Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvende ve sevildiğine emin durumda her anlamda güçlü baskın ve eril Erkeği tarafından hem ruhen hem bedenen…. bakışı , cümleleri dokunuşları ile bedenini kavramasıyla öpmesiyle her zerresine ilanı aşk edercesine arzuladığını hissetmesidir herhalde.
kadın olarak sen daha iyi bilirsin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaşağıda bi sürü aşk falan diye yorum yazmışlar kadının hayır diyemeceği tek şey ammının bol bol yalanmasıdır onuda ancak ben yaparım diğer erkeklerin midesi bulanıyormuş çocukların amanda aman 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Cok kibarsın Ahmet abi
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 benim bu platformda birtane edepli yorumumu bulamazsın çünkü nefret ediyorum manipülasyon yapmaktan benim tarzım bu maalesef
- +1 yıl
Edepli olmak manipülasyon yapmak degildir ki
- +1 yıl
hayır manipülasyonun kralıdır hemde ben ne adamlar gördüm burada kibar feyzo dışarda küfürbaz haydo
bende burada küfürbaz haydo dışarda kızlar hep şöyle der çok naziksiniz ahmet bey derler halbuki 🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılaşk tabi ki de
00 Yorumla
+1 yılGözlerinin içine bakarak konuşmak tabiki hoşlandığı erkek tarafından cesur cümleler
04 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi cumlr
- +1 yıl
Cumle
- +1 yıl
Biraz sanatsal cümleler iltifatları ancak hoşlandığın kadına kurabilirsin çünkü seni o seviyeye sadece o çıkarır. Diğer türlü ne söyleyesek sahte anlamsız olur, rol yapmak gibi yani
- +1 yıl
Ornek bir cumle yazar misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal seksin ve ağza patlamanın tahrik etmediğini biliyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Seven kizlar var
Cevap sahibi+1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz ya yüz kızda kaç tane sevenine denk geleceksin sanki
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüç. Fiziksel , ruhsal , maddi vs vs çeşitli yönlerden güç.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunu kadınlar cevaplamalı
20 Yorumla
+1 yılVajinalarinin yalanmasi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral seks
90 Yorumla
+1 yılOral seks ve penis onları deli eder
00 Yorumla
+1 yılKadından kadına değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinselligin her turu
00 YorumlaSevilmek sevilmek sevilmek sonra ilgilenmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇikolata şelalesi
00 Yorumla Karşımdakinin göğüslerini emmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral diyen kadının kendine saygısı yoktur
013 Yorumla- +1 yıl
Yalanmasi zevk veriyorken mutlu olmayi istememiz nasil saygisizlik oluyor 😅
Cevap sahibi+1 yılYaladın mı peki abla 😂 Hani virüs falan var ya o bakımdan diyorum 😅 Tuvalette gezen pis birşeye gerekmedikçe elimi sürmem de ben 🤢 Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii
- +1 yıl
Cinsel organini sokacaksin ama? 😀
Elini bile surmeyeceksen sen hic sevisme.. 🙂
Ben evliligi bekliyorum. Evlenince yaparim da yaptiririm da. Hastalik yoksa ve temiz tutuyorsa problem yok.
Cevap sahibi+1 yılPeki diyelim ki biz senle evlendik ciddi ciddi dalgayı ağzına alıp sonra benimle öpüşmek ister miydin? 😂 Hayır yüzünden bakılınca da çok bu düşüncelere uzak birine benziyorsun 🤔
Cevap sahibi+1 yılO işlem yapılırken tabi ki süreceğiz o ayrı mesele tabii 😂
- +1 yıl
Eger hastaligi yoksa ve sık sık yikiyorsa ne sorun cikabilir ki? O agzin yara olmasi falan hastalik/pislik varsa olur.
Cevap sahibi+1 yılBen ikna oldum :)
- +1 yıl
Ol zaten 🙂 karininkini yalamazsan sogur zaten. Yok dokunmam yok yalamam. Hayvanlar pat girer. Sen insansin unutma 🙂
Cevap sahibi+1 yılŞu anlık yalamak için meme ön planda ama bakarız :D Girmeyi aklından geçiren hayvanları kısırlaştırma operasyonu yaparım ben ablacım 😏 Sağ ol doğru diyorsun aslında tabiatımız bu ama dinen bazı şeyler mehruh ve haram, buna da dikkat etmek gerekir benim nazarımda.
- +1 yıl
Dinen benimle bunu konusman da gunah be abim ☺️ en azindan dokunup oksaman falan lazim. Unutma ki esini kirman da gunah. Sadece girersen kadin kendini arzulanmayan bir sisme bebek gibi hisseder. Sahsen ben bozulurdum
Cevap sahibi+1 yılTamam kardeşim haklısın da benim bunu senle konuşma amacım haşa itlik olsun diye değil ve evet haklısın daha ne kadar kötü günahlar var zina etmek gibi. Ama şu an benim bu konuda ne yapacağımı söylemem de hadsizlik olur, ki şu an sevgilim yok önceden de olmadı hani 😅 Olursa onun da isteklerine göre şekillenir yani 😊
- +1 yıl
Pekii tesekkurler ☺️
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim kardeşim 😊
+1 yılTabikide aşk
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSınırsız kredi kartı
00 Yorumla
+1 yılonu sen diyeceksin bize dişi olan sensin :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılVücudu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoynumdan öpülmek
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBrnce oral
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Paraaaaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral
00 YorumlaPara
00 YorumlaPara bence
00 Yorumla
+1 yılbüyük penis
00 Yorumla
+1 yılPara
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaslı Bir vücut
20 Yorumla