Bugun konusu acildi ve evli kadinlar dedi ki sonradan gordugu icin toplayamazsin erkegi hep yeni arayislar icerisinde olur.. bakir oldugu icin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır böyle şeylere inanmayın...
Bu kesinlikle kişilik ve karakter meselesi. Eğer ki bir insanın için de varsa her türlü gider yapar aldatır.
Bakir biri sonradan şöyle böyle olur gibi sözler asılsızdır.
Sen onu mutlu etmeye bak.
Onların kocaları aldatıyor diye seni de o psikoloje sokuyorlar.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun erkek ya da kadın olarak cinsiyete ayrılmaması gerek ya da bakir ya da bakireliğe.
Bu doymama yeni arayışlar içine girme sadece iki kusurdan dolayı oluşur ya kişi doyumsuzdur eline en iyisini bile versen doymaz nankör ve karaktersizdir ya da cinsel anlamda partnerinden hiç memnun değildir tatmin olmakta sıkıntı yaşıyordur.
Bunu önlemek senin elinde araştır bak izle öğren yoksa ileride boynuz parlatırsın emeksiz ekmek olmuyor.01 Yorumla- +1 yıl
Çsg😇
+1 yılNe alakası var.. Yine toplum dayatması olup hiçbir bilimsel dayanağı olmayan saçmalıklardan biri 😊Yani ne alakası var bunun bekaretle ya.. Bekaret iki bacak arasından çok daha ötesindedir lütfen önce bunu idrak etsinler.. Ne yani bakir erkek evlendikten sonra aldatmaya daha meyilli olur ama bakir olmayan erkek herşeye doyduğu için daha mı sadık olurmuş 😃 Sorsaydın ya garantisi de varmıymış.. Keyifli geceler.. 🤘
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bakirim tek eşlilikten yanayım. aldatmaya gelecek olursak aldatılmaktan korkuyorum ve bana nasıl davranmasını istiyorsam öyle davranacağım dedim. umarım sınanmam ve aldatmam ve de aldatılmam
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
+1 yılHayır canım saçmalık.. Başkasını aramamak bakir olmakla değil sadık olmakla alakalı
111 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah oyledir
- +1 yıl
Bakir biri mi var hayatında
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Tanı güven sev sonrası olur ya o kadar takma milletin ne dediğini.. Güvenmek önemli olan
Soran+1 yıl2 senedir taniyorum zaten ama ara ara acaba aldatiyomu en azindan yazisiyomu birileriyle dusuncesi de kafami kurcaliyor
- +1 yıl
Neden. Yani çocukla seks konuşmuyorsunuz o da isteğini başkasından karşılıyor gibi mi geliyor aklına nedir sorun
Soran+1 yılEvet ben 2 senedir hic o tarz konusmadim cunku ciddi dusunuyoruz ve utaniyorum yazismaya. İlerde zaten yasariz gibisinden. O da dindar zaten acmiyor konusunu ben istersem aciyo istemezsen hayir
Soran+1 yılGidip baskasiyla konusur mu sence
- +1 yıl
Yani dindar falan da diyorsun bence yapmaz. En fazla bişeyler izler ve Mast yapar gibime geliyor.. Ama ben herşeyi açık konuşmayı severim aklına takılıyor madem. Arayıp konuşmaya çekinirsin ama yaz mesaj at sor. Böyle şeyler konuşmuyoruz sen nasıl birisin istekli misin istekli biriysen nasıl gideriyorsun. Güvenmiyorum sanma ama merak ettim fslan de
Soran+1 yılCok utaniyorum ya
- +1 yıl
Ne oldu be. Kötü bişeyler mi oldu anlat bakayım merak ettim
bakir erkek zaten yapmamış. herif bekarken, açken yapmamış. evlenince, gözü doyunca mi yapacak. mantıksız sorular.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence çok yanlış bir düşünce. Tersinden ele alalım. Evlenmeden ona buna alışan biri tekle yetinir mi? İki kişinin birbirine olan sadakatine bağlı
20 Yorumla
+1 yılEvet doğru demişler onun için sevgilini biraz serbest borak cebine para koy genç adamsın aslanım karıya kıza gidersin de cesaretlendir
013 Yorumla
Soran+1 yılSacmalamayin
- +1 yıl
Onu sen öyle diyen arkadaşlarına diyecektin şimdi bana diyon
Soran+1 yılArkadas oyle bisey diyemez zaten. Buyuklerim dedi. Halam diyor inandin mi bakir olduguna evet diyorum kafasinu salliyor
- +1 yıl
Sangi dünyadaki 7 milyar insanın hepsi aynı gibi konuşuyor herkes
Soran+1 yılDimi.. hafid suphe dustu icime sanki.. napicam
Soran+1 yılYa gercekten ilerde beni aldatirsa farkli insanlar tatmak isterse
- +1 yıl
Böyle bişeyin affı olmadığını hissettir ona sende seviyorsa yapmaz
Soran+1 yılSeven yapmaz dimi insallah yapmaz😔
- +1 yıl
Valla bu birazda sana bağlı
Soran+1 yılYani 7 24 de seks yapamayiz bunun regl donemi var rahatsizliyi var hamileligi vs var ne zaman vermezsem baskasina gidecek korkusuyla mi yasayacahim
- +1 yıl
Öyle değil ya seni aldatırsa başına ne geleceğini bilsin
- +1 yıl
Ve taviz verme bu konularda bi kere taviz verirsen arkası grlir
Soran+1 yılNasil yani taviz vermek derken
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğerki o kadar zaman kendini eşine sakladıysa ALDATMAZZ.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yani olabilir... tecrübeye şapka çıkarırım...
mantıklı geldi bana...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Hayır aldatmayabilir ama bakırsa gerçekten seni uyutmaz geçe gündüz yapar
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden derler ki, icinizde kalmasın birşey evlenmeden önce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kişinin karakteriyle ilgili bir şey. Bakir olmadan evlenince aldatmıyor diye bir şey mi var?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kadın veya erkeğe özel birşey değil ki içinde var ise yapar
00 Yorumla
+1 yılsekse doyurursan niye aldatsın ki
04 Yorumla
Soran+1 yılYinede gider dediler
- +1 yıl
jarjör devamlı boş olsun :) sen sürekli boşalt jarjörü, gidemez
Soran+1 yılHamile kalsam bi sure iliskiye giremesem gidecek yani.. bu nasil kafa 7 24 seks yapamayizki
- +1 yıl
cinsellik bir ihtiyaç, ihtiyacını gidersen yani iyice doyursan istemez ki, bu her an her dakka değil, kişinin isteğine göre, gün aşırı olur bazılarında 3 4 günde bir olur, haftada bir olur, yani kişiden kişiye değişir
Bu mantığı tutup tokatlamak lazım.
10 YorumlaAldatmak isteyen icin farketmez aslinda
10 Yorumlaİyi o zaman bakirliği bitirsinler yolla bştanesini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakir erkek var mi ya. O nasil bi erkek. Hahahaahha
00 YorumlaHayır tabii ki bu kişiyle alakalı bir durumdur.
00 Yorumla
+1 yılEşi iyi ve bol verirse erkek aldatmaz
00 YorumlaYok saçma ama kafa yapısı cahil ise yapar
00 YorumlaBaşka erkek yok ki hepsinde bulunduğu bozulmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru ama görmüş geçirmiş iyi olur
00 Yorumlane alaka ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla Adamına göre değişir
00 Yorumla
+1 yılbu karaktere göre değişir
00 Yorumlahiç yapmaz
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi