İngiltere'nin en meşhur çöpçatanlık sitelerinden birinin gerçekleştirdiği araştırma, kadınların neredeyse yarısının partnerlerine göre daha çok cinsellik istediğini ortaya koydu. Araştırmaya katılan kadınların yüzde 43’ü, partnerlerinden daha fazla libidoya sahip olduklarını beyan etti. Bu oran, erkeklerin daha çok cinsellik istediği yönündeki algıya da şüphe düşürdü.
Toplum tabuları yüzünden her zaman kendisini geri plana atan kadınlar var ama bu algı Türkiye'de geçerli daha çok. Zaten kadın erkekten daha yüksek bir libidoya sahip ise her zaman bu ilişki baldan tatlı olur. O yüzden kişiden kişiye ve libidolarıyla performanslarıyla alakalı tamamen diye düşünüyorum.
Zaten kadınlar daha çok istiyor ama nedeni ise toplumdan kaynaklı içinde saklaya saklaya büyüyor bu ihtiyaç fırsatını evlenince veya sevgiliylen bulabilenler fazla istekli oluyor biriken ihtiyaçla buda bazı erkekleri korkutuyor tabi
Aslında anlaşılcağı gibi kadınlardan her açıda korkulur bizden güçlü olmadıkları tek konu fiziksel güç
Kendisini korkusuzca ifade edebilen bir kadın, aklını neye daha çok, yorar ise, o konuda "daha çok" olabilir. Kadınlar iliştikçe daha çok cinselliğe düşkünleşir. Yapmakçdıkça daha az ararlar, diye biliyorum.
@dilara_irmak valla baskı falan kalmadı bence önüne gelen yapıyor gibi geliyor bana yapmayan çok az mesela ben daha dün ilk defa yaptım hiçbişi anlamadım oda eskorta gittim he sevgilim hiç olmadı