sen neler yapmışsın yaa.🤣🤣
Benim lanet olsun merdivenin altında idi lise zamanlarım 🙈🙊
Taxi, ciyim nerde olucağìnı tahmin etmişsinizdir🤒🔥😁🔊👑
Askerde komutanın odasında ve işyerinde ofiste. Sevişmeyi ise işte lise bitiş zamanıydı sinemada yapmıştık heyecanlıydı baya hepsi. Hepsinin başka tadı var tabi.
İş yeri komsu sokak bahce tarla ev araba fıraat buldugum genel yerde 🔥
valla ben riske atmam:
ev boşken yatakta yaparım mastımı
giden arabada olmustu .
arac kullanıyordum birde.
Okulda öğretmenin bacaklarına bakarak mast yapmıştım en unutulmazıda internet kafenin tuvaletinde yapmıştım unutmak istediğimde evin çatısında yaptım gören oldumu acaba?
yapmıyoum. doğal yaşıyorum. ama garip yerlerde ilişkilerim oldu.
Devlet hastanesi tuveleti ve askeriyenin tuveletiydi Mast değil 31 çektim ben mast erkekler yapmaz
Pek sıra dışı yerin yok. Ilkokuldayken okul tuvaletindedir.
En rahat olan yer yatak
tuvalette yerde oturarak
Okuldq nasil yaptin tuvalette yankilanmistir hahahahah ben yakalasam gülmekten geberirdim heralde iyi cesaret
Kayinvalidemin evinde herkes varken kayinvalidemin odasında yapmıştık
Kampta çadırda yan çadırda bir çift ateşli şekilde sevişiyordu inlemeler çığlıkla gece gece azdırınca beni
benim yerim hep aynı döner koltuk solumda masa üstünde laptop karşımda kamera şanslı bir kız mutlaka çıkıyor ya younowda ya chatruolette ya facede sonra yarış başlıyor ayakta yapamıyorum malesef
Ofiste kimse yokken. :S
Sen neden hep cinsellik soruyosun 🙄. Opera binası
Günde 4 soru hakkım var ilk üçü hep değişir ama günde bir seks sorusu şart🙄😂
Aaaa niyee😂💁♀️
avm wc sı :D
Teyzemin evinde tuvalette yerde yatarak 😋
Kuzenimle konuşuyorduk tuvalete girdim mast yapıp ciktim birkaç kez sürtünmüştük de büyüdük artık kabul etmez
Benim yaptığım yeri yorumlarda görmemek hoşuma gitti gfgfgf
Kampüste 😂 ağacın altında
Üniversite de amfi
Arabada
Sinema salonu. Gerçi orada herkes yapıyordu.
Çok yakınım olan birinin yatağında yapmıştım mast
minibüs servis gibi bişiydi
Havuz tuvaletinde. 😂
arabada yapmistim bi defa digerleri hep evimde
İstanbul-kocaeli otabanı
Partnerimin ofisi
Garip yerlerde yapmayı sevmem
balkonda duvarın dibine uzanıp çekmiştim ayağa kalktığımda çamaşır asan komşu bana bakıyordu
Komşu kadınla asansörde
En ilginç seksi plajda yapmıştım😊
Bakkalın wc sinde hahahah
Kafe tuvaleti okulda spor salonu
Lunaparjda dönme dolapta yukarıdayken
*lunapark
okulda odamdA))))))))))))))9
Bebek bakım odası çok gergin oluyor insan
Sen?
Bu cevap birliktelik içindi. 12 ye kadar ofisteyim diğerini ofiste yapacağım herhalde:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?