Eşimle çiçeği burnunda evli bir çiftiz. Yaklaşık 7 kez ona oral seks yapmayı denedim. Hepsinde belirli bir noktaya gelince durmamı istedi ya başım dönüyor dur diyor ya çok ıslandım dur diyor ya da bazen nedenini söylemeden dur diyor. Sadece 1 tanesinde çok zevk alıyorum, harika, devam et dedikten sonra kahkaha atmaya başladı. Bozuntuya vermedim ama moralim bozuldu bütün isteğim söndü. Ona oral yapmaktan aşırı keyif alıyorum, beni erkekte ediyor tadı ve inlemeleri ama her seferinde bu muameleyi görmek can sıkıcı hâle geldi. Ben oral mı yapamıyorum ya da eşimde bir problem varsa ne olabilir? Taktik ve önerilerinizi yazar mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir problem yok. Bazıları buna zor dayanıyor. Hatta bacakları ile kafanı da sıkıştırıyor veya kendisini çekmeye çalışıyor olabilir. Bu genelde bir refleks gibidir. Seninle bir alakası yok. Gülmesi de ondan. Gıdıklamak gibi düşün.
01 Yorumla
Soran1 yılKendini çekmiyor, devam etmemi istiyorsa kendisi gel git yapıyor ya da kafamı kendine bastırıyor. Eğer durmamı istiyorsa elleriyle kafamı itiyor
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılGaliba senin ondan iğreneceğini düşünüyor ya da işeme refleksi geliyor. Bazı kadınlar aşırı zevk alınca işer gibi orgazm olduğundan senin bunu yanlış anlayıp kendisinden soğuyacağını düşünüyor olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılKendiyle ilgili çekingenliği olabilir belki tadını görüntüsünü beğenmezsin sonuçta oral yaparken daha iyi görüyorsun veya oralla boşalmak istemiyordur
25 Yorumla
Soran1 yılYani sizin yorumlarınız daha mantıklı geliyor. Çünkü eşim , biz sevgili olmadan bile önce 85 üstü kilolardan bir anda 60'lara bilinçsizce düştüğü için vücudu aşırı yıpranmış. Göğüsleri sarkık mesela hâlâ ilk zamanlar asla beğenmiyordu kendini. Sevgililiğimizden bu yana ona özgüven konusunda yardımcı oldum hep daha sonrasında kendine güveni geldi. Fakat onu ilk göreceğim gece gerçekten isteyip istemediğimi sordu. Bazen oral yaparken "istemiyorsan yapmak zorunda değilsin diyor" yaptığım esnada da sürekli."beni seviyor musun?" "Beni istiyor musun" diyr sorular soruyor
Cevap sahibi1 yılBak seninde dediğin gibi oralla ondan soğumanı istemiyor kendi vücuduyla ilgili özgüvensizliği var eğer gerçekten oral yapmayı istiyorsan onu önceden vücuyla ilgili cesaretlendirip ne kadar arzuladığını söylemen gerek zamanla aşacağını düşünüyorum
Soran1 yılUmarım aşabiliriz. Ona yeni kavuşmuşken kaybetmek istemem..
Cevap sahibi1 yılAşarsın benim ilk cinsel birlikteliğimde de ben oral yapıyordum ama sanki o bana yaparsa benden soğur diye hep partnerimi durduruyordum ama açık açık istiyorum diye dillendirirince kendimden emin oldum sende tatlı dille anlat aşacağınıza inanıyorum 🙏mutluluklar
Soran1 yılTeşekkür ederim yardımlarınız için
1 yılBizde de bazen sevişmelerde araya saçma sapan konulardan konuşuyor bütün iştahım gidiyor derhal Sönüyorum hiç isteğim kalmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunun iki sebebi olabilir. Ya o anda işeme hissi yasiyor , ondan çekiniyor ya da o sekilde bosalmak istemiyor. Daha önce ıliski yaşamadı ve. sen ilki isen tabi.
06 Yorumla
Soran1 yılİlk ve son sevgilisi benim :)
Cevap sahibi1 yılO zaman alışamadı o duyguya. Dedigim gibi Ya çiş gelme hissi ya da o sekilde orgazm olmak yerine sen içindeyken bosalmak istiyor.
Soran1 yılBen içindeyken de boşalmıyor ki. Henüz boşaldığına şahit olmadım. Ya da kadınlar nasıl boşalıyor bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılKadinlar bosalmaz. Orgazm olur. Anlaik daha cok islanir, Kasılır, titrer gözleri kayar. Nefesi değişir. Bunlar olmadimi hiç.
Soran1 yılÇok ıslandığı oldu, kasıldığı da inlemelerinin yerini derin nefes alıp vermeler aldığı da oldu. Gözlerinin kaydığını görmedim
Cevap sahibi1 yılO zaman orgaz oluyor. Sen yapmaya devam et. Aynı anda yapın bir birinize. O zaman yok diyemez sana.
1 yılSakin
Önce iletişim
Korkuları olabilir mesela
Bunu konuştunuz mu02 Yorumla
Soran1 yılKonuştuk, her şeyi konuşuyoruz seks hakkında. Ama böyle bir şey söylemedi
- 1 yıl
Söylemek zordur. Duvarları kırması kolay değildir kendisi kıracak önce kendi duvarlarını
Gizli Üye(18-24)1 yılSitemize üye yapın. Biz ona herşeyi öğretiriz.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlışık olmadığı için senin soğumandar korkuyordur..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılerkeğini mutlu etmeyi bilmeyen, çekinceleri olan zevk almasını çok bilmeyen biri diye yorumladım
22 Yorumla
Soran1 yılDaha önce hiç yapmadığı için normaldir diye düşünüyorum. Mutlu ettiği zamanlar da oluyor elbet
Cevap sahibi1 yılöğreteceksin o zaman. öğrenmeye açıksa iyi
Belki de tatmin olduğu için öyle diyordur 💅🏻
04 Yorumla
Soran1 yılSanmıyorum çok titremiyor vücut kasılıyor onu fark ediyorum, ilk zamanlar baya üşüyordu oraldan sonra dudakları morarıyordu ama şu an öyle bir durum yok
Soran1 yılEdiyor tabii ki çünkü ben onu seviyorum ve zevk alması, tatmin olması benim için önemli. Hem iyi sevişebildiğim hem de sevdiğim kadını mutlu etmenin hazzı ayrı oluyor
1 yılBence kasıyor kendini eşin
04 Yorumla
Soran1 yılNeden kasabilir ki?
- 1 yıl
Acele ediyor olabilirsin ya da onu hazırlamadan o bölgeye inmen belki onu rahatsız ediyor
Soran1 yılİnan 10 dk ön sevişme 30 dk oral yapıyorum. O beni yönlendirmeden aşağılara inmiyorum. Uzun uzun oral yapmaktan da keyif alıyorum. O tatmin olduktan sonra peneterasyona başlayınca beni uçuyor..
- 1 yıl
Demekki yetmiyor 10 dakika
Gizli Üye(30-35)1 yılZevten dolayi bu sekilde oluyorlar benimkide oyle
02 Yorumla
Soran1 yılDurdurması mı yoksa kahkahası mı?
Cevap sahibi1 yıldurdurmasi
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkası yapsın birde
04 Yorumla
Soran1 yılgüzel kardeşim değiliz kardeşim
Soran1 yılG*v*t değiliz
Cevap sahibi1 yılHym o zaman ne yapalım
Soran1 yılBaşka sorulara gidebilirsin güzel kardeşim.
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Alışamadı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım