Biriyle aşk veya cinsel ilişki yaşama şansınız olsa hangi fizikteki kadını seçerdiniz
1.
2.
3.
4.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben mutsuz bir kadın tercih ederdim ilk olgun da olabilir öyle deneyimli biri değilim ama benden büyük kadın da olabilir ama kilolu olmayan
Onu başını göğsüme koyup başını okşayarak uyuturdum cinsellik olarak iklim olurdu
.. bir başka diğeri zayıf ufak göğüs ufak meme zayıf kız tercihim kilosu zayıf
1 derim oyş aman tanrım didim 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 şık seçerken bile klavte macroya bağladı lkxzfmdsfgklm
Şaka bir yana 2 ve 3 çok zayıf bana göre 4 de çok kilolu 1. ideal ne çok şişman ne çok zayıf
Cevap
17Cevap
3 numarayı beğendim en çok. Çok doğal ve çekici. 2 numara da güzel, özellikle sportif olması.
1-2-3 fiziken iyiler ve sexiler ama giyim kuşamda bir kadını çekici yapabilir
1 numara en idali diğer 2 ve 3 çöp gibi 4 de çok obez
Tabii ki 1 numara balık etli ama tam ayarında taş gibi kadın instasını rica edebilir miyim ?
1 kadın
4 en kadın : )
1 in vücut hatları çok güzel, ideal kilo, ideal oranlar
3 tabii ki. En hoş ideal fizik. 👍
Çok ilginç buldum sonuçları. Türkiyede ki erkekler demek ki geniş kalçalı, hafif göbeği olan iri gğüsleri olan , iri yarı kadınlardan hoşlanıyorlar. İlk resimdeki kadın evlensin, doğum yapsın ilk sene yusyuvarlak bir fiziği olur ömrü boyunca. 👍
1,2,3 arasındaki fark ne?
İlki balık etli ikincisi zayıf üçüncüsü normal
Ahshazhahz çok şükür evde kalmadık bugün de
Olmaz daha gencim :d
Korkuyorum şu an kanka konuşmalar abaza konuşması qöaixoqnqşl
Bana göre herkes abaza diye bir şey demedim sana yönelik olarak söyledim bunu :dd yiyeceksiniz diye de değil gelip cinsel muhabbet yapacaksın ve ben bunlardan hoşlanmıyorum herkesin yaşam tarzı kendinedir.
1 benim fiziğe cok yakin bu yüzden 1.
Pembeli kesinlikle gögüsler birbirine yakın olmalı
C dekinin yuzu cok guzelmis.
Erkek olsam iki numara derdim 😂
Boynuzlamayan hangisiyse o.
1 sence
Ben 1'im kimse seçmez diye düşünmüştüm
Bende tam tersi zayıflamaya çalışıyorum göbeğimi ben bile sevmezken başkası neden sevsim
21 yaş
1 tabi ki 😍
a çok iyi
3 numara hepsini sollar
1 deki hatun yangın
abi 4 ten vazgeçemiyorum :D
Süpersin shdhshhs
Ajjdjjd yaaaaa
elbette 3