Görev gibi görmeyip yani mecburiyetten dolayı değil yemek yemenin verdiği hazzı yaşayarak iştahla oral seks yapan kadın, erkekler için ne ifade eder?

O sırada bir şey düşündüklerini sanmıyorum. Olsa olsa ne kadar şanslı olduğunu düşünürler. Farklı şeyler düşünenler de (ımm tecrübeli bu falan gibi) genelde işleri bittiğinde bunu dile getirirler.
İnanılmaz güzel şeyler düşünür, yani o ana hazırlanıp karşı tarafın bilinçli bir şekilde yaptığı oral seks gerçekten çok nadir olan şeydir. Aslında herkes bir şeyleri biliyor gibi düşünüyor ama gerçekte hiçte öyle olmadığını görüyorum zamanla. Ön sevişmenin olmazsa olmazları arasındadır oral. Tabi karşılıklı olması kaydı ile.
Eig. için teşekkür ederim
Zaten oral seksi her iki tarafın da zevk alarak yapması gerekiyor bence , öbür türlü zorla yapıpta keşke bir an önce bitse diye düşünenlere eziyet gibi gelir işkence olur. İstemeyen insan da istemediğini belirtmeli bence yani yapıyosa gerçekten iyi yapmalı , yapmıyorsa da hiç yapmamalı.

Bence tecrübeli veya tecrübesizde olsak bu durum çoğu erkeği baştan çıkartacak ve mutlu edeceğini düşünürüm.
👏👏👏👏
Cevap
116Cevap
Özellikle erkeğe yapılan oral seks kadın için bir ustalık, uzmanlık, sanat gibidir.
Her kadın bunu aynı güzellikte ve aynı zevkle, aynı heyecanla yapmaz.
Ben denk geldim orla seksi sanatçı gibi, ressam gibi yapan kadına. Diliyle tablo çiziyordu.
Öyle kadın için harika, mükemmel, muhteşem gibi sıfatlar dışında ne düşünülebilir ki?
Ben kendime zorunluluk olarak görmeyip partnerime ve kendime zevki yaşatmak için yaparım.. Erkeklerin zaten zevkten gözü döner..
Cinsel yaşamın en önemli detayı belkide merkezidir oral seks her iki cins için, bırakın iştahla yapanı! iyyyy o ne öyle olurmu asla yapmam diyerek işin tadını baştan kaçıranlara ne demeli? ha kendisine aen yapacaksın ona hayır yok devammmm
İşinizi iştahla yaparsanız başarılı olursunuz, yemeğinizi iştahla sevgiyle yaparsanız lezzeti bulursunuz, evinizi iştahla zevkle döşerseniz içinize siner mutlu olursunuz, oral seksi iştahla yaparsanız bin misli karşılığını alır Nirvana’dan aşşağıya inmezsiniz,
Kesin içlerinden yaşadıımmm derler kalpleri oralarında atıyor çünkü yazık🤪🤣
:D
Oral seks kadın ve erkek için keyif verici bana göre. Bir kadın erkeğini mutlu etmek istiyorsa oral seks olmalı. Erkekler buna çok önem veriyor
Ne düşünecek, Allaahh derler 😄 Keyifli geceler..
bulunmaz kumaştır, altındır, madendir dir dir dir :)
kumaştan altına geçişi hızlı olmuş :)
Oral yapmak istiyen kadınların sayısı azalıyor gibi.
Böyle zevk ile yapan kadın baş tacıdır. 😊
Bu sebepten sen bu tecrübeyi nerde kazandın hayırdır diyerek ayrılan olmuştur kesin :D Şahsen bana verdiği zevkin x2 olarak geri dönüşümünü sağlamak adına elimden geleni yapardım.
Oral mı tecrübe gerektirmez diye düşünüyorsun ilginç. Tabii fikrine saygı duyuyorum🙏🏻
istenerek ve arzu ile yapılan herşey güzeldir ve bunu hisseden kişi karşı taraf ile ilgili kötü şeyler düsünemez.
O an bir şey düşünmek yerine zevkten çıldırmaya odaklanırlar
Müthiş bir duygu anlatamam
Müthiş zevk
oral yapılan erkek aynı iştahla sevgilisin vajinasını yalarmı işte esas soru bu :D
benim için olmazsa olmaz değildir isterse yapar istemezse yapmaz beni etkilemez anlayacağın
Öyle kadını bırakmam yani isterse fakbadi olurum his beslemem isterse ciddi ilişki yaparım aşık olsam bile fakbqdi diyorsa öyle kalırım ses çıkarmam böyle kadını kaçırmak büyük aptallık olur benim hibi oral yaptırma hastası biri için
Aranan kan dır. Ama tüm ülkeye verip te kutsal bakireyi oynayan elime degmedi kutsal bakireyim bildigğn kızlardan degilim atakları en nefret ettigümüz numara artık. Ben kaşarım evlenince de aldatır ım diyebilen kadına nikah ı basarım
Görev gibi görmeyip yani mecburiyetten dolayı değil yemek yemenin verdiği hazzı yaşayarak iştahla oral seks yapan kadin harika bir kadin oldugunu dusundurur aksini diyen yalan soyler zaten
Kadının erkeğini ne kadar çok arzuladığını gösterir. Erkeğinin teninin her zerresini arzuladığını gösterir. Kadınlar şunu bilsin ki isteyetek yapılan oral seksle, mecburi görevmiş gibi yapılan oral seksin farkını çok iyi anlayabiliyoruz.
Kendine oraö yaptırmak istemezdim. Zevk alırdım tabiki ama Kadınımı aşalıyormuşum hissine kapılırdım. Ağzına kocaman şeyi sokmak falan aşağılayıcı birşey.
tuhaf
@eyşantezcanatay neden tuhaf.. ben partnerime yaparım tabi o ayrı😀
Bence de kadını aşağılayan bir duygu
@Hhislerinsonnu Analda öyke
anal evet ama oral degil
Var mı öyle kadın. Asla kötü düşünmem. İnternetten videolardan da öğrenmiş olabilir, daha önce yaşamış ta olabilir. Sonuçta yanımdaysa ve hayatındaki tek kişiysem sorun yok
Kadınların en çok vajinasından zevk aldığı gibi erkekler de penisinden zevk alır. Bu yüzden de teklif beklemeden kendi isteğiyle oral seks yapan kadını her erkek baş tacı yapar.
Mecburi olmayan, yapmak için yapmış olmayan kadını erkek her türlü anlar zaten. Onun büyük bir zevkle oral yaptığını görmek yaşadığım hazzı daha da arttırır. Bende bu hazzı partnerimle paylaşırım.
Birincisi kadının bana verdiği değeri ararim. İkincisi zevk aldığını düşünürüm cunki bu gibi şeyler zorla yapılmaz benim için sevdiğim biriyse saygıda duyarım ve bana bunu yaparken kendi alacağı zevk için yaparsa çok daha fazla haz duyarım etkilenirim
Ilk yapiyorsa kadin bakireyse azgin derler bakire degilse tecrubeli bacım kasar derler ama asla sevgiden asktan yapiyor demezler
Özenle severim o kadini...
İtina ile de tokatlarim kalça yanaklarini...
Ödülü büyük olur o hatunun bak
Oral yapılması birtek benim hoşuma gitmiyor sanırım
Oral yapmıyor diye eşini aldatan arkadaşım var... Muhtemelen kendini o an dünyanın en mutlu insanı gibi hisseder
Artık fantaziler ve insanlar çeşit çeşit.. benim fantazilerimi sadece bi kadın biliyor, ama onla yapmadık bişi.
Böyle kadinlar var mı gercekten merak ediyorum ben bence boyle iştahla yapan olacağını sanmiyorum ben ya varsa kendimi sorguluyacam
Bence bulunmaz bir nimettir. Çok uyumlu olurum. Neler yapabileceğimi ben bile tahmin edemiyorum 😍🔥🔥
oral esnasında pek bir şey düşünmek mümkün değil ama sonrasında tapılası kutsal varlık oluyor gözümde. hele ki baştan sona oral yaptıysa finali atlamadan
Oral seksiz bir seks gerçekten eksik kılar bir yanı. Ama yapması da en az yapılması kadar keyifli bence
Çok etkilenmem aramam partnerimin gönlüne bırakırım
Ben olsam bu kadın değil derim.. bir melek, benim için yaratılmış bir huri falan derim..
Erkeğin aradığı kadının ta kendisidir. Erkek bir de geç boşalıyordu kadında bunu iştahla yapıyorsa bir erkek daha ne ister ki?
çok güzel bana bi hatun yaptıydı yaladı yuttu işini severek istekle yapman gerekir
Erkeği iyi tanıyor profesyonel derim keyfime bakarım
Yaşadığım en harika oral seksi bı kere başıma geldi
Sevişme iştahla , Oral iştahla , seks iştahla beraber şaha kalkıp bulutlara uçmak uçmak...
Bu konuda yaşamak istedigim ilk kez bana yapıcak olan hatuna denk gelmek
Çok sey ifade eder. patronu olsam maaşina zam bile yaparim:))
Mutlu olur ne kadar şanslı olduğunu düşünür ve aynı zevkin karşılığını verebilmek ister.
Partnerini sevdiği için mutlu etmek arzusunda olduğunu düşünürüm.
Mest olurum her uygun anda fermuari açar onu davet ederim karşımda diz çökmeye
o kadının erkegını mutlu edıp kendısınınde mutlu olmak ıcın ne kadar ısteklı oldugunu dusunurum ♥
Bu onun tercihidir. Bana oral yapması veya yapmaması bendeki yerini degistirmez.
igneyı bile iplige sokmadan yalarlar :) oralsız seks yapan kadın seks yaptırmıyordur partnerıne
o esnada beyne kan akışı çok azaldığı için pek bir şey düşünemeyiz.
ama kadın için ödülü alma sırası gelir
Acaba başka birisinede yaptımi
Erkekler sever sevmeyenden şüphe duyarım. Ksjdiud
Erkekler zevkine bakar sadece uzanıp
ciğerini biliyorsun sende helal olsun
diğer profil resmin daha iyiydi sanki burada biraz kilolu çıkmışsın
Aman sabahlar olmasın derim. Severek arzulayarak yapan kadın sayısı çok az. Çoğu sexin mecburiyetiymiş gibi yapıyor. Onuda yapacağına hiç yapmasın daha iyi.
Kendimi şanslı hisseder, erirdim dudaklarında herhalde…
Biz böyle resimler paylassak defederler 69 oral biraktim şu siralar
Öyle bir kadın bulursam malı mülkü yaparım üzerine 😂😂
Yapabileceğimiz birşey olmadığı için uzanmak gerekiyor
Hoşuma gider ya öyle saçma şeyler düşünmem iştahla yapıyorsa bende daha çok haz alırırım
Beni önemsediğini nirvanaya çıkarmak istediğini düşünürüm
Ne güzle saks çekiyor diye düşünürüm
İşi buymuş derim oralci
Erkeğinden erkeğine değişir.
ne kadar mükemmel biri olduğunu düşünürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?