Böyle bi sıkıntısı varmış aslında benim için çok problem değil Ama çevremdeki herkes hayatın zindan olur falan diyoşar. Nişanlımada takma kafanı falan dedim üzülmesin diye. Napmamı önerirsiniz geçmicek bi sorun mu bu nasıl davranmalyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Yorumlarda erken boşalmasını mastürbasyon yaparken fark ettiğini yazmışsınız. Mast ile cinsel ilişki bir degildir mastürbasyon ile cinsel ilişki farklılık gösterebilir. Bir erkeğin erken boşalma tanısı koyulması için en az altı ay falan düzenli cinsel hayat şart. Mastürbasyonda erken boşalıyorsa yanlış mastürbasyon ya da fazla mastürbasyon yapıyodur. Doğru mastürbasyon, erken boşalma hakkında bilgi ve tedavi yöntemlerini öğrenmek isterseniz youtubede doktor berk karataş diye bir ürolog vardı. Onun videolarını inceleyin derim. Erken boşalma aşılmayacak bir sorun değil.155 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Mastürbasyon la erken boşalıyorum ilişki durumunda sevişirken boşalma ihtimali büyük içine girdiği anda boşalma olur bilgin olsun
- +1 yıl
Evet, mastürbasyonda erken boşalan cinsel ilişkide de erken boşalabiliyor ama herkese öyle demek doğru olmaz hem ayrıca ilk ilişkilerde ya da art arda yapılacak seks işleminde ilk boşalma genelde erken olur sebebi ise heycan tecrübesizlik yüksek arzu ve dışarı çıkmayı bekleyen birikmiş bir sürü sperm olduğundandır. Zamanla ilişki yaşaya yaşaya erkek heycanını yener ve kendini kontrol etmeyi öğrenir yerine göre yavaşlar yerine göre hızlanırsa sorun azalabilir hastalık dersecesinde olmayan erken boşalma erkeğinde düzelme isteği ile tedavi edilebilir. Erken boşalmanın sorunu da zaten dediğim gibi yanlış mastürbasyon yapmaktan geçiyor, ya da psikolojik tedevisi de mümkün..
- +1 yıl
Evet doğru söylüyorsun herkeste olmaz erkeklerin %99'u böyle maalesef abazalıktan ha düzelme konusuna gelince bi insan 1sebeui geçkin mast yapıyor ve bunu abartıyoruz günde 3 bişey sanıp 3-4-5 posta yapıyorsa bu genelde ergen gençkerde oluyor zor bu durumun düzelmesi elle ne kadarda bekleye bekleye yapılsa da geçiktirilsede sevişme halinde zaten erkek kendinden geçiyor vajinaya girdiği andada boşalıyor bu erkeklerde olan genel bi sıkıntı
Kadınlarda tam tersi aşırı mast yüzünden ilişki esnasında vajinanın ıslanmama sorunu ve boşalamama sorunu %99 civarı
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Bunun sorun olup olmaması senin cinsel dünyanın hangi boyutta olduğuna göre değişir. Arzulumusun? Libidon yüksek mi? Seksi tüm hücrelerine kadar hissetmek gibi bir arzun mu var? Ozaman çok büyük bir sorun bu. Ancak 2 dakikada işini bitirsin negüzel canıma minnet diyorsan ozaman sorun olmaz tabi ki. Ancak erken boşalma sorunu olanlar da bırak tam bir ilişkiye girmeyi daha ön sevişme sırasında boşalıp ilişkiyi orada bitirebilir. Bunun tedavisi mümkün tabi ki. Bazı psikolojik sorunlar için kullanılan ilaçların boşalmayı geciktirme etkisi olduğu görülünce doktorlar bu ilaçları erken boşalma sorunu olanların tedavisinde kullanmaya başladı çokta iyi sonuçlar oldu. Yıkılmaya yüz tutmuş nice evlilikler bu tedavi yöntemi ile kurtuldu. Ancak nişanlında saçma salak erkeklik gururu varsa tedavi olmam vs diyorsa yolunu ayır çünkü erken boşalma kadının hayatını mutsuzlaştıran birşeye dönüşebilir. Cinsellik sadece zevk meselesi değildir. Kadının bilinçaltında kadın bedeninin onurlandırılmasıdır cinsel yaşam bu açıdan baktığımızda hemen değil ama uzun vadede sana zararı olur. Hani dersiniz ya BU ERKEK BANA KADIN OLDUĞUMU HİSETTİRDİ işte o hissi o arkadaş ile yaşıyamayabilirsin
264 Yorumla
Neden gizli üye olarak soru sorduğunuz aşikar, bir insan eksikliğini nişanlısı olarak size söylemiş sizde yememiş içmemiş herkese söylemişsiniz, haaa ne alakası var ben söylemedim diyorsanız vay be enişte bey sizin yakın çevrenizdeki herkesi halletmiş anlaşılan, usul çok yazık her iki durumda içler acısı, elbette tedavisi olan bir şey ama size hiç bir tavsiyede bulunmayacağım sadece kınıyorum sizi
293 Yorumla- +1 yıl
@Duman_61 bende aynısı yazacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes hayatın zindan mı olur diyor xD. Hayatın sadece cinsel hayattan ibaret olduğunu falan mı düşünüyorlar bunlar? Tedavi olur vardır illa bi çaresi. O bahsettiğin Herkes kimse bi daha onlardan fikir alma bence. Sen normal şekilde davran yani eskiden nasıl davranıyorsan o şekilde işte
101 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
188Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eczaneden telafi edebilir. İlaç kullanabilir.
30 Yorumla
+1 yılSen zaten bütün hayatını seks olarak düşünmüşsün kendine dert etmissin de ona juna sormussun buraya paylaşmissin yazık sana ve senin gibi evliliği aşkı sadece cinsellik olarak algılayanlara yazıklar olsun sana değil nişanlina yazık senin gibi biriyle olduğu için...
131 Yorumla- +1 yıl
Cak haklisin
Erken boşalma sorunu çoğu zaman ilişkiye yeni girmiş olan erkeklerde görülür. Bu durum seks sırasında olması gereken zamandan daha erken boşalırlar boşalmaya kadar 5 ila 2 dakika arası sürebiliyor.
Hatta bu yüzden çoğu erkekler cinsel ilişkiye girmekten kaçınıyorlar. Kendilerini yetersiz ve özgüvsiz hissediyorlar.
Bununla birlikte erken boşalma danışmanlık alınarak, boşalmayı geciktirmek için cinsel teknikler ve ilaçlar kullanılarak bu sorunla başa çıkmak mümkün. Sorunu ele alarak, sen ve partnerin seksten zevk alabilirsiniz.00 Yorumla
+1 yılBu halledilemeyecek problem değil tamamen konsantrasyon ile ilgili ayrıca çok geç boşlamda iyi olmaz bir yerden sonra yanma yapar zevk yerine acı verir erken boşalması sorun değil bu tedavisi olan bir durum ayrıca büyük dert değil en fazla 3/4 posta daha fazla yapar nişanlın kendini kontrol edebilir boşalacağını anladığı an hemen başka yere konsantre olsun sende hafifçe itekle yavaşlasın biraz sonra devam edin bu bir ayrılma nedeni değil.
60 Yorumla
+1 yılAman Allahım erken boşalma sorunu mu varmış? Kıyamet alameti yarabbim böyle insanları bizden uzak tutsun. Bu insanlar kimin hayatına dokunursa hayatı zehir zindan olur, lanetliler. Hepsini kazıga bağlayıp yakmak lazım (!)
Ne kadar büyütüyorsunuz bu olayları yahu, hayatı zindan olurmuşmuş.. Sizin birbirinize sevginiz, aşkınız, saygınız yok mu ki.. O yeterli.145 Yorumla- +1 yıl
Güzel tepki😂😂😂
- +1 yıl
@Berkay_Deviren 🍀
- +1 yıl
heyyttt konuş bea en sağ duyulu görüş bence 👏👏👏 takdir ettim seni ama boktannn bir durumdur kadın için yarım kalmak @Cassie_Robichaud
- +1 yıl
Guzel cevap
- +1 yıl
Hiç yarım kalmamış biri daha
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılÇevrendeki herkes derken? Yahu bu kadar özel bir şeyi asla asla asla kimseye anlatmama gerekirdi... Ne büyük rezillik yaaaaa... Ay çok üzüldüm nişanlına...
Erken boşalma tedavi edilebilir bir durum yeter ki istesin. Amma boşboğazlık tedavi edilemiyor.180 Yorumla Nisanlinin bosalma sorununu etrafindaki herkese soyledin mi? Yazik ya o adamla evleneceksin sonr diyecekler ki falancanın kocasi erken bolsaliyo cinsel sorunu var deyip arkasindan konusacaklar adamin. Gercekten uzuldum. Evlenince evinin icindeki yasadiklarini da anlatirsin sen. Boyle yaparsan cok sorun yasarsin. Evlilikte her sey esinle aranda olur anneye dahi soylenmez. Umarim bu davranisindan vazgecersin.
153 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. şimdi olaya şoyle bakmak gerekır. cogu erkek bısey olmaz ılac kullanırım tedaı olurum der ama evlenınce hıc bırını yapmaz veya 1-2 yapar bırakır maksat evlenebılmek yanı kopruyu gecmek sonrasında birlikte olurken erkek bosalır rahtlar ve sen orda yarım kalırsın. baskalrının hallolur sozune pek bakma ben yılların capkın erkegıgım kocasını aldatan kadınlar yuzde 90 nı bu sebepten aldatıyor cunku tatmın olamıyor vucud seks ıstıyor ama tatmın olamıyor halıyle bısekılde bosalmak gerek seks yapmak gerek. baska yolla bosalırsın dıyene nanma olmuyor. eger seksı cok sevmıyorsans orun olmaz ama cok sevıyorsan cok buyuk sıkıntılar yasarsınız. bunun tedavısı veya cozumu pek yok ilerde duzelır dıyede bısey yok kol kırıgımı bu ılerde duzelsın. oyle gıder bu onun yapısı boyle yapacak bısey yok. haaa eger ısterse cozum bulabılır ama yuzde 50 cozum olur tamamen cozmez tabı onuda nısanlın kabul edermı o var. genelde sırf evlenebılmek ıcın tamam der evlenıncede takmaz ısını gorur yatar
10 YorumlaErken bosalma bir çözümsüzlük degildir bir son degildir kisinin cinsel iliskisi hayat duzeni bunu asmasina yardimci olur kimi sporla kimi uyku duzeni beslenmesiyle kimi kilosuyla kimi psikolojik kimi ise mastürbasyon aliskanligindan dolayi sorun cekebilir stres bile buna neden olabilir mutlulugu sekste ariyorsan karsindakine zaman ver ve bunun ustesinden beraber gelin evliligin en onemli temeli herseyi beraber goguslemektir mutlugu sekse baglamazsan simdiden nisanlini baskasina sikayete baslamazsan evliliginiz gayet guzel ilerler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa akıl var mantık var. Arkadaşlarından ya da buradan fikir edinecegine uzmanlar zaten bunun ne derece ilişkide etki bıraktığını ya da gerekliyse tedavisinin olduğunu söylüyor zaten. İnsanlara göre ilişkini yönlendirmek nedir ya? Allah başka dert vermesin üzülüyorum bunu şimdiden düşünecek kadar zevkine düşkün müsün? İhtiyaç demiyorum bak zevk diyorum çünkü sorun haline getirdiğine göre zevk olarak algilatiyorsun bize. İnan ki ilişkide evlilikte bundan çok Cook daha önemli sorunlar var. Hayatındaki insanın senin için önemi ne önce bunu düşün. O insanın varlığı, o insanın sana olan sevgisi sadakati kadar önemli mi sence bu konu? Ki çözümü olmayan bir sorun da değil araştırirsan anlarsın.
40 Yorumla
+1 yılYorumları okudum şimdi erken boşalma nedir önce onu bilmek lazım. Erkek sevişmeyi istediği kadar tutabilir 30 dakika 1 saat vs sonra birleşme olduktan sonra eğer 2 dakikanın altında boşalıyorsa işte o erken boşalmadır. Burda ki ler yok 10 dakika yok 20 yok 1 saat diyenlere inanma. Evli kadınlar 'da erkeklerde bilirki bu böyle. Bu anlattığım ilk birleşmede olur ikinci birleşmeye gelince de erkeği kadın hazırlamalı ve o zaman uzun sürüyor çünkü erkeğin meni si azalmış oluyor ve sadece sertleşiyor hal öyle oluncada olmayan meni illaki geç gelir. Sevişme artı tutku en güzeli zaten en son boşalma üstüne şifa olur. Saygılar
21 Yorumla- +1 yıl
Doğruları söylemez kimse
+1 yılSorun tabii ki. Senin libidona da bağlı tabii de. Kadının libidosu düşük olsa bile o esnada hemen boşalamaz. Erkeğin erken boşalması zulüm ya. bir keresinde bir gecelik ilişkimde yaşadım. ben ona dokunmadım bile o benimle ilgilendi. Birleşme aşamasına geldik başını alır gibi oldum boşaldı. rezaletti. sonra ben soğudum. o da istemedi ve belli ki kendine güvenemedi. Çok kötü kabus gibi durum ya. acil tedavi lazım.
51 YorumlaMasturbasyon ile cinsel birliktelik aynı değildir bi kaç egzersizle düzelir uzmana görünürsünüz kimseye anlatma böyle şeyleri sonuçta o senin eşin olacak onun özeli sevgi saygı bitmedikçe pişmanda olmazsın bunlar halledilebilir şeyler
181 YorumlaBu sorunu psikolojik ve fiziksel tedavi yöntemleri ile aşmak mümkün. Sadece kolay bir şeyi yapması lazım o da doktora gitmek. Dert etme! Olmadı 2. postada zevkini çıkarırsınız. Ya da başlamadan 1 saat kadar önce işini tek görsün sonrasında uzun sürer..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer onu gerçekten seviyorsan ve ondan ayrılma düşüncesi seni huzursuz ediyorsa bu sorun için profesyonel destek almalısınız. Bunun çözülemeyecek bi sorun olmadığını düşünüyorum. Bunun fizyolojik değil de psikolojik bir problem olduğu bilgisine sahibim. Hayatındaki stres, kaygı vb. durumlar onu bu şekilde etkiliyor olabilir. Bence yardım almayı deneyin. Çözülemeyecek hiçbir şey yoktur. Önemli ola birbirine destek olabilmek bence.
30 YorumlaBu erkeklerin çoğunluğunda olan bir şey bende de var bunun tedavisi var zamanla düzelir düzenli seks hayatı olursa düzelir bir de yardım alırsanız tabi bu bir sorun değil bu mastürbasyondan kaynaklanıyor zaten bunu kafana takma ve ayrıca bunu neden başkaları biliyor bunu biliyorlarsa onların yanında da ilişkiye girer misin sen
20 Yorumla
+1 yılnişanlın erken boşalma sorunum var dedi sen de gidip bunu çevrene mi anlattın jfjdjsdgh
ilişkinizde özel hayata olan saygı high level110 Yorumla
+1 yılAslında ben şeye takıldım "çevrendeki herkes"in yorumlarına. Yani maşallah bilmeyen kalmamış gibi hissettim? umarım yanılmışımdır.
146 Yorumla- +1 yıl
💯..
- +1 yıl
sen nasıl güzel bir kadınsın @Oğlakburcuyum Ceylan gibisin 😍😍
- +1 yıl
Sende armut gibisin
- +1 yıl
@1omeryildirim teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim ne demek 😍 @Oğlakburcuyum
- +1 yıl
Burdan kadına ceylan gibi yazıp yavşayan dümbük özelden ana avrat küfür ediyor :d onun bunun çocuğu seni
+1 yılMastürbasyon cinsel ilişkiden daha kısa sürüyor. Cinsel ilişkide de erken boşalma problemi dediğin 5 dakikanın altında bir sürede boşalmaktır. Sertleşmesi bitmiyorsa 2 dakikada boşalır, sonra ikinciye başlar. Henüz yeni boşaldığı için ikinci birleşme en az 15 dakika sürer. Sorun olmaz yani hayatın zindan falan olmaz saçmalamasın kimse.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma sorunu kim de yok ki? Aslolan senin ile olan birlikteliğinde ne kadar etkili ve doyurucu olabileceğidir Cinsel uyum çok önemlidir ve kadının erkeğine kendini sunması, şehveti, istek ve arzuyu ateşleyerek ayakta tutması çok önemlidir. Kendin bu konu da ne kadar iyisin?Önce buna bir cevap ver. Aşk, sevgi, sadakât, tutku zamanla en ideal süreyi bulmanıza yetecektir.
10 Yorumla Erken boşalma sorunu cinsel aktivite konusunda aktif olmamak ile alakalı bir durum. Belki ilk başlarda sorun olacaktır ama düzenli seks ve sizin desteğinizle normale dönecektir. arkadaşlarınızı boşverin, onların libidosu fazla sanırım. Cinsel yaşamdan önemli olan; karşılıklı sevgi ve saygıdır. Bunlar tam olursa herşey yoluna girer.
10 Yorumla
+1 yılOhaaaaaa evlenmeden seks yapmadan kimin kimden erken bosaldigini nerden biliyorsunuz
Erken bosalma demek eslerin digerinden once bisalmasi ve hemen yataktan kalkmasi demek 1. Saat 2 saat. m mikmek degil arkadaslar yapmayin seks onemli ama evlilikte sadece seks degil10 Yorumla
+1 yılŞimdi mast yaptigini dusun elini surdugun anda bosalmissin, derin hayaller kurmadan zevki uzatmadan tadini cikarmadan, oldu bitti gitti, senin ki de böyle bisey, hayat çekilir mi , bence cekilmez tedavi olmayi dusunuyorsa ve seviyorsan sorun yok ama hep boyle olacaksa büyük sıkıntı
11 Yorumla- +1 yıl
Ama kafama takilan kim bu herkes dedigin esine dostuna akrabana komsuna anlattin mi erken bosaldigini, eger oyleyse yanlis yapmissin cunku onlar da kendi samimi olduklarina anlaticak, hatta evli kadinlar kocasina anlaticak kocalari da zavalli kizcagiz diyip ben bunu doyurayim dusuncesiyle sana asilacak. Nisanlinin yerinde olsam ozelimi anlattığıni öğrensem seni o an terk ederim
+1 yılHerkes mi? Sana anlattığı özelini önüne gelene anlattın mı? Yuh!
110 YorumlaCinsel yaşam bir evlilikte elbette önemlidir fakat birincil amaç değildir. Hayatın zindan falan olmaz evet cinsel açıdan sorunlar yaşabilirsiniz ama sizin sevginize mani değil o yüzden birbirinizi her konuda destekleyin bu tarz ithamlarda bulunan insanları dinlemeyin
00 YorumlaÇevrende ki herkese eşin olacak kişinin erken boşalmasından mı bahsettin
111 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılYa çözümü olan bir sey zaten en kolay geciktiricili prezervatif kullanırsın. Zaten sexin ritmiyle masturbasyonun ritmi ayni degil yani seks daha yavas ve ritimli olduğu için zamanla alışır bence. (Bu arada herkese anlatman cok sacma)
https://www.youtube.com/embed/QeMg6KrwW0o
Beyler bir arkadasiniza lazimsa buyrun:00 Yorumla
+1 yılöncelikle bu yazdıgı çok etik değil erken boşalma birçok erkekte var bunun için pr Dr Ahmet taşçı nın bir kitabı var lütfen onu bulun ve okuyun herşey beyinde bitiyor lokal anestezik anaesol tarzı melhem ler özellikle penis altındaki kalın damara uygulanmalı daha birçok teknik var ama burası yeri değil
00 Yorumla
+1 yılsana neden söylüyor ki o sorunu kendisi gitsin çözsün. sen ona kölelik mi yapacaksın.
sana demek istediği şu aslında. o şunu demek istiyor
"ben bencil kadınını düşünmeyen öküz bir adamım. iradesiz bir adamım. kadınıma değil kendime odaklanırım. haberin olsun. ben boşalır keyfime bakarım sen de yumurtalık kasık ağrısı ile ömür yaşarsın. sorun benim ama çözüme yanaşmam. başını çaresine bak"
demek istiyor.00 Yorumla
+1 yılÇevrende ki herkesin nişanlının erken boşalma sorununu bilmesi daha büyük bir sorun yalnız.
181 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki kendisi ne dusunuyor o onemli... tedavi olmayi dusunmuyor anlasilan sadece bundan bahsedip tedaviden bahsetmedigine gore. Eger tedavi dusunmezse ewet isin cok zor cinselligi onemseyen bir kadin icin cok büyük bir sorun hatta evliliğin temeli cinsellik zaten ondanda bisey anlamayacaksan sıkıntılı gunlere hazir ol derim 🤷🏻♀️
31 YorumlaSenin için bi problem ama sen henüz bunun bi problem olcağının farkında değilsin ama psikolojik destek alarak, gerekirse de tedavi olarak çözülebilcek bişey çok fazla konuyu kafasına takmasına izin verip de kronikleştirmeyin
sadece tecrübesizlikten bile oluyo olabilir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu işin tedavisi bu kadar basit olsa erken boşalan erkek olmazdi herşey güllük gülistanlık olurdu. Cinselliğe çok düşkün biri değilsen evlen. tabi bunu kabul edemezsin cinselliğe düşkün biri de olsan düşkün değilim diyorsundur kesin
42 Yorumla- +1 yıl
Yav ne alaka, adam evde ailesiyle yaşadığı için banyoda hizlica boşalma olarak kendini şartlamistir veya hizli yapıyordur. Bunun egzersizleri bile var çok zor bir sey değil yani
- +1 yıl
Gerçekten cahilsin erken boşama tanısı için 6 aydan fazla aynı kişi ile düzenli cinsellik yaşaması lazım mastübasyonla kıyaslanamaz bile.
+1 yılBence nişanlınızın hayatı zindan olacak çünkü özelini "ÇEVRESİNDEKİ HERKESE" söyleyen özel hayata saygıdan bir haber bi eşi olacak
70 Yorumla
+1 yılBenim ilk sevgilim abi 5 dakika da bosalirdi yani çok kötü bişey bi de cenebazdi allahım delirirdim hiç bulasma unutma evliliğin yüzde 95 i cinsellik
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burda daha buyuk sorun nisanlinin erken boşalmasından ziyade herkesin bunu bilmesi. Bence nişanlın seni bırakmali. Bırakmayı Sen değil o hakediyor çünkü.
53 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum tebrikler 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de esimde var ayni sorun 6 senesir gecmedi. tedaviyle filan belki duzeliyor olabilir ama ona da gitmedi. Umarim. seninki gider
1514 Yorumla- +1 yıl
6 sene çok uzun yaa
Cevap sahibi+1 yıl@Morning_Dreams napalim alistik
Cevap sahibi+1 yıl@Benjjjj hayir canim. sagol
- +1 yıl
Ona da alışılmaz ki. Gir çık ohh
Cevap sahibi+1 yıl@Morning_Dreams beyumiz isini bitiriyor bizi dusunen yok
- +1 yıl
Ayıp ediyor ama bu tek taraflı faydalanmak gibi olmuş
- +1 yıl
Senin icin zor olmuyormu?
- +1 yıl
Ne kadar oooorspuçocuğu varsa altına toplanmış
- +1 yıl
Ben bir çözüm onerebilirim
Bende evet zindan olur çünkü evliliği ilerleten önemli şeylerden biri cinsellik kadınlar cabuk orgazm olamayabiliyor sen yeni zevk alırken o çoktan boşalmış oluyor ve sen hep yarıda kalıyorsun
41 YorumlaDemek ki doğru kişiyi bulamamış. Cinsellik öyle oldu bittiye getirilmez. Ağırdan alınıp her iki taraf da birbiri ile ilgilenirse bir süre sonra bu durum geçer. Çünkü amaç boşalmaktan ziyade sevdiğin insandan keyif almaya döner. Kısacası takma kafana herşey düzelir. Aşkınız ve sevginiz bitmesin yeter ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle anlatayım bi defasında marmariste tanıştığım rüya gibi bi kadın iki günde bana kör kütük aşık olmuştu beraber tatile gittiğim arkadaşım sordu olum naptın buna gözünün içine bakıyo demişti bende canım arkadaşım senide günde dört saat …sen sende gözümün içine bakarsın demiştim. Bu konu önemli doktora gitsin
10 YorumlaEtrafındaki herkese nişanlımın erken boşalma sorunu mu var dedin
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranızdaki özel bi konuyu cümle aleme yaymak çok çirkin bi davranış
Sonuçta kanserin bile bi çözümü var bunun mu olmasın gidersiniz bi doktora halledersiniz
Ayrıca google diye bi yer var hani oradan da fikir sahibi olabilirsin buradan sorman anlamsız70 Yorumla
+1 yılÇevrendeki herkese adamın sorununu paylaşman hoş olmamış. Birgün haberi olursa senin için daha büyük sorun olur
51 Yorumla- +1 yıl
Zaten esiyle veya sevgilisyle cinselligi yayin eden tek cinsiyet bayanlar malesef mahallede her kadinin kocasinin iliskisini biliyorum belkide herkes herkesi biliyor mesela biri kocasini banyoda mast yaparken yakalamis
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa tedavisi var başta yani olmasa bile o seni boşaltmak rahatlatmak istese sevişme ile oral ile de rahatlatır sadece birleşme değil ya seks ve de onun elinde olmayan birşey için hele de böyle bişey için onu bırakırsan nankörlük edersin yani ve bence çok pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevdiğimde böyle şeyleri asla sorun etmezdim
51 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik ve sevgi zıt şeylermiş gibi söylemişsin, gerçekten seviyorsan zaten daha çok birlikte olmak istersin.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes derken 🤔 sen ne hakla nişanlım dediğin kişinin özel durumunu başkalarıyla paylaşıyorsun ki 🙄🙄 evlenince yatak odasını da anlatırsın sen ayıp,🙄
30 Yorumla Sen nişanlını gerçekten seviyorsan bunu sorun olarak bile görmezsin
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZindan olacak bir durum yok ona göre uygulanacak yöntemler ve tedaviler var
Kendi elinizden gelen ilişki öncesi boşalma veya geciktirici sprey vs kullanılabilir daha ötesi en sağlamı da tedavi ve düzenli cinsel ilişki ile çözülebilir10 Yorumla
+1 yılBekar olan çoğu erkek bekarken erken boşalmak sorunu olduğunu düşünüyor ama bu düzenli ilişki sayesinde öyle bişey olmadığını fark ediyor bunun için ilaçlar var kullansın ayrıca herkese anlatman doğru değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Aşılabilecek birşey bu.
Daha önce cinsel ilişkide bulunmadıysa çok normal.
Zamanla aşılabilecek bir durum. Tabi öncesinde destek almalı.10 Yorumla
+1 yılyani.. açıkçası bu sorun çözülebilir. ancak bu durumu çevrendeki herkesin duyması biraz tuhaf :) yani iki kişi arasındaki mahrem bir durum..
Erken boşalmanın tedavisi sorunu çözme yolu varda senin için ön yargı olmuş gibi. sanki10 Yorumla
+1 yılNisanlinizin böyle bir sorunu olduğunu herkesle paylaşmanız bana saçma geldi sonuçta adamın özeli ve birilerine anlatmak doğru değil.
40 YorumlaHem de çok f3ba oluyor, partnetinle aynı anda gelememek kadar kötüsü yok, ben yaşıyorum her ilişkimde rezil ediyor beni bu ama şu var ki ilişkiye başlarken kendini şartlandırmasın böyle oşval yine diye fl bu süreyi uzatıyor az çok
10 Yorumla
+1 yılDoktora gidin umarım çözersiniz psikolojik olabilir
20 Yorumla
+1 yılNe demek çevremde ki herkes? Bu nasıl Bi utanmazlıktır gidip önünüze gelene anlatıyorsunuz. Üstelik ergenlikten gelen alışkanlıkla bir çok kişi de erken boşalma oluyor ve düzenli ilişkiye geçilince düzeliyor.
00 YorumlaBukadar özeli cevrende ki insanlarla neden paylasiyorsun.
Nisanlin erken boslam problemim var diyorsa baskalari ile yatmis, eger yatmamissa erken bosalma sorunu oldugunu bilemez.
Mast yapmakla erken boslam sorunu anlasilmaz.00 Yorumla
+1 yılne saçmalık hayat niye zindan olsun ya o nasıl çevre. Akılları hayatları mikilmek mi? Tedavi olur ve sevişmeyi uzun tutarsınız çaresiz değil ki. Bol ön sevişme olur sonra birleşme. Sevgi aşk olsun gerisi boş
00 Yorumla
+1 yılBaşka biriyle ilişkiye girdiysen evet kötü bir cinsel hayat olabilir senin için ama yok ilk ve tekim olacak diyorsan bir problem olmaz. Bir de ilişkiye gireceğiniz zaman ön sevişmeyi çok uzun tutup, önce el ile seni uyarırsa çok bir problem olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyahu hadi nişanlın erken boşaldığını sana söyledi de sen niye herkese erken boşaldığını yaydın anlamadım, ikinizin cinsel hayatından kime ne... demedi deme sonra her arkadaşın sorar seninkini rekoru kaç saniye diye...
30 Yorumla
+1 yılTedavisi var, korkmayın. Bir an önce tedavi olmaya başlasın; başka durumlar da yoksa sorun yaşamazsınız. Umarım sorunlarınız çözülür. Hep mutlu huzurlu olursunuz inşallah.
10 Yorumla- Devamını Gör (195)
Devamını Gör(240)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nişanlımın erken boşalma sorunu varmış, herkes hayatın zindan olur diyor. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler