Yeni evliyim (1ay) her gün seks yapıyoruz. Sizce bu durum ne zamana kadar sürer böyle ya da ne zaman biter?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1. soru bu sen bundan rahatsızmısın zevk mi almıyorsun 2. soru rahatsız değilsen ve zevk alıyorsan sorun nedir herşey yolunda 3. soru da rahatsızsan veya zevk almıyorsan bunu eşinle konuşman gerekmiyor mu çözemiyorsanız da bir uzman ile
016 Yorumla
Soran+1 yılBu durumun bitmesinden korkuyorum kısaca
Soran+1 yıl😁güldürdünüz beni. İnsan bahane yapmazsa bence vakit bulabilir 😁
Soran+1 yılYo korkulacak bir şey değil.😁anlayışlı olmak önemli
Soran+1 yılBelki de 😁gerçek yüzleri diyelim tabuları kalkıyor.😁
Soran+1 yılYok ya ben evlenmeden önce de azgındım açıkçası ama bakireydim sevdiğime saklıyordum. Sevgilim oldu evleneceğimi anladığım da gerçekten sevdiğim için verdim (23yaşım) Ayrılırsak da sevdiğime verdim derim diye benim için tabu olmadı ama olmalı bence her kız eşine saklamalı ama tabi yapamıyorsa zorlamanın alemi yok yapabilenler yapsın daha iyi olur.
- +1 yıl
tam benim sevdiğim düşünce ben sevdiğime dokunmak temas etmek isterim hani çok azgın biriyim diyemem ama zaman zaman istiyorum ki duygusuz seks pek yapabilen biri değilim o yüzden zaten seviyorsam evlenmek benim için problem değil ama bak burada mevzu senin de anlattığın gibi istesende evlenmeyi beklemişsin yani sizin içindeki canavar hep evlendikten sonra ortaya çıkıyor :D
Soran+1 yılBi de tam tersi söneni var.😁Ben hayatım boyunca her şeyi gözümde abartmadığım için kolay mutlu olan biriyim. Belki de bu yüzden. Ama insanın eşine canavarlaşması çok ayrı bir güzellik. Hani bu konu da iyi ki evlenmişim dersin.
- +1 yıl
yani tabi rahatlığı özgürlüğü istediğin fanteziyi denemenin verdiği haz hem kendini ve eşini de keşfediyorsun evet bunlar özel şeyler kabul ediyorum ama evlilikten sonra erkekler biraz bu konuda kadınlara göre sönük kalıyor :D ben senin düşünce tarzını çok beğendim eşin çok şanslıymış umarım tüm hayatın boyunca kıymetini bilir
Soran+1 yılİnşallah. Hayatta her şey mümkün maalesef. İnsanız. Şaşırmaya vaktimiz kalmaz inşallah.🙏🏻
Soran+1 yılKesinlikle Mümkün. Büyük konuşmayacaksın hiç bir zaman. Hayattan en erken öğrendiğim ders budur. Neyse ben yatıyım artık. Sohbet İçin teşekkür ediyorum. İyi geceler.👋🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk başlarda öyle olur birbirinize doyana kadar yaparsiniz. Sonra cocuk dogunca iliski monotonlasir zaten. Keske ben de evli olsaydim da her gun iliskiye girseydim valla kiymetini bil bu devirde guvenilecek adam yok sen bulmuşsun sinirsiz seks hayatin var ne guzel
17 Yorumla
Soran+1 yılAllah gönlüne göre versin. Ben de bulamam sanmıştım ama işte hayat süprizlerle dolu. Evlenmek için evlenme sakın kendine arkadaş bul. Arkadaş olmak çok önemli.
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah, teşekkür ederim. 25 yaşındayım Bana da hic evlenemeyecekmişim gibi geliyor. Çokhaklısın eşin ayni zamanda hayat arkadaşın. Ozel olmazsa nasıl tanıştınız
Cevap sahibi+1 yılBu zamanda zinaya bulaşmadan durmak çok zor ben de sabrediyorum. Sana eşinle birlikte mutluluklar dilerim
Soran+1 yılÜniversite okurken tanıştık. Sıradan sayılabilecek bir hikaye. Önemli olan hikaye değil zaten bence. Sonu güzel olmalı. Büyük konuşmaya gerek yok bu hayatta. Biz başlattık , nasip neyse bizi yönlendirecektir. Siz de öyle düşünün.
Cevap sahibi+1 yılEvet haklisınız sonu güzel olmalı. Önemli olan evliliği bir ömür sürdürebilmek.
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum. Her nasip vaktine esir biliyorsun. Eşine sakla en güzeli. Hem bağlayıcı hem de seni temiz kılıyor onun gözündede. Daha bir seviyor , sayıyor tabi karakter de meselesi. Allah gönlüne göre versin. Nasıl bir eş istiyorsan tez zaman da kavuşman dileğiyle. İyi geceler 🙏🏻🌸
Cevap sahibi+1 yılBen de teşekkür ederim. Amin, güzel dileklerin için çok sağol. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. İyi geceler😊
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden şikayetçi misin yoksa eşin bosaltmiyor mu seni ben 2 sene evli kaldim her gece saatlerce yapardım
020 Yorumla
Soran+1 yılYo eşimle mutluyum tek kriterim cinsellik değil ki. Siz niye boşandınız peki? cinsellik evet bağlıyor ama ilişkiyi ayakta tutmada tek başına yeterli değil.
- +1 yıl
Evet ben tek başıma cabaladim cinsellik yürütmedi ama her gece yaptık 2 sene boyunca boşanmaya gitcegimiz gece de yaptık sadece seks te anlasiyorduk
Soran+1 yılÇok kötü bir durummuş. Cinsel , ten uyumu diye bir şey de var ama.
Soran+1 yılBulması zor
- +1 yıl
Evet var sen her gün istemiyor musun yoksa vajinan her gün yaptığında sızlama mi oluyo
Soran+1 yılYo ben gayet iyiyim bitmesinden korkuyorum
- +1 yıl
Hı inslalah bitmez biterse kotu
Soran+1 yılEvet inşallah bitmez
- +1 yıl
İnşallah içe boşalıyor mu nasıl korunuyorsun
Soran+1 yılHap kullandım başta ama güvenemedik bıraktım pzervatif kullanıyoruz
- +1 yıl
Canım evlilikte kondom kullanmaya karşıyım ya geri çekme yap in spiral tak
Soran+1 yılGüvenemedik açıkçası eşim de içime boşalmak istiyor o yüzden
- +1 yıl
Vajina içine boşalmak mükemmel bir zevk kim istemez eski sevgilim de spiral takiliydi 4 sene birlikte olduk sorun yaşamadık
Soran+1 yılYine de güvenemiyorum. Eşim benim hiç bir yönden korunmamımı da istemiyor. Zararlı diye düşünüyor. Benim için.
- +1 yıl
Ama prezerfatif zevki azaltiyo yaaa o vajinanın sıcaklığını azaltiyo
Soran+1 yılYo o mutlu 😀
- +1 yıl
Bilemem ben ben 1 defa kullandım içine girdim bı baktım zevk alamiyom çıkardım attım o vajina sıcaklığı dibine kadar hissettim mükemmel birşey kıskandım bak simdi her gece yapiyom dince
Soran+1 yılKarşılıklı mutlu olduktan sonra sürmeyecek az şey vardır bence
- +1 yıl
Tabiki canim
- +1 yıl
4 senedir yapmiyom bende doluyum zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılhergün de yapılmamalı bana göre özlenmeli, yoksa çabuk sıkılır insan
04 Yorumla
Soran+1 yılSıkılıyor mu insan gerçekten. Üniversite okurken 6ay birlikte yaşadık nerdeyse hercümerc yapardık hiç sıkılmazdık.
Soran+1 yıl*hergün
Cevap sahibi+1 yılgençsiniz şu an ama, daha ilerisinde kesilirsiniz bir anda olur bu da
Soran+1 yıl😔üzücü inşallah olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Bir yere kadar evet ama sonra monotonlaşınca fantaziler devreye girecek
01 Yorumla
Soran+1 yılGirsin iyi olur.
İki üç aya sıkılırsiniz merak etme
010 Yorumla
Soran+1 yıl6ay aynı evde yaşadık sonra 2sene uzak kaldık.6ay boyunca da hep yaptık sıkılmadık. İnşallah yine öyle olur.
Soran+1 yıl😁 eşimi gerçekten seviyorum belki de o yüzden
Soran+1 yılEvet evet olabilir her şey mümkün.
Soran+1 yılEvet kesinlikle
Soran+1 yılEvet 😁
Dğzelir yakında haftada bire düşersiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum bunu 😔
Soran+1 yılİlerde zamanla düşünüyoruz
Soran+1 yılevlilik bence başarı değil hayatın ta kendisi. Her şey var.
+1 yılİlk 5 6 ay falan sonra seyrelir
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke hep böyle sürse
- +1 yıl
Güzel olur tabi ama bir süre sonra sıkılır
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bitmesinimi istiyorsun
016 Yorumla
Soran+1 yılBitmesinden korkuyorum
Soran+1 yıl😔üzücü
Soran+1 yılPeki 😊
Soran+1 yılNerdeyse hergün yaparım. Özlem girince tabi daha güzel oluyor. Ama bağladığı için de her gün yapmak hoşuma gidiyor. Yapmayınca eksikmişim gibi hissediyorum
Soran+1 yıl😁belki de inşallah hep kıymetimi bilir
Soran+1 yılEvet 😁içti de o yüzden. Benim de uyuma vaktim geldi.
Soran+1 yılKimseye kefil olamam maalesef hayati konular bunlar. Allah gönlüne göre versin diyebilirim sadece. İnşallah istediğin gibi bir hayatın olur 🙏🏻🙏🏻
Soran+1 yılBakalım nasibin nerede ve nasıl bulacak seni. Bunun heyecanı bile farklıydı. Hayatın her noktasından zevk almak önemli. Yaşa ve gör diyelim. İyi geceler 😁👋🏻
Hayır sen yapoyormsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilinin penisini mi özledin kezban
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılbir kaç ay daha gider
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğim boyunca sürmesini isterdim
- +1 yıl
o size kalmıs tabi bende öyle olsun isterimde
birileri bıkmış :d
02 Yorumla
Soran+1 yılYo bıkma değil soruyorum sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılregl ken mola verin olmazsa
02 Yorumla
Soran+1 yılMecbur
Cevap sahibi+1 yılçok mu ateşli geceler