Ve en nefret ettiginiz burc? Ve nedenleri anlatin bakalim :)
Cevabın nedir?
+1 yıl(Al Pacino, Boğa burcu. Yükselen Aslan, Pluto ile kavuşumda. Ay burcu Yay. Venüs Mars İkizler kavuşum… Bana göre yaşayan en seksi erkek.
Sema Kılıç’ın Aşk ve İlişkiler Astrolojisi kitabından yapılmış bir röportaj daha. Bu kez arkadaşım Sibel Ateş Yengin Akşam Gazetesi için yaptı. Diyeceksiniz ki Sema arkadaşın habire onun reklamını mı yapıyorsun, evet Sema arkadaşım doğru, bunun da etkisi var ama asıl mesele konu cazip! Kim aşkı, ilişkileri, cazibeyi, evlilik partnerinin nasıl olacağını okumaz ki…34 Yorumla- +1 yıl
En seksi burç?
Akrep, Koç, Boğa ve Aslan. Bazen de Yay. - +1 yıl
Scarlett Johansson
Soran+1 yılbende soruya nezaman cevap vericek diye dusunuyordum :D
- +1 yıl
İki saattir yanlış cevap atıyom burada kendime ne küfürler ettim soruyu parça parça okuyunca böle oluyo :D
En İyi Cevaplar
Tüm burçlar güzeldir, tüm insanlar hoştur.
Ama akrep üzerine kimseyi tanımam bayan.
O her açıdan farklıdır... Alışılmışlığın ve standardın dışındadır. Anlaması zordur ama sevmesi güzeldir. Özellikle düşünceleri açısından birçok insandan çok ama çok farklıdır.
Akrep olsun, çamurdan olsun demeyeceğim. Ama yinede akrep olsun. :D26 Yorumla
Soran+1 yılDusunceleri nasildir?
- +1 yıl
Burçlara göre yorum yapacak olursak yüzeysel değil, derin düşünür. Karşısındaki insanı giyimine, maddi durumuna, yaşına, okuduğu okula göre yargılamaz. Onun için karşısındakinin düşüncesi önemlidir. Ama kendine partner seçiminde ise en azından güzel, bakımlı, temiz, ve kendine ilgi gösteren biri olmasını tercih eder.
Ama kişilerden konuşacak olursak her burç aynı olmadığı gibi insanlarda çeşit çeşittir. Ama genellemenin bu şekilde olduğuna inanıyorum. Ben tüm özelliklerimi taşırım ve bu şekildeyim. Diğer burçdaşlarımında aynı olduğunu varsayabilirim. - +1 yıl
Teşekkür ederim bayan. :)
www.google.com.tr/imgres - +1 yıl
Teşekkür ederim bayan. :)
@pyrztnsu
www.google.com.tr/imgres
+1 yılSeksi falan değlm zaten abuk subuk hareketler beni utandrır istesemde olamam çok güzel de değilm... Ama dürüst yürekliyim bir insanın taşyblceği en güzel özelliklere sahibim iyiki böyleym Seksi olmaktan çok daha önemli... Evet başak burcuyum canım güvenlirim tatlıyım sevecenim diğer burçlar ise sadce heycan 🙂🙂🙂😜
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşak Burcu kadını tutkulu ve şehvetlidir aşk hayatında sınır tanımaz çoğu başak burcu için geçerli bir özelliktir
22 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
125Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoğa ile Akrep kapışır..
Kafa kafaya..
Akreplerle, duvarlara vura vura kavga eder gibi seks yapılırken, Boğalar dokunma-öpme-somurma konularında daha iyi ve hissiyatlıdır.
Akreplerle ruh hastalığı tadında fantastik ve değişik bir ilişki yaşanırken, Boğalar tüm bunların üzerine makara-geyik falan de ekler..
Fakat bu iki kadından anne olmaz.
Anaç değillerdir çünkü.
Ayrıca en orijinal ve en seksi esmerler, bu iki burcun kadınlarından çıkar..81 Yorumla- +1 yıl
Anaç değilmi boğalar? :) bilmediğin bir konu Hakkı'nda yanlış fıkır beyan etme en anaç olan boğalardr gir burç sitelerine iki oku araştır
Akrep diyenler ya kendisi akrep burcu ya da akrep burcunun seksle bağlantısıyla alakalı üç beş yazı görmüş abazanlar. Ulan kadınlar illet pislik çirkef çirkin tipler olduğu için bir iyi özellik yazmak adına sekse bağlılıkları anlatılmış siz de hemen tavsınız. Tanıdığım akrepler ne güzeldi ne seksiydi. TERAZİ CANDIR. TERAZİ KADINLARI EN SEKSİ VE EN GÜZEL KADINLARDIR. TERAZİ KADINLARI EKLESİN.
41 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle doğru, terazi, zodyakın en güzel burcudur hem huy olarak hem fizik olarak bence akrep hayranları hep bu terazilerin hakkını yiyorlart
+1 yılBen Aslan eski sevgilimde Akrep burcuydu çok kavga ederdik sürekli tartışırdık ama deli gibi de gülüşürdük ne o bana söz geçirebiliyordu ne de ben ona en sonunda ayrıldık.. Bu kadar zıttım olan bir insanla ömrümce hiç karşılaşmamıştım... Karşılaşcağımı da sanmıyorum..:)))
24 Yorumla
Soran+1 yılAkrepler cok inatcidirlar :D peki özledigin oluyormu hic?
- +1 yıl
Ben daha inatçıyımdır dediğim dedik birsiyimdir öyle ya da böyle ona da lafımı dinlettirirdim. Eğer bir iş için böyle olacak diyorsam o iş öyle olucaktır..:))).. Hem özlüyorum hem özlemiyorum... Bazen çok sert kavga ederdik bazende ölesiye eğlenirdik beraber..:)))
Soran+1 yılbnce özluyorsun ;)
- +1 yıl
Hayır..!
+1 yılTerazi fark atar tüm burcun kadınlarına. Hepsinden seksi olmasının yanında çok güzel ve akıllıdır da. En seksi ve en güzel kadınlar çoğunlukla teraziden çıkar. Astrolojide de bu böyle. Akrepler inanılmaz itici kadınlar ayrıca.
51 Yorumla- +1 yıl
Ama ben akrebim:) Yükselenimde öyle. Başka özelliklerini bilemem ama çok güzel, çekici bir kişi olduğumu söylüyorlar. Gözlerime odaklanıp akrep misin diyen erkeğede rastladım. Bu kadar ön yargılı olma. Ateş gibiyizdir, yakarız. Küllerini bulamazlar.
+1 yılKizlar icin terazi, balik, yay daha cekiciler, erkeklerden boga, kova, terazi, akrabalarimdan yola cikarak yorum yapdim, tabii ki burcla ilgili bir sey yok ortada her insan kendince hem guzeldir, hem ozeldir.
30 Yorumla
+1 yılArkadaşlar ben aslan erkeğiyim hayatımda gördüğüm en Seksi en çekici kadın AKREP ama gözleri gözlerimi öyle bir çektiki 3 sene geçti üstünden yaşadığım ilişkiyi unutamıyorum hep zirvede hissettirdi belirteyim acının da zevkinde aşkında doruklardaydım onlayken üstünden kaç kızla daha sevgili oldum onun gibi kimse olamıycak ne yazıkki tabi başka burcun kadınları karşı çıkıyor hemen kıskanıyorlar ama gerçekler böyle kızlar üzgünüz
00 YorumlaEn çekici burç terazi güzelliğini venüsten alıyor :P
80 Yorumlaburclara inanmiyacak kadar akilli olan kadin bence en cekici :)
60 Yorumla
+1 yılakrep ve boğa ötesi yok hem erkek olarak hemde kadın...
93 Yorumla- +1 yıl
bayan kısmında boğa olduğuna katılıyorum
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Kesinlikle öyle :)
+1 yılTabikide akrep burcu en cekici en seksi yani ben :) aslan sevmem çünkü fazla lukse düşkün paraya tapar havalı olur dunyalari ben yarattim edası, bide kova sevmem cok kurallara aykırı başına buyruk bir tip
00 Yorumlaboğa kadınıdır bence. :) ve en nefret ettiğimde koç inatçı olmalardından dolayı çok sinir edici bir kişilik...
22 Yorumla
Soran+1 yılBende yengeclere biraz sinir oluyorum
koç kadını için seks spor gibidir.
aslan kadını son derece ateşlidir
boğa kadını için seks şık bir mekanda yenen lezzetli bir yemek gibidir.
kova kadını bağımsızdır bir gecelik aşklar13 Yorumla
Soran+1 yılöylemidir?
- +1 yıl
seksiliğin burcu mu olurmuş ya tamamen genlerle alakalı. tüm yaşantınızı burçlara bağlamayın, her burçta da çok seksi kadınlar vardır bırakın şu takıntıları.
04 Yorumla
Soran+1 yılAy snde herseyi ciddiye alma, burcun ne senin bakem
Soran+1 yılrazi burcu erkeğini öncelikle kararsızlık ile anlatabiliriz. Hayatının her alanında aşk olsun, iş olsun, özel hayat olsun, alışveriş olsun ve aklınıza gelebilecek her şeyde kararsız bir kişiliğe sahiptir. Aslında bu durum kimi zaman başarılı olmasını, kimi zamanda başarısız olmasına neden olabilir. Bir yemeğe gittiğini ve menüde birçok seçenek olduğunu düşünün, karar vermesi oldukça uzun sürecektir.
Bir ikizler tanıdım Allahın lütfü, harika bişeydi. Ha alev alev yanan bir soba ha o. Bir ikizler de tanıdım ki Allahın cezasıydı resmen. Ha düz duvar ha o! O yüzden burçlarla çok alakalı olmadığını düşünüyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılBazen dogum tarihleriylede alakali :D
Soran+1 yılneden ki :p
+1 yılHiçbiriniz hiç bir şey bilmiyorsunuz hauyyatımda gördüğüm ennn güzel şey YENGEÇ kadınıdır.. Gözlerine ölürüm tekrwr dirilir tine ölürüm böylr bit dişilik kadınlık asilliği dişiliği zarafet i tartışılmaz akrep 2 belki boğa ve twrazide enteresan güzellikleri vardır. ( aslan burcuyum.)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. aslan daha seksi ve çekicidir. ama daha fazla egomanyaktır. Seksiliği ve çekiciliğine kanarsanız hayatınızı mahveder.
05 Yorumla
Soran+1 yılAslanlarmi?
Soran+1 yılSenin burcun ne peki=)?
Soran+1 yılhahah :D
+1 yıltabiki akrep :P yani ben :D en nefret ettiğim burç ikizler ve oğlak hiç sevmem hiç anlaşamam, oğlaklar çok çakallardır, ikizler de fena oyunculardır bir de yalan söylemeyi çok severler, bu benim tanıdıklarım için geçerli tabi genelleme yapmakta doğru olmayabilir.
01 Yorumla
+1 yılboğa burcundan yahşi cazibedeki simge var mesela. hande katipoğlu. o sanırım. gerçi bn de boğayım.
41 Yorumla
Soran+1 yılonumu begendin
+1 yılboğa çekici tam evlenmelik. akrep seksi seks tanrıçası gibi
63 Yorumla
Soran+1 yılBirde bir aslanla evleniyormussun
- +1 yıl
Kim soyledi :)))
- +1 yıl
Burcumumu biliyorsun yoksa :)) o eksi veren baayan neyini begenmedi cvbimin?
+1 yılgenelde burçlarla alakam olmaz ama benim için muhteşem eşin akrep burcundan bir bayan olacağı söyleniyor. umarım bir gün karşıma çıkar ve bir ilişki deneme fırsatı olur benim için.
10 Yorumlaakrep. nedeni şu bence. nerde bir akrep varsa gidip sarıyorum. sonra duvara çarpmış gibi götümün üstüne oturuyorum. çekiyorlar beni.
49 Yorumla
SoranHahahah gecmis olsun
Soran+1 yılOnlar biraz tuhaf oluyorlar kanks
Soran+1 yılBaska ne yaptilar
- +1 yıl
bir türlü tam olarak elde edemezsin bu hatunları. gözleri hep yükseklerde. çok bişey sanıyorlar kendilerini. kendi tecrübelerime göre istisna görmedim. herkesi aynı kefeye koyduğumdan değil. mutlaka normal olanları da vardır. mesela 2 gün ilgi gösterme hemen aklı başka yere gider.
Soran+1 yılBirde sinirleniyorlar ilgi göstermeyince
Soran+1 yılCakallar
+1 yılKoç herzaman çekici ve uysaldir ama yaylari pek sevmem kendilerini beğenmiş oluyorlar genelde
13 Yorumla- +1 yıl
koç uysal mıdır? nasıl bir koç o?
Soran+1 yılhahahha
- +1 yıl
Koç gibi bir Koç işte :-) herkese mahsus değil bu durum
+1 yılakrep burcu sexte çok istekli çok seksi denile denile nerde akrep burcu kız görsem yatağa atasım geliyo sizin yzünüzden
41 Yorumla
SoranHahahah
ikizler tabiki çok seksi ve çok rahat oluyolar ve zekiler :)
12 Yorumla
Soran+1 yılRahat derken?
+1 yılTeraziler bambaska bir duruluğa sahip genelde beyaz tenli ve miss gibi kokarlar
20 YorumlaEn iyisi yengeç burcu kadını. En azından benim için.
210 Yorumla
Soran+1 yılneden :D?
Soran+1 yılYengecleri ikr yuzlu diye bilirim kanks :D
Soran+1 yılöylemi sevgilin?
Soran+1 yılNasil anladin
Soran+1 yılayrildinizmi?
sana en doğru cevabi soyleyeyim. bunun burcla hic bir alakasi yok :))
13 Yorumla
Soran+1 yılneden :D
Soran+1 yılOlur neden olmasin
Koç-Aslan benim karşılaştığım ve şahit olduklarımdır.
13 Yorumla
Soran+1 yıliyimis :D herkez koc dedi hemen hemen birde akrep
Soran+1 yılhaha hangi burcsun sen?
Biri yengeç dememiş :)
Boğa burcu kadını/erkeği daha çekici.43 Yorumla
Soran+1 yılYengec dediler :D
- +1 yıl
Eveett boğaa
- +1 yıl
Kesinlikle yengeç burcu kadını bakışı asilliği dişiliği hanfendiliği o bwkışlwra ölür dirilir yine ölürüm aşk yaşamak için yaratılmıştır gözlerine yüzüne ölürüm aslsn burcuyum bu arada temmuz25 çakma ağustos aslanı değil.
bence kadın olarak akrep burcu kadınını tercıh ederım
31 Yorumla
Soran+1 yılneden
Valla kadını bilmemde boğayım diye demiyorum :D boğa burcu 10 numara :D
34 Yorumla
Soran+1 yılHaha özguvenleride yuksek ;)
+1 yılAkrep burcu kadini cok guzeldir iri gozleri ve uzun yuzludolgun dudaklari ile her ortama girdinde mutlaka dikkatleri üzerine çeker🎈
00 Yorumla
+1 yılBurcum aslan yükselenim akrep sustum ben gidiyorum buralardan :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D
Abi koç ve ikizler kadınlarından ALLAH bütün hem cinslerimizi korusun akrep burcu kadınlarını tek geçerim hem asil hemde sexy.
Boğa da geçerli :)33 Yorumla
Soran+1 yılNeden korusun :D naptilar?
- +1 yıl
gelir gibi yapıp geri falsolu hareketler, ürkek hareketler.. akrep gibi delikanlı gibi çıkmaz ortaya.
+1 yılSeksi olan kadın seksidir. Burçla alakasını kurmak gülünçtür, cahilliktir.
50 YorumlaÇekici kadını bilemem ama koç ve aslandan nefret eederim. Sabırsz egoist ve düşüncesizler. Burcum akrep.
00 YorumlaBoga burcuyum seksi buldugum burclar oğlak ve terazi nefret ettigim tek burc var İKİZLER!!!
10 YorumlaAnket yapılsa AKREP çıkar :)
Yapcak bişey yok :) kimse bizim kadar delici bakamaz :)27 Yorumla
Soran+1 yılGercekten dogrumu, yani anlayamadim ben bu bakis olayini
- +1 yıl
Boğa'yıd unutma :)
- +1 yıl
Akrep erkeği pezevenktir. o kadar akrepleri tanistim ki gotumr tuvalet kagidi olarak bile suremedrn attim çöpe. güzel bir eglendim hepsiyle. akillilik yapacaklardı akillari sira bana. ben kiminin parasini kiminin yemeğini yedim kullanip attim. em bokkkk burcccccc hic övme yani oveceksen de git kendini pencereden at ki dürüst olduğun anlasildinnn.. hastir lannnn oradannnn gtttttttt
- +1 yıl
@lavinya_flora kuyruk acın fena anlaşılan :) sana ne yaptılar bilmiyorum ama fena koymuşlar anlaşılan :) parasını yemeğini yedim ne ya :) kendi kaşarlığını bu kadar överek anlatman da ilginç. 25 yaşında gösteriyor profilin ama zeka yaşın 14 etmez. Kim ne yapsın senin gibi birini :)
peef ya burcun seksimi olurmuş iyice suyu çıktı herşeyin.
11 Yorumla
Soran+1 yılolur nedre olmasin
Ne alakasi var burcla allh askina yapi meselesi bahsettigin sey
10 YorumlaOğlum biride TERAZİ demez mi çok sinirlendim bak ^^
22 Yorumla
Soran+1 yılValla dediler oku bak (: erkeklerimi kast ettin yoksa?
+1 yılaslan burcudur dünyanın kendi ekseninde döndüklerini sanırlar birde yönetmeyi severler yani iğrenç olurlar
05 Yorumla
Soran+1 yılpeki sevdigin burc?
- +1 yıl
balık burcu severim duygusal oluyorlar romantizm severler empati kurarlar
Soran+1 yılDogrudur :d
- +1 yıl
ben balık burcu değilim
Soran+1 yıleminmisin
+1 yılbu güne kadar hiç bir yoğurtçunun yoğurdum ekşi dediğini duymamıştım :) :) :) anlayan anladı.
10 YorumlaBence burçla alakasi yok. Sexilik kadinin kendisindede var örnek Aslan burcu kapalisida var mükemmel sexi bir bayanda var. Ama neden bilmiyorum ama akrep burcuna ayar oluyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılherkesde var galiba :D
+1 yılAkrebim ♏. Kadınıda erkeğin seksi tehlikelidir.
En beyenilmeyen 2 burç varmış. Akrep ve ikizler benim şansımada akrep burcuyum yükselenim de ikizler =))06 Yorumla
Soran+1 yıldesene sevilmiyorsunuz :D
- +1 yıl
Aslında tam tersi :) sadece huylarım sevilmiyo kavgacı sinirli kinci=)
Soran+1 yılHerkes kavgaci :D bence srun onlarda
- +1 yıl
Aynen sorun onlarda ben demiştim onlara hardal var mı var bir geliyo hardalsız. Sonra kavga çıkaran kavgacı ben oluyorum :))
Soran+1 yılDegilmi, sen sucsuz dunyadan habersiz :D
- +1 yıl
Hala :) 😄aynen
+1 yılHaydi akrep olsun haydi çok vicdanlıyım kıramadım.😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoga ve terazi. Özellikle boğa kadınları sessiz sakin durur ama içinde fırtınalar kopar😊 bunu dışarıya yansıtmayı da tercih edebilir. Giyimiyle duruşuyla falan
00 YorumlaSeksi burcu bilemem de en nefret ettiğim burç boğa. Erkek olarak düşünürsekte ikizler tadından yenmez o derece benim için.
21 YorumlaOnu bilemem de. Oğlağım. Başak: herşeye muhalefet, takıntılı manyak, Boğa: kendin bilirsin, sen kaybedersin tavırlı.
10 Yorumla
+1 yılAkrep burcu kadını geldiğinde o ortamda başka bir kadını görmüyorum
32 Yorumla
Soran+1 yılnerven anliyorsun akrep oldugunu
- +1 yıl
Elektrik çarpar gibi çarpıyor beni
Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Bir daha seksi bir kız gördüğümde pardon der burcunu sorar yazarım :)
21 Yorumla
Soran+1 yılHahah
+1 yılKendi burcum olan aslan kadını bir kaçını denedik olmadı en azından bizden biri olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılHaha ne olursa olsun bizden olsun
- +1 yıl
Öyle toprak olsun çamurdan olsun
+1 yılKoç ve oğlak
Ikiside delilik kavramına çekicilik katıyor01 Yorumla
Soran+1 yılneden onlar :D
İkizler kadınından uzak durun aman şeytanın avukatı hepsi :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHayirdir ne oldu?
- +1 yıl
Ayıp be :D
- +1 yıl
ne yaşadın ikizlerle sen ikizler değilim ama ikizler ve yay burcuna uyuyorum bende :D
koç burcu çekicidir ve deli doludur, aslan burcu biraz soğuk görünür ama zamanla düzelir. ikizler burcunun hevesi saman alevi gibi gelip geçer.
15 Yorumla
Soran+1 yılYa akrep yengec
Soran+1 yılNedenki? Akrepin sucu ne
Soran+1 yılAnliyorum (: tanisma bence cok fenalar
Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Valla aslan burcu ile iyi anlastini gozlemliyorum (kova)
00 Yorumlaakrep burcu kadını.. seksi güzel.. arzulu tutkulu..
40 YorumlaAslan burcunun kadını daima seksi olmasını bilen kadındır bu onun doğasında var erkekler de ise yay burcu :))
10 Yorumla
+1 yılLider ruhlu baskın kızlara hastayım :D aslan diyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılAkreplerde lider ruhlu D:
- +1 yıl
onlarada hastayım o zaman :D
+1 yılTabii ki de aslan ;))) nefret söylemi hoş değil ama koç burcu bir erkek olarak koç kadını ile anlasamiyorum;))
019 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum
Soran+1 yılNedemisler - + anlasir
- +1 yıl
Işte benim eksim artim ne onu bilmiyorum;))
Soran+1 yılSeninle inatlasan kizdir beceremedigin
- +1 yıl
Koç tan devam diosun yani ;))
Soran+1 yılYokya hissedirsen bulunca yengeyi
- +1 yıl
Aman ben almayayim teşekkür ettim:)))
Soran+1 yılNedenki?
- +1 yıl
10 yıldır barmenim üst duzeyde mekanlar da çalışıyorum gorduklerim yasadiklarim güven sorunu yaşamami sagladi 4 4 luk muyum hasa ama işte oyle;))
Soran+1 yılNerede barmenlik yaptin
- +1 yıl
İzmir ooze venue Antalya Inferno ve auro club Çeşme inside Marmaris Arena Alanya Robin Hood,;))
Soran+1 yılAntalyadayim yakinda kanks :D
- +1 yıl
Tanisiyor muyuz ;))
Soran+1 yılTanismiyoruz :D
- +1 yıl
Kanks deyince biliosun bizim cok kanksimiz olur:)))
Soran+1 yılbelkide tanisiyoruz kim oldugumu bilmiyorsundur olamazmi :D
- +1 yıl
Resim olmadigina gore hersey olabilir :))
Soran+1 yılDegilmi ;)
- +1 yıl
Neyse arkadas deiliz bence seni rahatsiz etmeyeyimpaka paka :)))
- Devamını Gör (161)
Devamını Gör(206)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem