Cinsel Yaşam Erkekleri sadece cinsellik için kullanıyorum bu yanlış mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Erkekleri sadece cinsellik için kullanıyorum. Onlarla aşk kurmadan zevkim için birlikte oluyorum. Bu yanlış mı? Erkekleri sadece cinsellik için kullanıyorum bu yanlış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. yanlıştır evet 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. valla bunu erkekler yapınca sorun yok kadın yapınca da sorun yok 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zevk senin önemli olan zevk wlman wliyorsan ne mutlu sana 1 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. tebrik ederiz sayende baya hemcinsimin ihtiyacı görülüyor. Kazan kazan ilişkisi. D 1 0 Yorumla
GıcıkAdam34 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 101% 1 yıl Aynen onlar seni daha kullanmazlae mındar oldun 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arzu etmek için sevmek ya da en azından değer vermek gerek 1 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ama en nihayetinde kullanılan sen oluyosun sanki 🤔 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. bana göre yanlış ama sana göre doğru olanı yapıyorsun sanırım 1 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu soruyu okuyan çoğu erkek şunu düşünüyor; keşke beni de kullansan 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onlar seni kullaniyor olmasin 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. En iyisini yapıyorsun salla gitsin 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Beni hiç kullanan olmadı 🥲 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. beni de kullanman yok mu :) 1 1 Yorumla sedomania2 1 yıl hadi be :) Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gizli olduğu sürece sorun yok... 1 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kaç kişi öldü 😂 1 1 Yorumla Professore 1 yıl Öldü ne l. an oldu? 😂 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. her erkegin istedigi iliski modeli 1 0 Yorumla
verenekoyanulaş Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Çok doğru yapıyorsun allabeni pulla beni malin gibi kullan beni 0 0 Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. 1 doğru 1 yanlış var olayda 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Senin doğrun... Gayet de iyi yapıyorsun... 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne kadar veriyorlar 1 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Kullan bizi. 1 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok mantıklı 1 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynen tro aynen 1 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. İrispi erkekler 1 1 Yorumla Görkemm17 1 yıl Benim ne günahım var evde uslu uslu yatıyorum 😂 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. dikkat et enfeksiyon kapma da 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zevk senin 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aferin sana 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
yanlıştır evet
valla bunu erkekler yapınca sorun yok kadın yapınca da sorun yok
Zevk senin önemli olan zevk wlman wliyorsan ne mutlu sana
tebrik ederiz sayende baya hemcinsimin ihtiyacı görülüyor. Kazan kazan ilişkisi. D
Aynen onlar seni daha kullanmazlae mındar oldun
arzu etmek için sevmek ya da en azından değer vermek gerek
Ama en nihayetinde kullanılan sen oluyosun sanki 🤔
bana göre yanlış ama sana göre doğru olanı yapıyorsun sanırım
Bu soruyu okuyan çoğu erkek şunu düşünüyor; keşke beni de kullansan
Onlar seni kullaniyor olmasin
En iyisini yapıyorsun salla gitsin
Beni hiç kullanan olmadı 🥲
beni de kullanman yok mu :)
hadi be :)
Gizli olduğu sürece sorun yok...
Kaç kişi öldü 😂
Öldü ne l. an oldu? 😂
Bu kullanmak mi oluyor
benide kullanabilirsin
her erkegin istedigi iliski modeli
Çok doğru yapıyorsun allabeni pulla beni malin gibi kullan beni
Onlar da öyle yapıyor
1 doğru 1 yanlış var olayda
Önemli olan senin zevk Alman gerisi boş
jigololuk yapmasalarmis bizene
hep erkekler mi yapıcak
Senin doğrun... Gayet de iyi yapıyorsun...
Ne kadar veriyorlar
Hayır benide kullan
Kullan bizi.
Cok mantıklı
Allah akıl fikir versin
Aynen tro aynen
Kasarsın
İrispi erkekler
Benim ne günahım var evde uslu uslu yatıyorum 😂
dikkat et enfeksiyon kapma da
Onlarda öyle yapıyor boş ver.
Hayırrr.. benıde kullan..