Biz kadınlar daha iradeli olduğumuz için o an bu isteği törpüleyebiliyoruz. Erkekler için etrafta kimsenin olmaması yeterli oluyor ve o an istiyorlarsa yapıyorlar.Mastürbasyon yaptığınız en sıra dışı yer neresiydi? #whisky 🥃
Mastürbasyon yaptığınız en sıra dışı yer neresiydi?
Ben çok fenadım bi ara nedense 😄 Dedemin evinde yapmıştım Türkiyeye geldiğimizde. Odada yastık vs ne bulduysam hallenmiştim. Her an biri gelebilirdi oysa kilitledim hemen yapmaya çalıştım. Şu an çok pişmanım salaklık resmen. Ondan sonra kız kuzenlerimle aynı odada kalıyorduk orda da gizli gizli yapıyordum. Hoş değil yani
@zibidygonzales Genelde öyle oluyor olmadık yerlerde oluyor. Mesela Üni dede dersde oluyordu iyi ki dolu oluyor her yer dikkat çekmiyorum. Öyle hayal ederek oturduğum yerde. Çok saçma anlatınca ama O an işte insan insan olmuyor. Sanırım bende de ruhsal sorunlar mı var ne
Ohaaa😮 kızların da bu kadar olacağını hiç tahnşn etmezdim. Kızlar daha istekli ama belli etmyşorlar derler ama bu kadarını da beklemezdim bay anasını görmediyse kimse iyi
Okuldan dönerken 2kerw çok sakat yerlerde yaptım yaa 🤦🏼♂️. Çok seksi bir hatun görmüştüm naptım. Otopark vardı aşağı doğru rampa tol gidiyor öyle kapı açılıyor ya o rampada duvara doğru boşalmıştım ya bir görseydi 🤦🏼♂️ sonra aynı yerde sıkıştım diye çişimi yaparken adamın biri yakaladı o kadar utanmıştım ki Allah'tan mastürbasyon yaparken görmedi kimse. Diğerinde okuldaki kızlara azmıştım yine otoparkın bahçesi vardı orada yapmıştım 🤦🏼♂️ bir de şey var akupunktura gidiyordum. Oranın tuvaletinde yapmıştım ah ulan ah durmadı mı çok fena oluyro. He birde ofiste yaptım dayanamayıp damacanaya soktum bide ofiste 🤦🏼♂️🤦🏼♂️
ben mast yapmam doğal yaşarım. ama yaşadığım yerlerden ilginç olanı hastanede özel hasta odası ve şehirler arası trenin tuvalaeti. geçenlerde de ilişki olmadı ama mağazanın birinde biraz seviştik
mağaza derken soyunma kabininde. arkadaşımla bana gömlek almaya gittik. bir kaç çeşt seçtik. sen elinde tut ben giyineyim bak diyerek kabin içine aldım. soyununca da arzular şalale
Avm kadınlar tuvaleti. Kimse görmeden girip kendimi tuvaletlerden birine kilitlemiştim. Gelip giden bir sürü kadınların seslerine mastürbasyon yaptım ve en sonunda sürekli kahkaha atan bir kadın grubuna orgazm oldum. Resmen kahkaha atarken inliyorlardı. O sesler hala kafamda. Bir de çok gençlerdi. Keşke kayıt alsaymışım. Artık bir dahakine
Okul tuvaleti. Telefonumu radyasyon yaymasın diye tamamen kapatarak sütyenimin arkasına saklamıştım düşmüyodu da. Sona öğlen tenefüsünde aşşa kattaki öğrenci tuvaletine öğretmenler giremiyo diye girip kapıyı kilitleyerek p*rno izleyip parmaklamıştım
balkon klasjkdlsdf halbuki sıradışı değil ama karşı binadakilerin yatak odasına düştüğü için sıkıntı. onlar orda s*kişiyor ben izleyip mast yapıyormuş gibi gözüküyordu