çevremdekiler hep bir erkeği elinde tutmak istiyorsan bir kıskandıracaksin iki iyi cinsellik yaşatacaksin diyor. bence sevgisiz bunlarla tek elde tutulmaz gibi. kiminki doğru
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik ile elde tutamazsın ama cinsellik olmadan hiç elde tutamazsın diyebilirim. Seni seven sana değer veren eşine harika bir cinsellik yaşatarak evliliğini daha mutlu sürdürebilirsin. 🤷♀️
82 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaz bir kenara
1. Sevgini hissettir (her yerde, yatak dahil)
2. Empati yaptığını bilmeli
3. Değer ver
4. Anlayışlı ol
5. Dinlemesini bil
6. Aşırı baskı yapma
7. Cinselliğinizi doya doya yaşayın, yeniliklere, farklı heyecanlar açık olun
8. Kaybetme korkusu olsun. Seninle beraberim ama değerimi bilmezsen, kötü davranırsan, başkasına bakarsan giderim diyebil.
9. Ortaklaşa yapacak hobileriniz olsun. Puzzle olur, boyama olur, yemek olur.
10. Günde 1 saat elektrik kesik oyunu oynayın ve bunu çocuğunuz olsa bile devam ettirin. Elektrikli ne varsa odadan çıkartın, 3-5 tane mum yakın, sohbet edin, gölge oyunu oynayın, meyve yiyin veya sadece birbirinize sarılın.
Aklıma ilk gelenler bunlar20 Yorumla
+1 yılYeterli olmaz sadece ya cinsellikte sıkar bir gün güzellikte kıskançlık zaten çocuk oyuncağı gibi elde ettikten sonra yine aynısı değişen bir şey olmaz ama hepsinden olurda yeterince o zaman elde tutulur ama bence elde tutma olayı çok saçma aksine bırakın özgür olsun özgürken hala sizinle ve gitme isteği yoksa o zaman gerçekten aşk sevgi bağlılık vardır biraz ilişkiyi hayatı kafanıza göre yaşayın zevk almaya bakın sonunu düşünmeden
50 Yorumla
+1 yılBir erkeği elde tutmak için karşılıklı sevgi şart, kıskandır ya da cinsellik girsin araya o erkeğin gönlü yoksa elde tutamazsın ki, erkeğe de bağlı... ve erkeğin kişilik özelliklerine göre örneğin onu kıskandırmaya çalışınca veya cinsellik muhabbetlerine girişince buz gibi olan erkeklerde var.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
113Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer aranızda sosyal, kültürel, mental ve cinsel uyum varsa erkeği cinsellikle kendine daha fazla bağlaman mümkündür. Ancak bunlardan birisi veya birkaçı eksikse sadece cinselllikle bir erkeği elinde tutamazsın.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alâkası yok cinsellikle el de tutulan biri zaten cinselliğe düşkündür kadına dayanamaz kolay aklını çeler yatağa atarlar basit bi misal sen ev de çikolatalı pastanı yedin sonra işlerini halletmeye dışarı çıktın birini de meyveli pasta ikram etti ve ya rulo pasta ikram etti o an görünce dayanamazsın ikramı geri çevirmezsin gibi
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır asla asla... Saygı, güven, içten ve samimi olmak, kültürlü ve kişilikli hareket etmek.. Her zaman yanında ve arkasında olduğunu hissettirmek.. Ancak evlilikte evliliğin mayası cinselliği en iyi şekilde yaşamak. Yoksa sadece cinsel isteği olduğu zaman ele gelir.
30 Yorumla
+1 yılseven erkek sabırlı olur. kıskandırmaya çalışmayın soğutursunuz. çünkü kıskandırmak için biraz rahat davranmanız gerekir. bu kez erkek başka türlü algıya girer. yapmayın. sizi hafif meşref tanımasına yol açmayın.
cinsellik ise en sonlarda yaşanacak şey. her iki taraf da her şey için birbirine razı ise ve bunu ispatlayacak şekilde güven sağlamış ise olur20 YorumlaHayır tam olarak öyle değil. Cinsellik çiftler arasında ki en güçlü çekim bu doğru bununla birlikte nasıl bir cinsellik yaşanıyor olması önemli. Tutkulu, şehvetli ve arzulu bir cinsellikle çiftler bir biri için yaşar nefes alır hale gelir. Erkeğin boşalma süresince süren kadının hiç zevk almadığı ten uyumu olmayan bir cinsellikte kadın erkek için skor olurken kendini kullandırmış olur. Kısaca sevmek ayrı şey ten uyumunun olduğu kafaların uyuştuğu her iki tarafında haz aldığı cinsellik çok farklı
10 YorumlaEğer ilişkiler sadece cinsellik üzerine kurulu ise bunda mutlu bir beraberlik çıkmaz. O zaman her gün bir kucakta olursun. Ancak ikili ilişkinin iyi olup karşılıklı sevgi ve saygı ile birlikte seks te olursa o zaman tadından yenmez. Sadece seks üzerine kurulu ilişki bir kaç birleşmeden sonra iki tarafta başka macera arar.
10 Yorumla
+1 yılbence cinsellikle akıllı zeki bir erkeğin elde tutulabileceğini düşünmüyorum, o zaman senden daha iyisi olduğunda gider mantıken ve senden daha iyisi illaki vardır herkes den daha iyisi vardır bu yüzden bu düşünce saçma arada sevgi olacak aşk olacak özlem olacak cinsellik de bunların harmanlanıp bir araya geldiği kısım olacak o zaman mükemmel olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
İşte tamda bu yüzden evlilikler çatırdıyor,
Başkaları eşinizi sizin kadar nasıl tanıyacak?
Konuşmak bir birini anlamak bu kadar mı zor?
Bunu yapan kadınlara sor bakalım yeniden başlamak zorunda kalsalardı bunu yaparlar mıydı?
.10 Yorumla
+1 yılO zaman çevrendekileri duy ama dinleme bir adamla ne zaman istersen o zaman ilişki yaşarsın, evliysen evet iki tarafın da ihtiyaçları vardır ama olmadığın müddetçe bunu yapman Bi sorumluluk değil sadece senin isteğine kalmış bir şeydir, cinsellik ilişkiyi etkiler mi evet etkiler onu sana bağlar sana biraz daha düşer ama bir tek bununla elinde durmaz yani emin ol 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi saygı anlayış birbirini anlama güven bunlarda önemli etkenler sadece cinsellikle olacak bişey değil bence sürekli taraflar birbirini bunaltırsa saçma sapan şeyler yüzünden kimse kimseyi tutamaz bide orta yolu bulmak var iki tarafında her dediği olacak diye bişey yok bişey yapılacaksa fikirler söylenir ona göre orta yol bulunur daha sağlıklı olur şahsen
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani kıskandırma olayi abartilmadan olursa daha iyi ama iyi bir cinselliğe kim hayir der ki? Yani trip atarak surat asarak kimseyi elinde tutamazsin ama tutmak istedigin kisi bunu haketmesi lazim hakediyorsa kendj adima konusursam en iyisini yasatmaya calisirim
30 Yorumla
+1 yılMaalesef evet ne kadar memnun edersen o kadar iyi eş oluyorsun artık her şey seks oldu
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kısmen doğru..
Saygı 1. Sırada..
Kıskandırmak saçma ve kırıcı güven kaybettirici bir hareket olur. Eş daha da soğur. Mesela ben daha da soğurum.
Cinsellik yasatmalısınız.. ama sağlıklı olanı sizin de bunu istiyor ve seviyor olmanız.
Eşinizle eğlenebilin, ona değer verin ve size değer vermesini sağlayın...
Yapın işte biseyler..10 Yorumla
+1 yılCinsellikle erkek elde mi tutulur.
Sevgiye saygıya ne oldu.
Ki diyelim evlenince yapmak istiyorsun o zaman vermiyorsun diye gidecek mi
Saçmalık Adam olan zaten ben senden cinsellik bekliyorum demez20 Yorumla
+1 yılBirilerini ELDE TUTMAYA çalışmayın kalmak isteyen yanınızda kalır zaten türlü numaralara gerek yok.
71 Yorumla
+1 yılBirini cinsellik le yanında tutmak çok ezikçe. Kıskandırmakta ayrı bi saçmalık. Güven, saygı ve sevgi ilksıralarda olmalı bence.
51 Yorumla
+1 yılsadece yatak performansıyla tutamazsın ama çok etkili olduğunu söyleyebilirim. yatakta iyisin ama çok saçma işlerin var savurgansın onun fikirleriyle çok tersin o zaman ilişki biter. sonuçta aynı organ her kızda var.
10 Yorumla
+1 yılBu sadece erkek için de değil bence... İnsan o kadar garip ki böyle değişik gelebilecek mevzular oluyor işte. Ama herşeyden önce sevginin, aşkın olması gerek bence de senin dediğin gibi... İnsan önce insanın kendini isteyecek.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik elbette önemli, hatta evliliğin en önemli kısmı yatak odası diyebilirim,, ama bir erkeği sadece seksle elde tutamazsin,, sekse düşkün olan bir erkek, ne olursan ol tek çiçekle yetinmez zaten
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılverirsen kıymetin kalmaz hevesini alınca gider verme ilişki için emek harcamasını fedakarlık yapmasını biraz zorluk çekmesini sağla o zaman gidecek olsada emeklerine acır kolay vazgecemez
20 Yorumla
+1 yılYanlış bana göre kesinlikle. Kıskandırmak beni soğutur o kişiden basit davranış bana göre2. Cinsellikle tutmaya çalışanlar ya tutmazsa ne yapacaklar ben söyleyeyim mal gibi ortada kalıp düşüncekler
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBiri beni bilerek ve isteyerek kıskandırsa yanımda bile gezdirmem
30 Yorumla Kesinlikle değil! Kalbi aç ise kesin gider.. hatta seni s... onu sever 😂
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılHalt etmiş onu diyen. Millet sevilmek ister, başkaları da ********. Allah bunlara akıl versin!
41 Yorumla
+1 yılYanlış, bir erkeği elde tutmak nedir?
Birlikte her şey paylaşılır , bir birinizin hallernden anlamak gerekir, seksi her iki tarafında bir birine güzel yaşatması gerekir, ha kütük erkekse bırak zaten onu22 Yorumla- +1 yıl
Yalan vallahi yalan kimle sevistiysem ondan uzaklastim sevgiye acız sevgiye anlayamanlar utansin anamm
20 Yorumla
+1 yılKeşke bu kadar boş konuşan insan toplamasaydın çevrene
30 Yorumla
+1 yılÇok kolay olmayacaksın çok tutucu da olmayacaksın taktik bu
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen doğru bazen yanlış galiba, kıskandırmak ne kadar doğru bilinmez, sevgide önemli tabi, artık detay bi konu.
10 Yorumla
+1 yılkıskandırmak çok boş iş bence. Zaten kıskanan insan da seviyo falan değil direkt güvenmiyor demektir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzülürsün https://voca.ro/1736LglhTNpw
15 Yorumla- +1 yıl
Hahahha çok güldüm ses de yeni moda oldu 😂
- +1 yıl
@seymabasu1 https://voca.ro/15dsYvLjbNa0
- +1 yıl
Evwt maşallah size bende 5 yıldır kullanıyorum hesaplar değişti sadece ama kastettim sesli yorum moda oldu 😂
- +1 yıl
@seymabasu1 https://voca.ro/1bnr88EFaIlk
- +1 yıl
İyi yapmışsınız ama ilk defa sizde gördüm 😂😂
+1 yılBakın normal insanlarda seks ihtiyaçtır haftada iki kere yapsan yeterli 2. Saygı ve sevgidir 3. Evine verdiğin değerdir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılerkeğini tanıyacaksın genel olarak bende dahil olmak üzere erkeği cinsellikle elinde tutarsın ama hepimiz için geçerli değil tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTutarsın kanka ama yani gidecekse sen de cinsel birşey yaşayıp onu tutacaksan kısa süreli tutarsın evet ama eninde sonunda gene gidecek biri içim kendini harcama bence
20 YorumlaYanlış tabii ki. Her şey cinsellik değil saygı ve sevgi de var.
20 YorumlaGeneli bilmem ama kıskandıran beni kaybeder diğer konuda uzun ilişkide bir şekilde oluyor zaten aceleye gerek yok
10 Yorumlacinsellik belki bir süre idare eder ama seni sevmeyen insanı hiçbir şekilde tutamazsın
21 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik ile tutmaya çalışmak bir gün çocuğun oyuncağından sıkılıp atması gibi olur gol attıktan sonra başka kaleye gol atmak için giden futbolcu gibi olur
20 YorumlaAsla olmaz bu nu yapmak. hayavandan farksız. olmak demek...
İnanma. asla. tamammı20 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik yetmez ama başarılı olur elbette.. Kafa yapısı çok önemli..
20 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik üzerine kurulu bir ilişki olur o zaman. Beraber aktivite yapamazsın. Yalnızca seks yapmak için buluşursun.
20 Yorumla
+1 yılÖnemli olan sevmek ve karşındaki karakter sahibi ise diğerleri sorun değil. Aşk sevgi varsa yeter
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Sadece cinsellik isteyen erkek de kadın da bu işin yolcusudur.. sevgi, saygì, sadakat, güven olmayan iliskidende hayır gelmez..
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. bence değil anlayış ve özveride önemli ama cinsellik etkili
10 Yorumla
+1 yılKıskandırma net yanlış.
İyi cinsellik önemli, ama bir yere kadar...10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimse kimseyi eğer içinde gitmek varsa bu şartlarla elinde tutamaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgisiz hepsi boş;
He şöyle bir şey de var, mağara adamı seven var ise doğru tespit😃10 Yorumla
+1 yılEvet hepsinin aklı başka şeylerde adam gibi seven erkek sayısı az
110 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi sevmek ne sevdigimizede mi dokunmayalım saçmalamışsın
- +1 yıl
Sevdiğinizle evlenmeden cinsellik düşünmek sevgi değildir
- +1 yıl
Bence karşı taraf istemedigi halde bunu ona zorlarsan adamlık değil. Yoksa iki tarafta bunu isteyip düşlerse ortada problem olacağını düşünmüyorum
- +1 yıl
Öyleyse sorun yok alan memnun veren memnun orada ama cinsellik olmadığı için kızı terk ederse bu şrfszlk oluyor
- +1 yıl
Aynı şeyleri söylüyoruz
- +1 yıl
@Pre-Workout gerçekten sevgi olursa eğer yanlış birşey olduğu için o istese bile ona zarar vermek onun günaha girmesini istemediğim için yine yapmam yani
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılkıskandırmak konusuna katılmıyorum ancak..
cinsellik bir ilişkinin temel direklerinden birisi onun var olması ve düzenli olması bağlayıcı bir davranış olabilir..10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılmilyarlarca erkek var, herkesin huyu suyu farklı bu genellemelerle mi hayatınıza yön vereceksiniz
10 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik ile elde tutamazsın kıskançlıkla da kaçırırsın elde tutamazsın yine
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Yanlış…
Basit birisiyse evet onu belli bir süreye kadar idare edebilirsin.
Fakat hayat seksden ibaret değil.20 Yorumla
+1 yılYüzde seksen : )) içinde barındırdığı kelimeye bak : d
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkişisine bağlı. Kıskandırmaya çalışırsa ben uğraşmam ayrılırım. Cinsel bir şeyler yaşamak hoşuma gider ama yaşmasamda çok umursamam.
20 YorumlaO cinsellikten kasıt, bacaklarını açıp vazifeni yapmak değil.
Senin becerebileceğin bir iş değil bu, boşuna heves etme yavrum..10 YorumlaSadece konu seks ise paralı asker dolu erkekler sandığınız kadar basit canlılar değil
20 Yorumla
+1 yılBence bunu anlamıyorum. Neden her kadın sadece kendisinde göğüs vajina olduğunu sanıyor.. Bu herkeste var. Benim için fazlasi lazim. Huzur vermeli.
40 YorumlaAsk ve saygı bence. Cinsellik dediğin şey mutlu etmez sadece zevk verir. Zevkte nereye kadar. Beraber sarılıp uyumak gibisi var mı yahu..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇevren çok garipmiş gerçekten bir erkeği cinsellikle tutamazsın seni sadece bir obje olarak görür
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle senin düşüncelerin doğru fakat , onların kastettiği içerikte farklılık olabilir , evli misin?
00 Yorumla - Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çevremdekiler erkek cinsellikle elde tutulur diyorlar, doğru mu bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım