Sevdiginiz ya da hoslandiginiz bir bayanin vajinasina penisiniz girerken neler hissediyorsunuz? Yaşadığınız zevki hazzı kelimelerle anlatabilir misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılöncelile vajinayı görünce penisimiz dahada sertleşiyor elimle tutup yavaş sokarken penis başımın eti hissediyor içeri girdikçede sıcaklık başlıyor ve bu arada penisime sıvı kaygan şeyler yapıştıgını hissediyorum sıcacık dahada ilerledikçe içine sıcaklık dahada artıyor ve dar bir yere girdigini hissediyorum ve penis başım giderek ısnıyor köküne kadar girip sıcaklıgı sıvıyı ve o eti penisime alıştırıyorum iyice hissediyorum yani sonrada ileri geri giderek tmas eden vajinanın içindeki etlere sürtünmeden dolayı daha çok his artıyor vajinaya girip çıktıkça vajina içi daha ısınıp kaygan sıvı artıyor ve daha sıca akmaya başlıyor ileri geri ileri geliri gittikçe penis başı aşırı sürtünmeden ve sıcak kaygan sıvının verdigi hazla peniş başım moraıyor ve iyice şişiyor sonrada patlama kaılıyor vajinanın içine ılık ılık.. ohhhh çok haria bişey ya yaşamadınmı hiç?
37 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadım. Inşallah ben de yasiycam bir gun.
Soran+1 yılEvet etkilendim ama bunu sadece sevdigim erkekle yasamak isterim.
- +1 yıl
Ne bicim adamsin yahu kizin yasindaki kiza yazdigin seye bak yok yasatirim sana falan. Bide utanmaz oraya 18 24 yas araligi yazmis pis utanmaz seni
Kizim sende buraya yazma soyle seyler bu tip pezeveklere guldurup konustrma kendine ipneye bak pislik herif - +1 yıl
bak canı çeken ateşliler kıskanıyor bizi görüyormusun ama yalvarsada onu yapmam?
Soran+1 yılMerak etme canim yorumlarini şikayet ettim zaten.
- +1 yıl
Neyini kiskanicam döl isrragi herif seni
Kizin torunun yadindaki kiza yazdgin seylere bak ondan sonra kalk ben adammiyim de bana
Ozel mrsajla beni rahatsiz edip serefsizce konusmakta nedir. Sana baba diye cocuk bil emanet edilmez sapik pislik herif. Boyle yerlerde gezipte kendinize kari kiz dusurmeye calisiyosunuz zavallisiniz sadece
Bide pislik pislik anlatmis insan oldugundan bile supheliyim senin
Millette dolu olsa vermez sana tipinden cok adamlik yok icinde
@AloneLove. Budami seni kiskanmis simdi? Demekki bir sapik gozuyle bakan bende dgilim snna
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHele o ilk girerkenki duygu varya.. Şeyimin başını sürtüp dudaklarını aralaması ve iki deliği kavuşturup yani şeyimin ucunu hatunun deliğine dayayıp bastırmasıyla luup diye şeyimin başının içeri gömülmesi, sıcaklıkkkk, içerinin şeyimi sıkması.. Bir yandanda avuşladığım memelerini sıkmanın keyfi, hatunun iniltileri... Öyle bir zevkki..
10 Yorumla
- https://www.youtube.com/watch?v=cwytKRU-lEI
icine girdigin kucuk kaygan deligi yeni ve buyuk bir dunya mi sandin :d
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
64Cevap
Sevdiğiniz ya da hoşlandığınız demişsin. Burada şöyle bir fark var. Hoşlandığım veya sadece beraber olmak istediğim bir kadınla yattığımda bir kaç gün sonra o ana dair hiçbir şey hatırlamıyorum. O anda çok güzel muhteşem ama işte o anda öyle geliyor. Hatta aradan 1 yıl falan geçtiğinde artık aklıma dahi gelmiyor hatırlamakta çok zorlanıyorum. Ama sevdiğim, aşık olduğum bir kadınla ben beraber olmuyorum, onunla olan birleşme iki taraf için ayrı bir güzel ve muhteşem oluyor. Yüzeysel girip çıkmadan daha fazlası oluyor. Öyleki ruhlarımız birbirimize değiyor sanki. Bunun tarifi yok ve bu unutulmaz, hayat boyunca her anı film şeridi gibi aklında oluyor insanın ve unutulmuyor.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Her vajina da aynı hisleri uyandırmayan bir durumdur. nedenlerine gelince bir bakire kızın vajinasına girince pek te iyi şeyler hissedilmemektedir. vajinası dar olan kızla cinsel birleşmede ise acayip bir zevk daha vajinaya ilk girildiği anda hissedilmektedir. o zevki olabildiğince uzun tutmanın yolları aranırken bir anda da git gellerde küçük cennete ulaşmanın büyüsü yaşanmaktadır. bir de vajinası biraz geniş olan kızlarla birleşmede ise inanın girip girilmediği kız arkadaşın tavırlarından anlaşılmaktadır. bazen bu durumlar da hiç bir şey hissedilmedi anlar da olur. bir erkek olarak, kız arkadaşın vajinasına girmenin zevkinden ziyade sevişmenin büyüsü daha çok zevk vermektedir.
10 Yorumla
+1 yılVajinaya girerken penisimin hassas noktaları sürtündükçe iyice sertleşiyor ve garip bir zevk alıyorum. Gitgide sulanıp kayganlaştıkça penisimin başı içindeki sıcaklığı daha fazla hissediyor. Bir yandan da partnerimin zevk aldığını ve kendinden geçtiğini görünce daha da tahrik oluyorum. Aynı zamanda onun çıplak tenini öpüp okşamak bambaşka bir duygu.
10 YorumlaGüzel bir sıcaklik hissediyordum moldavyali biriyle girmiştim en son 3 sene önce kendi kendime de gavur a-mı dedikleri bu olsa gerek demiştim :)
16 Yorumla
Soran+1 yılIlk kez milli oldun boylece oyle mi?
Soran+1 yılO zaman kac yasindaydin? 35 yasindaki biri sana buyuk gelmedimi yani?
- +1 yıl
O zmn 17 yasindaydim kuzen goturmistu kapidaki polise bile rüşvet verdim girmek için bide haftalık 50 liraya calisiyirdum 15 polise 35 hatuna verdim :/ hatun minyon tipli gogusler güzeldi tam zukmelik çok rahat becerebilirdim bacaklarini acil gel dedi zevke değil paraya bakiyorlar bende girdim lagam zevk almiyorum bacak omuza yaptim öpüşmek istedim sen bana 100lira ver neler yasatirim sana dedi ben boyle bosalmam falan dedim oda beni ustinden atti yeter bu kdr dedi zilli :) tamamen para tamamen duygusal :))
Soran+1 yılHahaha bu da iyiymis :)
+1 yılBen de ok merak ediyorum , acaba nasıl bişey bir insanla bütüün olmak. enteresan ya , yaşamak istiyorum da ALLAH dan korkuma işte yoksa öyle bir anlatıyolar ki? ama ben günahını okudum. günahı anlattıklarından daha korkunç..
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de zinaya karsiyim. nefsimi tutuyorum ne ollursa olsun.
- +1 yıl
Bu nefse ağır şeylerdir. ALLAH insanoğlunun nefsine ağır geldiğini biliyor böyle şeyin. Ayet de yazıyor. Çok korkunç.. ama insanlar bilmiyorum ya kimseyi yargılamam ben.. herkesin hakkında hayırlısı olsun e deyi
Allah tan korkuyor olmasaydim herşeyi yapardim. ama Allah tan utaniyorum. ya zina yaparken ölüm gelse. ne diyecem ben Allaha.23 yasindayim ve evlenecegim zamana kadar sabrediyorum. Allah mukafatini verecek.
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de evlenmeyi bekliyorum. ama açıkçası kismetim çıkmıyor sabretmekte de zorlaniyorum.
- +1 yıl
Ayni şey bendede var. bazen dayanamayacak hale giyorum kendimi namaza veriyorum. bu bir ihtiyaç ama haramdan yapmamaya yemin ettim. evleneyim helalim olsun. cennet Esim olsun istiyorum. Allah karsimiza hayirli bir eş cikartacaktir inanıyorum. senide tebrik ediyorum güzel dusuncelerinden dolayi
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Soran+1 yılBurada sor farketmez.
Soran+1 yılDogma büyüme İstanbul .
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeler oluyor neler hele vajinanın içi ıslandığı anda penisin başı sıcaklık hissediyor ileri itince penisin dibi vajina duvarına vurdukça Şap Şap diye ses geliyor anlatılması zor yaşanır çok zevkli inanılmaz boşalma anını tarif edemem.
10 YorumlaYiğit Özgür'ün dediği gibi :
https://i.hizliresim.com/W6Eprm.jpg20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan daha kısmet olmadı hiç girmek 20 yaşına geldik en sonunda baltayla kafasını kesecem.
53 Yorumla
Soran+1 yılOnun ne sucu var?
Cevap sahibi+1 yılBenim ne suçum var arkadaş bıktım la yeter sabah akşam direk gibi dolaşıyorum günde 3 postadan aşağı atamıyorum ellerimin hali iç açıcı değil
Cevap sahibi+1 yıl3 tane kız beğenmiş birisi versinde bitsin bu hasret :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaracık bir giriş noktası zevkten sırıl sıklam olmuş bir yumuşacık doku penisimin ucunu ve etrafını sıcaklıgı ile yakan erıten bir bölge
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Kelimeler yetersiz kalır, anlatılmaz yaşanır. O git gelleri hiç sorma.
13 Yorumla
Soran+1 yılGit gellerde ne oluyor?
+1 yılSicak bir etin icine girdigini düşün zaten sadece girerken zevk olmuyo sevismenin sonunda girdikten sonra zevk oluyo
10 Yorumlakiminki sımsıcak , kiminki dar , kiminki çok soguk ama en güzeli sıcak olanı sıcak olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk girdiğimde hapşırıyorum. Bir titreme geliyor. Karıncalanmalar başlıyor...
00 Yorumla
+1 yılKızgın collerde susuzluktan kıvranırken buz gıbi suyu kana kana ıcmek gibi bisi
10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılilk girişte güzel oluyo sonrası git gel , ama sonuç muhteşem :))
00 YorumlaÇok büyük bir zevk , tarifi çok imkan dahilinde değil
00 Yorumla
+1 yılSenin içine girdiğinde ne hissediyorsan, aynısını hissediyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana girilmedi diyorum ya daha kac kez yazicam?
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet, daha çok girip çıkmak istiyorsun, o zevki penisinde hissediyorsun, bir an vücudun merkezi sanki penis oluyor, uçuyorsun zevkten :)
10 Yorumla
+1 yılBurdan açık açık olmaz öyle ama merak ettiklerini saygı çerçevesinde cevaplamaya çalışırım?
00 Yorumlabilmiyorum. yapmadım. dünyanın en büyük hazzı sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıcaklık ve tarifi imkansız bir haz. tek vucut olmak sevdiğinle cok ayrı
10 YorumlaMuhteşem bir haz ve sıcaklık ileri doğru bastırdıkça patlamaya hazır volkan gibi.
00 Yorumla
+1 yılNeler hissetmiyorum ki. Dünyanın en güzel duygusu :)
00 Yorumlasiz nasıl bir zevk alıyorsanız aynısı bizde alıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlarda okudumda 23 yaşındaymışsın evlenme vaktin gelmiş senin yanıyorsun bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de oyle ama kısmet iste.
Cevap sahibi+1 yılBu yaşa kadar korumuşsun kendini evlenene kadar böyle devam et
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılanlatamam o zevki yaşanır ve hissedilir. başka bişi :)
00 Yorumla
+1 yılAnlatirim sana uzunnnn uzunnn:) sen yeterki mesaj at bana:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 23 yaşındayım ama daha hiç yaşamadım bilmiyorum yani :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO an kendimi kaybediyom dassaklarimida sokasim komple giresim geliyo
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlari sokamazsin ama surtebilirsin.
Cevap sahibi+1 yılBen kimseye sokamadim daha ya :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılIki vucudun tek vucutta birlestigini o sicaklik anlatamam 😄 bak azdirdin sabah sabah
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilinle ya da esinle yap o zaman.
Cevap sahibi+1 yılAradim bile aksam uzeri gidecegim
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl çıkacağımı düşünüyorum.. insan insan çıkmak istemiyor ama kader de neyse o oluyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne hissediyosun sen de anlatsana
47 Yorumla
Soran+1 yılBana hic girmedi ki.
Cevap sahibi+1 yılHmm ozenme ole seylere guzelim
okulunu oku
Soran+1 yılOkulum bitti benim 23 yasindayim.
Cevap sahibi+1 yılBende 28 yaşindayim. Kendini gelistir o zaman kafani boyle seylere yorma
Soran+1 yılNeden benim nefsim yok mu?
Cevap sahibi+1 yılNefsine sahip çikacaksin kardeşş
allahtan korkun yoksa. takıl ortamlarda
+1 yılKelimelerin kifayesiz kaldığı an diyorum;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsıcak kumlardan serin sulara dayamak gibi
10 Yorumla
+1 yılSevdigimle bütünleştigimi tek yürek oldugumu
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bosver derslerine calıs devamsızlık yapma olur mu
02 Yorumla
Soran+1 yılBen okulumu bitirdim. Diplomami aldim. diplomam da çalıştığım yerin duvarinda asılı.
+1 yılSana girince sen ne hissediyorsun:/
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha iliskiye girmedim.
- +1 yıl
Ozaman cevabını gel sana ogretim:-D hem ben hem sen anında ogreniriz
Soran+1 yılOgretmene gerek yok.
+1 yılkelimelere sğmaz yaşanır sadece
00 YorumlaÖpüşmeden giremiyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBen Amerika'nın yeniden keşfi duygusunu yaşıyorum.
10 YorumlaSevdiğinle yaşadığında görürsün kardeşim
20 Yorumla
+1 yılSoğuk sudan sıcak sulara gırmek gıbı bısey :D
00 Yorumla
+1 yılvıcıks vıcıkss anam bir kıpraşma oldu :\
00 Yorumla
+1 yılçok büyük haz tat mutluluk
10 YorumlaBilmiom hic girmedim xd
00 YorumlaHenüz olmadı okursa hislerimi açıklarım 😄
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlatılmaz canım yaşanırr :))
00 Yorumla
+1 yılya bu ergenler bir bitmediniz mk
06 Yorumla
Soran+1 yılErgen degilim ben 23 yaşındayım anladin mi bilmis!
- +1 yıl
aldınmı hiç?
Soran+1 yılHayir.
- +1 yıl
tamam işte ergensin. ergenlik yaş ile olmuyo alsaydın ergence bir soru sormazdın canım anladınmı
Soran+1 yılErgence bir soru degil bu. actirma simdi benim agzimi.
- +1 yıl
aç kız bende ne yapacağımı biliyorum :)
anlatılmaz yaşanır :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılbütün vücudun mutlulukla kaplanıyor sanki :)
00 Yorumla
+1 yıltarifi olmayan bir haz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatilmaz yaşanır baci gardaş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDağları delebilecek güçte olduğumu hissediyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru söyle şu an istekli misin
07 Yorumla
Soran+1 yılGaliba evet.
Cevap sahibi+1 yılgalibası yok bence kendini tatmin etmek için burası saçma bir yer bence güvenilir bir arkadas bul o seni tatmin etsin derim burada abaza çok
Cevap sahibi+1 yılsanal ortamdan bul ama
Soran+1 yılYok ben sevdicegime sakliyorum kendimi.
Cevap sahibi+1 yılgercekten yap demiyorum zaten yazısarak. özele gelebilir misin yanlış bişey yapmıcam yparsam eengellersin zaten
Soran+1 yılGerek yok alt tarafi bir soru sordum.
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin kötü bir amacım yoktu neyse iyi günler :)
Karanlık bir yerden aydınlığa yürümek gibi
00 Yorumla
+1 yılanlatılmaz yasanır :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılama olmadıki canım çekti şimdi senin yüzünden...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de ilişkiye girmedim henüz..
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem