1 yıldır seks yapmıyorum. En son ne zaman yaptım hatırlamıyorum. Ara sıra p*rno film izleyip çekmecemdeki dildoyla mastürbasyon yapardım, 2 aydır onu da yapmıyorum canım hiç istemiyor. İş tende değil beyinde bitiyor. Bu yüzden hoşlandığımız birisiyle seks yaparken aldığımız keyfi mastürbasyondan alamıyoruz ama bu durumu hiç isteğim yok şeklinde genellemek de yanlış olur çünkü kovid günlerindeyiz. Evde kapalı kalmak da libidoyu doğal olarak düşürüyor. İnşallah pandemi biter de hayatlarımız normale döner. 🙏
Gerçekten söylediğin bir söz çok doğru her şey kafada bitiyor, mesela Ramazan ayında ve daha sonra Ramazan bayramı'ndan sonra toplamda 33 gün boyunca mastürbasyon yapmadım ihtiyacım olduğunu hissettim ama aklım bu başka şeylere yönlendirince Bu isteğin baskın bir durum olduğunu anladım.
Beni anlattın resmen. Seksten keyif alamıyormuş gibi hissediyorum. Belki doğru kişiyi bulunca bu durum düzelebilir. O zamana kadar seks yapmama gerekmiyor. Başka şeylerle oyalanabilirim :)
Zaten bana göre 8 herkesle yapılmamalı Çünkü herkesle yaptığın zaman bir anlamı kalmaz işin içine biraz duygular katılması gerekiyor ve bunu yaşadığın kişinin senin için değerli olması gerekiyor, sadece seninle cinsellik için görüşelim birisi işi bittiği zaman arkasını dönüp uyuyan birisi olduğu zaman emin ol kendini kullanmış hissediyorsun gerçek hayatta yaşamadım Ama sanal olarak kullanılmış hissettim, bundan dolayı dediğim gibi özleyerek ve isteyerek yaşanması gerekir.
Birisini de bulmak istemiyorum çünkü 2 yıldır işsizim ve takıldığım kişiyi ailemden gizleyebilmrnin en iyi yolu çalışma hayatı. Mesai bitiminde gezmeye gidebilirim mesela değil mi? Anladın sen hangi gezme olduğunu. Ama işsizken durumum ortada olduğu için bazı şeyleri gizlemek zor oluyor. Kamuflaj yok 😂
mehmetby-05 kardeş, canım halen istemiyor 🤣 dildoları da çöpe atalı çok oldu. 30 dan sonra libido düşüyor kardeşim. Gerçi bu benim için iyi bir şey. Tabi ki çalışma hayatının verdiği yorgunluk, pandeminin izleri ve insanlardan bıkmışlığım düşünülürse libidosuzluk normal. Erkeklerin durumu vahim tabi. Allah kolaylık versin.
Birkaç gün önce pantolon üstünden, arkadaşla mesailer aynı anda bitmişti denk gelmiş, buldu beni. İş yerine yakın bir park var. Parkın nispeten tenha bir alanında bankta otururken olmuştu. Yapmadık gerçi neymiş insanlar görüyormuş. O karanlıkta kim görecek herkes evine gidiyor. Elemanı engelledim. Zaten ten uyuşmazlığı vardı ve arkadaş bencilin teki. Erkekler benden uzak olsun. Ben sadece uzaktan gözetlemeyi seviyorum.
En İyi Cevaplar