dediğim gibi eşim saatlerce oral yapıyor ama içime girmiyor beni kavrandrip saatlerce yalvartıyor dayanamıyorum Peki kendisi nasıl dayanıyor sizler de böyle yapıyor musunuz bir erkek girmeden nasıl bu kadar dayanabilir
Güncellemeler
+1 yıl
cevaplar için hepinize teşekkürler şimdi güzel bir kahvaltı hazırlıyorum sucuklu yumurta reçeller kızarmış ekmekler krepler Bu yüzden yazamayacağım bir süre
Beni herkes sever, ben gelip de direk seks yapalım demiyorum zaten sohbet ederek tanırsın. Kariyeri olan birisiyim ben de ne sana ne kendime dert olurum. Tanımadan buradan bir yargı oluşturursun bu da vakit kaybı olur, yaşın da genç anladığım kadarıyla değil mi?
Yok artık :D o kadar sürede çoktan orgazm olursunki ayrıca kocan ya mast yapıyor bişiler izleyerek ya da birlikte olduğu biri var. Kendisi kesinlikle girerdi yoksa. Bu şey demek ben isteğimi giderdim bari oral yapayım rahatlatayım
Seni mutlu etmek bosaltmaktan daha değerli olduğu için zaten o durumda biz birşey yapmiyoruz ki yani seninle uğraşırken asılma olmuyor sonuçta olsa dayanılmaz o kadar
eee senin gibi evli değiliz ki canımız isteyince yapalım maglum canımız çekiyor 😁 eee yoruluyorum şuanda karnında aç napim geleyimde seni doyurayim dedin mi o da yok normaldir canımın çekmesi 😅😁
Hayır yemedim netten baktım zaten nasıl birşey diye gayet güzel duruyor ama yemedim hiç fırın patates köfte yedim İzmir köfte yedim fırında sulu köfte yemedim 😀 artık başka sefer yapıp benide cagirirsin ona göre yemezsem yoksa şişer bir taraflarim 😁😁
Senin sorunu gördüm diyorum içim biraz rahatladı diyorum 😁 demekki benim gibi seven çiftlerde varmış diyorum sadece kocamdan karımdan zevk almıyorum diyenler yokmuş diyorum daha nasıl anlatayım 😁😁😁
Sende yardımcı olmuyorsun baksana 😀😅 insan bı kız var tam benim gibi azgın istekli alımlı güzel seksi mutfakta marifetli sana yapalım mı der o da yok 😁😁
Amanda aman ne kadarda mutavaziyiz 😁 bende dört dörtlük değilim zaten diyor birde 😁😁 kimse dört dörtlük değildir zaten evlilikte zaten önemli olan birbirini tamamlamak değil mi misal bugün sen istekli olursun yarın ben 😁😁😁
Yaa yok misafir vardı evde ortam müsait olmuyordu napim gündüzleri geç dolaş akşamları sohbet muhabbet bu sabah yolcu ettik kendilerini bu akşam elime kuvvet artık 😁😁😁
yok bee ailecek misafir geldi biri kişi odamda kaliyordu napim çıkartıp asilayim mi yanında 😁😁 sen tabi acimazsin misafir varmış insan varmıs başlarsın hemen hain seni 😁😁
Kendimi tutyorum partnerimin kvranması o an bna daha çok zevk veriyor içine grmiyorum ve ön sevismede sürtünerek iyice azdryorum çok iyi oluyor hadi nolur demesi bni bitiryor😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
ozaman bana yaz, öyle ilişki mi olur ya. ben seni tatmin ederim. söz veriyorum her şey gizli kalacak sen bitti dediğinde biter.
Ooovv bak sen
Var mı niyetin?
Yok saol
Ee nereye kadar böyle peki :) bir yerden sonra sen kendin başkasına kayacaksın ama güvenilir birisi zor bulunur.
Evet güvenilir insan bulmak zor
Beni herkes sever, ben gelip de direk seks yapalım demiyorum zaten sohbet ederek tanırsın. Kariyeri olan birisiyim ben de ne sana ne kendime dert olurum. Tanımadan buradan bir yargı oluşturursun bu da vakit kaybı olur, yaşın da genç anladığım kadarıyla değil mi?
Evet 24 yaşındayım Sen kaç yaşındasın
25 bende, İstanbul'da mısınız?
Evet
Belki yarın ben şimdi gidiyorum hadi iyi geceler
Ama unutma olur mu? Bekleyeceğim çünkü. İyi geceler
Ee yazacak mısın peki :) ?
tabiki dayanır, belirli yaştan sonra hakimiyet sende oluyor, ama mesela kontrolü kadına bırakırsan dayanamazsın
Çok zor oluyor ama niye bana bu işkenceyi yapıyor
boşalmak istemediği için, bende erken bitmesini sevmem
Hmmm
Severim uzun oral yapmayı ve yapılmasını. Erkeklerin hazzı kadınlara oranla daha düşük olduğu hep söylenir. O yüzden daha çok dayanabiliyoruz sanırım.
Saatlerce nasıl yapıyor :D o kadar saat yapsam dilimi orda bırakırım xd
Bir buçuk iki saat oluyor bazen Ama en az 45 dakika sürüyor hep
Yok artık :D o kadar sürede çoktan orgazm olursunki ayrıca kocan ya mast yapıyor bişiler izleyerek ya da birlikte olduğu biri var. Kendisi kesinlikle girerdi yoksa. Bu şey demek ben isteğimi giderdim bari oral yapayım rahatlatayım
İyi de o zaman niye beni boşalt sanki onu bende düşündüm o zaman hiç ilgisiz olmaz mıydı
Ben de yapıyorum ama kadınım arka arkaya boşalıyor. 2-3 kez boşalınca giriyorum
Sabah sabah isteğimiz var zaten dayanamazdim. herhalde şuanda ama normalde bende öyle yapıyorum çok hoşuma gidiyor
Ama nasıl dayanıyorsunuz ya çok zor oluyor bazen gözümden yaşlar bile geliyor
Seni mutlu etmek bosaltmaktan daha değerli olduğu için zaten o durumda biz birşey yapmiyoruz ki yani seninle uğraşırken asılma olmuyor sonuçta olsa dayanılmaz o kadar
Peki 🙂
Şuanda çok canım çekti yaa 😁🙈🙈
🙂🙂
Susma konuş 😁😁😁 neyse ben kaçayım yoksa sapikligim tutucak 🙈🤦♂️
🙂🙂 ahdgs
Gülme yaa hiç iyi durumda değilim ama 🤦♂️
Eee siz de biraz ünlüler çekim ben nasıl dayanıyorum biliyor musun Sen tir tir titriyorum karnıma kramplar bile giriyor
Ünlüler çekim ne demek ki 😀
Ama o an seni o halde görmek bize daha çok haz veriyor ondan 🙈
Izdırap çekin diyecektim
Vayyy alçak 😁😁😁
İyiki de diyememissin o zaman 😀
🙂🙂 ahdgs cana Can kana kan intikam intikam
Bu ne yaaa şimdi 😁😁😁 sabah sabah nasıl tatlı bir insan denk geldi böyle 😀😁🙈
Bak yaa o kadar iltifat ettim sustu birde 😁
Eee ne yapıyorsun bakalım ben duş alıp güzel bir kahvaltı hazırlayacağım
Buradayım şimdilik
Kızdın mi sen ters birşey mi söyledim?
Yoo kahvaltı hazırlayacağım dedim ya
aaa o mesaj gelmemişti şimdi gördüm
Hem duşa hemde kahvaltıya talibim bak ona göre 😅😁😁
Çay koydum
Ahshs 🙂 kızarmış ekmek omlet sosis reçeller harika bir sofra hazırlıyorum
Gerçekten mi 🙈😁 yaa durumum farklı şuanda ama o kahvaltiyi da canım çekti şuanda 🙈😅
Yas semin de ne bulsa canın çekiyor beni çok mutlu etti artık onu ödüllendirmem lazım
eee senin gibi evli değiliz ki canımız isteyince yapalım maglum canımız çekiyor 😁 eee yoruluyorum şuanda karnında aç napim geleyimde seni doyurayim dedin mi o da yok normaldir canımın çekmesi 😅😁
Oohh omlet mis gibi koktu kızarmış ekmek lerde
Bakk yaaa 🤦♂️ neler diyor birde bizde burda aç aç duralım bensiz boğazından nasıl gecicek acaba onlar 😁
Afiyet bal şeker lop lop lop et olsun 1 ton olursun inşallah 😁😁
Ahshs 🙂🙂 çok kötüsün biliyor musun
Senin kadar kötüyüm değil mi sabah sabah iştahımı aç sonra bana kötüsün de 😅
Hangi konuda iştah açıyorum ben 🙂
Tabi ki de kahvaltı başka hangi konuda olucakti 😅😀 diğer konuları bilmiyoruz ki 😁
Evet çok güzel yedik vallahi 🙂
Orası belli zaten güzel yemişsin 😅😁 1 ton oldun mu bari 🤪
Hiç de bile yürüyüş yapıyorum her akşam 10.000 adım atıyorum
Ooooo maşallah iyimis eeee o zaman sen taş gibisindir 😁😁
Eh işte 🙂
Ayyy ayyyy ne kadarda mutavaziyiz 😁😁
Yemeğe ne var peki 😁
Fırında sulu köfte yer misin 🙂
aaa o nasıl oluyor ilk defa duydum bak 😀 güzel mi peki gerçi sen yaparsın da kötü olur mu hiç 😁😁
Yalakalık yapayım biraz 🤪🤪😁
Hiç yemedin mi fırında sulu köfte biz ailecek bayılıyoruz 🙂
Hayır yemedim netten baktım zaten nasıl birşey diye gayet güzel duruyor ama yemedim hiç fırın patates köfte yedim İzmir köfte yedim fırında sulu köfte yemedim 😀 artık başka sefer yapıp benide cagirirsin ona göre yemezsem yoksa şişer bir taraflarim 😁😁
Belki yemişsindir ya adı farklıdır işte biz de içine patates köfte yapıyoruz ama salçalı sos yapıp döküyoruz üzerine
Yemedim diyorum benden daha mı iyi biliceksin acaba 😁😁
Tamm tamm anladım ben seni yapipta çağırmak zor geldi 🤪😁🙈
Ben koca bir tepsi yaptım yarım kilo kıyma ne hepsini kullandım bir de patates doldurdum gerisini sen düşün 🙂
Kaç kişi var o evde 😁
2 ben ve eşim
O kadar yemeği nasıl yiyorsunuz o zaman onu söyle 😁😁
Yoksa sen 1 ton olmaya mi karar verdin 😁🤪
Yiyemiyoruz zaten yarısından çoğu duruyor Ben yarın yine ısıtırım fırında 🙂
İşte benide çağır ben bitiririm 😁😁
Sen nelerle besleniyorsun yemekleri bu kadar hasret çektiğine göre 🙂
Yooo hasret çekmiyorum merak var biraz yemeklere elimden de gelir yapmak o yüzden 😀 özellikle tatlı ve çeşitleri
Hhmmm bak Sen
Senden iyi olmasın yapıyoruz birşeyler 😁
Yaz geldi artık biz dondurma yiyip geçiyoruz tatlı olarak
Sıcak havalarda serinleten tatlılar iyidir zaten 😀 ama kışın lop lop lop yersin dimi 😁😁
Ahshs 🙂 baklava kadayıf künefe puding 🙂
Daha nolsun zaten 😁😁😁 seni ancak keser malum hedef 1 ton 😁😁😁
Ben yediğimi yakıyorum çatla da patla emi 🙂
Şimdi birşey diycem ama kizicaksin yaa 🙈🙈 eee sen yakmasan bile kocan zorla yaktiriyordur 😁😁😁🙈
Nasıl olacakmış o zorla
Yani zorla derken zorla yapmak anlamında değil soruyu sorduğun şey anlamında demiştim zorla olucak kadarda değildir herhalde dimi
Yani
Yok onu kastetmedim zaten sen kivrsndiriyor dedin yaa onu dedim zor sana o kiloları yaktırır diye 😀
Evet anlıyorum
Günaydın 😀 evet anlıyorum ne demek bee 😁😅
Günaydın.
Günaydın mu saat kaç oldu 😀 moralin mi bozuk senin noldu
Ya da rahatsız mı ediyorum artık? Fazla uzadı gibi konuşma ama napim sohbet güzel gidiyor 😅
Yoo geç dışarı çıktım gezdim falan
Süper o zaman nerden yaşıyorsun bilmiyorum ama bugün dışarısı süper 😀 ama yine de moralin bozuk gibi sanki
Evet hava tam yürüyüş havası
Hala ısrar ediyorum senin moralin bozuk kafanda başka şeyler var sanki 🤔
Neyse ben seni daha fazla rahatsız etmiyeyim en azından sohbet için çok teşekkürler kendine dikkat et 😊
Eh işte yürüyüşte yorulduğum içindir belki
Günaydın 😀 belkide ondandır diyelim o zaman 😅 bu sabah nasılsın peki
Günaydın iyiyim sen nasılsın
İyiyim bende 😀 biraz fazla enerji var sadece sabah sabah o kadar 😁
Bugün yürüyüşe bende çıksam iyi olucak 😅
Evet bitmiyor sendeki bu enerji şey 🙂
Normal değil mi zaten ben bekarım full enerji var 😁😁
Bak mesela sana sorsam şimdi enerji var mı diye çok yorgunum diyceksin 😁😁😁
Aynen vallahi çok yorgunum yürüyüşten şimdi geldim
Akşam akşam ne yürüyüşü bu böyle yürüyüş dediğim sabah yapılır 😁😁
Ben sana demiştim yorgunsundue diye 😀😁
Ben akşamları yapıyorum sabah çok yorgun oluyoruz 🤣
Sizi gidi sizi 😁😁😁 işte bende bekar olduğum için sabah enerjik oluyorum yani ikimizde dogrusunu yapıyoruz 😁😁😁
Sabah seksi bir başka ya 🙂
Ahhh ahhh ellerin sesi olsada anlatsa 😁😁🙈
Bekarlık başa bela valla 😁
Önemli olan evli olmak değil ki ruh eşini bulmak milyarlarca mutsuz ve evli insan var
Yani haklısın tabi ki şahsen seninde dediğin gibi ruh eşini bulmadan evlenmeyi dusunmedigim için aklıma orasi zaten gelmedi 😀
Bazen burda görüyorum bazı sorulari insan evlenmekten soğur 😏
Al benden de o kadar
Senin soruyu gördüm için biraz rahatladı bak 😁😁😁
🤣🤣 anlamadim
Senin sorunu gördüm diyorum içim biraz rahatladı diyorum 😁 demekki benim gibi seven çiftlerde varmış diyorum sadece kocamdan karımdan zevk almıyorum diyenler yokmuş diyorum daha nasıl anlatayım 😁😁😁
Sen şimdi sabah yorgun olursun dinlen erkenden uyu istersen 😁😁😁
Sabah nasıl yorulduysa artık hiç sesi çıkmıyor 😁😁😁
Aaaayyyy yeni yeni uyanıyorum bugün işe gitmedi eşim bütün gün beraberdik yattık kalktık uyuduk harikaydı
O zamansa direk soruyorum kaç posta oldu 😁😁😁😁😁
4
Senin mi onun mu 😁😁 maşallah maşallah bugün gayet bereketli geçmiş 😁🤪
Birde birşey diyicem bayadir konuşuyoruz soruda cevapları takip etmek zor oluyor senin içinde sorun sıkıntı olmazsa özelden yazalım mi?
Yok böyle iyi Evet bugün bayağı yorucu geçti hiç yataktan çıkmadık
Ne bu ateşin sırrı o zaman 😁 kaç senelik evlisiniz peki siz 😁 ve hanginiz abaza nedir bu böyle 😁😁🤪
Mastta orgazm oluyorum, İlişkide olamıyorum? ↗
Bak şu arkadaşa taktik ver istersen senin engin tecrübelerine ihtiyacımız var 😁😁
4 yıllık evliyiz zaten birimiz isteksiz olsa bu olmaz o gün hangimiz istekli ise ötekini yoldan çıkarıyor
Bugün için sormuştum ama 😅 imrendim şuanda bak bizde Elizabeth devam 🤦♂️
Ne olacak senin bu halin 🙂
Sıkıntı artık yaa hiç sorma 🤦♂️ en sonunda yurtdışına cikicam orda kızlar teklif ediyormuş 😅😁
Sende yardımcı olmuyorsun baksana 😀😅 insan bı kız var tam benim gibi azgın istekli alımlı güzel seksi mutfakta marifetli sana yapalım mı der o da yok 😁😁
Ahshs 🙂🙂 Allah'ım yarabbim
Ne var bee 😁😁😁
Ben de dört dörtlük değilim mesela temizlik yapmayı hiç sevmem çok dağınığım 🙂 eşim idare ediyorsa olsun
Amanda aman ne kadarda mutavaziyiz 😁 bende dört dörtlük değilim zaten diyor birde 😁😁 kimse dört dörtlük değildir zaten evlilikte zaten önemli olan birbirini tamamlamak değil mi misal bugün sen istekli olursun yarın ben 😁😁😁
Senin aklın hala oralarda mı 🙂🙂
Kaç gün oldu artık mast yapmayali yaa fırsat olmadı bir türlü ama bu gece birşeyler olucak anlaşılan 😁😁🙈
Ona fırsat olmaz arkadaş fırsatı sen kendin yaratacaksın Sen de biraz isteksiz gibisin 🤣
Yaa yok misafir vardı evde ortam müsait olmuyordu napim gündüzleri geç dolaş akşamları sohbet muhabbet bu sabah yolcu ettik kendilerini bu akşam elime kuvvet artık 😁😁😁
Birde mast olunca bir yerden sonra video izle yap sarmiyor insanı saçma gelebilir belki ama sexting falan daha iyi oluyor 😁😁🙈
Gerçi ikiside aynı şey ikisinde de elime kuvvet 😁 ben şuanda batıyorum sanki öyle hissettim bı an 😁😁🙈
Evlenince evde misafir varken ne yapacaksın 🤣
yok bee ailecek misafir geldi biri kişi odamda kaliyordu napim çıkartıp asilayim mi yanında 😁😁 sen tabi acimazsin misafir varmış insan varmıs başlarsın hemen hain seni 😁😁
Evet evde misafir varken daha da azdırırım🤣
Ayrı odalardasiniz ama sonuçta dimi 😁😁 eee daha çok azdirinca noluyor peki anlat bakım babada malzeme çıkar belki 🤪🤪😅😁🙈
Yoo biz hiç ayrı odalarda kalmadık evlendikten sonra kalmayız ki
Hayır bee onu demedim ben misafirle ayrı odalardaydaniz gece onu dedim sen tabi yorgunlukta acidan ağrıdan düzgün algilayamiyirmusun 😁😁😁
Ahdgs 🙂 hadi bakalım sen kendine talim
Günaydın yapicak birşey yok Elizabethe devam 😁😁 bekarlık böyle birşey ama oysa şuanda yanımda hatun olsaydı oooo 🙈😅
oooo hanımefendi hala yazmadığına göre günler baya yoğun geçiyor sanırım 🤪🤪😁😁
İ yav sen elinde telefon burada mı bekliyorsun Ben girmeye fırsat bulamıyorum 🙂
Yooo uygulamayı indirirsen bildirim geliyor bostaysam cevap veriyorum 😁 bekariz boş zaman çok ne de olsa 😅
Ben de evliyim ve eşimi kıvrandırmak hoşuma gittiği için sk beni diyene kadar girmiyorum içine 😁😁 o teslimiyetiniz çok hoş
Erken boŞalıyor demek ki ama en azından kapanış yapsa bari
Sen memnunsan sorun yoktur erkek icin😅
Memnunum da dayanması çok zor oluyor
Ozmn sende pozisyon degistir ona yap
Ben ona yapıyorum işte o kıvrılınca ben yine dayanamıyorum
Kıvranınca
Vaybe bana da yapsana ya oral yapanim yok suan😘
Bul birini
İşte bulmaya çalışıyorum sen ol o birisi olmazmi 😊😅
Ben evliyim x🙂
Hee sevgilin yok ozmn😏😏ben olabilirim😅😅
🙂🙂
Bekliyorum ama bak😅😅😘
Sevgili bul Bence yedek düşünmez misin?
Niye ki
Konuşmak dertleşmek istersen.. Öz..
Yalamayı bende uzatırım 😉
At yalanı, öpsünler inananı
Neden öyle yaptığı ortada
Nedenmiş
Dilersen bu konuyu detaylı konuşalım
Demekki güzelsin beğeniyor bal kutunu
İşte o zaman dayanamaması gerekmez mi
Hayır her kadınınki dillenemz kadının ve kutusunun güzel olması gerek içinede diini sokyrmu peki
Evet sokuyor
Hmm demekki lezzetli ve guzel
Gizliden cık bi
Offf en sevdiğim taktik bebde böyle yapıyorum 😀
Neden yapıyorsunuz ama ya yazık değil mi karşısındakine
Zevk alıyorum inlemesi kıvranması sk beni diye yalvarıyor harika bişey
Kendimi kaybedip bunu ısırıyorum bazen 🙂
Hımmm beni de ısırsana gel 🤣
Sen de kendi eşini ısırsın 🙂
Yok olsa şu an şeyinin üstündeydim 😀
🙂🙂
Yarım saat en fazlq
Bir buçuk iki saat oldu Bir keresinde
Ağzı uyuşur o kadar yapamaz
Önceleri bu kadar yapmıyordu şu iki üç aydır böyle
Sen nasıl davranıyosn
Dayaniyosun
Çok zor oluyor gözümden yaşlar geliyor titriyorum bazen ona ısırıyorum
Bol şans:)
Sağol
Dayanir seni zevk denizinde yüzdürmek istiyor
Harbi nasıl dayanıyor 😅
Bn dayanırım 😊
Nasıl Peki
Kendimi tutyorum partnerimin kvranması o an bna daha çok zevk veriyor içine grmiyorum ve ön sevismede sürtünerek iyice azdryorum çok iyi oluyor hadi nolur demesi bni bitiryor😊
Evet o da öyle yapıyor hepiniz aynısınız
Öleyimde tabi esin gbi saatlerce deyil 20 25 dakika sonra sert bi sekilde 😍😍
25 dakika az yine iyi
Fazlası skar ya dedigin gbi
Pastırmasız kavaltı yı yemem afiyet olsjn
En sevdim olay 😂😂
Nasıl dayanıyorsunuz peki
Önceden boşalarak 😂😂
Yyaa nasıl yani
Önceden 1 2 kere boşalırsa erkek dayanır ya ama sabah yapsa şu an filan oralı dayanamaz ereksiyon fazla oluyor sabahlari
Evet akşamları yapıyor genelde
Şimdide soyun yalattir bak tadı sabah çıkar seksin
Geç kaldın banyoda
O gidince gel ben yapayım sana bir iyilik
Daha ne istiyorsun.
Ne mutlu sana