Erkek arkadaşım bugün benden çıplak fotoğraf atmamı istedi ve ben şok oldum atmadım tâbi. Bir erkek neden seviyorum dediği kızdan böyle bişey ister onu böyle bir duruma sokar. Amaç?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenç ve güzel kardeşim sanırım senin bir abin sayılırım gerçeklerden bahsedeyim sana gerçekten seven aşık olan ilgi duyan bir adam asla ve asla böyle bir istekte bulunmaz atmayarak çok akıllı bir harekette bulunmuşsun internet alemi sevgilisine orasının burasının resimlerini atmış kuzların resimleri ile doldu taştı harbi seven adam belli eder kendini bu sevgilin senden böyle bir talepte bulunmuş ve seni sok etmiş bence sen onu şimdi şok etmelisin benden uzak dur diyerek!!! Bu kimse şahısın sana zaman kaybettireceğinden adım gibi eminim ben senin yerinde olsam bir daha yüzünü bile görmek istemem benim evlenmeden önce çok sevdiğim ve az sevdiğim bir çok sevgilim oldu asla böyle bir talepte bulunmadım bu kimse ile yoluna devam edersen seni kullanır en güzel zamanların heba olur saygılarımla kendine iyi bak sağlıkla kal
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Tehtid için kullanabilir, akıllı biri değil bırak zaten. Öyle yöntemler var ki kişinin 3-5 bilgsi ile o bütün istenmeyen f*toğraflara ulaşabiliyor, buna da dikkat et gerçi bunu bilme öğrenme ve uygulama gibi şeylere tenezül edemz ulaşamaz, ben yine de uyarmış olayım, bir şey demeden bas engeli gitsin, hiç tehtid ile falan uğraşma, muhabbetini kes
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakin kadina ozgurluk adi altinda kadina ulasmayi kolaylastiriyorlar. Kimse anasi bacisi ciplak gezsin istemez ama oteki her kiz ciplak gezsede bakalim derdine duser. Bu zihniyetteki elemanlarda ciplak fotoda ister, zina yapmakta ister.
21 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyordur.
Nude isteyen erkek ağır ergendir ya. Gerçek bir erkeksen gerçek seks yaparsin, yapamadığın durumlarda da lafini etmez kendi kendine halledersin. Nude at demek gerçek erkeklerin işi değil bence alt segment erkeklerin işi111 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumu en şaheser yorum seçme hakkım olsaydı emin ol ki seçerdim 👌🏻
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
59Cevap
İstemez
Bana göre istemez sonra nudeyi kullanıp o kızı kenara atmayacağı ne malum asla istemez
Ben birini sevdiysem istemezdim yanında olmak birlikte olmak isterdim birlikte vakit geçirmek vesaire Aşk hayatı işte41 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yıl8yillik birinden böyle gelen bir şey nasıl bir hayal kırıklığına uğramışsındır kim bilir?Çok uzun bir süre aslında bu senin böyle bir şey yapamayacağını nasıl bilmez adamda böyle bir niyet varsa nasıl bunca süre ortaya çıkmaz bilemedjm
21 Yorumla
Soran+1 yılSekiz yıldır sürekli git gelli ayrıl barışlı ilişki yaşıyoduk. evet biraz çapkındı yanımdayken bile bi kız geçtiğinde ne güzel kız diyodu ben hep kızıyodum ve bitiriyodum sırf kendine çeki düzen versin diye ama bugün ilk defa böyle bişey söyledi ve ben çok üzüldüm. benim nasıl biri olduğumu bilseniz. rezil ettim onu niye böyle bişey istedin dedim özür dilerim falan dedi kes dedim seninle bir süre konuşmak istemiyorum dedim ama bu böyle olmicak sanırım ben artık ona eskisi gibi olamam gururumu kırdı
+1 yılDerhal engelle o sapığı kendi bacısından isteseler namus bekçisi olur senden de bunu istiyor onursuz.
31 Yorumla
Soran+1 yılİşte sonuna kadar haklı bir yorum 👏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtma sakın nasıl biri olduğunu bilmiyorum senin ama eğer senin için önemliyse kesinlikle atma. Düşünsene bu bana atıyosa herkese atıyordur diye düşünür seni kullanmaya kalkar seninle ciddi bi birliktelik kurmaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bunu söylemeye çalışıyodum. Kocam değil bişeyim değil haram değil mi ya ben anlamadım bu bazı insanları ne kadar genişler. Sonuçta burda namus söz konusu evlenince baksın tabiri caizse. Dediğin gibi olurdu zaten en ufak tartışmada sne bana fotoğraf attın der yüzüme vurur
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle atma amacı belli zaten kullanmak insan da utanma olur nasıl diyebiliyo. Aslında bunlar hep insta b. ku sürekli nude ile ilgili s. ksle ilgili reelsler cin. sl içerikli videolar mevcut insanlar da bunları göre göre normalmiş gibi algıyo kapiliyo bence
+1 yılBence de istememsi lazım eğer istiyorsa onun amacı senle sadece cinsellik yaşamak olur çoğu erkek yaptiği için tüm erkekler yapıyor zannediliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben tüm erkeklerin yaptığını düşünmüyorum. Özellikle burada ki bazı erkeklerin yorumunu gördüm umudum erkeklere karşı daha da arttı. Çok güzel yorum yapmışlar bazıları onları onlarla bir tutmak ne haddime
- +1 yıl
Anladım ben de size dememiştim genel anlam da demistim
+1 yılNiye istemesin ki gayet doğal şeyler bunlar bunu ayıp olarak görmeniz saçmalık. Burada sorun istemek değil eğer istediğinde sen atmama kararı alırsan bu da ona saygı göstermeyip sürekli irdeler ve sana tavır yaparsa o zaman sorun olur çünkü bunların amacı direkt kullanmaktır.
11 Yorumla- +1 yıl
Şu aptal türk arabesk romantizmini bırakın gerçek değil onlar "seven erkek dokunmaya kıyamaz" ne bu saçmalıklar ya.
+1 yılAmacını açıkça belli etmiş zaten erkek arkadaşın olacak zat-ı muhterem 😊 Yol ver gitsin.. Keyifli akşamlar..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapma sakin yollama mumkunse o kisi ile irtibati kes kardes
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanim ben su an universite 2 deyim lise birde bir kizi sevmistim tamn7-8 sene surdu bir defa bulustuk ve biz okadar birbirimize guvenip ailelerimizi tanimamiza ragmen sadece normal iki arkadas gibi vedalasirken sarildik yanagindan optim bu kadar diyecegim su ki Gercekten seven. Birisi bunu istemez
Soran+1 yılBence de ya gerçekten eğer bi kızı seviyosan onu bu duruma sokmazsın. Şükür böyle yorum yapan biri çıktı içimizde. Sizin gibi insanlar hep varolsunlar 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi kizlar da varolsun insallah kardesim sitede yillardir kizlara akil veriyorum senin gibilerin hala var oldugunu bilmelde beni mutlu ediyo cunku sizler gelecegin annelerisiniz cocuklarimizi emanet edip gidebilecegimiz varliklarsiniz dogru olan yoldan hicbir zaman cıkma allaha emanet ol bacim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Sende Allah'a emanet ol 🙏🏻☺️
+1 yılÇok uzun zamandır süren bir ilişkiniz yoksa haddini aşmış, kendini kesinlikle geri çek ben böylr bir insan değilim de net bir tavır koy ki senin nasıl bir kız olduğunu fark etsin
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yıliki sebebi var 1. seni kıvama getirip skp bırakmak 2. acaba benim gibi biri için özel olan bedenini bana göstericekmi neden diye sorunca akla bu iki seçenek geliyo ama yinede doğru olanı yapmışsın eğer evlenmeden olmaz diyenlerden sen
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSexting sırasında bende istiyorum erkek arkadaşımdan o benden hiçbir şekilde istemiyor. Bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor ayrıca. Bazıları evet kötü amaçla istiyor ama güvendiğin biriyse de atarsın. Bu konu hakkında genelleme yapmak doğru olmaz aslında
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede anartilvak bir şey değil iki insanın iletişimi brnce
Gizli Üye(36-45)+1 yıltavsiye direk ayrıl, özür dilese dahi kabul etme. savcılıkta sizin gibiler çok geliyor. artık yapmayın şu hatayı.
21 Yorumla
Soran+1 yılElhamdülillah şu zamana kadar yapmadım yapmam da
Erkeklerin bu ısrarına anlam veremiyorum. Arkasında durmayı bile beceremiyorlarsa atmamalıyız. Sonra fotoğraf virüsten daha hızlı yayılıyor
30 Yorumla
+1 yılPeki insan sevdigi kisiyimi tutkular arzular yoksa siradan her hengi birinimi peki bir bayan olarak suanda o kadar cok ihtiyacin varki biri ile konusarak mast yapmaya bir seyler yasamaya bunj sevdiğin insanlami yaparsin yoksa siradan biri ilemi
19 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu çok başka boyutlara çekmişsiniz
- +1 yıl
Ben aslinda konuyu carptirmadim sadece konuya farkli acidan baktim ama insan biri ile cinsellik yasayacaksa insan oncelikle bunu hayatindaki sevdigi insanla yasamak ister sunu unutma birwz agir olacak ama insan sevdigini miker guzelim
Soran+1 yılEvet zaten sevmediği biriyle yaşayan net midesizdir. İnsan elbette sevdiği kadınla ya da erkekle bir şeyler yaşamak isteyebilir ki hatta yaşayabilir de buna karşı değilim ben aksine olması lazım mağaradan gelmedim sonuç olarak ama benim burada anlatmak istediğim şey internet üzeri fotoğraf at demesi bana çok saçma geldi ben yanında degikimyzagen napıcak yani o fotoğrafa bakarak? Bence bu bir tür sapıklık. Ben sanal âlemden birbirilerine böyle müstehcen fotoğraflar atılmasına çok karşıyım.
- +1 yıl
Senin dusuncen bu olabilir ama belki uzak mesafe iliskisi yasiyorsunuzdur ve seni gercektem seviyordur ayrica seven insan sevdiginin vucudunu merak eder gormek ister içten icten dokunmak ister tutku ve arz meselasidir buuu benimde uzak mesafe iliskimiz var ve biz her gun bir birimize nude atabiliriz atiyoruzda cekinmeden hatta yuz falan bile saklama yoktur degisik degisik fantazilerimizi yanyananolmadigimiz zamanlarda uyguluyoruz canim demek istedigim kisinin sevgisinden sana saygisindan eminsen istemeye hakki vardir
Soran+1 yılPeki sana bir soru ama dürüst bir cevap. Onunla ciddi mi düşünüyorsun? Yani ileride evleniceğin kadın o mu?
- +1 yıl
Bir gercekten ciddi bir iliskim ama sorun su ikimizde evliyiz 😥😥😥
Soran+1 yılAaa çok şaşırdım yadırgamıyorum bak ama yanlış yoldasınız.
Soran+1 yılSeni takip ettim
- +1 yıl
Cok sey anlatmak isterim ama yeri gercekten burasi degil senide cok iyi anliyorum ama sende beni anlamisindir belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgisi yalanmış, hevesi varmış. Ben böyle görüyorum. Ayrılmak istesen geçmiş olsun. Tehdit ayrı dert şantaj ayrı.
14 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben ona şu ana kadar öyle bişey vermedim ki. Herhangi cinsel içerikli bişey.
Cevap sahibi+1 yılYapma diyorum yani
Soran+1 yılMerak etme avucunu yalar.
Cevap sahibi+1 yıl👏👏🤗
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte rahatlık ve istek bence atma derim yani çok kötü bir durumsa bu ayrıl bence
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim için çok kötü bir durum sabahtan beridir ağlıyorum inan. Nasıl bana böyle bir şey söyler resmen beni küçük düşürdü ağırlığı olan bi adam böyle konulara girmez bile
Cevap sahibi+1 yılO tarafını düşünmüyor kimse işte
sevdigi kizdan isteyemez sadece sevmediklerinden ister diye bir kural mi var
44 Yorumla
Soran+1 yılEvet var
Soran+1 yılyoo haşa ben yaratmadım ben yaratmadım da sanırım senden isteyen çok olmuştur ben biraz garipsedim de
- +1 yıl
ahahahaa
Eğer uzun süredir tanıdığım ve güvendiğim birisi ise atarım. Diğer türlüsü hayır. Yeni tanıdığım ve güvenmediğik birisine atmam.
24 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyem güvendiğin birine bile atma derim bunun sonradan başa kakması da var. En ufak bi kavgada yüzüne vurması gibi
Soran+1 yılİşte bunu sevdim reis 😂👏🏻
+1 yılatma sakın ayrıldığınızı düşün o zaman pişman olursun
20 YorumlaBöyle bir fotoğraf isteyeceği için seviyorum der sevdiği için değil.
20 Yorumla
+1 yıl8 yıldır cinsel ilişki yaşamadınzmı ayrıca atma engelle diye seni gazlayan kızların alayı kesin nude foto atmıştır adama güveniyorsan at bence ne olabilrki adam fantazi yapmak istedi belki
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sekiz yıldır onunla hiçbir şekilde cinsel ilişki yaşamadım. Yan yana geldiğimizde sadece sarılırdım ona, yanağından öperdim, başımı göğsüne falan koyardım, ellerini tutardım, dudaklarına küçük öpücükler kondururdum sadece. Ama senin öyle sandığın gibi orasına burasına dokunmazdım o da yapmazdı aynı şekilde. Mesele güvenip ya da güvenmemem değil sana göre fantezi yapmak istemiş ama ben açıkçası hoş karşılamadım.
- +1 yıl
can bu çeker ama cinsellik olmadan ilişki olmaz ki zaten iyi gitmiş bu kadar
+1 yılBu konular tamamen hayata bakış açınız inanciniz ve yasamak istedikleriniz ile alakali. Her zaman derim insanin kirmizi cizgisi olmali ve o çizgiyi gecmek isteyene haddini bildirmeli.
10 Yorumla
+1 yıl1. Atmayarak çok iyi yapmışsın
2. Erkek arkadaşın abazanin önde gideni bayrak sallayani gibi birşey.
3. Olabildiğince uzak dur.18 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyordum onu ama bugünden sonra nasıl soğudum anlatamam bidaha asla onunla eskisi gibi olmam bitiricem onunla çünkü gerçekten gözümde değeri sıfır oldu
- +1 yıl
En iyisini yaparsın yol ver gitsin abazaya
- +1 yıl
Sevmek de çözüm olmuyor bazen insan ister istemez birşeyden soğuyabiliyor seviyor diye herşeyi yapmak gerekmiyor bak tek şeyde olay bitti 🤷 sevmek de çözüm değil önemli olan sevmem + gerektiği gibi davranmak
Soran+1 yılKesinlikle çok doğru. Ben zaten ondan ayrılmayı düşünüyodum. Sebebi ise çok çapkın ve herkese bakıyor. Yani ileride onunla evlensem beni aldatacağının garantisini verebilirim ama yine kıyamadım düzeltmeye çalıştım onu ve gel gör ki ben onu düzeltmeye çalışırken bigunude böyle bir şey yaptı hepten bitirdi kendini aptal
- +1 yıl
Düzeltmeye uğrasmadaydin keşke şahsen ben öyle birisi olsam ki iyi ki öyle birisi değilim ve o tarz insanlardan iğreniyorum sevgilim benim duzelmem için ugrassaydi ben olayın farkına varıp duzelirdim ama bu abaza senin onu sevdiğin ve birakmayacagin düşüncesine kapılarak ve olayın farkına vararak devam etmiş ama kötü olmuş boşver takma kafana
Soran+1 yılİşte beni çok yanlış düşünmüş. Ben herkesten vazgeçebilirim bana yanlış yapan herkesten her şeyden. Yorumların çok iyi geldi. Çok teşekkür ederim 🙏🏻 :)
- +1 yıl
İyi geldiyse ne mutlu bana rica ederim çok da takma kafana boşver gitsin iyi geceler ✨
Soran+1 yılTamam ☺️ İyi geceler
Terbiyesiz bunlar ya. Böyle insanlar var ya seninle evlendiğinde yatağa atmak isteyecektir kesin. Çok yüz verirsen çocuk bile yapmak ister. Böyle şey mi olurmus ya tövbe
00 YorumlaKusura bakma ama erkek arkadaşın seni sevmiyor bunu bilmen yeterli bence...
14 Yorumla
Soran+1 yılZaten yaptığıyla bunu bugün bana gösterdi sağolsun
Soran+1 yılBunun kandırması olmaz bu bildiğin sapıklık ve ben asla böyle bir şeyi görmezden gelemem hem ona olan inancımı aldı elimden hemde beni küçük düşürdü en önemli olanda bu zaten. Bir daha ikinci şansı vermem
Sakın sakın sakın bırak o piçi. Sana saygı duysa yapmazdı sevgisi zaten yok. O kadar erkekse evlenir seninle.
10 Yorumla
+1 yılCinsel isteği olabilir ve başkasına gitmek yerine sevgiliyle karşılamak istemiş olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmışsın yarın bir gün seni tehdit eder. Sonra atmasaydın olur. Ayrol ondan
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtma böyle şeyler hoşuma gitmiyor beni böyle kabul ediceksen etmiceksen s**tır git de
20 YorumlaAzmıştır🤣
Bende çok nude attım aldım da hiç paylaşmadım ama olabilir yani02 Yorumla
Soran+1 yılOlamaz. Sana tavsiyem beraber olduğun kızdan böyle bir şey isteme nefret etme sebebi çünkü hayat cinsellikten ibaret değil bazı erkekler bunu anlamadı gitti
Sevmiyor tabikide ayrilirsaniz seni tehdit etmek için kullanır atma
10 Yorumla
+1 yılmast yaparken seni hayal etmek istiyordur, yüzün görünmeden atablirisn
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılpeki sana bir soru sormak istiyorum gayet temiz bir kalple diyelim ki evlendiniz birbirinizi seviyorsunuz senin dedigine göre insanın sevdigi çıplak görmek istemez de o zaman nolcak görmeyecek misiniz birbirinizi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben seven dokunmaya kıyamaz taraftarı değilim ki. Dünya üzerindeki her erkek arzular. Sevgiliyken bile keşke şu an yanımda olsaydı onunla bir şey yaşasaydım der bunu biliyorum ama benim garipsediğim fotoğraf apayrı bi boyut ve bence hiç hoş bişey değil bir kızı kendi çıplak fotoğrafını çekip başkasına atsın durumuna sokmak. Madem öyle o zaman evlenseydi benimle istediğini evlenince yapsaydı.
- +1 yıl
o aranızdaki güvene baglı canım ona bişey diyemem sen çıplak görmesine karşısın sandım
Gizli Üye(18-24)+1 yılNedeni acik ve ortada degil mi, firsatci belli ki. Sen varim de direk atlar pusu da bekliyor yani...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorum diye yalan söylemiş seni hiç sevmiyor kullanmak için senle beraber.
10 Yorumla
+1 yılAtma bence de
Belki iyi biridir ama sonra pisleşip ona buna gösterir paylaşabilir falan
Benim başıma geldi20 Yorumla
+1 yılSeven böyle bir şey istemez uzak dur ondan
22 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi bazıları ne var bunda demiş ama ben kabul etmem ki böyle bir şeyi karakterim değil ben nasıl böyle biriyle şu zamana kadar oldum anlam veremiyorum kendime
- +1 yıl
Onlara bakma
- Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor kullanmaya çalışıyor
24 Yorumla
Soran+1 yılBende attım ya sanki çok kullandı
- +1 yıl
Nasıl yani attın mı cidden
Soran+1 yılHayır tâbi ki de. Seni kullanmaya çalışıyor dedin ya hani bende onunla dalga geçtim çok attım o da kullanabildi dedim. Atmadım tâbi
- +1 yıl
Haa pardon yanlış anlamışım 😂😂 Aynen atmayarak iyi yapmışsın
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha aynısını ben de 1 ay önce buradan sordum.
Bendende istedi ben soka girdim.
Baya bir tartistik ve bana
Sevgilim sensen ben başkasından zevk alsam hoşuna gider mi diyince ayrildim.00 YorumlaSeven adam ister bilmek ister sevgi bunu gerektirir ha zamanı değilse onu bilemem
00 YorumlaKarşılıklı güven ve
Uzun ve ciddi ilişkim olursa
Nude atarım tabıki00 YorumlaO erkek sapkınlaşmaya başlamış, vazgeç ondan. Yoksa seni xboka götürür
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma o sapıklığı tacize girer madem erkek arkadaşın seninle evlensin en doğrusu bu...
00 YorumlaYani sevgiliyseniz çıplak fotoğraf atabilirsin sevgiline niye şaşırdın onu anlamıyorum , taş devrindemi yaşıyoruz ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sevende isteyebilir sen atmazsin olur biter
12 Yorumla
Soran+1 yılBence seven sevdiğini böyle bir duruma sokmaz
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Her seviyorum diyene inanır san şok olursun tabi
12 Yorumla
Soran+1 yıl8 yıldır beraberiz ama sanki o 8 yıl bugün ki yaptığıyla çöpe gitti gibi. Bilmiyorum çok garip bi duygu soğudum ben sanırım ondan
Gizli Üye(36-45)+1 yıl31 cekerken seni hayal etmek içindir atma valla dudbdhdn
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlişkiye ve karşılıklı sevgi ve saygıya göre değişir
00 Yorumla
+1 yılbakip bakip mast yapacak tabi jedennistesim ya da evlenmeden once vucuduna bakacaktir eksik bisey var mı diye 🤣
00 Yorumla
+1 yılNiye olacak bakıp tatmin olacak ilerisi içinde klavuzda tutup tehdit olarak kullanacak al sana kronoloji
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler sevdiği kadından istemez , bunu aklından çıkarma.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim benim çapkınlık yapmama izin versin, başka birşey istemem...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılGönderme sonra pişman olmakta var
30 Yorumla Ayrıl düşünmeye lüzum kalmamış
20 Yorumla
+1 yıltanıyamamışsın
31 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bu en anlamlı yorum oldu
+1 yılAtma kesinlikle sana tavsiyem
10 Yorumla
+1 yılKız ayrıl ondan spk mı ne
10 YorumlaDemeki seviyorum derken yalan söylemiş
10 Yorumla
+1 yılKullanıyor seni işte ayrıl gitsin.
10 YorumlaSevdiğinle yapma olmaz sevmediginle yapma olmaz eee kimle yapacaz
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım benden nude istedi. İnsan sevdiğinden böyle bir şey ister mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler