Adrenalin olur çünkü o yakalanma korkusu kısıtlı zaman kişiye adrenalin salgılatır buda bedende daha hızlı ve sert olmak gibi bir etki yaratır daha fazla orgazm olabilir ya da boşalabilirsiniz bu durumda doğal olarak daha çok zevk verir public seks yapmanın verdiği zevkin nedeni adrenalin hormonunun salgılanmasıdır.
Burada kast edilen tabiki büyükşehir Belediyesi'nin durağında seks yapılacak şeklinde değil.
Örneğin yüksek binalı bir sitenin 45 nci katında perde ve camları açıp, gece karanlığında ve yağmurlu bir havada, kırmızı loş ışığın yandığı bir yatak odasında meraklı çiftlerin izlemesi gibi bir çok hayali fantazi sayabilirim. Tabiki tüm site sakinlerine bu show izletilmez. Sadece sınırlı sayida olur oda en fazla 3 çift.
Mesela gece eğlence merkezlerinde ki kenar koltuklarda.
Gece karanlığında otel havuzunda gibi gibi vs vs.
Partnerim cesur olursa ve heyecan katmak amaçlı olursa muhafazakar olmayan elit yerlerde ve kimsenin tanımadığı yerlerde yapmayı tercih ederim.
Bana bu teşhircilik gibi geliyor.. Yani özel hayatın özel kalması taraftarıyım.. Tabi ki arada küçük oyunlar oynanabilir ve temas edilebilir ama ilişki çok aşırı geliyor bana.. Keyifli günler..
Herkesin görebileceği yerde seks yapma isteği yakalanma ve izlenilmenin verdiği hazdan kaynaklıdır. Adrenalin ve korku hisleri hızlı kan basıncına neden olur ve bu hız seks esnasında da hızlı ve sert hareketler yapılmasına neden olur. Bu garip bir haz verir. Birileri tarafından gizlice izlenme düşüncesi de bir haz aldırır. O izleyen kişinin bizi izleyip zevk alması vs..
Herkesin fantazisi var adrenalin doruklarda yaşamak lazım çatı katı kendi evi ve evde birisi varsa riskli gece kaçamağı yangı merdiveni okul avm tuvaleti emlakcı evleri ve en çok ormanlar teecih ediliyor.
Bence seks sırasında başkalarının da canını çektirmek, o an birden çok kişiyi heyecanlandırdığını hissetmek ve biraz slutty takılmak hoşuna gidiyor olabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben böyle bir şey istemem. Evde, arada ne yapıyor yap ama açık alanda olmaz!