Cinsel Yaşam Beraber duş almak güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Seksten sonra beraber duş almak güzelmi Beraber duş almak güzel mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl orada sevişip seks yapmak daha güzel duşakabin ve jakuzi harika bi de suya aşk bombası atıldı mı orada yatabilirim 😍 5 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence çok güzel bir şey ama tabi işin sonu farklı yerde biter ama seve seve 6 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayaller'de çok güzel. Gerçekte deneyimlemedim daha. 1 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hemde coook, seks sırasında da birlikte duş almak mükemmel 0 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben sevmiyorum pek. Zaten seksi yapmışız, artık duşta da rahat bıraksın da keyfimi yapayım. 0 0 Yorumla
HakanK13 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Beraber duş alınca seks sonra tekrar duş süper.. sonrasında sarılıp uyumak en güzeli 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlla ki Sonra olması mı şart?Ordan başlasak sayılmaz mı😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet çok severim, mutlaka birlikte duşa gireriz hatta önce duşun altında da bir posta yaparız kızı kucağıma oturturum ohh miss ;) 0 0 Yorumla
Nisa_rella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Güzel de o duşta da rahat durulmuyor 8 2 Yorumla mhael0606 +1 yıl aynen sen varken ben de rahat durmam Yorumla gecekuşu07 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yasamadigim halde düşüncesi bile guzelse gerceği muazzam olmali 😅 3 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Elbette aksi mümkün mü 0 0 Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yatar uyursun ne duşu yorgun yorgun 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Seksten önce daha güzel 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ne zaman niyetlensem duş alamadan çıkıyorum 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. daha denemedim maalesef 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Zevkli 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç denemedim 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çok iyi hissettiriyo 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Harika bir şey 😉👍 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Farklı bir deneyim. 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Harika ötesi hemde 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Birde duşta yaparız 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Guzel 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hic yapmadim 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Müthiş bisey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
orada sevişip seks yapmak daha güzel duşakabin ve jakuzi harika bi de suya aşk bombası atıldı mı orada yatabilirim 😍
...
🤣🤣🤣
Bence çok güzel bir şey ama tabi işin sonu farklı yerde biter ama seve seve
Hayaller'de çok güzel. Gerçekte deneyimlemedim daha.
Hemde coook, seks sırasında da birlikte duş almak mükemmel
Ben sevmiyorum pek. Zaten seksi yapmışız, artık duşta da rahat bıraksın da keyfimi yapayım.
Beraber duş alınca seks sonra tekrar duş süper.. sonrasında sarılıp uyumak en güzeli
İlla ki Sonra olması mı şart?
Ordan başlasak sayılmaz mı😃
evet çok severim, mutlaka birlikte duşa gireriz hatta önce duşun altında da bir posta yaparız kızı kucağıma oturturum ohh miss ;)
Güzel de o duşta da rahat durulmuyor
aynen sen varken ben de rahat durmam
🤣🤣🤣
Banyoda hadi bir daha, sonra çıkınca bir kere daha
Duş almakla kalmıyor ki
Yasamadigim halde düşüncesi bile guzelse gerceği muazzam olmali 😅
önce daha güzel
Evet, çünkü 1 defa da duşta s. i. kmek güzel olur
bi postada orada kayacaksam güzel tabi
Zevkli olur huzur verici
Elbette aksi mümkün mü
Yatar uyursun ne duşu yorgun yorgun
Seksten önce daha güzel
Güzel.
Beraber duş almak güzel değil harika
Evet bi de orada atarsan off
Öncesinde daha güzel Sen alabiliyor musun
Güzel yalnız tekrar seks yapmaya hazır olmalısın))
Ne zaman niyetlensem duş alamadan çıkıyorum
Evet güzel
daha denemedim maalesef
Harkulade bişi bnce
Zevkli
Duşta vurmak efsane
beraber almam ben ayrı ayrı daha iyi :)
Hiç denemedim
çok iyi hissettiriyo
Güzel
işin güzel tarafiii
Sapık