Erkekler sadece kadın fiziğinden bile tahrik olurken bu durum kadınlarda bıraz daha farklı... Peki kadınları en çok tahrik eden hareket, söz, eylem nedir? Aklına geldıgınde bile iç gicıklatan şeyler nelerdir kadınlar için?
Kadınları en çok tahrik eden sözler/eylemler nelerdir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
The_boxer sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
4
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevdigin kisinin son derece erkeksi ve mest olmuş vücut diliyle minik sırnaşmalarla seni çok istediğini belli etmesi yetiyor
Kızlar Ne Diyor
Sevdigin kisinin son derece erkeksi ve mest olmuş vücut diliyle minik sırnaşmalarla seni çok istediğini belli etmesi yetiyor
Bu saydıkların baş faktör zaten. Aklına grldgınde duydugunda tahrık eden şeyler neler?
Aklima geldiginde tahrik eden bi şey yok o kadar kolay kudurmam
Zorum dıyosun yanı 😀
Öyleyim galiba :)
Galıba degıl ya acık acık soyledın zaten zorum hemen kudurmam dıye 😀 ama bence bu duruma fazla guvenmr bazen bır kelıme bı bakıs yeter 😀
O da adamina gore degisir tabi
E yanı dogal olarak 😀 normalde pek ısteklı degılsın galıba
Aksine libidom yüksektir ama bi sey yasamaya karar vermek icin gercekten karsimdakini istemem gerekir
O libido belli bi seviyeyi aşsın bakalım karsındakının kim oldugunun onemi kalıyormu 😀
Benim göğüsümü emmesi ve boynumdsn sırtımdan küçük kücük öpmesii nefesini tenime vermesi oluyor
Nefes cok tahrık edıyor ya...
Kulak emilmesi, çenemin ısırılması, saçımın çekilmesi ve ellerimin bağlanır gibi sabit tutulması
Domaltınca ellerı sırtına alıp tutarken vurmayı ve sacından tutup vurmayı sevıyorum bende kadın tamamen teslım olmus gbı hıssedıyorum
Dilini vücudumda gezdirmesi
Boyun, Gogus, gogus arası, gobek cevresı, kasıklar, vajına dudakları ve içi, klıtorıs
Gezdırmeye doyulmaz 😍