+1 yılDüzensiz ve süresi uzatılmaya çalışılan mastürbasyonlarda kasık ağrısı yaşanabilir ince bir ağrıdır aynı ağrı fazla sayıda ilişkidede olur
Yalnız kasık ağrısıyla yumurtalık ağrısını karıştırmayalım yumurtalık ağrısı ve sarkmayla birlikte olan yumurtada ağrı varsa varikosele baktırılması gerekir
Kadınlarda genelde boşalamayınca değilde hazırlıksız ilişkide daha çok ağrı olduğunu biliyorum02 Yorumla
Soran+1 yılEig senin 🥰 teşekkür ederim
- +1 yıl
👍🤗
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek mastürbasyonu 1 saat gibi dur başka taktiği ile uzatır ve boşalmazsa kasıklarda ve testislerde inanılmaz ağrısı olur
22 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle yatarken ben boşalacağım sırada bıraktı ve ağrı yaşadım inanmadı kadınlarda ağrımk olurmuş falan dedi aynısını yapsam çokmu canı yanar? Bu acıyı tarif edermisin?
Cevap sahibi+1 yıleğer sert ve hızlı bir şekilde seks yaptıysa vajina duvarlarında sızlama olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılkadında da erkekte de ağrı olur. erkekler hem kasık hem testis hepm penis ağrısı çeker. kadınlar da yumurtalık ağrısı çeker klitoris ağrısı çeker.
00 YorumlaKadiarda olmuyor diye biliyorum ama erkek bosalamazsa çok kötü oluyor illa boşalması lazım
00 Yorumla
+1 yılSadece erkekte değil kadında da olur ki bu
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlarda olmaz. Erkeklerde olmasının sebebi testisten çıkan meninin geriye dönmesidir
00 Yorumla
+1 yılEvet oluyor ağrı Buda boşalmamının etkisinden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSnn bilmen lazım bunu😉😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKasik defil de t@şaklarima ağrı giriyor
00 Yorumla
+1 yılBoşaltmadığun için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla Olmuyır
00 YorumlaGenellikle evet
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle yatarken ben boşalacağım sırada bıraktı ve ağrı yaşadım inanmadı kadınlarda ağrımk olurmuş falan dedi aynısını yapsam çokmu canı yanar? Bu acıyı tarif edermisin?
Soran+1 yılDersini alsın ama çok canı yanmasın istiyorum
Çok aşığım kıyamıyorum :((
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok fena hemde
00 Yorumla
+1 yılHem de ne bicim🤣
00 Yorumla
+1 yılGenellikle olur.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem