Görüşler için teşekkürler soruyu beğenebilir misiniz😂
Partnerle birlikte duş alma fikri sizce nasıl?
Görüşler için teşekkürler soruyu beğenebilir misiniz😂

Çok hoşuma giderdi. Yukarıdaki gibi başlayıp sonunda aşağıdaki gibi biterdi o ayrı tabi.
Masum bir duş olmaz. Su damlacıkları memesinden inerken memesini ağzıma alırım. Elim kalçasında olur. Memesini yalarken kalçasını da okşarım. Kadının eli başımın arkasında olur. Parmaklarını saçlarıma geçirir ve kafamı memesine bastırır. Sonra duvara dayarım onu. Skimi bacak arasına sürtmeye başlarım.. her sürtmede ucunu hafifçe içine sokarım..
hayal gücün çok geniş ben küçükken bir travma yaşadım o günden beri seks yapmayı pek sevmiyorum
Terapi yap kendine
Kesinlikle her çiftin bunu yaşaması gerekiyor diye düşünuyorum.
Masum bir şekilde asla duş alamam :D duş altında oralın tadı başka olur ;)
Eig için tşkr 🌹
Ricalar 😄
Denendi onaylandı, masum şekilde duş aldık, ereksiyon bile olmadım. 😂
After seks duşu ama. 😂
Teşekkürler. 😋
👍
Cevap
60Cevap
Pejo partner diyorsan o arabayla duşa sığmazsın apla.
Ancak benzinlikteki bıcıbıcı makinasına beraber girebilirsin onunla
:P
Ha yok seks partneri diyorsan o harika bişey.
Suyun sıcaklığını iyi ayarlamak gerekir yanarız yoksa birde her banyo filmlerdeki gibi olmuyor 😂
Düşünsenize enfes bir masaj (çok masumane değil) sonrasında partnerinizi körüklüyorsunuz ve yine masajvari dokunuşlara devam ederseniz ne şiş yanar ne kebap, ama banyo ve aksesuarlar ne olur garantisi yok
İyi fikir olabilir masum olmazsak en fazla keselerim sksksksj
Neresini😂
Knka yaaa😂😂😂
😂
Masumiyetini yitirmiş bir duş olurdu 😄
Masum olması imkansız o duşun duşa kabin filan kırılmasa bari konu biziz sonuçta😂
Bence mükemmel fikir yani uygulayacak biri olması lazım önce :) hem duşta masaj da yapılabilir ben severim masaj yapmayı. Bide temiz oluyo tadından yenmez o duş 😅
Benim de en çok deneyimlemek istediğim şeylerden biri, Suyla birbirimize şaka yaparak başlarız ve kesinlikle masum olmayan bir biçimde biter.
Güzel bir fikir. 1 Kişi ortalama 15 LT su harcayacakken, 2 kişi aynı miktar su harcamış olacak. Güzel Tasarruf.
daha önce kız arkadaşımla duş aldım seks sonrası birlikte girdik dayanamadık orda da yaptık çok keyifli ve ateşli
Su israfina karsiyim. Benim evimdeki kadin eger dogayi seviyorsa o dusa benimle birlikte girer.😂😂
En sevdigim hayatjmda 3 defa yaptigim sey hergun isterim dusta birlikte sevişmek opusme yikanma ama iste kismet olmuyor
Pek masum bir şekilde duş alabileceğimi düşünemiyorum :D sevişiriz büyük ihtimal :D
Valla kocan şanslı cidden bak duşta birşeyler yaşamak herkesin hayaki
Masum kalınmaz orada heleki soğuk suyun altında inanılmaz güzel
Duşta seks en iyilerden masum duş alan olacağını sanmıyorum
ortam uygunsa tabıı alınır , 2. seans orda da olabılır.
çok masum olmaz o duşta oral seksle başlar sonrasında güzel bir seks ile başlangıç yapmış olabilirz
Birlikte asla masum şekilde duş alınamaz en azından ben alamam yani 😊
Masum olan çiftleri harbi tebrik ediyorum. Bence sonra bir duş daha almak zorunda kalırdık.
Duş alacağız ve masum olacak mümkün mü. Ne yapacağımı burada anlatmayın. Çıldırtma beni kız.
bence gayet güzel o seni yıkar sen onu yıkarsın. seksi dokunuşlar ve cilveleşmeler bence çok güzel
İlk başta suyun sıcaklık seviyesini bir miktar arttırırım:)
Birlikte duş ve masumluk güldürme her yer sabunlu iken.. ha ha ha
Harika ötesinin fevkaladesindeki muhteşem bir fikir Pers!
Ben dayanamam duşta'da parmaklarım duş falan yalan olur. Biz çıkamayız işin içinden..
Keşke bir partner olsa şöyle doya doya tutkulu bir duş alsak
Masum bir duş olabilmesi için önceden kendimi tatmin edip sonra birlikte duşa girerdim o zaman masum olurdu.
İsteyim ya aklıma getiridn kız sabaha kadar nas durcam şimdi
Fikir iyi. Neler yapilabilir... Suyun akisina birakirsin tenlerin urkekligini...
Sen o duşun masum olacağına inanıyor musun 😅😅😅
Asla
Boyu yüksek se ayakta domaltırım kısa ise yerde dört ayak domaltıp devam
Çift olarak duşa girmek bence masum bir durum olmamalı, duşta gerekli çalışmalar yapılarak lezzet en üst noktaya taşınmalıdır
Ilık suyun altında on sevisme , sakso , ve Kucakta seks...
Çok ateşli oluyor denemelisiniz ; )
İyi değil shshsh
Duşa kabini filan kırırız😂
🙈😂
Çok sıcak ateş çıkabilir :D
Güzel bir fikir, yaparım
Masum bu 5iz olabilir
Tehlikeli ama müthiş keyifli
Harika bi fikir, her türlü yapardık, uçuş serbest
Seks sonrası ayrı girmem ki zaten
gusül abdesti alabiliriz mesela 🤣🤣
Sırtımı keseleyip gitsin
Güzel tabiki ama imkansız benim için
Neler neler şap şap su sesi
Birbirimizi keseleriz artık
Fazla ateşli
Ateş iyidir
İyi fikir
😉🙃
Su israfı olm
mükemmel
biraz yakınlaşınca mutlaka seks oluyor
Duşun altında kucakta pomp.
Olabilmeli çok eğlenceli
Bence çok güzel, ben yıkar hatta ben giydirirdim.
Karımsa olabilir ileride
Muhteşem ya olunca yapacağım
Harika fikir
bence gayet güzel oluyor :)
Duşta ayakta domaltıp sertçe köklerimmm
O masum olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?