Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim. çocuklarım da var. seni o kadar iyi anlıyorum ki. sadece cinsellik için yuva dağıtılmaz ama cinsellik de bir ihtiyaç. mast yapmak için evlenmedin sonuçta. tam bir sıkışmışlık. ben de böyle bir sıkışmışlığın içindeyim. neyse sana dönecek olursak, seni arzulamamasının sebebi sen değilsin. kendisi. o hiçbir kadını arzulamaz. yani arzulasa da ilişkiye girmez. çünkü erken boşalıyor, bunu erkeklik gururuna yediremiyor. seni tatmin etmeden senin karşında erken boşalmayı güçsüzlük olarak görüyor. ve senin ihtiyaçlarını zerre önemsemiyor. güçsüzlüğünü gizlemek için de seninle ilişkiye girmiyor. boşanamazsın ama mast, prno, sanal seks gibi tavsiyeler veririm. sanal dediğin de asla görüntü olmadan, karşıdakini reel olarak tanımadan, sadece arzulanmak ve yazışmak, karşıdakini hayal edip mast yapmak.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok sıkıntılı bir süreç inanın çok zor eşimi kaybetmek istemiyorum bu sebepten dolayı ama kendisi ne tedaviye yanaşıyor nede izlemekten vazgeçiyor onun durumunun normal olmadığının bende farkındayım ama gurur meselesine çevirdiği için ikna olmuyor
Cevap sahibi+1 yılgurur meselesine çevirmiş. ikna olmaz. kadınlığını sergilemişsin ama o tahrik olmadığından değil, seni istese bile bu erken boşalma işiyle yüzleşmek istemediğinden senden kaçıyor. masturbasyona mahkum çok evlilik görüyorum. seninki de benimki de böyle. çıkmazlar içinde devam ediyoruz işte. o yüzden yukarıdaki paragrafın son cümlelerini tavsiye olarak verdim. ben çıkış yolu göremiyorum
Soran+1 yılBen son yazdıklarınızı yapmadım yapmayı da düşünmüyorum eğer ciddi bir ihtiyaç ama bende o şekilde alisirsam içinden çıkılmaz bir hal alır o yüzden bir şekilde tedavi olmasını saglamam lazım onun sağlığı içinde önemli ne kadar mast yaparsa yapsın cinsel birliktelik gibi sağlıklı olamaz ki
Cevap sahibi+1 yılsağlıklı olamaz dediğin gibi. tamam tedaviye yönlendir. benim dediğim yöntem zaten içinden çıkılmaz hal bırakan tür değil. mast ın daha keyifli hali. tedavi olana kadar ki geçiş süreci. yoksa ona alışıp da bundan sonra böyle yaşayın denecek bir durum değil
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk bahanesinin arkasına sığınmayın lütfen, mutsuz evliliklerde büyüyen çocuklar boşanmış ailelerdekinden daha sıkıntılı oluyor.
"Yalvarırım birlikte olalım" diyerek eşe gitmek de hayatımda duyduğum en itici şey. Ambiyansı hazırlayıp süslenip gerekirse fantezik şeyler giyinip karşısına çıktığında bile bakmıyorsa kapı orada. Eşlerin birbirini doyurması gerekiyor, yalvartması değil.15 Yorumla
Soran+1 yılBen her gece romantik ortam yaratirim giyinir süslenirim gelir bir iki sarılır yatağa geçeriz koşar tuvalete gelir döner arkasını uyur kaç kere bosanalim dedim seni de öldürürüm kendimi de deyip tehdit ediyor
Cevap sahibi+1 yılBugün seni öldürürüm diyen yarın çocuklarınızı öldürmekle tehdit eder, öbür gün bunu gerçekleştirir de. Sizin de derdiniz hala p*rno mu?
Soran+1 yılBakın p*rno dışında mükemmel bir evliliğimiz var tek sorun p*rno konu açılınca adam deliye döner konuyu acmazsam asla beni incitecek bir hareketi dahi olmaz tam bir aile babası
Cevap sahibi+1 yılBoşanırsak seni öldürürüm diyen adam mı aile babası? Aynen, aynılarını görüyoruz 3. sayfa haberlerinde.
Soran+1 yılCinsellik yüzünden sorun yaratmama tahammül edemiyormus ben 9 yıldır evliyim daha fiske vurmamis bana ben ayrılmayı çok istiyorum ama eşten kurtulsam ailem beni bitirir çok tepki gösterirler konu açılınca kendi ayaklarımın üstünde desem durmam mumkun değil 3 çocuğum var ikisi 1.5 yaşında ikiz nasıl olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizin evliliğiniz bitmiş. Boşa umut bağlama.
010 Yorumla
Soran+1 yıl😔 haklısınız bugün tartıştık odaları bile ayırdık ne yapayım bilmiyorum böyle hayat mı olur
- +1 yıl
Ayrılıp herkes yoluna baksın. Senin yerine elimi mikerim daha iyi diyor sonuçta yaptığı şeyle. Hem hakaret hem aşağılamadır bu kadın için.
Soran+1 yılBende bugün aynen böyle söyledim boş boş konuşuyorsun diyor saçmalıyorsun ne alakası var falan filan hayır bakımsız olsam itici olsam gerçekten tamam derim ama yemin ederim hem fiziki hem güzellik ona bin basıyorum
- +1 yıl
Ehlinin elinde olmayan herşey ziyan olur. Can da, inci mercan da.
Soran+1 yılAynen öyle çok doğru dediniz
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına
İnşallah en temiz şekilde yollarınızı ayırırsınız ve seni mutlu edecek birisi girer hayatına
Soran+1 yılO kadar soğudum ki evlilikten bundan kurtulabilirsem bir daha hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum 😥
- +1 yıl
Mutluluğu mutlaka hak ediyorsundur
Öyle düşünme
Soran+1 yılBilmiyorum psikolojikmen çöktüm resmen 27 yaşındayım ama 80 yaşındaki insanlardan daha beter haldeyim
- +1 yıl
Hepsi geçer
Umudunu kaybetme
Sende p*rno yıldızı ol deyiyecegim yanlış anlayacaksın sende o p*rno yıldızları gibi davran eşine bakalım ne olacak belki adam oral seks yapmanı istiyor sonrada devami gelir
05 Yorumla
Soran+1 yılDenedim bir kez çok kızdı böyle yapma sen kendin gibi ol seni öyle seviyorum dedi
Soran+1 yılBen asla yapmam öyle birşeyi Allah'tan korkarım evlatlarım var sırf kendi zevkim için bunu yavrularima yasatamam
Soran+1 yılKi yapsaydım 9 yıl boyunca yapardım
Zor bir durum. Tedavi olması gerekir. İşim gereği çok karşılaşıyorum bu durumda. Zamanımızın maalesef en sıkıntılı saplantı derecesinde hastalığı.
010 Yorumla
Soran+1 yılTedaviye yanaşmıyor ki ben iyiyim diyor
Soran+1 yılPeki tedavi için psikiyatri ye mi gitmemiz gerekiyor
Soran+1 yılAnladım ben yine konusucam şimdi kendisi her zamanki gibi tuvalette çıksın bakalım dinlerse tabi konusucam
Soran+1 yılUmarım beni dinler gerçekten dayanacak gücüm kalmadı sırf bu yüzünden bosanicaz
Soran+1 yılOrası öyle ama yaptığı psikolojik şiddet kadınlık gururu denen birşey var her gece red edilmek kolay birşey değil
sert çıkışlar yapmayı dene ciddiyetini anlasın zorla biraz evliyiz falan gibisinden
02 Yorumla
Soran+1 yılBugün ev yerinden oynadı kıyametler koptu kavga etmekten düzeleceği yerde odayı ayırdı başka odada uyuyor
Birlikte izle ona oral yap sen boşalt 70 gün sonra düzelir sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılp*rno izlerken yanına otur sende izle ve onu yalamaya başla seni azgınlığını farketsin yoksa fuckbuddy çözümüne gider
06 Yorumla
Soran+1 yılİzletmiyor ki benim yanımda izlemez zaten işyerinde izler ben Google geçmişinden görüyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki seni düşünmüyorda sende mastlamı idare ediyorsun o bunun farkında değil mi oral seks var mı hayatınızda
Soran+1 yılBeni asla düşünmez yıllardır bu konuda hep eksik kaldım istediğimde yorgunum yaticam der hep oral seks tabiki var zaten ayda bir kez bile olmaz olduğu zamanda oral zoruyla oluyor
Cevap sahibi+1 yılbebeğim sen gerçek seksi yaşamamışsın bu özlem sana ağır gelir onu düzeltmek çok zor ama bu konuda sana karşı bakışında problem var
Soran+1 yılOna sorduğunda seks saçmalık asla bir ihtiyaç değil gerek yok yillardir yaşadığım en uzun seks 3 dakika yine olsun dedim birşey olmaz ama hala ben kabul ederken o durmuyor ben bakış açısını nasıl değiştircem
Cevap sahibi+1 yılBu dediğin çok zor bence tedavi olması gereken bir şey ama asıl önemli olan sensin en zor durumda olan sensin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durum psikolojik bir rahatsızlık haline gelmiş bence yani bir bağımlılık. Bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim.
08 Yorumla
Soran+1 yılUzmana gitmek istemiyor ona göre sadece deliler gider uzmanlara kendisi çok iyiymiş sadece bir anlık zevkten yapıyormuş böyle bir saçmalık yok yani eşin yanındayken video ne abi kafayı yicem
Cevap sahibi+1 yılCinsel anlamda evliliğiniz sona ermiş görünüyor. Ne tarz videolar izliyor peki? Senin yapamayacağın şeyler mi?
Soran+1 yılAynen öyle cinsel konuda evliliğimiz yok zaten hiçte düzenli olmadı izlediği şeyler bizim aynısını yapabileceğimiz şeyler klasik cinsel içerikli
Cevap sahibi+1 yılSırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorsun haklısın da gurur yapmışsın çünkü. Ama yuvanızı yıkmaya değer mi bunu iyice tartmalısın.
Soran+1 yılDeğmez tabiki olan çocuklarıma olur kafam çok karışık kadınlık gururum alt üst oldu ben yanındayım ama beni değil videoları istiyor bu benim çok canımı yakıyor bütün gün düşünmekten kafayı yemek üzereyim
Cevap sahibi+1 yılNe kadar çok düşünürsen o kadar çok yıpranırsın. Sen üstüne gittikçe p*rno daha da kıymete binecektir. Oluruna bırakman lazım bence.
Soran+1 yıl9 yıldır rahat bıraktım yeterince gitgide abartıyor sürekli izliyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu duruma alışıp gurur yapmamalısın. Seninle cinsel bir ten uyumu yakalayamamış da olabilir.
Yetersiz olursan izler tabi, dilersen napcağını detaylı anlatim
08 Yorumla
Soran+1 yılYetersiz olduğum kanısına nereden vardınız acaba bunu öğrenebilir miyim
Soran+1 yılPardonda böyle bir sorunda kendinize pay çıkarmaya hiç utanmıyor musunuz testmis
Soran+1 yılKendimi prenses falan sanmıyorum herkes gibi bende insanım test deyince haliyle başka şekilde düşünmem normal
Soran+1 yılKusura bakma ne diyeceğimi bazen bende bilmiyorum içinden çıkılmaz bir problemle karşı karşıyayım
Soran+1 yılYardımcı olduğun için çok teşekkür ederim ben şimdi bir uzmanla görüşmeye gidicem bizim burda klinik var bir tane görüşelim bakayım ne dicek
Zor durum kanks. Yorumları falan okudum da eşim tam bir zımbo, yazık yani, yaşıtız. Hayatının en güzel yıllarını bi hıyarla heba etme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden sıkılmış seni istemiyor evlilikten beklentin neydi sınırsız seks falan mı çoğu erkek böyle
01 Yorumla
+1 yılSeninle ilişki istemiyor işte açık ve net
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende anladım zaten hak edecek ne yaptım diye kendimi mahvediyorum
- +1 yıl
Kendini suçlama yani yapacak bir şey yok gibi görünüyor mecburen sende kendi kendine boşsl
Neden izliyor kötü mü cinsel hayatın
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ki kötü olsun sürekli p*rno izlediği için benimle birlikte olma ihtiyacı duymuyor
Soran+1 yılKarşılayamıyorum sorun o zaten sürekli agresif haller sinir yapıyor
+1 yılMala bak ya karıyı skmio 31 çekio
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnünde soyunuk gez bakalım napıcak, duştan çık mesela ıslak ıslak dolan etrafında
00 Yorumla
+1 yılKadının ihtiyacını gidermek lazım...
02 Yorumla- +1 yıl
Değişik fantazi mi istiyor aceba?
- +1 yıl
Yaşın çok gençmiş bu yaşlarda bunların yaşanması normal değil... erkeğin gözü ne kadar dışardaysa hanımına o kadar uzak davranır
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen çek kendini filme onu izlesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç mi seninle ilişki kurmuyor?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCiddi olduğuna yemin eder misin? Trol soru gibi geldi
Cevap sahibi+1 yılPeki. Yaşlar kaç
Cevap sahibi+1 yılYa burdan görmüyorsa özelden nasıl görecek. Ne farkı var burdan ve özelden konuşmanın
Cevap sahibi+1 yılEşimi bu durumda aldatsam içim sogur mu? ↗ bu soruyu da sen sordun. Değil mi?
Cevap sahibi+1 yılKi %99 atmayacaksin istek. Büyük ihtimalle fenomensin 😅
Cevap sahibi+1 yılNeden engelledin ki. Gerekçeni yazarsan memnun olurum
sahiplen ses etme
041 Yorumla
Soran+1 yıl9 yıldır sahipleniyorum zaten bu seferde ne yaparsam yapayım beni bırakmaz havasına giriyor
Soran+1 yılKeşke gitse bende kurtulsam
Soran+1 yıl27 yaşındayım 168 boy 60 kg
Soran+1 yılBen fazla makyaj yapan biri değilim zaten oje hiç kullanmıyorum namaz kildigim icin gece yaparım makyajı öyle abartılı değil sade
Soran+1 yılBugün o kadar kavga ettik olay çıktı as önce yine gidip izledi duş alıp yattı
Soran+1 yılDenklikte benden kısa orta düzeyde yakışıklı minyon biri öyle albenisi olan biri değil yani
Soran+1 yılEvet ben daha uzunum ondan ben yıllarca böyle bir sebepten evliliğimiz bozulmasın çocuklar etkilenmesin diye çok uğraştım bugünden sonra zerre umrumda değil ne hali varsa görsün birakicam boğulsun girdiği bataklıktan
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim rabbim seni de iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim buda Bizim imtihanimiz
Soran+1 yılHayır bugün ilk kez sordum bu soruyu
Soran+1 yılRabbim bizleri öyle kötü insanlardan uzak eylesin inşallah bende bekleyip görücem vardır herşeyde bir hayır
Soran+1 yılEvet tesettürlü biriyim ama genel olarak evde olduğum için evde açık ve özenli oluyorum sürekli
Soran+1 yılNasıl karamsar olmiyim üç tane çocuğum var böyle bir sebepten boşanmakta istemiyorum ama ne düzeliyor ne tedavi oluyor bende gencim her insan gibi benimde isteğim oluyor nefsimi koreltmeye çalışıyorum nereye kadar böyle olur bilmiyorum
Soran+1 yılRabbime şükürler olsun namazimida kılıyorum Kur'an da okuyorum öyle başka kadınlar gibi sokak sokak gezen biri de değilim evimle çocuklarımla günümü geçiriyorum
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sadelik her zaman en iyisidir başkası beğenecek diye şekilden şekle girmeye hiç gerek yok kadın dediğin oturaklı olmalı ben böyle öğrendim ailemden
Soran+1 yılAktif olamadım bugün uzmana gidip görüştüm eşimle de konuştum kabul etti gelmeyi yarın gidicez bakalim
Soran+1 yılHayır tabiki de asla gururunu incitmem zaten doktorada soyledim siz kendisiyle iletişime geçin ona sorun falan diye tamam dedi gidip orda tatsızlık çıkarmam asla bu durumdan kurtulması için çabalıyorum şu an
Soran+1 yılAdım didem
Soran+1 yılMerhaba
+1 yılSeksi giyin
Onu şaşırt Sürprizler yap
Azdır01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten normal giyinmiyorum ki her gece farklı farklı giyiniyorum bakınca mükemmel diyor ben yatakta onu beklerken o tuvalette izleyip rahatlıyor gelip dönüyor arkasını yatıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuştun mu bu konuyu onunla
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeraber izlemeyi teklif ettin mi
Soran+1 yılBugün bile konuştum benim izlememe asla izin vermez bakma erkeklerin şeyine der ki oradaki herşeyi bizde yapıyoruz zaten
Cevap sahibi+1 yılPsikoloğa gitmeyi teklif ettin mi
Soran+1 yılEvet ettim ben deli miyim niye gideyim diyor
Cevap sahibi+1 yılŞaştım vallahi, insan dünyalar güzeli eşi varken neden böyle yapar. Stadyumdan top oynamak varken maçı cep telefonundan takıla takıla izlemek niye
Soran+1 yılİşte benimde tam olarak anlatmak istediğim bu hani beni sevmezse bu kadar sahiplenmez tirnagim kanasa koşar bir dediğimi iki etmez fazlasıyla da beni kıskanır begenirde dün kendisi bile dedi senin kadar bakımlı mis kokulu kimse yok falan ama sekse gelince videoyu tercih ediyor
Cevap sahibi+1 yılHayret ediyorum diyecek birşey bulamıyorum. Yanlış anlama benim senin gibi eşim olacak bırak video izlemeyi başka kadını hayal bile etmem
Soran+1 yılBenim kocam canım olduğu için böyle her gün ağlamakla nereye kadar kadınlık gururu denen birşey kalmadı bende her kadın gibi arzu edilmek istiyorum çok mu
Cevap sahibi+1 yılAz bile istiyorsunuz. Eşinizin sizi deli gibi arzuluyor olması gerekir. Eşim beni deli gibi arzulayacak ben onu arzulamayacağım böyle bişi olur mu peşin den hiç ayrılmazdım
Soran+1 yılBunu kime dediysem bu cevabı verdiler çevremde hep temizligimle bakimimla falan örnek gosterilirim ama kocama gelince şansım sıfır bizde insanız cinsellik bir ihtiyaç sonuçta
Cevap sahibi+1 yılYazık ya çok yazık şu an kocana nasıl kızıyorum tahmin bile edemezsin. Nasıl bir mükemmel insanı üzüyor haberi yok. Biz burda eşim olsada nasıl mutlu ederim diye hayal kurarken o nasıl mutsuz ederim diye düşünüyor
Soran+1 yılBenim hayatım mahvoldu hayattan soğudum resmen bildiğiniz duvar örmüş aramıza kendisi istemediği sürece sarilmama bile izin vermez herşey cinsellik değil bazen şefkat beklerim yatakta saatlerce ağlarım dönüp bakmaz bile
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamazsan dertleşmek isterim seninle yazarmısın bana
Soran+1 yılBen yanlış anlamam tabiki ama eşim sürekli telefonumda oyunlar oynuyor görürse falan benim için hiç iyi olmaz
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum tabikide ama dertleşmek iyi gelecek sana yaz sen bi bana
Cevap sahibi+1 yılGerçekten anlamaya mıyorum nasıl böyle davranır sana
Cevap sahibi+1 yılNedir son durum var mı bir gelişme?
Soran+1 yılPsikologa gittik konuştu eşimle eşimde erken boşalmadan dolayı kendine güveni yokmuş bana karşı küçük düşmemek için böyle yapıyor mus uzman öyle dedi işte seanslara gidip gelicez doktor kesinlikle düzelir çok kötüye gitmemiş dedi
Cevap sahibi+1 yılOh iyi bari. Sayısı artımştır artık
Soran+1 yılÖzgüveni yükseldi baya doktora da demiş eşim bu durumun tedavisi yok sanıyordum falan
Cevap sahibi+1 yılAslında tedavisi yok diye birşey yok. Ne kadar çok kaçarsa o kadar büyür problem. Çok sevişirse azalır problemi
+1 yılyasiniz kac
08 Yorumla
Soran+1 yılBen 21 eşim 31
Soran+1 yılPardon 27 yaşındayım ben yanlış yazdım
- +1 yıl
afedersin sekste istedigi pozisyon oluyonuzmu
Soran+1 yılTabi ki pozisyon sınırımız olmuyor hiç nasıl isterse o ve ben öyle oluyor
- +1 yıl
abla carsamba evlencem sikis zormu
Soran+1 yılZor değil sikmazsan kendini ilk geceyi kast ediyorsan çok hafif bir sızlama oluyor o kadar
- +1 yıl
abla ilk gece hangi pozisyon oneriyon
Soran+1 yılCanım bunu burda söylemem doğru olmaz
+1 yılİzlesin ne olacak
011 Yorumla
Soran+1 yılİyide benimle asla birlikte olmayıp p*rno izlemesi normal mi
- +1 yıl
İzledikten sonra tahrik olup senle olması gerek
Soran+1 yılİşte evdeyken izlemiyor dışarda izliyor 31 mi ne zikkimsa yapıp geliyor
- +1 yıl
Dışarda derken nerede?
Soran+1 yılİşyerinde kahvede vs
- +1 yıl
Bende izleyecem de bakalim
Soran+1 yılTuvaletin olduğu her yerde
Soran+1 yılEve gelir tuvalete girer yarım saat çıkmaz çıkar banyoya girer neymiş öylesine duş günde 3 kez duş mu olur
- +1 yıl
YaZ taktık vereyim sana
Soran+1 yılTaktikle olacak gibi değil artık beynim doldu araştırma taktik vs arastirmaktan
- +1 yıl
E yaz dene gör
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden sogumus
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazdık ya
Soran+1 yılEvlendigimiz günden beri böyle beni sevmiyor istemiyor tek açıklama bu
Cevap sahibi+1 yılSebebi ne 9 yil diyon boşanadem. bir erkek elinin altında vajina varken neden görüntüyü tercih eder
Soran+1 yılSebebi şu 3 kere boşanmak istedim ailem çok fena olaylar çıkarttı yapamazsın falan baskıları yüzünden hep sustum ailem cinsellik olmazsa da olur diyorlar
Cevap sahibi+1 yılBişe diyemem. o zaman azdırıcı falan koy icicegine
Cevap sahibi+1 yılaloo
Soran+1 yılEfendim
Soran+1 yılBen azdırıcı damla hangi marka alicam nereden alicam bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılkonusalımmı bi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler