Sevişmenin, seks yapmanın gecesi gündüzü olur mu?

Görüştüğüm bir hanımefendi ile nihayet birlikte olmaya karar verdik (cinsel birlikteğe hazır hissetmeden alelacele yapmak istemediğimiz için biraz zaman aldı bu karar ama olması gereken bu diye düşünüyorum) ama ikimizde sadece gündüz müsait olduğumuz için sadece çay içebildik çünkü gündüzleri sevişilmez dedi, böyle bir şey mi var, sevişmek için illa havanın kararması mı gerekiyor ya da gece yarısı mı olmak zorunda?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisine sordum ve ilk kez yapacağı için utandığından ve heyecanından dolayı ve daha farklı bir ortamda daha fazla birlikte zaman geçirmek istediğini söyledi ve tamamen haklı diye düşünüyorum, yani yapmamak için beni keklediği falan yok, zaten kendisi öyle bir insan değil, bende åm derdinde olan biri değilim o yüzden bizim için böyle bir şey problem değil, yapmak istemese hazır hissetmiyor olsa bunu söylemekten asla çekinmez, direkt söylerdi
Güncellemeler
+1 yıl
Oluşumunu tamamlayamamış birkaç egzotik tür haricinde görüş paylaşan herkese teşekkür ederim, soruyu burda sorma nedenim de ilk defa duyduğum için merak ettim ve sordum, tekrardan teşekkür ederim görüşleriniz için