25 haftalık gebeyim. geçen anneannem cinsel ilişkinin normal doğumu kolaylaştırdığını söyledi. bunun doğruluk payı var mı? çünkü hamileliğimden beri 2-3 kere falan birlikte olabildik. benim mantar sorunum gebelikte daha da nüksetti. verdikleri fitil ve kremler de işe yaramayınca doktor pes etti. eşim de ben de birşey olmasından korkup çok yaklaşmadık. ama artık dayanılmaz hale geldi... benzer durumlar yaşayan çiftler var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayal dünyası.
Çük senin vajinanı genişletmez, üstelik doğumuna yardımcı olacak kadar asla genişletmez.
O yüzden kolaylaştırma gibi bir durum söz konusu değil, bırak çükü, 50 santim çapında dildo kullansan bir bebek kadar genişliğe sahip olamaz.
O yüzden bu tip hurafelere itibar etme yavrum..01 Yorumla
Soran+1 yılgenişleme zaten doğum esnasında gelişen bir şey bebeğin ve kemiklerin sağladığı bir durum. o yüzden böyle demesi mantıksız gelmişti bana.
En İyi Cevaplar
+1 yılAnneannen sanırım genişleme olsun diye söyledi sana. Fakat Doğuma kadar her akşam ilişkiye bile girseniz %1 bir genişleme olur
Çünkü vajina ilişki esnasında genişleyip sonra aynı şekline geri dönecektir.06 Yorumla
Soran+1 yılBende doğum genişleme başlatıyor diye biliyorum çünkü. Öyle demesi biraz mantıksız geldi. Kemik açılması olmadığı sürece ne kadar genişleyeceği de anlamsız çünkü. Teşekkürler bilgilendirme için
- +1 yıl
Ama bazı hareketler yardımcı olur. Bazı egzersiz hareketler.
Ama sonuç olarak acı çekeceksiniz.
Soran+1 yılAcıyla bir derdim yok çok şükür. Benim panikle derdim var panik yapıp zarar vermekten korkuyorum sadece. Bazı egzersizler olduğunu duymuştum birid e kegel yazmış ona bakacağım teşekkürler
- +1 yıl
Panik yapmayın ve sakin olun. Allah'ın izniyle sağ Salim evladınıza kavuşunuz.
Soran+1 yılİnşallah 😊
- +1 yıl
ÖZelden yazarsanız bişey daha söylemek istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki ile vajinanın genişlemesi ve doğumu kolaylaştırmasi gibi bir bağ kurmak doğru değil. Niçin derseniz zaten vücut kendini doğal olarak doğuma hazırlıyor. Göğüsler büyüyor süt bezeleri hazır hale geliyor. Vajina genişliyor ve rahim yolu da aynı şekilde kendini hazırlıyor. Bu dönemde pelvik taban kaslarını güçlendirmek için kegel egzersizi yapabilirsiniz. Hem doğum için hemde sonrasındaki iyilesme için. İlişkiye girme son haftalarda 4 hafta kala tehlikeli diye duymuştum. Oda orgazm ile beraber gerçekleşen kasılmalar doğumu hızlandırabilir diye. Geçmiş olsun sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler bilgilendirmeniz için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
İlişkiyle doğumun bir alakası yok ama risk açısından sorarsa doktorlar başka bir şey söylemediği sürece ilk 6 ay İlişki normal sonrasında ise pek önermiyorlar
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doktoruna sor bu soruyu sana daha iyi cevap verir.
https://www.youtube.com/embed/xL77RHbGN9I
Sağlık problemin varsa mutlaka doktorun dediğine uy.
Eğer sağlık problemin yoksa cinsel ilişki doğuma kadar sakıncalı değil.13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bilgilendirmen için
Soran+1 yılİnşallah 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadın orgazm diyememiş ilişki demiş. doğru ama eksik demiş yani. ilişkiye girin tabii ki. ne kadar çok orgazm olursan o kadar kasılmaların doğumda da düzenli ve ağrısız olur. çok az girmişsiniz ilişkiye. arada kendi kendinizi tatmin ettiniz mi bari? ben de babayım bu arada :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğru diyor annen
30 Yorumla
+1 yılAnanen ve sen nasil bir ahlaksizsiniz yaa. Hic mi utanmadin ananenle bunlari konusmaya
02 Yorumla
Soran+1 yılneden anneannemle bunu konuşmam ahlaksızlık olsun? kimle konuşayım bunu allah allah kaç tane çocuğu olmuş kadının deneyimini sormam mı suç? ne saçmalıyorsun sen?
- +1 yıl
Pislik yaa bir de kinusuyor ahlaksiz ahlaksız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanini sikma senin dediğine katiliyomTecrübe konuşuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Var vajina da daralma olmaz
00 Yorumla
+1 yılBana saçma geldi...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHormonlarla ilgili olduğu dğşünülürse mantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahatlatiuo evet yapmali
10 Yorumla
+1 yılTecrübelere güven 😉
00 Yorumla
+1 yılÇok tehlikeli
00 Yorumla
+1 yılBende duymuştumm
00 YorumlaEvet ya kötü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında