Arkadaşlar yeni evliyiz ve ilk zamanlarda her gün yapıyorduk nerdeyse şimdi ise haftada 3-4 oluyor. Ama ben işten geldiğimizde direkt onu tahrik etmeye çalışacak hareketler yapıyorum neredeyse her gün istiyorum fakat aşkım zaten haftada 3-4 yapıyoruz biraz da dinlenelim diyor. Kendime uydurmak için ne yapmalıyım yani yoruluyor evet biliyorum ama benim de isteğimi bastıramıyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGünlük koşuşturmacalardan yoruluyor demek ki ve libidosu her zaman hazırda değil. Evlenmeden önce bu konuların konuşulması lazım ben her gün isterim örneğin, illa birleşme olmayacaksa da yüzeysel bir şeyler.. Eğer bana ayak uydurmayacak libidosu her an aktif hale geçmeyecek biriyle evlilik yaşayamam. Sizinde birbirinize ayak uydurmanız lazım. 3 4 gün demek ki ona yetiyor. O 3 4 gün yaptığınız seksi uzun tut iyice doymaya çalış. Çünkü libidosu her zaman çok yüksek değil.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHerkese nasip olmaz böyle eş..
Seviyorsun ki istiyorsun onu, ne güzel.
Şerbetli tatlı hazırlayabilirsin ona. Baklava, Kemalpaşa tatlısı..
Bazı yiyeceklerde libidoyu artırıyor42 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumun için :) Mutlaka dikkate alıcam bunu :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 😊
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biraz ona uymaya çalış
Haftada uç dorte
Demek ki adamın libidosu o kadar
Hem daha ateşli daha tutkulu olursun
Bikabilirsiniz bu kadar çok yaparsanız
Düşünsene yirmi sene evlilikte cinsellik yasayacaksin
İlk yılın sonunda adam senden bikmis olacak
Zorunluluktan filan yapacak
Dengesini bul bence
(Ben olsam bende günlük ya da günde bi kaç sefer yapmak isterdim o ayrı :))010 Yorumla
Soran+1 yılBayadır onun dediği gibi 3-4. gün yapıyoruz ama sorun bendeymiş sanırım böyle devam edicem
Soran+1 yılİsteksiz bir adam değil aslında 3-4 yaptığımızda oda istiyor tek taraflı değil aslında en ufak hareketime dayanamıyor ama ben öbür günlerde o gelsin ilk o istesin daha çok istiyorum
Soran+1 yılGenelde sekste dominant olan benim her yönden üstte olmaya yönlendirmeye bayılıyorum oda seviyor gibi sevdiğinide söylüyor bu durumu ama briazda onun mu dominant olmasını sağlasam sence
- +1 yıl
Bende onu diyorum
Bak akşam gelince senin sirnasman
Sarkıntılık yapman
Ellesmen
İşte diğer şeyler senin istemen
Hoşuma gidiyor
Bak şunları yaparsan ustte olunca şöyle yapmandan filan çok hoslaniyorum diye anlatsan bence olumlu tepki alırsın
Ve keyiflenirsiniz
Bazı erkeklerin böyle yönlendirilmeye ihtiyacı olur
Çok şey yazamiyorum sen anla
Soran+1 yılYa ben de yapıyorum aslında libidosu düşük değil ama her güne gelemiyor :D
Soran+1 yılYa durumu tam anlatamadım sanırım ama dominantlığım onu tek kelimeyle çıldırtıyor farkındayım başlayınca şakadan geri çekiliyorum asla o yataktan çıkarmıyor beni o yönden sıkıntı yok ama her gün istiyorum bu durumu ben oda birazdaha saırlarak film izleyelim vs vs romantik şeyler yapmakj istiyor öbür günlerde
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 3 - 4 defa hatta bazı zamanlarında 2 şer defa gayet normal bir cinsel yaşam. Ama hergün istemeniz sanki doyurucu uzun süren bir cinsellik yaşayamadığınızdan olabilir belkide. Şayet 10 - 15 dakika sürüyorsa eğer. Eşinizin ilkini oral ile boşaltması sizin için daha doyurucu olur. İkinciyi de cinsellik olarak. 👍
01 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum EİG için. 🌷🌷
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
53Cevap
+1 yılyani ilginç ve tutkulu olmak çok hoş genelde u tip sorunlarda olayı renklendirmen gerek monotonlaştırmayı bi tarafa bırakmalsıın hep aynı ortamve aynı oda da olmamalı :) daha çok farklı fantezilerle istediğin her gece sonsuzgecen olur bu deneyimdir bunu denemelisin birde eşinin sevdiği ve görmek istediği frikikleri ver:) haydi bastır haydi bastırrr:)
00 Yorumla
+1 yılAha bizim kafada bir kadin hsmsjsh
Kral tamam ben de çoğunlukla her gün bosalmak istiyorum ama bazen de (özellikle okul yoğunluğu veya sporu fazla abarttiysam) istek haftada 2ye bile düşebiliyor. Gecicidir yani, ha yine de mastı gidip kenarda yapma da eşinin karsisinda yap tahrik olsun...00 Yorumla
+1 yılhaftada 3-4 gün yapıyorsanız bu iyi her gün zaten olmaz öyle hiç mi işiniz gücünüz bir sosyal hayatınız yok enerjiniz kalmaz bağışıklık sisteminiz zayıflar yani her gün hergün. bir başladığınızda aynı gün kaç kere yapıyorsunuz?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. adamı kudurt mesela fantezi giyim olur veya eşinin karşısına otur mastürbasyon yap veya diz çöküp ona oral yap devamı gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten kostümler direk dansları her şeyi yapıyorum ama yapmadığımız günler onun gelmesini bekliyorum onun ilk demesini
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Adamın canını mı alacaksın. Git doktora çok istekliyim de sana sakinleştirici horman düzenleyici ilaç versin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah yok şu an onun istediği gibi 3-4 yapıyoruz. Sadece danışmak için yazdım soruyu. Fakat böylesi çok bileymiş gördüğüm kadarıyla :)
Hergün hergün bıkarsınız, heyecanı hızlı tüketmeyin :)
adamı da bir dinlendir arada kendine gelsin :D04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben dayanamıyorum cidden her gün istiyorum şu an onun dediğine göre yapıyoruz haftada 3-4 ama ben öbür günlerde onu coşturmak için yapmadığım kalmıyor
Soran+1 yılVeriyor şimdi tam yazamıyorum burada fakat 3-4 günü oda istiyor ama yoruluyorum her gün yapınca diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kez yaparsanız yapın sen eksik kalkıyorsun hatta seks bitince sanki mast yapasın bile oluyor sana yetmeyen birşeyler var bunu sende biliyorsun sanırım cinsellikten sonra tavana bakarken sanki bu kadar değil biraz eksiklikler var der gibisin
08 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır aslında beni rahatlatmadan bırakmaz yaptığımızda o yönden çok hoşuma gidiyor ama ben her gün istiyorum onu yapamıyor yorgunum diyor
Cevap sahibi+1 yılBu ilkinmi senin
Soran+1 yılEvet ilk kez evlendim
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşadığın ilkinmi
Soran+1 yılEvvet
Cevap sahibi+1 yılSende şu oluyormu çişin geldi zannedip durmak zorunda hissetmek
Soran+1 yılHayır da sorumla ne alakası var*
Cevap sahibi+1 yılÇok alakası var aslında ama sende orgazm eksikliği olduğunu düşünüyorum seks bittikten sonra ya da sen orgazm olduğunda titremen gerekiyor ve sana hiçbir yerine dokunulamaması gerekiyor oral çok seviyorsun ama o içine koymaya acele ediyor olmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün bulgur pilavı gitmez az özlet kendini sogutursun kendinden hiç kimse fazla ilgiyi sevmez çünkü insanlar nankordur ne yazakki hepimiz öyleyiz senden daha fazla istekli olsa bu sefer sen mazeret atiyo olucaktin
10 YorumlaVay bee efsanesin. Senden ister her erkek. Gel benle konuş ne diyeyim. Başka nasıl bastırcaksın isteği.
00 Yorumla
+1 yılİlk günler bu durum normal ama anladıgım kadarıyla boş geçen günlerde de sen adamın arzulayıp yapmasını istiyorsun ama adam sen istedikce yapıyor
00 Yorumla
+1 yılDinlenmesine izin ver uyumadan 1 saat önce başla ya da işten gelince gel bi duş alalım yorgunluğu atıp öyle oturalım de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evde özel karışım yap ona akşam sabah 1 kaşık yedir ya da 2 kaşık senden daha azgın olur 😊
00 Yorumla
+1 yılYapcak bişi yok doyuramadigi zamanlar kendini tatmin etcen:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Masaj yapayım dinlendirir seni de sonra masajın bitimine doğru onu tahrik et karşı koyamaz..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin başında bunlar olur zamanla düzene girer.
00 Yorumla
+1 yılEşin sansli adammis valla senin gibi hatun bulmak zor
00 Yorumla
+1 yılne yapsan uyduramazsın maalesef bu oluyor isteksiz erkeklerde zamanla istek azalma vs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ona kuvvet verecek yiyecekleri yedir. Erekte olması için faydalı olur.
00 Yorumla
+1 yılEvde birden çok köşe var birinde kenara sıkıştır
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan adamdaki şansa bak ya. Ben penisim küçük diye özgüvensizim, hiçbir zaman sevişemeyeceğim; adam geri çeviriyor. Öff yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhteşemsin gerçekten yaa, kimileri arar bulamaz. Kaliteli beslenmesine özen göstermenizi tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sure sonra sıkılıyor erkek baska kadinlara kayiyor akli arzuluyor baskalarini swing ya da cuck iliski hazzı arttirir kıskançlık yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada 3 4 iyi bence duyduğum çoğu evliliğe göre. Üstüne gitmek yerine haftada bir kendinizi tatmin etme durumunuz varsa o yolu seçin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok istekli oldugunda ona hayır diyemecegi süprizler yap ve öyle yapki bir dahakini bekleyemesin
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten kostümler direk dansları her şeyi yapıyorum ama yapmadığımız günler onun gelmesini bekliyorum onun ilk demesini
Cevap sahibi+1 yıladam zeten isteksiz sen yapki bir sure oda buna ayak uydursun yani alışması lazım senin boyle oldunu oda anlaması lazım tabiki bunları
Soran+1 yılYok isteksiz değil 3-4 günü oda zaten istiyor ama her güne gelemiyor
Cevap sahibi+1 yılbir erkegin boyle olması enteresan araytıpta bulunamayan bir kişilsim ama degerin bilinmiyor o zaman
Soran+1 yılYoruluyor biraz ondan sanırım
Cevap sahibi+1 yılyaaa tabiki ne yaşadıgınız ya da adam hem yorgun birde sen ne kadar yoruyorsun onu bilemem ama senin ve onun istekleri dogrultusunda orta yol bulunması lazım iki tarafında sıkılmaması lazım
+1 yılBu evlenen insanlar Özellikle bu cinsellik konusunda bu kadar zıt denk gelmeyi nasıl başarabiliyorlar anlamıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Sen salladin anladikda bana mesaj at takip et diyen pempeleri bi anlayamadik
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdiden havlu attıysa ileride kapıya gelen sucuya vermen gerekebilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadınlar gibi değil hazırlık aşaması dinlenme olmalı ereksiyon için
00 Yorumla Sen Takma penis al boş kaldığında onunle becerirsin kendini. Kocanda sinirlenir. O ilişkiye girmek ister seninle.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen evde Seksi gezip frikikler vermeye devam et o da dayanamaz ya da yemeklerine ilaç falan at
00 Yorumla Şöyle isteklinin bizi bulmadı ya 😈
11 Yorumla
Soran+1 yılBulur bulur merak etme :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle yaparsan adam senden bıkar her gün aynı yemek yenmez diyip gözü dışarı kayar aldatır
00 YorumlaKendini geri Çekmelisin tabi bunun belli detayları var uzun konuşmak gerek
00 Yorumla
+1 yılhergün de yapılmaz ya o ne öyle
14 Yorumla
Soran+1 yılSanırım anormal olan benim
- +1 yıl
asıl mesele hiç mi sıkılmıyorsun hergün nasıl istenir ki
Soran+1 yılNadir istemediğim günler oluyor ama genelde hep böyleyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel bana o zaman her gün yaparim seks fen soğuturum seni😎😎
00 Yorumla
+1 yılAllahım neden herkese ters veriyorsun
00 Yorumla
+1 yılallah herkese böyle azgın kadın nasip etsin 😍😍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibisini bulmuş da dinlenelim mi diyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen devam et bunu açıklayamam çocuklarda var bu sitede ☹
00 Yorumla
+1 yılŞanslı adam değerini bilmesini sağla
00 YorumlaEn sağlamı haftada 2 dir evliler için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir libidon varmış knka :D
016 Yorumla
Soran+1 yılSağol :D
- +1 yıl
Böyle bir evlilik lazım bize de asdasd
Soran+1 yılAhahah :D Olur olur merak etme
- +1 yıl
Her gece durmadan bam bam bam asdasd
Soran+1 yılİlk zamanlarda her gece oluyorda sonra işte bizim gibi 3-4 e iniyor
- +1 yıl
Ben inmem kolay kolay 26 yılın acısı var :D :D asdsa
Soran+1 yılBenim gibi bi libidodaysan inmezsin ama eşim gibiysen inersin :D
- +1 yıl
en az 5 saat geçecek o yatakta :D :D eşin senin hakkını verememiş o kadar adada
Soran+1 yılYok bulunca veriyorda 3-4 ün üstüne çıkamıyor gün olarak
- +1 yıl
Sana da yetmiyor işte bir nitekim :D 1 gün de 5 posta dan mı bahsediyoruz hem biz :D
Soran+1 yılAynen yanii öbür günler romantik geçirelim istiyor sarılalım film izleyelim vs vs benim niyet öbürüne kayıyor :D
- +1 yıl
:D :D Ama şimdi senin gibi hatun da her gün yapılmadan bırakılır mı ya insanın canı çeker seni adasdsas
Soran+1 yılNasıl bir kadınım işte görüyorssunuz :D
- +1 yıl
:D :D Sen benim kadınım olsan bırakmam ben seni iş için filan ya sabahlı akşamlı farklı farklı asdadsad
Soran+1 yılAahhah eşinde senin kafadan olur umarım :)
- +1 yıl
Evlenmeyi başarırsak iş mevzuları yüzünden asdasdsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahat bırak adamı yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gelim iştersen olmazmı 20 lik yılan 🥰🥰
00 Yorumla
+1 yılCok yorulmustur belki
20 Yorumla
+1 yılBen olsam sertçe fazlasıyla doyururum affetmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayat işte. biz de haftada bir ile yetiniyoruz..
010 Yorumla
Soran+1 yılYakın arkadaşlrımla bu konuyu konuştuğumuzda onlarda genelde haftada 1-2 diyor sıkıntı bende sanırım
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı sende değil aslında. bende senin gibi bir karım olsun isterdim. bıkmam yani. sorun uyumsuz olan çiftlerde. bence :)
Soran+1 yıl3-4 yaptığımızda oda istiyor tek taraflı değil aslında en ufak hareketime dayanamıyor ama ben öbür günlerde o gelsin ilk o istesin daha çok istyiorum
Cevap sahibi+1 yılçift uyumu işte. keşke senin gibi olsaydı karım. sınırsızca her gün yaşamak süper olurdu..
Soran+1 yılHerkeste bi şekilde bu sorun var desene :)
Cevap sahibi+1 yılyani ama sen yine haline şükret :) biz ne yapalım? :D
Soran+1 yılOlay karşındaki kişide bitiyor aslında o istemezse yok yani hicbi türlü olmuyor. Senin durum da kötü evet
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle karşında istediği kadar yaparsın. gözünün dışarı kayması son çare.:D
Soran+1 yılBilemem o kadarını artık :)
Cevap sahibi+1 yılzaman gösterir :D bu arada konuşmak istersen devam edebiliriz :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin kaç yaşında,,,,
14 Yorumla
Soran+1 yılaynı yaşıtız
Cevap sahibi+1 yılBende evliyimde biz durumu duzettikk
Soran+1 yılİsteksizlik yok aslında 3-4 yaptığımızda oda istiyor tek taraflı değil aslında en ufak hareketime dayanamıyor ama ben öbür günlerde o gelsin ilk o istesin daha çok istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl🤨🤨🤨
+1 yılAdamı hor mu kullandın abla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz süre tanı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDinlen
00 Yorumla
+1 yıl3 4 ideal
00 YorumlaKafayı yemişsin
04 Yorumla
Soran+1 yılNe var bunda?
Soran+1 yılYok bende çalısıyorum normalde
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zorluyor mu seni
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradigim kadin iste
00 Yorumlakaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla
+1 yılDinlenmelisin bence.
00 Yorumlafarklı şeyler dene
00 Yorumla
+1 yılmast yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSema et
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yeni evliyim, eşim cinsellik için biraz dinlenelim demeye başladı. Nasıl davranmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler