OKEY Rötar'ı kullanan var mı arkadaşlar gerçekten geciktirici mi?

OKEY Rötar'ı kullanan var mı arkadaşlar gerçekten geciktirici mi?

Ben neredeyse tüm prezervatif çeşitlerini kullandım sevgilim çok secici olduğu için ama gecktirici olanların yaktığını söyledi o yüzden pek hoşumuza gitmedi ayrıca öyle çok geciktirme özellikleri falanda yalan yani geciktirici kremleri ilişkiden önce sürmek en güzeli.
Merhabalar :)
OKEY’in farklı özelliklere sahip birçok prezervatif çeşidi bulunuyor hepsini denemiş biri olarak OKEY Rötar’ın favorilerim arasında olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim :) Geciktirici etkiye sahip olduğunu öğrendiğimde ben de acaba gerçekten işe yarıyor mu diye çok merak etmiştim. Bu soruya şimdi kendim cevap verebilirim :)

Birçok kişi gibi benim de ilişkiden beklentim karşılıklı bir şekilde keyif alabilmek, aldığımız hazzın süresini daha fazla uzatabilmekti. Bu yüzden OKEY Rötar’ın geciktirici etkiye sahip olması beni çok heyecanlandırdı :) Gerçekten etkili bir tercih yapmışım diyebilirim, zaten OKEY kalitesi beni asla yanıltmadı.

OKEY Rötar Prezervatif geciktirici etkisi sayesinde performansı arttırarak erkeği yavaşlatıyor, zevkin ve heyecanın daha uzun sürmesini sağlıyor. Bu sayede kız arkadaşımla birlikte ‘’hiç bitmesin’’ dediğimiz anların hazzını daha uzun süre yaşayabiliyoruz.

İlişkiden aldığınız zevkin daha uzun sürmesini istiyorsanız artık ne yapacağınızı biliyorsunuz :) Bunun yolu OKEY Rötar Prezervatiften geçiyor 🤩 Beklentilerinizi tam olarak karşılayacak özelliklere sahip diğer çeşitlerine de göz atabilirsiniz.
yani şöyle söyliyim ben kullandım fakat taktıktan hemen sonra direk vajinaya giren birisi eğer kendini tutamıyosa boşalır ama condomu taktıktan sonra biraz daha ön sevişmeye devam ederse o zaman hissizleşmeye başladığı için git gel yapsanda anlamıyorsun doğru noktada kadını mutlu edersin ama ben genelde sevişiceğim ve uzun bir seks için önce mastürbasyon yaparım boşalırım sonra uzun uzun git geller devam eder en az 40-50 dk
Cevap
14Cevap
çok geciktirdiği söylenemez. ancak genel anlamda prezervatif süre uzatır.
Bence jetokoin ampül alın bir damlası yeterli bence
bu ara tırtıklısını kullanıyorum. bence gayat başarılı
Evet bi tık daha işe yarıyor. Penisin ucunu uyuşturduğu için
Hayır değil. Onun yerine sprey ya da krem kullanmalı. 😏
O pahalıya gelir, eczaneden anestol al
Kullanmadım ama inanmıyorum
kulandım bana göre pek etkisi yok bence
ben kullanmıştım ama çok bi etkisini göremedim
et ete değmeli kullanmadım
Biraz ama pek etkili değiln
yok be keyifli değil yumuşatıyor
Evet geciktiriyor