Sorum hem kızlara hem beylere ☺️
Hiç yapmadığım için merak ediyorum ilk girişte ne hissediyorsunuz?
Hiç yapmadığım için merak ediyorum ilk girişte ne hissediyorsunuz?
sevişmeye başladıktan 10-15 dakika sonra kızı önce tamamen altıma alırım ve bacaklarının arasına yerleşirim, bir yandan öpüp okşarken bir yandan da artık çatlıycakmış gibi semmmsert olmuş penisin başını kızın vajina girişine dayayıp yavaşça kendimi bastırırım kıza, penisimin koskocaman kafası vajinayı genişleterek girmeye başlar yavaş yavaş, vajinanın sımmsıcaklığını hissederim o an, kendimi bastırdıkça penisin dapdar vajinayı genişleterek girişi bir anda zevk hissini başlatır peniste, hem sevişmeye devam eder hem de yavaşşş yavaşş bastırırım kendime kıza, bastırdıkça penis girer, içine girerken kızın kendini sıkması vajinasını daraltması çok hoş bir haz verir o an, ıpıslak vıcık vıcık dar ve sımmsıcaklık hissiyle penisi köküne kadar sokunca iyice bastırırım kendimi öylece kalırım hareket etmeden, penis dibine kadar tamamen vajina içinde beklerken sevişmeye devam ederim, kızın göğüslerini öper okşarım, kıza yaptığım her şeyin ayrı ayrı zevk hisler vardır, hepsi birleşince zevk hissi çoğalmaya başlar peniste, vajinanın en dibinde hafiften bir vakum etkisi gibi bir his olur ve penisin başını emer gibi hissederim, bir de enn dibinin yakıcı bir sıcaklığı vardır ki müthişş bir zevk verir penise, zevk hissi git gide çoğalır, sertlikten çatlıycakmış gibi hissederim penisi.. o an kızın altımda kıvranışları inlemeleri apayrı bir haz verir.. zevk hissi penisten tüm belden aşağılarıma hafif hafif yayılmaya başlar meltem esintisi gibi.. öylece 10-15 dakika penisim tamamen kızın içinde bekler sevişirken, sonra da artık kız hafiften kendinden geçer gibi mayışmış bir hale gelince ilişkiye hazırdır ve git gel yapmaya başlarım önce yavaş yavaş çekerim geri kendimi tam içinden çıkacakken bir anda hızlıca ileri bastırırım kendimi ve köklerim sertçe ve yavaşça çekerim geri yine hızlıca köklerim.. biraz böyle devam ettikten sonra tamamen hızlanırım artık çok hızlıca pompalama yapmaya başlarım, aynı anda da kızın göğüslerini avucuma alıp okşarım sıkarımm, kızın kalp atışlarını hissederim ellerimde... kızın ahenkle inlemelerini dinlerim... saçlarının kokusunu çekerim içime. arada bir elimle bacaklarını ve klitorisini de okşarım. bir sanat şaheseri inşa eder gibi yaparım herşeyi kıza, ahhh bir de kızın içinde boşalmanın zevki o hisleri var kii.. bi bilsen ;)
senin asıl merak ettiğin bakire kızın içine ilk girme anı ise onu da anlatırım, iki kez yaşadım yani iki farklı bakire kızla ;) bence bakire kızın içine ilk girmenin muhteşemmm ötesi bir zevki var ki bambaşka bir his, sonraki girdiğinde o ilk girerkenki hissi hissedemiyorsun nedense.
Olay sadece vajinaya girişten ibaret değil. Kadının tenini, nefesini hissetmek, dilinle dudaklarınla karşılıklı birbirinin tenini keşfetmek, vajinanın sıcaklığına penisin gömülüp o ıslak ve sıcak ortamın zevkini yaşamak, birbirini okşamak, öpüşmek, o yaşanan güzeliği şampanyanın patlaması gibi sıcacık damlalarla kutlamak, hepsi harika duygulardır.
Cevap
31Cevap
Islaklık ve sıcaklık ve hareket ettikce daha hoş zevk veriyor icerdeki sıkılıga surtundukce zevklendikcede hızlanıyoruz daha cok sürtünme daha çok zevk haz
İstersen bilimselinide anlatabilirim
Penisin kafasındaki milyonlarca sinirin vajinaya girerken uyarılması çok süper
O zevk bambaşka birşey sıcaklığı ap ayrı
Bebiş bu cevap biraz zor anlatsa anlayamazsın deneyip yasaman lazım keyiften ağzın kullagına gelir öyle diyim
Hayatın ne kadar güzel ve yaşanır olduğunu. Tamamlama ve tamamlanma hissi. O tatlı sıcaklık ve ıslaklık. Kendini gerçekliştirmenin mutluluğu:)
tarif edilemez ancak kısacası sulu sıcacık kaygan ve pürüzsüz heleki baya arzuluysa sıcaklığı bırak alev alev yanması çok güzel ya
Çok değişik tür ya yaşamadım hiç ama güzeldir kncxfjm anca sexting garibanın yüzü gülür mü
Gerçekten 53 yaşına kadar yapmadiysan durum vahim amca xkxnckxncksnd
Profilde 53 yazınca amca dedim ya skdnckxjdjxj
Ve cidden artık zorluyor bu durum yaşamak istiyor insan sexting nereye kadar
Benim ki ortalamanin ustunde, minyon hatunsa hapiste gibi hissediyorum
İlk söylediğim cümle şuydu: insanlar bunun için tecavüz ediyor olamaz
Tecavüz edenler sadece ç. üküyle düşünen beynini çöpe atmış k. ahpe insanlar
Hiç yapmadığım için bilemiyorum ama herkes zevkli diyor inşallah en yakın zamanda yaşarım helalim olan biriyle
İlk girişte kalbim duracak gibi bi titreme bi heyecacereyana kapılmış gibi oluyorum.
Bunun sana cevabını kimse veremez ufaklık yasaman lazım
sıcaklık ve kayganlık
Sıcaklık ıslaklık hazzz
Hiç giremediğim için yorum yapamayacağım
hayalini kur belki anlarsın
Uzun süren kurların, flörtün mükafatı
Sıcaklık ve kayganlık
O farklı bi haz. Tarif edilemeyecek bi his.
Bugun yasadik daha zorluydu baya
Yaşamakla anlatmak çok farklı şeyler…
Henüz sevgilim olmadı. Bakirim.
Alev alev ve ıslak haz bir arada yaşaman gerekir
Sicaklik ve kayganlik
Ohh sıcacık. 🤤
N'apıyon la sen buralarda :D :D
@HoyratŞair ekmeğimizin peşindeyiz. 😂
La yürü git :D :D sen ayın moderatörlüğüne ve süper moderatörlüğe adaysın :D
Git işini yap moderatörümün kenarı :D
@HoyratŞair sıkıntı yok reiz her zaman iş olmaz. 😂
Sen geleceğin moderatörlerine böyle mi örnek oluyorsun? :D :D